Ортопед
Розпочатий з Yulasha, 26 тра 2010 15:33
1278 відповідей у цій темі
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 12 вересень 2020 - 07:13
https://instagram.co...d=1gcq25uljso68
Вот попалась реклама такой клиники в Полтаве, может кому-то пригодится
Ми навіть ходили на консультацію і пробний сеанс - хотіла купити курс але потім дещо спинилась шукаючи відгуки.
Принцип дії - вирівнювання і витягування хребта на тренажері Eurospine (можна погуглити).
Там є обмеження по вазі (2 кг) і фізичним навантаженням під час проходження курсу, тому під час відвідування школи вирішили не розпочинати.
Відредаговано Kalinna, 12 вересень 2020 - 08:10.
Опубліковано 12 вересень 2020 - 07:17
Дввчата, а як часто діти проходять курс масажу?
Опубліковано 12 вересень 2020 - 07:23
Раз в полгода рекомендуют. И наши лечащие врачи так говорили (и по ногам, и по спине), и в ортопедическом санатории, когда там лежала со спиной моя племяшка.
Відредаговано mitera, 12 вересень 2020 - 08:19.
солнышко
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Светик
Опубліковано 12 вересень 2020 - 08:04
Тут все індивідуально. Син різко пішов в ріст, то у ві сні підвивих шиї, то спускався по сходах - змістився 6-й "позвонок".Нам рекомендували масаж раз в сезон - 7днів. Хоча дитина проплавала в басейні всю молодшу школу,4рази на тиждень.
Опубліковано 12 вересень 2020 - 11:01
Не надо проверять-его можно получить бесплатно,но не стоит он того)))
Плавание,массаж,физкультура-вот наше всё!)
Можно заказать и там, и там))
Думаю здоровье ребёнка это главное для каждой мамы)) и панические атаки уйдут сразу же на второй план.
ну мені якби своє здоров‘я теж важливе і йшла з серйозними проблемами на мрт, але це ніяк не впливає на панічні атаки. Так і дитині може бути страшно, незважаючи на все,ми ж це обговорюємо.
Katrin_lom
-
Місто:Сады-1
-
Ім'я:Екатерина
Опубліковано 12 вересень 2020 - 12:43
ну мені якби своє здоров‘я теж важливе і йшла з серйозними проблемами на мрт, але це ніяк не впливає на панічні атаки. Так і дитині може бути страшно, незважаючи на все,ми ж це обговорюємо.
Хм..позвоночник по Вашему это не серьёзно?()
Опубліковано 12 вересень 2020 - 13:20
Хм..позвоночник по Вашему это не серьёзно?()
Катя, я не розумію до чого ви ведете і пересмикування ваші? З самого початку мова йшла про те, що мовляв шо там дітям боятись, можна пояснити і все. Я на це написала, що я доросла, все розумію і все одно страшно. Все. Я не казала про те, що щось несерйозно і не варто робити, мова лише про те, що я розумію, чого дітям страшно і чого всі намагаються по максимуму цього уникнути. До чого питання про серйозність і «здоров‘я дитини важливіше і ПА минуть»? Паніка може бути в дитини, як і у дорослого. При всьому розумінні. Я про це висловилась.
Опубліковано 12 вересень 2020 - 18:08
Раз в полгода рекомендуют. И наши лечащие врачи так говорили (и по ногам, и по спине), и в ортопедическом санатории, когда там лежала со спиной моя племяшка.
Тут все індивідуально. Син різко пішов в ріст, то у ві сні підвивих шиї, то спускався по сходах - змістився 6-й "позвонок".Нам рекомендували масаж раз в сезон - 7днів. Хоча дитина проплавала в басейні всю молодшу школу,4рази на тиждень.
от і моїй рекомендували раз на 3 міс., але через цей карантин вона востаннє була на масажі ще взимку.
Lidiia
Немовля
-
-
Новачки
-
-
1 повідомлення
Опубліковано 01 жовтень 2020 - 08:46
Юличка, есть очень хороший врач-Кислый Николай Николаевич. Он принимает каждый день в железнодорожной поликлинике на первом этаже. Он хирург-ортопед-травматолог. Он не детский врач, но детей всегда принимает и очень многим, в том числе и нам помог. Деток к нему везут на консультации со всей Украины и не только. Если заинтересуетесь, пишите в личку.
Здравствуйте! А можно номер телефона КислогоН.Н.
Опубліковано 20 жовтень 2020 - 03:06
Хто лікується у Любицького,хтось носить ортези, чи є результат?
Спочатку ми були в Олійника, діагноз х-подібна деформ. нижніх кінцівок. Те що я бачу це вигнуті коліна всередину і деформація внизу де кісточки, ноги іксом. Призначив:ЛФК(дитина не хоче, 2,9міс.),масаж(вже пройшли курс), кальцікер, ванни з морською сіллю, взуття, фізпроцедури(так-як карантин нам вони не світять). Лікар був заморений, не дуже балакучий, не знаю чи він завжди такий, хоча коли телефонувала після цього з питаннями дуже ввічливо все розповідав. Незрозуміло.
Вирішила ще сходити до Любицького, рекомендували. Любицький написав діагноз плоско-вальгусна деформ. стоп(походу те саме). В нього інше лікування:спочатку ортези, вітаміни, ходити по нерівностях, а потім масаж(хоча раніше я думала, масаж це основа успіху). Ортези безкоштовно, держава фінансує, тільки довго чекати. Перша пара вкладки з пластику чи щось м'якіше, у кросівки можна, друга пара для дому, високі на липучках у звичайні тапки можна, ще треті по коліно на липучках,в них сплять, якщо дитина зможе звичайно. Направив ще в Арт-Лайф за вітамінами - препаратами (Бади), ціна нормальна. Спитала прогноз, каже що 2 роки.
Відгукніться хто так лікувався, чи допомогло, чи вилікували, чи ще треба до когось бігти. Не хочется даремно витрачати час,якщо неефективно, чи є сенс дитину мучати. Поки маленький хочеться виправити. Чи взагалі поїхати в Охматдєт...
Відредаговано Марія_22_02_aa, 24 жовтень 2020 - 15:04.
Katrin_lom
-
Місто:Сады-1
-
Ім'я:Екатерина
Опубліковано 20 жовтень 2020 - 09:21
Хто лікується у Любченка,хтось носить ортези, чи є результат?
Спочатку ми були в Олійника, діагноз х-подібна деформ. нижніх кінцівок. Те що я бачу це вигнуті коліна всередину і деформація внизу де кісточки, ноги іксом. Призначив:ЛФК(дитина не хоче, 2,9міс.),масаж(вже пройшли курс), кальцікер, ванни з морською сіллю, взуття, фізпроцедури(так-як карантин нам вони не світять). Лікар був заморений, не дуже балакучий, не знаю чи він завжди такий, хоча коли телефонувала після цього з питаннями дуже ввічливо все розповідав. Незрозуміло.
Вирішила ще сходити до Любченка, рекомендували. Любченко написав діагноз плоско-вальгусна деформ. стоп(походу те саме). В нього інше лікування:спочатку ортези, вітаміни, ходити по нерівностях, а потім масаж(хоча раніше я думала, масаж це основа успіху). Ортези безкоштовно, держава фінансує, тільки довго чекати. Перша пара вкладки з пластику чи щось м'якіше, у кросівки можна, друга пара для дому, високі на липучках у звичайні тапки можна, ще треті по коліно на липучках,в них сплять, якщо дитина зможе звичайно. Направив ще в Арт-Лайф за вітамінами - препаратами (Бади), ціна нормальна. Спитала прогноз, каже що 2 роки.
Відгукніться хто так лікувався, чи допомогло, чи вилікували, чи ще треба до когось бігти. Не хочется даремно витрачати час,якщо неефективно, чи є сенс дитину мучати. Поки маленький хочеться виправити. Чи взагалі поїхати в Охматдєт або Харківський інститут ім. Ситенко (тут відгукувались позитивно), що там скажуть. Тільки ще цей карантин, як туди попасти...
У нас была О образная деформация ног.
Были ортезы для сна-ребенок выдерживали и мы вместе с ним 30мин.
Носили "берцы" даже на море по песку не снимал их-видно было удобно))
Каждые 3 месяца процедуры в поликлинике.
И .....чудо.....ноги выпрямились,мало того-стали иксом))))
Опубліковано 20 жовтень 2020 - 09:42
И .....чудо.....ноги выпрямились,мало того-стали иксом))))
может это было не чудо, а возрастные этапы развития? ) я отлично понимаю опасения упустить время и т.д., и конечно проконсультироваться с грамотным специалистом не помешает, но не всегда это нужно лечить я не про конкретные ситуации, а в целом) у моего ребенка когда О-образные ноги выпрямились, многие спрашивали, что мы делали для этого)) а я пожимала плечами, оно само) Направив ще в Арт-Лайф за вітамінами - препаратами (Бади), ціна нормальна. Спитала прогноз, каже що 2 роки.
якраз згідно картинки вище, за 2 роки має випрямитись)) я б проконсультувалась ще з доказовим ортопедом
Опубліковано 20 жовтень 2020 - 11:19
может это было не чудо, а возрастные этапы развития? )
я отлично понимаю опасения упустить время и т.д., и конечно проконсультироваться с грамотным специалистом не помешает, но не всегда это нужно лечить
я не про конкретные ситуации, а в целом)
у моего ребенка когда О-образные ноги выпрямились, многие спрашивали, что мы делали для этого)) а я пожимала плечами, оно само)
якраз згідно картинки вище, за 2 роки має випрямитись))
я б проконсультувалась ще з доказовим ортопедом
у старшего было прям четко так же - сначала очень круглая О, затем конкретный Х. Сейчас ровные ноги, 6 лет ребенку) я в свое время переживала, но было принято решение подождать. и праильно)
Опубліковано 19 листопад 2020 - 18:06
У дитини почала боліти спина, ми звернулися і поліклініку на Юрченко і отримали діагноз сколіоз. Дитина з 3 років займається спортом, і тут нам на пів року забороняють фізичні навантаження. Щоб підтвердити діагноз звернулася в обласну лікарню в ортопедичне відділення і отримали новий діагноз - остеохондроз і 3 місяці без фізичних навантажень. Два різних діагнози мене не влаштувало, і ми пішли до третього лікаря в приватну клініку "Дитячий лікар", і отримали діагноз міозит... І навпаки фізичні навантаження і танці не відміняти. От кому вірити? Чи йти ще до четвертого лікаря? І не зрозуміло тепер що з фізкультурою робити, бо з поліклініки у нас справка про спец групу, і я не знаю як її можна скасувати.
Відредаговано Ipiha, 19 листопад 2020 - 18:08.
larwww
-
Місто:Полтава, сады-1
-
Ім'я:Лариса
Опубліковано 19 листопад 2020 - 18:27
У дитини почала боліти спина, ми звернулися і поліклініку на Юрченко і отримали діагноз сколіоз. Дитина з 3 років займається спортом, і тут нам на пів року забороняють фізичні навантаження. Щоб підтвердити діагноз звернулася в обласну лікарню в ортопедичне відділення і отримали новий діагноз - остеохондроз і 3 місяці без фізичних навантажень. Два різних діагнози мене не влаштувало, і ми пішли до третього лікаря в приватну клініку "Дитячий лікар", і отримали діагноз міозит... І навпаки фізичні навантаження і танці не відміняти. От кому вірити? Чи йти ще до четвертого лікаря? І не зрозуміло тепер що з фізкультурою робити, бо з поліклініки у нас справка про спец групу, і я не знаю як її можна скасувати.
Мы не отменили спорт (только на период массажей), и добавили лфк каждый день для спины, и бассейн. Тоже спец группа в школе...но то такое, сейчас там сильно и так не напрягают. Мышечный корсет спины надо бы укреплять... Но это только мои рассуждения...
Опубліковано 19 листопад 2020 - 21:42
Мы не отменили спорт (только на период массажей), и добавили лфк каждый день для спины, и бассейн. Тоже спец группа в школе...но то такое, сейчас там сильно и так не напрягают. Мышечный корсет спины надо бы укреплять... Но это только мои рассуждения...
Расскажите пожалуйста подробнее о плаванье: где, во сколько, цена?
Идти к четвертому наверное стоит. Ну чтоб хотя бы двое подтвердили одинаковый диагноз... Имхо
Если не секрет, у кого были?
Відредаговано mitera, 19 листопад 2020 - 21:43.
Опубліковано 19 листопад 2020 - 22:23
Хто лікується у Любицького,хтось носить ортези, чи є результат?
Вирішила ще сходити до Любицького, рекомендували. Любицький написав діагноз плоско-вальгусна деформ. стоп(походу те саме). В нього інше лікування:спочатку ортези, вітаміни, ходити по нерівностях, а потім масаж(хоча раніше я думала, масаж це основа успіху). Ортези безкоштовно, держава фінансує, тільки довго чекати. Перша пара вкладки з пластику чи щось м'якіше, у кросівки можна, друга пара для дому, високі на липучках у звичайні тапки можна, ще треті по коліно на липучках,в них сплять, якщо дитина зможе звичайно. Направив ще в Арт-Лайф за вітамінами - препаратами (Бади), ціна нормальна. Спитала прогноз, каже що 2 роки.
Відгукніться хто так лікувався, чи допомогло, чи вилікували, чи ще треба до когось бігти. Не хочется даремно витрачати час,якщо неефективно, чи є сенс дитину мучати. Поки маленький хочеться виправити. Чи взагалі поїхати в Охматдєт...
Я мучала ребенка с 1.5 лет ортезами два-три года, + массажи, парафин, электростимуляция (видела эффект), лфк. Проблема полностью не ушла. Считаю неэффективными туторы. Нужно наоборот, развивать мышцы, заниматься спортом. Но стельки в ежедневную обувь обязательно - разгружают спину, а то будет еще и сутулость.А основная проблема оказалась у нас в нехватке кальция (плохо усваивается), - делали анализ крови.
Полистайте тему, мне нравится поход Шапрана, главное - есть сыр, творог и рыбу!!! Сходите к нему в Дитячий лікар. А проверить витамин Д и кальций в крови или через педиатра, или через кардиоревматолога. Если есть возможность в Харьков - поедьте, очень много позитивных отзывов.
Насчет Артлайфа - наблюдайте за мочей, только начинает мутнеть - срочно анализ мочи и отменять препараты. Мы чуть почки не посадили, они выписывают взрослые дозы.
larwww
-
Місто:Полтава, сады-1
-
Ім'я:Лариса
Опубліковано 20 листопад 2020 - 06:51
Расскажите пожалуйста подробнее о плаванье: где, во сколько, цена?
Идти к четвертому наверное стоит. Ну чтоб хотя бы двое подтвердили одинаковый диагноз... Имхо
Пока в спортлайфе, а там посмотрим...
Опубліковано 20 листопад 2020 - 08:05
Пока в спортлайфе, а там посмотрим...
Там есть детские группы?
Опубліковано 20 листопад 2020 - 09:37
Ортопед на Юрченка, потім Оніщенко на Леваді і Шапран в дитячому лікарі. Всі троє сказали про ЛФК і харчування з кальцієм, і прогрівання зони, яка болить, тому це і робимо, але настільки різноманітні діагнози дивують. Ходили зі знімком (до речі, рентгенолог четвертий діагноз написав)
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|