Стоматологи Полтави або зубні премудрості
Розпочатий з Doc, 10 лют 2010 01:22
1282 відповідей у цій темі
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 17 листопад 2020 - 12:52
А де приймає Зубченко і є номер телефону?Бо я не знаю можна залишати той шматок чи що то ...
А Зубченко і рве зуби чи лікує?
Один рве...інший лікую його брат.Той що рвав 0503057638 або 0532532401...Андрій Григорович.Приймають на Навроцького 7
викуська
-
Місто:Полтава Боженко
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 17 листопад 2020 - 12:56
викуська
-
Місто:Полтава Боженко
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 17 листопад 2020 - 19:08
А в якому кабінеті він приймає?
Опубліковано 19 листопад 2020 - 20:54
А я до Полуянової сходида і тепер не піду.Діло було так видалила я 5 зуб а треба було і зразу вона каже 6 .Ну я побоялася знаю в мене з агоєнням проблеми.Тоді ця лунка 5 не зажива ходу на промивання неділю,ну якщо турбує випий антибіотик добре випила.Не зажива таке ну давай той рвати 6 тий каже бо то від нього інфекція,то добре.На промиванні кажу та мабуть у 5 лунці щось таке залишились шматочки,та ні каже все добре.Дома я не витримала та достала звидти 2 шматочки не зовсім і маленьки і чую як щось ще є.Йду сьогодні на ренген та до лікуючого лікаря зайшла він каже шось є але ж там де рвала хай дивляться.І сьогодні картина маслом прихожу кажу щось є а вона цитую "ренген мені не треба ,а там не треба лазити та і шматочки то ТАКЕ" і що туди і не дивилась.От що тепер ? Так ходити 3 неділи то вухо стриляло ,то нило ...і хто зна вийде той шматок...чи то мені пороблено.
идите к Лейко на приём.он всё исправит
Опубліковано 30 листопад 2020 - 16:02
Девочки, а подскажите, пожалуйста, сколько сейчас стоит консультация без лечения? Хотя бы порядок цен )
Natalina
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 30 листопад 2020 - 17:02
Девочки, а подскажите, пожалуйста, сколько сейчас стоит консультация без лечения? Хотя бы порядок цен )
я дочке делала справку в школу - 150 грн, без справки только осмотр 100 (это было в сентябре) Ну это просто рот открыть и дырки посчитать)))
Опубліковано 30 листопад 2020 - 17:41
я дочке делала справку в школу - 150 грн, без справки только осмотр 100 (это было в сентябре)
Ну это просто рот открыть и дырки посчитать)))
Меня примерно така процедура и интересует, спасибо
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 18 грудень 2020 - 09:27
Учора була в "Гала Дент", які стали тепер "Полтава Дент" (чому такий ребрендинг - не знаю) і переїхали в нове приміщення навпроти.
Приміщення - просторе (хто був у старому, зрозуміє про що я), світле, сучасне, дорогий стильний ремонт, все продумано до дрібниць, тобто все приємно вразило. Також приємно, що роками там працюють одні і ті ж лікарі, для мене це хороший показник.
Мінус, величезний мінус - усі без масок, на рецепшені у персоналу їх немає навіть на шиї, тобто вони їх не вдягають ніколи. Лікарі після роботи, одразу ж стягують свої на підборіддя. Прямо якась зона, вільна від ковіду((((
Ще що кинулося в очі - дівчата на рецепшені з довгим розпущеним волоссям, якось воно недоречно і не настільки красиво, якийсь перепалений блонд до пояса - фу. Особисто мені звичніше і приємніше дивитися на акуратно зібране.
Ціни залишилися вище середніх, але якби стали нижче, було б дивно і мене це злякало б)))
Опубліковано 18 грудень 2020 - 12:43
Подскажите пожалуйста, может у кого то есть номер Титаренко Владимир Иванович или как можна записаться на прийом. Направили с области, а номера найти не могу.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 19 грудень 2020 - 08:11
Учора була в "Гала Дент", які стали тепер "Полтава Дент" (чому такий ребрендинг - не знаю) і переїхали в нове приміщення навпроти.
Приміщення - просторе (хто був у старому, зрозуміє про що я), світле, сучасне, дорогий стильний ремонт, все продумано до дрібниць, тобто все приємно вразило. Також приємно, що роками там працюють одні і ті ж лікарі, для мене це хороший показник.
Мінус, величезний мінус - усі без масок, на рецепшені у персоналу їх немає навіть на шиї, тобто вони їх не вдягають ніколи. Лікарі після роботи, одразу ж стягують свої на підборіддя. Прямо якась зона, вільна від ковіду((((
Ще що кинулося в очі - дівчата на рецепшені з довгим розпущеним волоссям, якось воно недоречно і не настільки красиво, якийсь перепалений блонд до пояса - фу. Особисто мені звичніше і приємніше дивитися на акуратно зібране.
Ціни залишилися вище середніх, але якби стали нижче, було б дивно і мене це злякало б)))
Я так критикую всё и вся когда у меня ПМС)) перепаленый блонд - в копилку )
Опубліковано 20 грудень 2020 - 02:17
Подскажите пожалуйста, может у кого то есть номер Титаренко Владимир Иванович или как можна записаться на прийом. Направили с области, а номера найти не могу.
0532606608 поликлиника регистратура
Опубліковано 14 січень 2021 - 21:03
Девочки, подскажите пожалуйста контакты хорошего проверенного реставратора. Если можно, в личку.
Опубліковано 18 січень 2021 - 08:46
Я тоже вчера была в Полтава Дент, понравилось, все чистенько и свеженько. О наличии масок судить не могу, потому что у меня был форс-мажор, на ресепшен никого не было. Записалась экстренно к Шамоте после его рабочего дня, то он и медсестра были в маске.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 18 січень 2021 - 10:08
Я тоже вчера была в Полтава Дент, понравилось, все чистенько и свеженько. О наличии масок судить не могу, потому что у меня был форс-мажор, на ресепшен никого не было. Записалась экстренно к Шамоте после его рабочего дня, то он и медсестра были в маске.
Шамота - моя любов)))
Опубліковано 18 січень 2021 - 10:21
Девочки, может есть у кого отзывы о Синициной Наталье Сергеевне (Ортекс, Апполония)?
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 18 січень 2021 - 22:41
Где в Полтаве без проблем,за адекватные деньги удаляют зубы.?
Сказали идти на Шевченко ,20,но смотрю не в восторге на форуме,да и знакомая удаляла там,то сказала,ни ногой.спасибо.
Опубліковано 18 січень 2021 - 22:46
Сказали идти на Шевченко ,20,но смотрю не в восторге на форуме,да и знакомая удаляла там,то сказала,ни ногой.спасибо.
на Шевченка 20 кращий Лейко, він взагалі кращий в місті по видаленню, йдіть сміливо.
Опубліковано 19 січень 2021 - 08:30
Видаляла зуби мудрості там, то все ок, мабуть залежить від того, до кого потрапите. Я була в Лейко, і якщо не помиляюсь, то і в Титаренка.
Відредаговано Юлия Юлия 23, 19 січень 2021 - 10:10.
Опубліковано 19 січень 2021 - 09:00
Видаляла зуби мудрості там, то все ок, мабуть залежить від того, до кого потрапите. Я була в Лейко, і якщо не помиляюсь, то і Титаренка.
Я тож рекомендую Титаренко. Вырезал зуб мудрости - он был в десне. Сделал хорошо - после наркоза даже обезболивающие не понадобились.
Опубліковано 19 січень 2021 - 09:04
Теж у Лейко зуби мудрості виривала. Усе нормально.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|