Перехід до вмісту

Фотографія

I welcome everyone to school#3

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
156 відповідей у цій темі

#101 Principal

Principal

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 112 повідомлення
  • Ім'я:Евгений

Опубліковано 24 грудень 2010 - 10:20

К стати, как я понимаю, сейчас на китайский язык огромный спрос. Может и имеет смысл его ввести. По крайней мере я надеюсь, что как доце будет пора в школу он уже будет.... наивно нареное... :)
Хотя специалисти по китайскому всегда при работе и при хорошей.
Может будете первооткрывателем?

Уж первооткрывателями мы вряд ли будем...но если родители пожелают - будем искать специалиста)))

#102 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 6 539 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Олена

Нагороди

Опубліковано 25 грудень 2010 - 19:52

Назрел такой вопрос: в вашей школе есть хоть какое-то подобие дресс-кода? ;)

#103 Principal

Principal

Дітлашня

• Активістки
  • 112 повідомлення

Опубліковано 25 грудень 2010 - 23:12

Назрел такой вопрос: в вашей школе есть хоть какое-то подобие дресс-кода? ;)

Пока нет, но со следующего учебного года постараемся ввести школьную форму. Но не в том виде, как она обычно воспринимается. Главное наличие знака на одежде ученика (шеврон, вышитая эмблема школы или что-то наподобие этого). Определяется цветовая гамма - дальше родители сами решают как решить вопрос с дизайном, пошивом, покупкой и т.д. Вроде все в разном, но при этом форма соблюдается!!!

#104 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 25 грудень 2010 - 23:40

Просто у меня возник такой вопрос после сегодняшнего наблюдения за защитой работ МАН. Одна девочка из вашей школы пришла на защиту в джинсах и футболке... Чем неприятно удивила не только меня, но и всех членов комисии, да и остальных детей.

#105 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 26 грудень 2010 - 00:26

Немного не в тему, но все же)) В старших классах смотрела аргентинский сериал "Мятежный путь", там события происходили в частной школе.. Как мне нравилась их форма!Я до сих пор мечтаю, что у нас введут что-то подобное)) В комплект входили, кажется джинсы, белые рубашки, белый кардиган и свитер, синий или бордовый кардиган и свитер, шарф и шапка соответствующих цветов, темная юбка для девочек, брюки для мальчиков, может что-то еще, уже не вспомню, но мне очень нравилось, то что вариантов было много, и это был не просто сарафан и рубашка, а комплектовать можно было как душе угодно)) Если нужно - официально, если нет - неформально. Евгений Лаврентьевич, как Вам идея? Может введете что-то подобное? Помогу с дизайном))

#106 Principal

Principal

Дітлашня

• Активістки
  • 112 повідомлення

Опубліковано 26 грудень 2010 - 11:31

Просто у меня возник такой вопрос после сегодняшнего наблюдения за защитой работ МАН. Одна девочка из вашей школы пришла на защиту в джинсах и футболке... Чем неприятно удивила не только меня, но и всех членов комисии, да и остальных детей.

Вот спасибочки))) Ну кто скажет, что я зря на вашем форуме!!! Категорически согласен - должен присутствовать только деловой стиль!!!
Я уже родителям говорил на собраниях, что право выбора стиля и покроя ложится на родителей, а окружающие будут судить о их вкусе))))

#107 Principal

Principal

Дітлашня

• Активістки
  • 112 повідомлення

Опубліковано 26 грудень 2010 - 11:48

Немного не в тему, но все же))
В старших классах смотрела аргентинский сериал "Мятежный путь", там события происходили в частной школе.. Как мне нравилась их форма!Я до сих пор мечтаю, что у нас введут что-то подобное))
В комплект входили, кажется джинсы, белые рубашки, белый кардиган и свитер, синий или бордовый кардиган и свитер, шарф и шапка соответствующих цветов, темная юбка для девочек, брюки для мальчиков, может что-то еще, уже не вспомню, но мне очень нравилось, то что вариантов было много, и это был не просто сарафан и рубашка, а комплектовать можно было как душе угодно))
Если нужно - официально, если нет - неформально.
Евгений Лаврентьевич, как Вам идея? Может введете что-то подобное? Помогу с дизайном))

Идея отличная!!! Всё начинается с проекта, сметы, дизайна)))) Есть картинка - есть обсуждение... Люди любят глазами... на словах труднее убеждать. А так - раз... посмотрел, "ахнул" и согласился))))
Мы так начинали проект "Лабораторія образотворчего мистецтва". Создали проект (попросили специалиста), предложили на обсуждение родителям 4-7 классов и они поддержали. Ну трудно спорить с реальностью создания нового кабинета, в котором эстетически приятно будет заниматься искусством, где будут современные экспозиционные стенды, где смогут дети представлять свои работы и вместо парт будут стоять мольберты)))

#108 oka

oka

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 583 повідомлення
  • Місто:Полтава, Огнівка
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

2               

Опубліковано 05 січень 2011 - 11:03

а по какому учебнику идет обучение английскому в начальных классах?

#109 Лейла

Лейла

Вкусная сися

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 846 повідомлення
  • Місто:Центр
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

Опубліковано 05 січень 2011 - 21:32

Я тоже выпускница 3 школы) Воспоминания остались не очень( Но дело было в классном руководителе, в большей степени.) САма же школа уютная) Рада, что пришел наконец новый руководитель, который выведет 3 школу из статуса "мажорной", в стутус "для способных детей" . Надеюсь, через годика 3-4 она будет "куколкой" и туда смело можно будет привести ребёнка. Сил, возможностей Вам и терпения!

#110 edvard5767

edvard5767

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 9 повідомлення
  • Ім'я:edvard5767

Опубліковано 13 січень 2011 - 23:03

А из моих детских воспоминаний- Моисеева Наталья Александровна)))) Всем "5", а нам с двумя-тремя другими "4". За что???? Всего две ошибки??? Можешь лучше!!!!))))) Обидно было.....но учила)))) Спасибо ей за это. Хотя кричала она оч громко))))
Людмила Ивановна еще моего папу учила))))
А Ирина Леонидовна в свое время была нашей второй классной мамой, помнишь, Оль?
А еще я помню в младшей школе Джона-такого американца 2-метрового))) И не боялись же с ним разговаривать на том же английском))))
Прытула-это отдельная веха истории))) Она лекции читала шепотом, но если кто-то доставал-цунами обеспечено))) Партии до сих пор помню))))
А еще мне очень импонировал Эдуард Геннадьевич....
А информатику читала нынешний директор лицея-Леся Анатольевна....
А вообще, я думаю, мое мнение поменялось бы о многих, ведь воспоминания совсем детские.
Но школа №3-the best))) По крайней мере для меня и моего папы))))

За Едуарда Геннадійовича дякую!!!!

Да, Эдуард Генадьевич очень хороший учитель. Один из немногих учителей в школе, который относился к нам как к полноценным личностям, а не отпетым подросткам. Со всеми проблемами шли к нему. Жалко что его выжили((

Я повернувся!!!!

#111 edvard5767

edvard5767

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 9 повідомлення

Опубліковано 13 січень 2011 - 23:12

Мені видається, що поважні члені журі мають оцінювати не форму конкурсантки, а сутність, новизну, аргументованість тощо.... Бачив безліч американських шкіл, але єдина форма у деяких приватних і релігійних закладах.... Свобода починається у тому числі і з права на власний імідж...

#112 N3KRO

N3KRO

казяффка

• Завсідники
  • 4 656 повідомлення
  • Місто:ДКПТК
  • Ім'я:Вика

Нагороди

Опубліковано 13 січень 2011 - 23:22

Мені видається, що поважні члені журі мають оцінювати не форму конкурсантки, а сутність, новизну, аргументованість тощо.... Бачив безліч американських шкіл, але єдина форма у деяких приватних і релігійних закладах.... Свобода починається у тому числі і з права на власний імідж...

Мне нравится ход ваших мыслей. :ng18: И как человека, но особенно как педагога. Мне бы хотелось чтобы моего ребенка взращивали именно такие учителя.

#113 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 14 січень 2011 - 00:40

Эдуард Геннадьевич, очень рада видеть Вас тут)) Надеюсь на Ваши частые комментарии))

#114 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 14 січень 2011 - 01:41

А мені, в свою чергу, здається (хоч я й не була членом журі, а лише стороннім спостерігачем), що учні повинні відчувати та розуміти різницю між прогулянкою на вулиці та захистом наукової роботи :)
Свобода це, звичайно, дуже добре, але не думаю, що вам було б дуже приємно, якби учениця прийшла на ваш урок у прозорому стиптизерському костюмі чи в порваній брудній майці ;)

#115 edvard5767

edvard5767

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 9 повідомлення

Опубліковано 14 січень 2011 - 08:40

А мені, в свою чергу, здається (хоч я й не була членом журі, а лише стороннім спостерігачем), що учні повинні відчувати та розуміти різницю між прогулянкою на вулиці та захистом наукової роботи :)
Свобода це, звичайно, дуже добре, але не думаю, що вам було б дуже приємно, якби учениця прийшла на ваш урок у прозорому стиптизерському костюмі чи в порваній брудній майці ;)

Ціную Ваші думки, але це вічний спір між змістом і формою... Я за свою невелику педагогічну дяльність зустрічав деяких дівчат, яку ходили до школи виключно в шкільній формі, а в 10 класі довелося побачити їх в нічному клубі...буває, що деякі учителі інколи заглядають і до таких закладів.....

#116 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 14 січень 2011 - 10:02

Завжди будь ласка, Едуард Геннадійович))) А з приводу зовнішнього вигляду, більше погоджуюся з дівчатами. Все ж таки нічний клуб-це нічний клуб ( теж зустрічала не раз)))), а навчальний заклад - дещо інша установа. І Свобода у повному розумінні, мені здається, повинна даватися, коли дитина вже розуміє, що це передбачає.

#117 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 14 січень 2011 - 12:20

edvard5767, от ви говорите взагальному, про деяких багатьох дівчат. Я ж розповіла про одну конкретну дівчину. Ви можете не погодитися, але я завжди вважала, що на захист робіт МАН потрапляють не випадкові люди, а одні з кращих учнів школи. Тому й зацікавило питання дрес-коду. Власне кажучи, ще раніше я відповідь отримала від Principal ;)

Мені видається, що поважні члені журі мають оцінювати не форму конкурсантки, а сутність, новизну, аргументованість тощо

До речі, найбільше здивувало, коли на запитання "Який ваш внесок в цю роботу?" ця дівчина відповіла, пхикнувши "Та ніякого!" ;)

#118 edvard5767

edvard5767

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 9 повідомлення

Опубліковано 15 січень 2011 - 12:34

Завжди будь ласка, Едуард Геннадійович)))
А з приводу зовнішнього вигляду, більше погоджуюся з дівчатами. Все ж таки нічний клуб-це нічний клуб ( теж зустрічала не раз)))), а навчальний заклад - дещо інша установа.
І Свобода у повному розумінні, мені здається, повинна даватися, коли дитина вже розуміє, що це передбачає.

Уважно прочитав погляди мам і, дуже, на жаль, рідкісні думки батьків про школу і вчителів.... Надзвичайно багато коментарів щодо діяльності учителів ліцею №1, спеціалізованої школи №3 та приватних шкіл....Так трапилося, що мав можливість працювати в даних закладах... У деяких служу і тепер...Безкоштовні поради ( я благодійністю займаюся у виключних випадках)...але сьогоді для деяких батьків свято...отже:
1. Вибір школи чи вибір учителя...аргументи
а) якщо ваше чадо вступає до 1 класу, на мою думку, важливо обрати конкретного вчителя, який 4!!!! роки надзвичайно важливих, для траєкторії зростання дитини, буде сіяти " доброе, мудрое, вечное... за спасибо сердечное"...звідси, перше правило:особлива увага до Вашої дитини ...дорогово стоит.. останні слова можна трактувати в залежності від освіти і життєвого досвіду.
б). вибір класу, в якому сильні учні, а отже, і здорова конкуренція між ними... якщо Ваш син розумний, а поряд діти, що мають інтелектуальну недостатність( є ще серцева),- тікайте, бо там - культ сили...
2. Якщо Ви у пошуках закладу, який допоможе вступити до ВУЗу, пам'ятайте: школа, гімназія, ліцей,- це лише стіни!!!!!!!! Звідси, правило: а) визначіться з майбутньою професією і , що важливо, які іспити складатиме Ваше чадо... знаючи це, шукайте освітянський заклад, у якому викладають найкращі з даних дисциплін учителі....( ви зекономите на репетиторах, бо за рахунок держави, отримаєте найкращі знання) Типова помилка...ви обрали заклад, а предмет, який необхідний Вашій дитині, викладається на рівні...тільки шляхетність та певний рівень культури, не дозволяє уточнити, який саме рівень може бути....
Можу ще писати, але прийшли гості.. Не маю сумніву, що ви подякуєте... Усіх зі святами...і робімо усвідомлений вибір...( у Вас не так багато дітей, щоб помилятися!)... З повагою...

Спасибо сказали:

#119 Drupal

Drupal

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Ярослав

Опубліковано 30 січень 2011 - 00:11

Здравствуйте, Евгений Лаврентьевич! Написал Вам на емейл. С нетерпением жду ответа. С ув. Ярослав

#120 Angellok

Angellok

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення

Опубліковано 17 лютий 2011 - 16:46

Яка спеціалізація 10-х класів? В яких класах паралелі вивчають німецьку мову?

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама