Перехід до вмісту

Фотографія

Детский сад №36 Івасик - Телесик

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
246 відповідей у цій темі

#101 kso

kso

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 480 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:klo

Опубліковано 13 квітень 2013 - 10:04

Мне заведующая Веночка, говорила, что в Телесику будут открывать еще одну младшую группу (четвертую)

Хоть разгрузят, а то у нас из 25 человек по списку ходят 22 постоянно, а в двух других младших, где по 32 в списке ходят 27-29 постоянно (в одной вот в пятницу было 29), бедные воспитатели. Зимой немного проще было, но не намного. Это конечно хорошо, что за детками смотрят и они почти не болеют, но я думаю столько - это перебор, так что будет новая группа и это хорошо.
Единственное плохо, что это же группа почти с "нуля" будет, вход с улицы будет, там и двери менять придется, а что в группе будет неизвестно, но ремонт делают уже там.

#102 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 13 квітень 2013 - 11:08

Ще б знати,до котрої години молодші працюватимуть....

#103 kso

kso

Абітурієнтка

• Активістки
  • 480 повідомлення

Опубліковано 13 квітень 2013 - 11:19

Ще б знати,до котрої години молодші працюватимуть....

Еще никто не знает о времени, одна точно будет до 19, может вторую тоже сделают. А вообще даже если и до 18 будут, свободно можно оставлять до 19 на продленной группе, у меня такое частенько бывает, наших деток там 3-4, и другие, такие же, так что я не вижу в этом абсолютно никакой проблеммы.

#104 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 13 квітень 2013 - 11:47

Еще никто не знает о времени, одна точно будет до 19, может вторую тоже сделают. А вообще даже если и до 18 будут, свободно можно оставлять до 19 на продленной группе, у меня такое частенько бывает, наших деток там 3-4, и другие, такие же, так что я не вижу в этом абсолютно никакой проблеммы.

Просто хотілось би,щоб з ранку до вечора була в одній групі.А якщо дуже просити перевсти в ту,що до 19,візьмуть?Я можу і довідку з роботи принести,що працюю до 18.00.Плюс мені їхати з Центру на кінцеву Левади.

#105 kso

kso

Абітурієнтка

• Активістки
  • 480 повідомлення

Опубліковано 14 квітень 2013 - 12:56

Просто хотілось би,щоб з ранку до вечора була в одній групі.А якщо дуже просити перевсти в ту,що до 19,візьмуть?Я можу і довідку з роботи принести,що працюю до 18.00.Плюс мені їхати з Центру на кінцеву Левади.

на рахунок того куди йти, вирішувати звичайно тобі.
Ваша группа повинна перейти до Сергієнко Людмили Василівни ( вона у вас літом заміняла) і Клюшник Лариси (зараз на других змінах чи коли там заміняє). Дуже-дуже класні!!!!! Можна буде у Клюшник і в садку спитати до скількох працюють звичайно, але все може помінятись.
До 7 наче працює група там де Муха Людмила з Обертинською.
Все може ще помінятись, це зазвичай в кінці квітня відомо стає, в минулому році також так було.
А взагалі у нас група до 18 працює, ми інколи залишаємось на продльонку, там діток також вистачає, а в групі в основному діток до 17 вже й забирають, наче ніхто не працює або рано всі звільняються, щоб забирати. Їх тільки до 18, інколи і довше залишається чоловік 5.

#106 mar

mar

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 21 повідомлення
  • Ім'я:Марина

Опубліковано 16 квітень 2013 - 14:24

А хто в новій групі буде, це мабудь до самої завідуючої треба йти чи до методиста. Ми також йдем у молодшу групу. Дуже хочеться попасти до Сергієнко та Клюшник, за інших особисто не знаю, відгуки також дуже-дуже позитивні. А в цих вихователів донька ходила і ще ходить залюбки з першого дня, не хоче розтаватись. Вони дуже класні, група до 18 правда працює, самі ще не знають з вересня поки будуть, я в молодшій групі постійно зоставляла на продльонці, ні разу не пошкодували, вона там була не сама, це все одно що у зведеній групі літом. п.с. Доньці дуже повезло і з садком і з вихователями, порівняно з синочком, який був в іншому садку....

#107 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 16 квітень 2013 - 14:47

А хто в новій групі буде, це мабудь до самої завідуючої треба йти чи до методиста. Ми також йдем у молодшу групу. Дуже хочеться попасти до Сергієнко та Клюшник, за інших особисто не знаю, відгуки також дуже-дуже позитивні. А в цих вихователів донька ходила і ще ходить залюбки з першого дня, не хоче розтаватись. Вони дуже класні, група до 18 правда працює, самі ще не знають з вересня поки будуть, я в молодшій групі постійно зоставляла на продльонці, ні разу не пошкодували, вона там була не сама, це все одно що у зведеній групі літом.
п.с. Доньці дуже повезло і з садком і з вихователями, порівняно з синочком, який був в іншому садку....

А ви зараз у кого в ясельній групі?
Куди ходив ваш син,якщо не секрет?

#108 mar

mar

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 21 повідомлення

Опубліковано 16 квітень 2013 - 15:30

А ви зараз у кого в ясельній групі?
Куди ходив ваш син,якщо не секрет?

Зараз у Таміли, старша взагалі у яслі не ходила, бо того, що терпів Андрюшка (був у Віночку) не хотілось, і тому віддали у молодшу, нам і за сином рекомендували йти сюди, та хотіли "з усіма", за що дуже жалкували.
Старша дочка пішла в садок, важко було один рік, бо старшого вже не витягала від друзів, заводила сина в один, а тоді дочку в інший сад.
За заняттями у дочки стільки всього було, і фізичних навчань і розумових, віршів у декілька разів більше вчили, малювання, англійська і т.д....
До речі костюми ми також брали безкоштовно в саду, єдине що могли його чимось доповнити чи допогти.
Тому ми остаточно хочем до Сергієнко, але якщо не попадем, бо нашу групу переводять не до неї, то сильно жалкувати не будем, бо я впевнена у всих вихователях.

#109 Juli

Juli

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 198 повідомлення
  • Місто:совсем рядышком с Полтавой
  • Ім'я:Юля

Нагороди

Опубліковано 16 квітень 2013 - 16:05

Зараз у Таміли, старша взагалі у яслі не ходила, бо того, що терпів Андрюшка (був у Віночку) не хотілось

а до кого ви ходили у Віночку?

#110 kso

kso

Абітурієнтка

• Активістки
  • 480 повідомлення

Опубліковано 16 квітень 2013 - 23:09

Зараз у Таміли, старша взагалі у яслі не ходила, бо того, що терпів Андрюшка (був у Віночку) не хотілось, і тому віддали у молодшу, нам і за сином рекомендували йти сюди, та хотіли "з усіма", за що дуже жалкували.
Старша дочка пішла в садок, важко було один рік, бо старшого вже не витягала від друзів, заводила сина в один, а тоді дочку в інший сад.
За заняттями у дочки стільки всього було, і фізичних навчань і розумових, віршів у декілька разів більше вчили, малювання, англійська і т.д....
До речі костюми ми також брали безкоштовно в саду, єдине що могли його чимось доповнити чи допогти.
Тому ми остаточно хочем до Сергієнко, але якщо не попадем, бо нашу групу переводять не до неї, то сильно жалкувати не будем, бо я впевнена у всих вихователях.

Мне кажется это так "не удобно", водить двох деток в два садика, хотя если есть на то причины, то конечно....
Я о Сергиенко много слышала позитива, соседка тоже к ней собралась, но они правда всей группой от Валентины Николаевны Кулык идут, очень классно на деток влияет и дочка ее, Лера вроде бы зовут, постоянно приходит, играет, помогает маме заплетать девочек и башни строить с мальчиками.
А кто у вас английский ведет и музыкальные занятия?

#111 mar

mar

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 21 повідомлення

Опубліковано 17 квітень 2013 - 11:19

Я позже может напишу, но не в этой теме о Светлане Васильевне, но честно говоря и думать даже не хочется. В Телесику все воспитатели такие милые и хорошие, что вспоминать былое не особо и хочется.... А на счет "не удобно", то нам было удобно, главное интересы ребенка, и так думали пол группы нашего сына, но почему-то молчали только на улице обсуждали и все. Английский ведет Светлана Александровна, педагог очень сильный и интересный, очень нравятся занятия, дети уже отвечают на вопросы, так что подготовлены к школе, особенно если это гимназия... А музыкальные занятие сейчас ведет новенькая Алина, такая умничка, занятия очень классные, дочка постоянно говорит о ней, а на праздники очень сильная подготовка деток, везде берем диск, теперь сравниваем с сыновыми утренниками, то .....

#112 Natalyna

Natalyna

Студентка

• Неактивовані
  • 582 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада
  • Ім'я:Наталия

Нагороди

Опубліковано 30 квітень 2013 - 15:45

Мамочки из яслей 11группы, привет! Мы теперь с вами, сегодня записались в садик, после праздников придем к Вале! Моя старшая к ней ходила, мы были довольны, надеемся и в этот раз все будет хорошо.

#113 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 30 квітень 2013 - 18:04

Мамочки из яслей 11группы, привет! Мы теперь с вами, сегодня записались в садик, после праздников придем к Вале! Моя старшая к ней ходила, мы были довольны, надеемся и в этот раз все будет хорошо.

Сьогодні записались і вже можна приходити?Ми в цій групі.

#114 Natalyna

Natalyna

Студентка

• Неактивовані
  • 582 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 01 травень 2013 - 12:09

Сьогодні записались і вже можна приходити?Ми в цій групі.

Ну нам так сказали- приходите после праздников. А что обычно как то по -другому?

#115 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 01 травень 2013 - 12:43

Ну нам так сказали- приходите после праздников. А что обычно как то по -другому?

зазвичай записуються за рік чи за 2 до того,як йдуть.

#116 Natalyna

Natalyna

Студентка

• Неактивовані
  • 582 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 01 травень 2013 - 12:53

зазвичай записуються за рік чи за 2 до того,як йдуть.

Нее, мы оформились- я имела ввиду. Конечно на очередь становились 2,5года назад.

#117 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 01 травень 2013 - 13:41

Нее, мы оформились- я имела ввиду. Конечно на очередь становились 2,5года назад.

аааа.тепер ясно.у нас зараз багато новеньких в групі і вранці такий плач стоїть....

#118 Natalyna

Natalyna

Студентка

• Неактивовані
  • 582 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 14 травень 2013 - 12:50

Мы сегодня первый раз пошли в садик. Бедные воспитатели! Выдержали 40 минут нашего рева и сказали- забирайте. А я так надеялась, что ей понравится с детками. И воспитателей знаю по первому ребенку- хорошие и Валя и Лариса. :cry-2: :cry-2: :cry-2:

#119 Вероня

Вероня

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 39 повідомлення
  • Місто:г Полтава Подол
  • Ім'я:оля

Опубліковано 15 травень 2013 - 17:39

Девчонки подскажите пожалуйста,мы хотим повести в садик с сентября ребенка(уже договорено),но я не поняла одного момента,нам заведующяя садика сказала проходите врачей уже сейчас,я так поняла надо всех врачей пройти +мазки,кровь,потом подписать все у заведующей поликлиники и нести в садик?Одно не могу понять, зачем так рано проходить,а потом перед тем как идти в садик(в сентябре),то только мазок надо и справку от педиатра,что здоров ребенок?подскажите,как лучше сделать,а то запуталась немного)))))))))) :blush:

#120 Natalina

Natalina

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 262 повідомлення
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

Опубліковано 15 травень 2013 - 18:21

Вы все правильно поняли - сейчас проходить врачей лучше - меньше очередей, нет отпусков, перед сентябрем будет дурдом просто. обход специалистов действителен в течении 6 мес. потом просто сдадите мазок и обычную справку от педиатра,что ребенок здоров. мы тоже так делали (правда в соседнем Веночке) ;)

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама