Перехід до вмісту

Фотографія

ГВ і пов'язані з цим проблеми

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
1757 відповідей у цій темі

#1181 Tash

Tash

Мавка була революціонерка

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 445 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:наТаша

Нагороди

2    2    2      

Опубліковано 12 травень 2015 - 22:13

Ого, до трьох років!!! Я до року і хочу не годувати, похудала дуже, треба поправлятись......хоча незнаю чи зможу швидко відлучити кицюню

вибачте за сарказм, але ви тіки зареєструвалися одразу кинулися писати пости про те, яке погане ГВ і що до трьох років годувати це взагалі збочення.

Гілка називається "ГВ и связанные с этим проблемы", але здається що проблеми у вас не з ГВ, а з іншою частиною

#1182 Асмо

Асмо

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 251 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 12 травень 2015 - 22:15

похудала дуже

и что? я тоже похудала, потом поправилась, надо просто сбалансировано питаться и следить за своим здоровьем, как и здоровьем ребенка

#1183 Оksana

Оksana

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 844 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

Опубліковано 15 травень 2015 - 10:56

Девочки, кто еще кроме Ларисы Викторовны может проконсультировать по ГВ? Она не в Полтаве(((

#1184 Еленушка

Еленушка

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 135 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 15 травень 2015 - 22:37

Девочки, я опять за советом... Подскажите, что делать... Днём перестало хватать молока. Утром достаточно, в обед не хватает всегда! Докармливаю смесью и такое чувство сколько не наколоти сын все стопчет. Вечером через раз докармливаю, на ночь только грудь и также ночью. Остальные кормления грудью. Поначалу докармливала ложкой или поила со стаканчика, теперь мальчик поднимает такоой крик, что я со скоростью ветра колочу смесь в бутылке и докармливаю( Очень хочу кормить, но уже начинает казаться, что я неправильная что ли или не молочная (ненавижу это выражение). Может вы знаете какую-то тайну как вернуть молоко в достаточном количестве? Кормимся в среднем через два или два с половиной часа! Если начинаю чаще прикладывать, вечером страшные колики и потолки поднимаются((( кормлю с двух грудей и сцеживать нечего( пью много

Відредаговано Еленушка, 15 травень 2015 - 22:38.

#1185 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 15 травень 2015 - 23:03

Сколько вам?

#1186 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 15 травень 2015 - 23:05

Девочки, я опять за советом... Подскажите, что делать... Днём перестало хватать молока. Утром достаточно, в обед не хватает всегда! Докармливаю смесью и такое чувство сколько не наколоти сын все стопчет. Вечером через раз докармливаю, на ночь только грудь и также ночью. Остальные кормления грудью. Поначалу докармливала ложкой или поила со стаканчика, теперь мальчик поднимает такоой крик, что я со скоростью ветра колочу смесь в бутылке и докармливаю( Очень хочу кормить, но уже начинает казаться, что я неправильная что ли или не молочная (ненавижу это выражение). Может вы знаете какую-то тайну как вернуть молоко в достаточном количестве? Кормимся в среднем через два или два с половиной часа! Если начинаю чаще прикладывать, вечером страшные колики и потолки поднимаются((( кормлю с двух грудей и сцеживать нечего( пью много

пару сторінок назад це обговорювали! 

Скільки вам?

коліки не від частоти прикладання, а від дієти мами і особливості дитини! 

Мені завжди допомагала порада мого лікаря ще за старшим - протягом трьох годин прикладаєш до однієї груді, тобто якщо просить раніше ніж через 3 години, то дай ту ж грудь. По-перше піде заднє більш ситне молоко, по-друге організм зрозуміє, що попит із однієї груді більший, і почне більше виробляти молока. Я дотримувалась 2,5 годин. 

#1187 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 15 травень 2015 - 23:12

И убрать левые докормы

То что вы не можете сцедиться, еще не значит, что у вас нет молока.

И еще как много выпьете? Если 1,5литра и боле, все идет как мочегонка. С питьем  тоже главное не переборщить

#1188 Еленушка

Еленушка

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 135 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 16 травень 2015 - 02:02

Сыну почти 2 месяца
  • mitera це подобається

#1189 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 16 травень 2015 - 08:31

Сыну почти 2 месяца

Найчастіші кризи у годуванні - 2, 4, 6, 8 місяців. У старшого найгостріший був у 2 місяці, у меншого - в 4. Робила так, як писала вище, змінювала пози, коли категорично відмовлявся. Але жодного разу навіть не думала відкривати баночку із сумішшю, навіть не було такого дома. Треба було, і кожні півгодини давала грудь! Старшого благополучно відгодувала трошки більше року, меншого - Слава Б. уже 10,5 місяців годую. Важливий настрой, все вийде, це тимчасово! 

Доречі треба не просто пити багато, а і нормально харчуватися, по першій можливості спати із малявкою навіть в день, щоб відпочити і до того ж сумісний сон дуже сприяє лактації.

Успіху вам у налагодженні ГВ!  :-) Все у вас вийде!

Відредаговано mitera, 16 травень 2015 - 08:32.

#1190 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 16 травень 2015 - 09:16

Я в такой криз пила чай с молоком и чай для кормящих, ну и, конечно, частые прикладывания, даже по немногу сцеживала. Не знаю, что именно помогло, но этот период мы пережили и кормимся до сих пор.

#1191 bil4enya

bil4enya

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 988 повідомлення
  • Місто:Полтава - Левада
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2            

Опубліковано 16 травень 2015 - 10:58

А я ще помітила сприятливий вплив згущеного молока на лактацію. Пара ложок - і молока хоч відбавляй . Щоправда,я їла домашню, на покупну сипало.
У мене інша проблема, у сина вже 4 зуби і він ними гризеться,не спеціально, а в процесі . Так боляче навіть в перші дні після народження не було. Намагаюсь змінювати пози, але не завжди допомагає. І ще помітила, що коли груди повні,він нормально їсть,а коли напівпусті - прикусує. Можливо йому незручно? Сподіваюся,цей період у нас минеться, бо я довго не витримаю. Хоча згортати ГВ не хочу, так мені подобається цей процес ;-)
  • mitera це подобається

#1192 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 16 травень 2015 - 13:51

А я ще помітила сприятливий вплив згущеного молока на лактацію. Пара ложок - і молока хоч відбавляй . Щоправда,я їла домашню, на покупну сипало.
У мене інша проблема, у сина вже 4 зуби і він ними гризеться,не спеціально, а в процесі . Так боляче навіть в перші дні після народження не було. Намагаюсь змінювати пози, але не завжди допомагає. І ще помітила, що коли груди повні,він нормально їсть,а коли напівпусті - прикусує. Можливо йому незручно? Сподіваюся,цей період у нас минеться, бо я довго не витримаю. Хоча згортати ГВ не хочу, так мені подобається цей процес ;-)

Я старшому, як прикусив сосок, забрала грудь, дивлячись в очі строго сказала "нельзя, мне больно" і не дала більше грудь. Через деякий час дала. Так зробила двічі і більше жодного разу не кусав, був дуже акуратним. Хоча до року вже 8 зубів було.

Менший також вже двічі кусав (хоча має тільки 2 зуби), обидва рази явно засмутився, бровки доміком поставив, але тепер їсть акуратно. Вони все розуміють! 

#1193 Tanesk

Tanesk

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 872 повідомлення
  • Місто:Левада
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 16 травень 2015 - 13:59

Я старшому, як прикусив сосок, забрала грудь, дивлячись в очі строго сказала "нельзя, мне больно" і не дала більше грудь. Через деякий час дала. Так зробила двічі і більше жодного разу не кусав, був дуже акуратним. Хоча до року вже 8 зубів було.

Менший також вже двічі кусав (хоча має тільки 2 зуби), обидва рази явно засмутився, бровки доміком поставив, але тепер їсть акуратно. Вони все розуміють! 

я тоже так делала - ппонял за пару раз.

#1194 bil4enya

bil4enya

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 988 повідомлення
  • Місто:Полтава - Левада
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2            

Опубліковано 16 травень 2015 - 19:10

Просто я даю цицю тільки перед сном і жує він її крізь сон,якщо заберу та ще щось скажу він прокинеться і розвередується. Коли він балувався і вкусив один раз -я забрала грудь, сказала що мені боляче і поставила пальчиком. Більше таке не повторювалось. А тут все інакше. Мені здається,він просто неправильно брав грудь. Зараз наче трішки краще.
  • mitera це подобається

#1195 Ленуха

Ленуха

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 989 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Нагороди

2    2            

Опубліковано 16 травень 2015 - 20:39

Такс, лежа кормиться мы научились)))). Теперь назрел следующий вопрос. После кормления я должна проснуться, встать и подержать малого "столбиком"?

#1196 Алекса

Алекса

Студентка

• Наша пісочниця
  • 576 повідомлення
  • Ім'я:Александра

Опубліковано 16 травень 2015 - 20:49

Такс, лежа кормиться мы научились)))). Теперь назрел следующий вопрос. После кормления я должна проснуться, встать и подержать малого "столбиком"?

Днем нужно такое делать, ну а ночью совсем необязательно, главное кормить по требованию. поначалу требование будет очень часто, позже где-то к 5-6 месяцем вы выйдете на какой-нибудь приблизительный режим.

#1197 Асмо

Асмо

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 251 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 16 травень 2015 - 20:54

так как мы родились в холодное время года, то во избежании колик, мы практически всегда были животиком к животику мамы или папы. Днем на маме, ночью на папе, когда я кормила ночью, малого перекладывали на папу, папа спал на высоких подушках, как будто полулежа. Голова у ребенка была чуть выше остального тела. да и кормила я так, чтобы голова была выше и при необходимости воздух выходил. Для себя я решила, что это альтернатива ношению столбиком, главное, чтобы не горизонтально. Ну мы вообще очень много чего делали для профилактики, эспумизан так и не открывали

Відредаговано Асмо, 16 травень 2015 - 20:55.

#1198 Эвер

Эвер

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 643 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 16 травень 2015 - 21:21

Я ночью не держу, она от этого просыпается.
И днем если засыпает на сисе, то просто отползаю, оставляю так. Пока спит не отрыгивает,а как просыпается подержу и все ок.

#1199 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 16 травень 2015 - 21:23

Нет))), как раз лежа они почти никогда воздуха не нахватывают. А ночью у нас вообще прецедентов не было.

#1200 Ленуха

Ленуха

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 989 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Нагороди

2    2            

Опубліковано 16 травень 2015 - 21:28

Просто я заметила, что при лежачем кормлении (оно у нас пока одно, обычно в 5-6 утра) он достаточно много срыгивает. Но потом прекрасно спит еще часок-полтора. Вот и думаю, что может лучше поднимать и фиг с тем, что проснется?

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама