153 відповідей у цій темі
#101Опубліковано 21 серпень 2020 - 08:07
Дайте, пожалуйста,"живой" номер телефона регистратуры на Юрченка
#103Опубліковано 21 серпень 2020 - 08:35 Оля, кто врач в Медионе? #104Опубліковано 21 серпень 2020 - 08:42 у меня ребенок и июня и до 18августа был у бабушки с дедушкой, за 500км от дома, т.к. в саду после карантина нас уже никто не ждал, а возможности сидеть дома ещё 3 месяца уже не было. Так что не ровняйте всех под одну гребенку аналогично, у меня запись к специалистам на 3 сентября (и это на повезло, т.к. кто-то отказался и появилось окно...)
#105Опубліковано 21 серпень 2020 - 11:29 А кто-то может дать ссылочку на закон, который отменяет все медосмотры на время карантина? Интересно почитать. #106Опубліковано 21 серпень 2020 - 12:39 Какую информацию конкретно ищешь? Если о медосмотре в школу, то его требовать на 1 сентября не имеют права. Медосмотр надо пройти в течение месяца после окончания карантина. Официально карантин до 31 августа. Відредаговано mitera, 21 серпень 2020 - 12:40. #107Опубліковано 21 серпень 2020 - 13:24
Первакам я уже писала справка обязательно до 1 числа,а у нас до сегодняшнего нужно все сдать.Всем остальным может можно и позже. Сейчас же не тот карантин жесткий,то почему должны медосмотры быть отменены,когда все по открыто. #108Опубліковано 21 серпень 2020 - 13:32
Оля, я 2 недели назад сама хотела пройти медосмотр - сказали в связи с карантином отменены... А для детей получается нет.... Все как всегда через *****
#109Опубліковано 21 серпень 2020 - 13:36 Не согласна. Заявление было обязательным! Но и его принимать могли онлайн. Остальное в гибком графике. Официальные рекомендации были ещё в конце весны. Они здесь https://mon.gov.ua/u...erednoyi-osviti http://osvitapoltava.gov.ua/ Відредаговано mitera, 21 серпень 2020 - 13:50. #110Опубліковано 21 серпень 2020 - 13:49 Медосмотр надо пройти в течение месяца после окончания карантина. Официально карантин до 31 августа. Не думаю что 31-го числа карантин снимут. Я просто не видела этого закона. Мне интересно почитать что именно и как там написано.
Сейчас же не тот карантин жесткий,то почему должны медосмотры быть отменены,когда все по открыто. То, что всё открыто, не значит что все ходят. Мы например детей не водим никуда в закрытые помещения (без острой необходимости), и на разные массовые мероприятия. В маршрутке тоже они не ездят. И в поликлинику не особо есть желание вести. Відредаговано ludmila_24, 21 серпень 2020 - 13:49. #111#112Опубліковано 23 серпень 2020 - 00:08
Я уже назвала пробу піти в садок "Квест". Йдемо в спеціалізований ортопедичний садок. Спочатку записалися на інклюзивну комісію, пройшли її через тиждень. Ще тиждень результат. Після цього направлення у ЦНАП, приїхала, теж записалася через тиждень, щоб написати заяву, ще тиждень, щоб забрати. Далі по справці... Відносимось до районної. Вчора була з сином, бо поломана рука і дочку захватила, пройти спеціалістів. Усі направлення вже взяли в сімейного лікаря, у амбулаторії. Не тут то було. Я не знала, що вже, щоб здати аналізи в районці, потрібно теж записуватись, раніше жива черга була. І пройти спеціалістів- також. Зайшла, не привітна, стомлена жіночка, пропонує 2 дати. Першу- 1 Вересня, а у мене ще двоє синів-учнів. Я завжди йду на 1 дзвоник (цього року, здається, не буде), а потім у нас якісь розваги-піца, прогулянка... Цей день стараюсь, щоб був позитивний, певний заряд на рік.
Друга дата- 21 Вересня. У мене очі на лоба полізли. Група набирається з 1 Вересня, а ми прийдемо не раніше Жовтня. Ніби не страшно, але я планувала з Вересня, бо чекати по 2 години, по пів дня, легше, коли тепло. Далеко живу- не встигатиму додому. Ну добре, пишусь 1 Вересня, думаю, чоловік піде з малою здавати аналізи, а я позбираю хлопців в підтягнусь до них. А так як була ще зі старшим у травматолога,а за сумісництвом і ортопедом- так у районці, бо писала, що рука поламана, вже і вирішила, що заодно і малу покажу, зробимо відмітку ортопеда. Так і зробили, все норм. Поки ходили робили ренген, вернулися в кабінет, на мене наїхала медсестра, що я наробила, як я їх підставила. Вони внесли в комп, що ми пройшли з малою ортопеда, побачила запис та не привітна тьотя, прибігла, не полінувалася, до них у кабінет, відчитала їх, а ті мене. Кажуть, вона тепер вас викреслить 1 Вересня. У мене очі по 5 копійок, бо я ще посміла у стоматолога відмітку поставити. Але все таки утряслось. Вернулася я до тьоті,уладили. Дозволили мені спеціалістів ( ще трьох) у цей день пройти, а 1 Вересня, тільки аналізи. Багато писанини, але, дійсно, піти в садочок, це ще той КВЕСТ А от ученикам своїм виписали все в амбулаторії, зайняло це максимум 20 хвилин на двох. І зір перевірили і пробу Руф'є і тиск... Виписали щеплення. Того і тримаюся ще амбулаторії, бо зі справками легше. Спеціалістів в районці не має, але в обласну відправляють, там проходило. Стараюсь по мінімуму звертатися Відредаговано Miilkaa, 23 серпень 2020 - 00:20. #113Опубліковано 23 серпень 2020 - 08:53
Чому б аналізи не здати в платній лабораторії? Району терпіти не можу з їхніми придуркуватими правилами. Та і аналізи вони роблять "на відчепись", запалення нирок у доні свого часу пропустили. #114Опубліковано 23 серпень 2020 - 09:26 Десь закарбувалося, що пройти усіх спеціалістів і аналізи, 650 грн. Не дуже хотілося стільки витрачати, на те, що можна зробити безкоштовно. Але кума "Завсегдатай", як писали в асоціаціях))), вже написала, що тільки аналізи-150грн, то я задумуюсь. А хто проходив платно? Скільки коштує, де? Можна дізнатися на майбутнє?
#115Опубліковано 23 серпень 2020 - 13:41 Які саме аналізи потрібно зробити? #116Опубліковано 23 серпень 2020 - 14:05
Стандарт у садік: кал, моча, заг.аналіз крові, зішкріб, 5 спеціалістів: ортопед, стоматолог, лор, невропатолог, окуліст
#117Опубліковано 23 серпень 2020 - 14:19 Лабораторія в районній- це якийсь квест з фільму жахів((( Свого часу під час вагітності здала аналіз, то результат видали такий, що в уролога аж окуляри на лоба підскочили)разів п'ять мене перепитував, як я себе почуваю- сказав, що з такими показниками люди не живуть))а тим паче дітей не виношують. Відправив здавати повторно. Останній штрих:проходження медкомісії з дитиною перед школою, скандал з лаборантом через її відмову використати набір для забору крові, придбаний не в їхній аптеці, який завершився в кабінеті головного лікаря. Більше в цю лікарню ні ногою. Відредаговано Ксаночка, 23 серпень 2020 - 15:04. #118Опубліковано 23 серпень 2020 - 14:27
На Леваде мало людей,пустые коридоры ,все ж по записи,без записи и талончика на первом этаже не пропускают,так что под кабинетами 1-2 чел на ближайшее время или вообще никого,медосмотр на справку если нет жалоб 5 мин,а времени 20 мин на пациента
#119Опубліковано 24 серпень 2020 - 11:07 Телефонувала в "Мій лікар" на тому тижні (саме там можна було весь огляд пройти за 650 грн.) Вже й там не роблять запис до 01.09, а з 01.09 хз, чи будуть проводити огляд. Нас записали на "відчипись", сказали, що якщо огляди будуть - нам зателефонують. #120Опубліковано 27 серпень 2020 - 15:43 мед.карт в садку більше немає. Всі питання до педіатра. Так пояснила завідувач . 2 користувачів читають цю тему0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |