Подаруночок на д.н. від мами і сестрички (тієї, що вище відписалась

Уже закачала і читаю "Жарені зелені помідори...".)))
![]() Электронная книга
Розпочатий з Барбариска, 11 гру 2012 13:58
354 відповідей у цій темі
Опубліковано 22 квітень 2013 - 20:58
Нарешті-нарешті-нарешті!
Подаруночок на д.н. від мами і сестрички (тієї, що вище відписалась ![]() ![]() Уже закачала і читаю "Жарені зелені помідори...".)))
Опубліковано 22 квітень 2013 - 21:32
Я вставляю карту памяти в ноутбук и закачиваю книги, там же и редактирую папки. Мне так удобней)
Опубліковано 23 квітень 2013 - 13:49
клаааааааааасс ![]() а у сестрички еще одной книги нет? а сестра вам еще не нужна? хочу книгу, готова стать сестрой ![]() еще хочу к сестре в Париж)
Опубліковано 23 квітень 2013 - 13:52 Название книги впечатляет)))
Опубліковано 23 квітень 2013 - 14:19
Ще одна сестричка поки ще не обжилася таким добром,але я сподіваюсь спробувати і оцінити,бо зараз не можу сказати про елкнигу нічого поганого чи хорошого.Продовжую читати живу книгу в автобусі по дорозі на роботу і відбивати потужною кармою негативні флюїди пасажирів,яким не пощастило сісти,та й ще читати при цьому)))
Опубліковано 24 квітень 2013 - 09:07
![]() наша дочь, что трактор, "задавит" его, я уже начинаю переживать за мужчин, что окажутся рядом с ней а в сторону Франции я уже поглядываю, если языки пойдут, будем изучать французский, Сорбонна манит))))
Опубліковано 08 травень 2013 - 20:38
выбираю между покетом и амазоном
хочется амазон, но пугает кол-во читабельных форматов.
говорят есть прога для конвертации. насколько это удобно?
у кого есть амазоны, скажите, какие основные минусы
если брать с рекламой - она и при чтении вылазит?
Опубліковано 08 травень 2013 - 20:56 У мене Kindle. Немає рос клавіатури і формати не всі читає. Ні одне, ні друге мені не заважає. Всі книги качаю на флібусті і на амазоні, там є потрібні формати. На флібусті є рос літери, можна ввсети прізвище автора для швидкого пошуку. Ну і не знаю, яка память в Покеті, в Kindle 2 Гб. За рекламу не зрозуміла, але я включаю "батьківський контроль" і у мене нічого не вилазе)
Опубліковано 08 травень 2013 - 21:05 у вас наверное версия без рекламы есть и с рекламой, которая появляется после регистрации на сайте амазона про неё и интересно - насколько она мешает клавиатура только англ? а как найти книгу русского автора? сорри за глупые вопросы)
Опубліковано 08 травень 2013 - 22:02 Я зареєстрована на амазоні і моя книжка прив'язана до аккаунта. Але можна відключити іконку швидкого доступу на Амазон, може це блокує рекламу. У мене ніякої реклами не було. Клавіатура англійська, французька і тд. За російських авторів. На Флібусті натискаєте на першу літеру прізвища автора, трохи нижче будуть пусті поля для введення додаткових даних, біля поля "прізвище" є лінієчка з рос. літерами, так можна написати прізвище російською.
Опубліковано 08 травень 2013 - 22:30 У мене та модель, після реєстрації якої повинна вискакувати реклама. Зараз просто красиві заставки - я ще не реєструвала. Але і не знаю, робити це? Які переваги дає реєстрація?
Опубліковано 09 травень 2013 - 10:33 а я не знаю ещё, поэтому и расспрашиваю) читала, что там много полезной инфы, для зарегистрированных. но можно и не регистрировать, чтоб реклама не выплывала, но тогда вроде время на книжке не настроишь это я на форумах вычитала у вас получается, не русифицированная книга? я наверное буду брать сразу с русификацией
Опубліковано 09 травень 2013 - 10:39 Ні, бо я купувала у Франції. Хоча Свєта smakovska купувала в Україні, то у неї теж не русифікована.
Опубліковано 09 травень 2013 - 12:11
smakovska, дайте плиз, ссылку, где покупали книжку
Опубліковано 09 травень 2013 - 16:26
Опубліковано 09 травень 2013 - 17:40
спасибо
вы, как я понимаю, тоже очень довольны книгой?
Опубліковано 09 травень 2013 - 17:52 Да, задоволена. Англійське меню мені абсолютно не заважає. Якщо ви хоч трішки знаєте англійську, можна досить швидко розібратися де що.)
Опубліковано 17 травень 2013 - 11:42
А у мене проблема з книжкою. Синуля почав читати Марка Твена і я тепер не можу відібрати))) Серйозно задумалася над покупкою нової читалки, бо набридло змагатися кожен вечір чия черга читати))))
1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |