Перехід до вмісту

Фотографія

Заброшенный военный городок на Супруновском промузле

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
114 відповідей у цій темі

#101 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 09 вересень 2013 - 23:09

У моих родителей заезд во двор ужасный. Во дворе 6 квартир, в которых живут где-то 8 семей(большой такой двор). На вопрос "почему вы не сделаете дорогу?" она мне знаете что ответила? Что они не знают сколько и с кого собрать денег - у одних есть машина, у других нет машины, у одних в квартире 2 человека живет, у других 6... А если кто-то вообще сдавать не захочет? - получится, все скинутся, а кто-то один будет "на халяву" ходить по "нами сделанной" дороге. Поэтому будем страдать все! Как в анекдоте, короче :(

#102 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 10 вересень 2013 - 09:08

Ну ладно дорога... но кто мешает нескольким семьям взять, купить пару банок яркой краски и покрасить те ржавые детские горки... или что, в военном городке нет ни одного мужика, способного гвоздь забить или поехать на речку и песка в песочницу привезти!!! И т.д. и т.п. - сколько можно мелочей сделать и проблема хоть частично, но отпадет.

Давайте наше детство вспомним: вот я например, помню как у нас регулярно летом весь двор сам своими руками ремонтировал наши детские места и мы еще помогали, а сейчас все хотят жить от принципа "нам должны".

Вы плохо смотрели фото и читали мои посты - все, что можно мы делаем своими руками, и песочница есть, и двор убран и дорога во дворе более-менее засыпана - все это жители сами.
Но подъезд к городку, сама военская часть - это людям не под силу! А площадка покраске уже не подлежит, она уже варена-переварена и просто рассыпалась от старости и очень опасна для детей. Так что не в количестве "рукастых" мужиков дело, как раз их у нас много - но без поддержки власти очень трудно что-либо делать!

#103 ann-oksi

ann-oksi

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 272 повідомлення
  • Місто:Половки
  • Ім'я:Марина

Нагороди

Опубліковано 10 вересень 2013 - 09:35

А мне нравится ещё постановка вопроса-сделайте дорогу сами :angry: т.е.если с великотырновской к нам заезд :crazy: ,то нам нужно сброситься всем микрорайоном и сделать дорогу,а потом шлагбаум поставить? пускать только по прописке? так нам ,чтоб эти выбоены(хоть правильно написала? :rgaka: )залатать-нужно миллионы собирать. в то время,когда люди подорожание в 50 грн.платить не хотят. площадки у нас тоже нет. было пару ржавых горок(аварийных),так нам их демонтировать самостоятельно то нельзя было. их убрали,и каждый месяц собираем подписи,что детей на половках-достаточно.(нам отказывают,по причине малого кол.детей) :super2:

#104 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 10 вересень 2013 - 09:40

А мне нравится ещё постановка вопроса-сделайте дорогу сами :angry:
т.е.если с великотырновской к нам заезд :crazy: ,то нам нужно сброситься всем микрорайоном и сделать дорогу,а потом шлагбаум поставить?
пускать только по прописке?
так нам ,чтоб эти выбоены(хоть правильно написала? :rgaka: )залатать-нужно миллионы собирать.

в то время,когда люди подорожание в 50 грн.платить не хотят.

площадки у нас тоже нет.
было пару ржавых горок(аварийных),так нам их демонтировать самостоятельно то нельзя было.
их убрали,и каждый месяц собираем подписи,что детей на половках-достаточно.(нам отказывают,по причине малого кол.детей) :super2:

А мы аварийные тополя не могли сами спилить - только с разрешения какой-то там службы, и только специалистами, а стоимость этих специалистов ого-го. А то что эти тополя сухие и могут просто упасть на дома - наши проблемы... Спилить самовольно - одна жалоба - и бешеный штраф.

#105 Амброзия

Амброзия

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 029 повідомлення
  • Ім'я:Анн

Нагороди

3       2      

Опубліковано 10 вересень 2013 - 10:11

свое любопытсвто можно высказать и более мягким вариантом.

В следующий раз я с вами обязательно посоветуюсь.

#106 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 17 лютий 2020 - 12:09

Підніму темку.
А куди все таки звертатися з питанням ремонту, хоча б ямкового, дороги?
М. Полтава, вул Домобудівельна, і прилягаючі до неї вулиці. За майже 20 років, що я нею ходжу і їзджу - ніякого ремонту, або навіть, натяку не було. Якщо раніше, було важко, але все ж таки, можливо нею проїхати, то зараз - всьо. Хіба вплав, і то якщо не втрапиш на підводне каміння, чи вибоїни по коліна. Місцеві підприємства, як могли засипали всі "обриви" ( бо ямками це вже не назовеш). Зараз там застряють навіть вантажівки. Місцевий транспорт вже не доїджає до кінцевої зупинки...
Куди йти?куди писати? І як подати петицію?
  • Marusja це подобається

#107 Stepashka

Stepashka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 145 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Eлена

Нагороди

Опубліковано 17 лютий 2020 - 17:46

http://amd.pl.ua/ можливо сюди. Напишіть колективне звернення на голову обласної адміністрації Синєгубова О. і там спустять ваше питання по профілю і поставлять на контроль.

• Marusja це подобається

#108 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 17 лютий 2020 - 18:32

http://amd.pl.ua/ можливо сюди. Напишіть колективне звернення на голову обласної адміністрації Синєгубова О. і там спустять ваше питання по профілю і поставлять на контроль.

Це треба кудись іти і писати? Тоді питання куди? Чи можна онлайн?
  • mitera це подобається

#109 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 17 лютий 2020 - 22:49

Підніму темку.
А куди все таки звертатися з питанням ремонту, хоча б ямкового, дороги?
М. Полтава, вул Домобудівельна, і прилягаючі до неї вулиці. За майже 20 років, що я нею ходжу і їзджу - ніякого ремонту, або навіть, натяку не було. Якщо раніше, було важко, але все ж таки, можливо нею проїхати, то зараз - всьо. Хіба вплав, і то якщо не втрапиш на підводне каміння, чи вибоїни по коліна. Місцеві підприємства, як могли засипали всі "обриви" ( бо ямками це вже не назовеш). Зараз там застряють навіть вантажівки. Місцевий транспорт вже не доїджає до кінцевої зупинки...
Куди йти?куди писати? І як подати петицію?

Я всегда начинаю с двух номеров ;)
Не раз о них писала ;)
https://mama.pl.ua/i...35608&p=1688321

Контактный центр как минимум даст вам развернутый ответ кто и за что отвечает. А с этим дальше двигаться... ;)

Петиция на сайте горсовета
http://www.rada-polt...ov.ua/petition/
Эффективность маловероятно, но привлечёт внимание точно. А это наруку для решения вопроса

Ещё рекомендую привлечь телевидение. Например, Ptv такое любят снимать ;)

Когда по всем "фронтам атака" быстрее сдвигается с мёртвой точки ;)

Сразу заводите папочку по этому делу и ни одной бумашки не выбрасывайте! ;) Особенно телевидение любит снимать факты обращений и соответственно игнора властями...;)

Удачи!

Відредаговано mitera, 17 лютий 2020 - 22:53.

#110 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 18 лютий 2020 - 06:09

Телебачення було декілька років тому, навіть комусь дзвонили і ті щось обіцяли.
  • mitera це подобається

#111 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 18 лютий 2020 - 09:28

Телебачення було декілька років тому, навіть комусь дзвонили і ті щось обіцяли.

Ну так, что ж сложили руки?

У чиновников и политиков очень короткая память :( напоминать надо регулярно

#112 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 18 лютий 2020 - 10:12

Ну так, что ж сложили руки?

У чиновников и политиков очень короткая память :( напоминать надо регулярно

Ну от так)
Зверталися декілька разів - давали відписку (чесно, не в курсі письмово чи усно, бо займався один чоловік, який по стану здоров'я вже не може) що все колись буде. І навіть декілька років бачила вулицю в планових ремонтах, вірила, що зроблять(
Зараз вирішила зайнятися цим питанням сама, але не знаю з чого почати ( і де взяти час))).
До речі, чи можна з цим питанням звернутися до дирекції підприємств, що поруч знаходяться? Мені здається, що якби організації присували це, то пішло б швидше.
  • mitera це подобається

#113 Stepashka

Stepashka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 145 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Eлена

Нагороди

Опубліковано 18 лютий 2020 - 22:10

Це треба кудись іти і писати? Тоді питання куди? Чи можна онлайн?

Написати лист з підписами жителів району і віднести одну копію в адміністрацію Соборності 46 та Зигіна 1 агентство автомобільних доріг. В адміністрацію потрібен паспорт,щоб зайти.
Або направити поштою з повідомленням про отримання.
Можна звернутися до керівництва підприємств, наприклад по телефону для початку і запитати їх думку.

#114 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 18 лютий 2020 - 22:45

Ну от так)
Зверталися декілька разів - давали відписку (чесно, не в курсі письмово чи усно, бо займався один чоловік, який по стану здоров'я вже не може) що все колись буде. І навіть декілька років бачила вулицю в планових ремонтах, вірила, що зроблять(
Зараз вирішила зайнятися цим питанням сама, але не знаю з чого почати ( і де взяти час))).
До речі, чи можна з цим питанням звернутися до дирекції підприємств, що поруч знаходяться? Мені здається, що якби організації присували це, то пішло б швидше.

Подумайте щодо петиції. Оприлюдніть це питання на сайті міської ради. Проведіть "піар-кампанію" на місці, по школам, по магазинам,так би мовити агітацію ;) потрібно ж 200 голосів за петицію назбирати й питання винесеться на розгляд до відповідного комітету. тут без варіантів.

Поради щодо звернення до агенства місцевих доріг особисто я вважаю не дуже доцільними - лише витратите час. якщо в бюджет закладено, то вони цього року зроблять, якщо не закладено, то напишуть, що бюджету немає. От і все!

Бюджет- це сесія. Рішення на сесію потрапляють через комітет. На комітет подають депутати та просуває петиція. До речі, депутат місцевий є? активний? можна йому колективне звернення написати, він тоді може його направити до відповідного комітету. Чудово аби він був не просто депутатом міської ради, а ще й у складі профільного комітету перебував. але це взагалі буде фантастика ;)
На зверненні зібрати максимальну кількість голосів, представники підприємств тут також в тему будуть.

Але, ще раз раджу для початку знайти час, щоб взяти слухавку й подзвонити до контактного центру ;) З чітким питанням: така-то дорога (чітко межі цієї дороги, кілометр й т.д., й т.п), стільки-то років не ремонтується, має аварійний стан. Чи прийнято рішення про її ремонт й коли очікувати його?"
Будьте готові, що потрібно буде надати свої особисті дані. Це задля того, щоб вам змогли направити офіційну відповідь. Там швидше за все буде написано хто відповідає, чи планується, якщо не планується, то чому.
Принаймні буде зрозуміло які рішення прийняті щодо неї цього року. Адже рік розпочато лише...
Коли побачите, що планів ремонтувати її немає, то вперед з петицією та зверненням до депутату... Ще є час "потрапити" до бюджету на цей рік.

Успіхів!

Відредаговано mitera, 19 лютий 2020 - 10:57.

#115 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 19 лютий 2020 - 06:04

Дякую,)
  • mitera це подобається

1 користувачів читають цю тему