Перший раз - в перший клас!
Розпочатий з Olga_pl, 28 сер 2010 12:54
3072 відповідей у цій темі
Опубліковано 07 вересень 2017 - 09:30
Мар`яна, ну це вже наші проблеми, більшість школярів живе в місті, і їздить можуть не лише в школу, а й до друзів, на гуртки. А ми могли взагалі піти до сільської школи і їздити шкільним автобусом.
ДА??? а ты в курсе что сельский автобус не ездил пол года? И если я не ошибаюсь, у тебя адрес: г.Полтава, ул..... Это тоже "не ихняя проблема"? Я за тебя рада!
И еще, мои дети ходят на кружки. И ты даже не представляешь в какую копейку влетает мне проезд, но это уже мои проблемы
Марьяна, а ви в яку школу пішли?
Люда, мы на следующий год идет. Все таки 5,8 еще рановато.Хотя сейчас ноет и страдает, что в саду остался... Очень хочет в школу.Сами в шоке.
Планируем идти в 32ю на Половках.
Відредаговано Marusja, 07 вересень 2017 - 09:41.
Опубліковано 07 вересень 2017 - 09:33
Все так, але тролейбуса до нас не буде ніколи, по меншій мірі, поки ми живем. Тому платити ми будемо завжди, і, чесно, але я не бачу в цьому проблеми - ми їдемо, значить треба оплатити послугу. В будь-якому разі,машиною буде дорожче, ніж 12 грн за трьох.
Ще добавлю, що в нашу сільську школу, можна і пішки сходити, а в найближчу міську - час посадкою.
Відредаговано Mila*, 07 вересень 2017 - 09:35.
Опубліковано 07 вересень 2017 - 09:37
Про кружки, уявляю. Але по місту ти можеш пересуватися безкоштовно тролейбусом, все ж дешевше з проїздним, ніж без нього.
Опубліковано 07 вересень 2017 - 09:40
Все так, але тролейбуса до нас не буде ніколи, по меншій мірі, поки ми живем. Тому платити ми будемо завжди, і, чесно, але я не бачу в цьому проблеми - ми їдемо, значить треба оплатити послугу. В будь-якому разі,машиною буде дорожче, ніж 12 грн за трьох.
не дороже, поверь)))
я к тому, что маршрут наш включен в программу "Мисто без околиць", которую в свое время очень раскрутили и розпиарили. Так почему же не выдать проездные детям и на них? В школы такими автобусами добирается очень много детей и я говорю не только за наш маршрут.
А то так "мы дали проездные", только вот кому, а другие не дети???
Про кружки, уявляю. Але по місту ти можеш пересуватися безкоштовно тролейбусом, все ж дешевше з проїздним, ніж без нього.
Лично для меня проездной на троллейбус не выгодный) до момента пока ребенок дорастет ездить сам, еще не один год пройдет...
ИМХО, я вообще за отмену льгот проездных и т.д. Я либо за адресную компенсацию, либо за социальный проездной на 30,60, 100 поездок, который выдают на основании подтверждающих документов или на основании выданного ученического. Как то так.
Опубліковано 07 вересень 2017 - 09:46
Машину ми кожного разу заправляем не менше як на сотню, і звісно по дорозі з'являються термінові справи,які не дуже і потрібні, тому все викатується, а автобусом поїхала за 24 грн, і нічого термінового не має)).
Про відміну пільг,згодна повністю. Вчора вранці в маршрутці такий аншлаг з бабусями і їх відрами був, що не всі діти влізли.
Опубліковано 07 вересень 2017 - 09:49
[quote name="Marusja" Лично для меня проездной на троллейбус не выгодный) до момента пока ребенок дорастет ездить сам, еще не один [/quote] Ну та 4 грн кожного разу будеш економити н а двох дітках. Чому не вігідно?
Опубліковано 07 вересень 2017 - 09:50
Ну та 4 грн кожного разу будеш економити н а двох дітках. Чому не вігідно?
Потому что ездим не по Кольцу)
Ну то уже мои проблемы
Опубліковано 07 вересень 2017 - 09:53
Можна ж пересадками))))
Не по темі, ненавиджу тролейбуси, тому ніколи ними не їзжу взагалі.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 07 вересень 2017 - 09:56
Можна ж пересадками))))
Это про меня. Как нам повезло.Вот сейчас бегу в перерыв забрать со школы,а когда 5 уроков то Продленка и старший заберёт.И попробуй не взять трубку минут через 10 прибью.Девочки не представляю как бы сами ездили.И так сделаю уже.
Опубліковано 07 вересень 2017 - 09:57
я к тому, что маршрут наш включен в программу "Мисто без околиць", которую в свое время очень раскрутили и розпиарили. Так почему же не выдать проездные детям и на них? В школы такими автобусами добирается очень много детей и я говорю не только за наш маршрут.
Здається, що проїзний в таких автобусах діє тільки тоді, якщо маршрут обслуговує Полтававтотранс, але можу помилятись. А так згодна повністю, пропіарились і забули. З Кобищанів наприклад ходить 1 автобус без пільг взагалі, а райончик не маленький. До найближчого тролейбуса йти хвилин 30-40.
Опубліковано 07 вересень 2017 - 09:58
Можна ж пересадками))))
Люда, обычно когда советуют, пробуют на себе. Ты знаешь сколько уходит времени на проезд с пересадкой? А еще подогнать под наш автобус?
Вот давай не будет, гипотетически...
Здається, що проїзний в таких автобусах діє тільки тоді, якщо маршрут обслуговує Полтававтотранс, але можу помилятись. А так згодна повністю, пропіарились і забули. З Кобищанів наприклад ходить 1 автобус без пільг взагалі, а райончик не маленький. До найближчого тролейбуса йти хвилин 30-40.
И школа тоже не близко.
Опубліковано 07 вересень 2017 - 10:01
И школа тоже не близко.
Багато хто їздить в школи на Мотелі, в 27-му, 4-ту, 10-ту. Більше того, знаю дітей, яких перевели до 8-ї саме через цей довбаний проїзд, бо не всім по кишені возити дітей, особливо якщо їх більше одного(
Belyanochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 07 вересень 2017 - 10:08
Люда, мы на следующий год идет. Все таки 5,8 еще рановато.Хотя сейчас ноет и страдает, что в саду остался... Очень хочет в школу.Сами в шоке.
Планируем идти в 32ю на Половках.
а я ж і думаю, що ви ж малуваті для школи)
Опубліковано 07 вересень 2017 - 10:21
а я ж і думаю, що ви ж малуваті для школи)
Просто у нас это уже больная тема)
Садик нахрдится фактически через забор от школы)
Опубліковано 07 вересень 2017 - 10:39
Прошол 3 день в первом классе..и уже неприятности..у классе 25 мальчиков и 10 девочек;( вчера уже нашелся умник который бил мою ногами по ногам,обтоптал все туфли,поцарапал их этим..ребенок в шоке,мама в трансе и на таблетках..учитьль пообещала что больше он ее не тронет..но факт..она у меня мелкая очень и за себя не постоит..
у меня очень мелкая девочка... Папа+мат+ детская боксерская груша способны научить даже самого мелкого ребенка прицельно бить в нос кулаком и коленом в пах всего за 2-3 недели!!! Дочка не применяла, но автоматизм отрабатываем РЕГУЛЯРНО. Я должна быть уверена в своем ребенке)
Опубліковано 07 вересень 2017 - 12:41
Люда, обычно когда советуют, пробуют на себе. Ты знаешь сколько уходит времени на проезд с пересадкой? А еще подогнать под наш автобус?
Вот давай не будет, гипотетически...
Просто якби тобі дійсно була важлива економія, ти б їздила і з пересадками.
І я не совітую, а просто кажу тобі, що безкоштовний тролейбус це добре, навіть для нас.
А «місто без околиць» хіба зараз є?До нас цей транспорт давно не їздить, а коли їздив, то працюючі люди в нього не влазили, бо вся Супрунівка безкоштовно їзала на базар торгувать, і навіть далека дорога до зупинки їх не зупиняла.
Опубліковано 07 вересень 2017 - 12:51
Оксана, форумський юрист)))),колись давала відповідь на питання оплати проїзду.
Відповідно до п. 159 "Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту", затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 р. N 176 пасажир автобуса має право безоплатно перевозити з собою одну дитину віком до шести років без права зайняття нею окремого місця.
За ініціативою перевізника, вік дитини, що дозволяє їй безкоштовно їздити автотранспортом може бути збільшений. Таким чином, деякі перевізники встановлюють самі правило, що діти до 7 років можуть їздити їх транспортом безоплатно.
Ещё есть ст. 135 КУоАП http://zakon3.rada.g...e7?text=135#w11
Стаття 135. Безквитковий проїзд
Безквитковий проїзд пасажира, в тому числі проїзд без реєстрації або компостування проїзного документа, а так само провезення без квитка дитини віком від семи до шістнадцяти років :
у поїздах приміського, місцевого або дальнього сполучення -
тягне за собою накладення штрафу в десятикратному розмірі від вартості проїзду;
в міському транспорті -
тягне за собою накладення штрафу в двадцятикратному розмірі від вартості проїзду;
в автобусі приміського або внутрірайонного сполучення -
в автобусі міжміського і міжнародного сполучення та у міжміському електротранспорті -
на суднах водного транспорту -
тягне за собою накладення штрафу в п'ятикратному розмірі від вартості проїзду.
{Стаття 135 із змінами, внесеними згідно з Указом ПВР № 3282-11 від 19.12.86, Законами № 210/95-ВР від 02.06.95, № 2029-III від 05.10.2000, № 1812-VIII від 17.01.2017}
Опубліковано 07 вересень 2017 - 13:03
Жень, чесно, я не дуже розуміюся на всіх законах,положеннях, доповненнях, тому консультації юриста вірю більше))). З мене ні разу не вимагали оплату за дітей, я плачу сама і зі спокійною душею займаю 3 місця в маршрутці. Хоча деякі пасажири, не похилого віку, намагаються посадити мені моїх дітей на руки.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 07 вересень 2017 - 13:09
Оля, ну мы пойдем в город и что?
А вообще весело все: оно вроде есть, но его и нету
Маруся, у каждого есть право выбора. Почему не хотите в школу в Супруновке?
У нас хоть и есть тралики, но ни один не идет в центр, а с Луночки можно прогуляться, но только по хорошей погоде..
мы возим машиной, просить адресную компенсацию на бензин?
в селе есть школьный автобус, почему же нет в городе? кстати, было бы очень даже в тему.
Опубліковано 07 вересень 2017 - 13:14
Маруся, у каждого есть право выбора. Почему не хотите в школу в Супруновке?
У нас хоть и есть тралики, но ни один не идет в центр, а с Луночки можно прогуляться, но только по хорошей погоде..
мы возим машиной, просить адресную компенсацию на бензин?
в селе есть школьный автобус, почему же нет в городе? кстати, было бы очень даже в тему.
Можливо тому, що більшість дітей в школу ходить в своєму районі? З моєї сторони до нашої школи ходить лише 3 дітей, двоє з яких мої. Автобус заради 3 дітей... дорого буде.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|