Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 59

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1969 відповідей у цій темі

#101 manynao

manynao

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 352 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:manyna

Опубліковано 29 вересень 2017 - 09:39

А как вам новость в 12 лет девочка родила, по телику тоже показывали после сюжета с ребёнком что замучали,ну как такие родители появляются капец!!!!

#102 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 7 229 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 29 вересень 2017 - 10:00

тому в мене немає телевізора, і нехай я буду в "рожевих окулярах", але дивитися новини, в яких 90% - це негатив, не для мене.

і не дай Бог, щоб таке дивилася моя дитина. нехай ще трішки поживе в своєму світі, де "пони питаются радугой и какают бабочками".

#103 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 29 вересень 2017 - 10:13

тому в мене немає телевізора, і

По телевізору дивлюся тільки новини, і хочі цілий день читаю новини в інтернеті, все таки ввечері люблю подивитися "картинку". Для мене це традиція ще зі школи.

ну і не знаю, жити по принципу " я в домике" теж якось не правильно. У мене є подруги-знайомі, які і імені президента з першого разу не назвуть, бо аж настільки не цікавляться.

#104 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 229 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 29 вересень 2017 - 10:23

По телевізору дивлюся тільки новини, і хочі цілий день читаю новини в інтернеті, все таки ввечері люблю подивитися "картинку". Для мене це традиція ще зі школи.

ну і не знаю, жити по принципу " я в домике" теж якось не правильно. У мене є подруги-знайомі, які і імені президента з першого разу не назвуть, бо аж настільки не цікавляться.

я і на сайтах новини не читаю, і по телевізору не дивлюся. Ви не помічали, настільки мало в наших новинових програмах позитивних сюжетів? а вони ж є, я впевнена в цьому, просто люди звикли вбирати в себе негатив.

ім'я Президента я знаю.) і вуха не закриваю, коли мої рідні чи знайомі переказують новини, тому не "в домике", але намагаюся фільтрувати те, що мені користі не принесе, але зіпсує настрій і зажене в депресію.

#105 Tala

Tala

Мама

• Довгожителі
  • 6 109 повідомлення
  • Ім'я:Наталия

Нагороди

Опубліковано 29 вересень 2017 - 10:25

Телевизор- не единственное средство получения информации.

#106 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 29 вересень 2017 - 10:43

Телевизор- не единственное средство получения информации.

Де я це написала?)))

• mitera це подобається

#107 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 29 вересень 2017 - 12:24

Ви не помічали, настільки мало в наших новинових програмах позитивних сюжетів? а вони ж є, я впевнена в цьому, просто люди звикли вбирати в себе негатив.

І питання в тому, кому саме вигідно показувати лише негатив. В мене чоловік іноді дивиться новини на різних каналах саме для того, щоб побачити, як одні й ті самі речі подаються по-різному. Як треба власникам каналів.

#108 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 29 вересень 2017 - 13:01

І питання в тому, кому саме вигідно показувати лише негатив. В мене чоловік іноді дивиться новини на різних каналах саме для того, щоб побачити, як одні й ті самі речі подаються по-різному. Як треба власникам каналів.

якщо у когось склалося враження, що я смакую всяку "чорнуху", то це враження помилкове. Я вважаю себе адекватною людиною, яка вміє фільтрувати інформацію.
Але який би канал не показав цей сюжет, в якому ракурсі, але позитивним він навряд чи вийшов би, бо є факти і саме їх я хотіла донести, саме вони мене вразили, розчулили - дитина була голодною усе своє коротке життя! тут доросла людина день не їсть, та вже всі думки про їжу, а то дитина, яка не жила, а виживала і нічого, крім голоду і знущань не знала.

#109 Застенчивая

Застенчивая

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 934 повідомлення
  • Місто:Огнивка
  • Ім'я:Ириша

Нагороди

Опубліковано 29 вересень 2017 - 13:13

Код на 400 грн на першу покупку від 1200 до 15.10 от Некст

#110 В_олошка

В_олошка

С орбиты

• Завсідники
  • 2 399 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

Опубліковано 29 вересень 2017 - 13:18

Код на 400 грн на першу покупку від 1200 до 15.10 от Некст

можна мені?

#111 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 29 вересень 2017 - 13:21

Из ФБ

Щодо шин на дитячих майданчиках і взагалі для "прикрашання"!
Відповідно до статтей 17, 32, 33 Закону України про відходи суб'єкти господарювання мають недопускати складування відходів на відкритому грунті і проводити їх вчасну утилізацію. Шини відносяться до 3 класу небезпечних відходів. Відповідно до 34 статті ціогож закону суб'єкт господарювання зобов'язаний запобігати забрудненню відходами навколишнього природного середовища, а у разі виникнення -ліквідувати. Використання шин на дитячих майданчиках категорично забороняється цим законом, оскільки зумовлює забруднення грунтів що тягне за собою адмінвідповідальність за ст.52 Адмін.Кодексу та нарахування збитків зумовлених забрудненням грунтів. Нажаль не один закон не працює в напрямку відшкодування шкоди завданої здоровю людини.

#112 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 29 вересень 2017 - 13:32

Знаете, в мире существуют ужасные вещи. Я бы даже сказала, любые ужасные вещи, которые вы только можете представить - существуют в мире. То, что вы не видите их в новостях - не значит что их нет. В африке дети умирают от недостатка чистой воды, еды, и туберкулеза(или вам "тех" детей жалко меньше, чем мальчика из харькова?), в китае - чуть ли не рабский детский труд. Педофилия. Сексуальное рабство. Маньяки. Теракты... Список можно продолжать бесконечно, все зависит только от вашего желания и фантазии.... И вы ничего не можете изменить. Жизнь вообще не справедлива. Люди почему-то сначала убеждают себя в обратном, а потом расстраиваются, когда оказалось что они не правы. Люди странные. 

Имеет смысл знать новости, которые могут повлиять на вашу жизнь. Или когда вы можете повлиять на них. А просто "точно знать что все плохо"..  я уверена, у вас есть чем еще заняться вечером, кроме как расстраиваться из-за того ,что жизнь несправедливо.

Відредаговано Аделаида, 29 вересень 2017 - 13:34.

#113 солнышко

солнышко

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 852 повідомлення
  • Ім'я:Светик

Нагороди

2               

Опубліковано 29 вересень 2017 - 13:49

Есть код на Некст 400грн.на первую покупку от 1200грн.до 15.10. Кому нужно,пишите.
Недавно девочки кидали сайт по стендам для школы,продублируйте пожалуйста, не могу найти.

#114 Людмила_82

Людмила_82

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 146 повідомлення
  • Ім'я:Людмила

Нагороди

2               

Опубліковано 29 вересень 2017 - 13:52

Есть код на Некст 400грн.на первую покупку от 1200грн.до 15.10. Кому нужно,пишите.
Недавно девочки кидали сайт по стендам для школы,продублируйте пожалуйста, не могу найти.

И у меня есть

#115 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 823 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 29 вересень 2017 - 13:56

Девочки, кто-то уже в осенних сапожках ходит? Или ещё рано?

у меня уже ноги  руки чешутся свои любимые Kickers достать...

Можно, А также и в Юлисе видела, и в киоске на рынке Сады-2

Только там несколько видов есть, если вам учитель рекомендовал, то уточните, какие именно: где только печатный шрифт или где и печатный, и прописной

я глянула на термометр вранці, +2 і дивуюсь, як люди ще не ходять в осінньому взутті. Я і сама вже 3 дні осінні ношу і малій одягаю. А є у нас в школі хто ще в туфлях і колготках ходить... мабуть машинами їздять)

#116 sk1zka

sk1zka

Счастливая мама

• Завсідники
  • 3 683 повідомлення
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

2    2      

Опубліковано 29 вересень 2017 - 13:56

И у меня есть

Можно мне, пожалуйста

#117 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 29 вересень 2017 - 13:58

можно мне, пожалуйста?

#118 nadin

nadin

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 8 717 повідомлення
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 29 вересень 2017 - 13:58

https://stendua.com

#119 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 29 вересень 2017 - 13:59

якщо у когось склалося враження, що я смакую всяку "чорнуху", то це враження помилкове. Я вважаю себе адекватною людиною, яка вміє фільтрувати інформацію.
Але який би канал не показав цей сюжет, в якому ракурсі, але позитивним він навряд чи вийшов би, бо є факти і саме їх я хотіла донести, саме вони мене вразили, розчулили - дитина була голодною усе своє коротке життя! тут доросла людина день не їсть, та вже всі думки про їжу, а то дитина, яка не жила, а виживала і нічого, крім голоду і знущань не знала.

Зовсім ні, я говорила за новини як ресурс інформації загалом.

#120 nadin

nadin

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 8 717 повідомлення
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 29 вересень 2017 - 13:59

я глянула на термометр вранці, +2 і дивуюсь, як люди ще не ходять в осінньому взутті. Я і сама вже 3 дні осінні ношу і малій одягаю. А є у нас в школі хто ще в туфлях і колготках ходить... мабуть машинами їздять)

Мы ездим, но ребенок в осенних ботинках ходить. В школе прохладно.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама