Все весьма прозаично: с букетом цветов и кучей воздушных шаров)
Поділіться, кого як забирав чоловік із пологового?
Розпочатий з Joli, 10 лип 2009 07:25
106 відповідей у цій темі
#101Опубліковано 28 березень 2016 - 10:34 #103Опубліковано 02 грудень 2018 - 15:26
Ой,а я попросила мужа на выписку нас с доченькой(еще первой) взять фотик и камеру.Привез.На фотике было три кадра (еще с пленкой фотик,давно было),а на камере-на две минуты записи...Я была в бешенстве.А еще он приехал со своей мамой,которая подарила мне три красных гвоздики (терпеть не могу их-ассоциация с ветеранами).Незабываемые впечатления.
#104Опубліковано 04 грудень 2018 - 17:36 Меня муж встречал с цветами и я пригласила фотографа, чтобы запечатлеть момент (красивые фото в комнате для выписки, в холле и на пороге ПЦ). А дома муж навёл порядок и чистоту за месяц моего отсутствия, детские кровати и пеленальный стол украсил разными символическими шарами (летали 1,5 месяца)
#105Опубліковано 31 серпень 2023 - 15:29 Чоловік з родиною зустріли, з квітами і кульками. Чоловік подарував каблучку. #106Опубліковано 31 серпень 2023 - 15:37 У мене все пішло трошки не графіку) Народжувала в листопаді, була гарна погода. Друзі хотіли прийти, привітати. Але саме у день виписки перший сніг і ожеледиця)) Тому на виписці тільки ті, хто зміг дістатися)) Дуже переживала, коли чоловік ніс сина до машини. Але, на щастя, все добре) А ще дуже здивував синьо-жовтий букет від чоловіка. По-перше, це наші кольори, у нас і весілля з ними було. По-друге, він весь час був зі мною, готувався до виписки. Де він взяв його в останній момент - я не знаю, але я плакала, бо це було дуже мило) #107Опубліковано 08 грудень 2024 - 00:22 Це був один із найщасливіших днів у моєму житті. Я вийшла з пологового, тримаючи наш маленький скарб на руках, а чоловік дивився на нас так, ніби увесь світ зупинився. Він був із квітами, але найціннішим було його тепло й очі, повні гордості й любові. Ми обійнялися, і я відчула, що тепер починається нова казка — наша родинна
1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |