Перехід до вмісту

Фотографія

Торты

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
1524 відповідей у цій темі

#1201 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 06 серпень 2020 - 21:13

Торт "Київський" по ДСТУ з горіхами кешью та кремом шарлот, ну хіба, що без каштанів)))

Так наче ж рецепт справжнього, того самого, є тільки у Рошена, тільки він має право його випускати, а тепер і у тебе))))))
А по суті - краса і не сумніваюся - смакота!

#1202 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2             2   

Опубліковано 06 серпень 2020 - 21:30

Так наче ж рецепт справжнього, того самого, є тільки у Рошена, тільки він має право його випускати, а тепер і у тебе))))))
А по суті - краса і не сумніваюся - смакота!

Ой)))
Рецепт блукає просторами інтернету вже дуже давно

#1203 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 07 серпень 2020 - 08:14

а мені захотілося прохолодного цитрусового чізкейку, без випічки, цього разу з лаймом.
Робила на основі крем сиру "Президент" "класичний"+вершки+ сік і цедра лайма+цукрова пудра+ желатин.

Основа - печиво з маслом і молоком, молоко - мій експеримент, у рецептах чізкейків Енді шефа є таке, що замість масла печиво змішують з молоком для зменшення жирності. Але я не наважилася повністю замінити масло на молоко, адже від молока печиво просто розкисне, а я хотіла, щоб у холодильнику основа затверділа.

pre_1596780493____.jpg

pre_1596780661_____2.jpg

#1204 Elena Libra

Elena Libra

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 2 376 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Нагороди

Опубліковано 07 серпень 2020 - 08:19

а мені захотілося прохолодного цитрусового чізкейку, без випічки, цього разу з лаймом.
Робила на основі крем сиру "Президент" "класичний"+вершки+ сік і цедра лайма+цукрова пудра+ желатин.

Основа - печиво з маслом і молоком, молоко - мій експеримент, у рецептах чізкейків Енді шефа є таке, що замість масла печиво змішують з молоком для зменшення жирності. Але я не наважилася повністю замінити масло на молоко, адже від молока печиво просто розкисне, а я хотіла, щоб у холодильнику основа затверділа.

pre_1596780493____.jpg

Наташа, а можно пропорции - и основы, и начинки?

ПС Предложение удочерить меня становится все актуальнее и актуальнее ))

#1205 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 594 повідомлення
  • Ім'я:Надя

Нагороди

Опубліковано 07 серпень 2020 - 08:20

pre_1596780493____.jpg

pre_1596780661_____2.jpg

Бомба))) і я хочу таке)

#1206 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 07 серпень 2020 - 08:32

Пропорції розкажу, свої. Тому що знайти в інтернеті якийсь ідеальний рецепт неможливо, учора на роботі кожну вільну хвилинку шукала і у всіх красиві фото, але великий розбіг у пропорціях, у когось 100 мл вершків на 500 сиру, у когось один до одного,  у когось 200 до 300 і т.д (мабуть, у кого скільки чого було вдома))), у когось сметана замість вершків, ну ви зрозуміли.
Я почала з пропорцій 1 до 2, у мене було 500 г сиру (це три упаковки по 180, але реально вийшло 500), 250 мл вершків (звісно, чим жирніші, тим краще), збити, але не дуже, не так як на мус. Ще хочу колись спробувати зі сметаною, мені здається, має право бути).
Отже, на 750 г маси я додала 120 г цукрової пудри (тут вирішуйте самі скільки, я не хотіла приторності, а навпаки - легкої солоності сиру і щоб добре відчувалася цитрусова нотка). Желатин замочила у молоці, на цю вагу маси - 15 г і 90 молока (будь-який желатин замочую 1 до 6).
Видавила сік лайму і цедру. Сік додавайте, але поступово, можливо, комусь буде кислуватим. У мене пішов якраз сік з одного, мені було ок. Цедра додала темних цяточок))), це видно на фото.
А, ну і основа. Печиво і масло 2 до 1, у мене 200 г печива і 50 масла і 50 молока (писала про молоко вище). Основу можете робити будь-якої ваги і товщини, тобто хочете товстіше - збільшуйте кількість або зменшуйте діаметр.

#1207 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 07 серпень 2020 - 08:42

Пропорції розкажу, свої. Тому що знайти в інтернеті якийсь ідеальний рецепт неможливо, учора на роботі кожну вільну хвилинку шукала і у всіх красиві фото, але великий розбіг у пропорціях, у когось 100 мл вершків на 500 сиру, у когось один до одного, у когось 200 до 300 і т.д (мабуть, у кого скільки чого було вдома))), у когось сметана замість вершків, ну ви зрозуміли.
Я почала з пропорцій 1 до 2, у мене було 500 г сиру (це три упаковки по 180, але реально вийшло 500), 250 мл вершків (звісно, чим жирніші, тим краще), збити, але не дуже, не так як на мус. Ще хочу колись спробувати зі сметаною, мені здається, має право бути).
Отже, на 750 г маси я додала 120 г цукрової пудри (тут вирішуйте самі скільки, я не хотіла приторності, а навпаки - легкої солоності сиру і щоб добре відчувалася цитрусова нотка). Желатин замочила у молоці, на цю вагу маси - 15 г і 90 молока (будь-який желатин замочую 1 до 6).
Видавила сік лайму і цедру. Сік додавайте, але поступово, можливо, комусь буде кислуватим. У мене пішов якраз сік з одного, мені було ок. Цедра додала темних цяточок))), це видно на фото.
А, ну і основа. Печиво і масло 2 до 1, у мене 200 г печива і 50 масла і 50 молока (писала про молоко вище). Основу можете робити будь-якої ваги і товщини, тобто хочете товстіше - збільшуйте кількість або зменшуйте діаметр.

Дуже красиво і лаконічно. Люблю такі прикраси!)

Щодо пропорцій, можна я всунусь!
Їх я постійно готую років 6 так точною. Як на мене, це найкращий і найуніверсальніший десерт. От реально, він як борщ - у кожної хазяйки свій рецепт і свій смак) останнім часом мені найбільше сподобалось робити його з йогуртом. Сир, йогурт, цукор, ягоди - якщо є, желатин пропорційно об'єму маси для загущування.

#1208 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 07 серпень 2020 - 09:02

Дуже красиво і лаконічно. Люблю такі прикраси!)

Щодо пропорцій, можна я всунусь!
Їх я постійно готую років 6 так точною. Як на мене, це найкращий і найуніверсальніший десерт. От реально, він як борщ - у кожної хазяйки свій рецепт і свій смак) останнім часом мені найбільше сподобалось робити його з йогуртом. Сир, йогурт, цукор, ягоди - якщо є, желатин пропорційно об'єму маси для загущування.

з йогуртом я теж робила і роблю, дуже хороший варіант, але тут мені хотілося вершкового смаку (ну і відкритий пакет вершків треба було використати)

#1209 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 07 серпень 2020 - 09:05

Наташа, а можно пропорции - и основы, и начинки?

ПС Предложение удочерить меня становится все актуальнее и актуальнее ))

Старшою сестрою готова бути? двоє милих суперактивних  хлопчиків-братиків, мамина гордість і помічниця))) - приваблює така перспектива?)))

• mitera це подобається

#1210 Elena Libra

Elena Libra

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 2 376 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Нагороди

Опубліковано 07 серпень 2020 - 09:18

Старшою сестрою готова бути? двоє милих суперактивних хлопчиків-братиків, мамина гордість і помічниця))) - приваблює така перспектива?)))

То есть ещё и кулинарная стажировка? )) Как говорит мой сын - бегу-бегу!!!

#1211 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 07 серпень 2020 - 09:36

Кого б удочерити за торти, але щоб мені навели лад у шафах?))

Відредаговано Marusja, 07 серпень 2020 - 09:37.

#1212 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 07 серпень 2020 - 09:44

Кого б удочерити за торти, але щоб мені навели лад у шафах?))

Я, я,я!!! я - профі з ергономіки і  викидання непотрібного)) Тільки валюта розрахунку для мене нецікава)) "У него этого гуталина — ну просто завались!.."

#1213 Sailor Moon

Sailor Moon

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 667 повідомлення
  • Ім'я:Альона

Нагороди

2            

Опубліковано 07 серпень 2020 - 10:35

Як не крути, а півтора кілограми Київської насолоди.
thumb_pre_1596740868__img_20200806_22071
Торт "Київський" по ДСТУ з горіхами кешью та кремом шарлот, ну хіба, що без каштанів)))

Ням-ням. Яка краса.

• Marusja це подобається

#1214 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 07 серпень 2020 - 13:49

Викладу тут, бо досить "екзотичних" пташенят викохала.))
thumb_pre_1596800612__img_20200807_14374
Тричі ура!!! Довго примірялася, вагалася, вивчала і таки наважилася. І я тепер з впевненістю можу сказати, що, нажаль, в місті смачних макаронс немає(((
Скільки раз не купляла, ніколи не розуміла такого ажіотажу до них. Але вони нереально смачні та ароматні.
П.с. відправила на охолодження з кремом, а дуже ж кортить поділитись радістю. Тому фото на ходу))

Відредаговано Marusja, 07 серпень 2020 - 13:50.

#1215 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 07 серпень 2020 - 14:02

Викладу тут, бо досить "екзотичних" пташенят викохала.))
thumb_pre_1596800612__img_20200807_14374
Тричі ура!!! Довго примірялася, вагалася, вивчала і таки наважилася. І я тепер з впевненістю можу сказати, що, нажаль, в місті смачних макаронс немає(((
Скільки раз не купляла, ніколи не розуміла такого ажіотажу до них. Але вони нереально смачні та ароматні.
П.с. відправила на охолодження з кремом, а дуже ж кортить поділитись радістю. Тому фото на ходу))

Ото продуктивність у тебе!)))
Я з тих, хто не оцінив макарони, занадто солодкі  і зробила висновок, що це не мій десерт, хоч пробувала справжні, дорогі.

#1216 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 07 серпень 2020 - 14:08

Ото продуктивність у тебе!)))
Я з тих, хто не оцінив макарони, занадто солодкі і зробила висновок, що це не мій десерт, хоч пробувала справжні, дорогі.

Дорогі не = смачні((
Наташа, я їх теж не розуміла, до сьогодні. Я так розумію, що їх вже теж "колотять". У власних є виражений горіховий післясмак і вони не приторні. Коротко кажучи, пробувати треба!

#1217 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 07 серпень 2020 - 14:20

Мені привозили з Парижу недешеві, то я теж взагалі не зрозуміла приколу) хоча солодке дуже полюбляю)

#1218 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 07 серпень 2020 - 14:56

Я люблю) і їла лише французькі

круасани в Полтаві - теж далеко не круасани

#1219 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 07 серпень 2020 - 15:22

Неистово плюсую про круасаны :) До сих пор не могу понять - неужели это так сложно? Почему они такие офигенские только в Париже? 

И с макарунами тоже соглашусь, не то что б это мой самый любимый десерт, но есть правда обалденные, но прям вот ооочень редко, и дело не в цене.

ЗЫ: напишите мне пожалуйста рецепт чизкейка для лохов которые делали торт раз пять в жизни :) Вплоть до того, какой сыр какой ТМ покупать. А то десерты это прям сильно не мое, но "лайм" и "без выпечки" меня соблазнили))) 

#1220 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення
  • Місто:Полтава -Paris, France
  • Ім'я:Olga

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 07 серпень 2020 - 15:22

Мені привозили з Парижу недешеві, то я теж взагалі не зрозуміла приколу) хоча солодке дуже полюбляю)

А як його можна привезти? Це ж тістечко з температурою зберігання 4-6 градусів? Я тому своїм ніколи і не везу, бо не уявляю як.
  • mitera це подобається

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама