Перехід до вмісту

Фотографія

Стоматологи Полтави або зубні премудрості

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
1282 відповідей у цій темі

#1161 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 17 листопад 2020 - 12:52

А де приймає Зубченко і є номер телефону?Бо я не знаю можна залишати той шматок чи що то ...
А Зубченко і рве зуби чи лікує?

Один рве...інший лікую його брат.Той що рвав 0503057638 або 0532532401...Андрій Григорович.Приймають на Навроцького 7

#1162 викуська

викуська

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 402 повідомлення
  • Місто:Полтава Боженко
  • Ім'я:Виктория

Нагороди

Опубліковано 17 листопад 2020 - 12:56

Дякую ,дуже

#1163 викуська

викуська

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 402 повідомлення
  • Місто:Полтава Боженко
  • Ім'я:Виктория

Нагороди

Опубліковано 17 листопад 2020 - 19:08

А в якому кабінеті він приймає?

#1164 Sad

Sad

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 8 повідомлення
  • Ім'я:Иван

Опубліковано 19 листопад 2020 - 20:54

А я до Полуянової сходида і тепер не піду.Діло було так видалила я 5 зуб а треба було і зразу вона каже 6 .Ну я побоялася знаю в мене з агоєнням проблеми.Тоді ця лунка 5 не зажива ходу на промивання неділю,ну якщо турбує випий антибіотик добре випила.Не зажива таке ну давай той рвати 6 тий каже бо то від нього інфекція,то добре.На промиванні кажу та мабуть у 5 лунці щось таке залишились шматочки,та ні каже все добре.Дома я не витримала та достала звидти 2 шматочки не зовсім і маленьки і чую як щось ще є.Йду сьогодні на ренген та до лікуючого лікаря зайшла він каже шось є але ж там де рвала хай дивляться.І сьогодні картина маслом прихожу кажу щось є а вона цитую "ренген мені не треба ,а там не треба лазити та і шматочки то ТАКЕ" і що туди і не дивилась.От що тепер ? Так ходити 3 неділи то вухо стриляло ,то нило ...і хто зна вийде той шматок...чи то мені пороблено.

идите к Лейко на приём.он всё исправит

#1165 Elena Libra

Elena Libra

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 2 376 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Лена

Нагороди

Опубліковано 30 листопад 2020 - 16:02

Девочки, а подскажите, пожалуйста, сколько сейчас стоит консультация без лечения? Хотя бы порядок цен )

#1166 Natalina

Natalina

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 262 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

Опубліковано 30 листопад 2020 - 17:02

Девочки, а подскажите, пожалуйста, сколько сейчас стоит консультация без лечения? Хотя бы порядок цен )

я дочке делала справку в школу - 150 грн, без справки только осмотр 100 (это было в сентябре)
Ну это просто рот открыть и дырки посчитать)))

#1167 Elena Libra

Elena Libra

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 2 376 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 30 листопад 2020 - 17:41

я дочке делала справку в школу - 150 грн, без справки только осмотр 100 (это было в сентябре)
Ну это просто рот открыть и дырки посчитать)))

Меня примерно така процедура и интересует, спасибо :)

#1168 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 18 грудень 2020 - 09:27

Учора була в "Гала Дент", які стали тепер "Полтава Дент" (чому такий ребрендинг - не знаю) і переїхали в нове приміщення навпроти.

Приміщення - просторе (хто був у старому, зрозуміє про що я), світле, сучасне, дорогий стильний ремонт, все продумано до дрібниць, тобто все приємно вразило. Також приємно, що роками там працюють одні і ті ж лікарі, для мене це хороший показник.
Мінус, величезний мінус - усі без масок, на рецепшені у персоналу їх немає навіть на шиї, тобто вони їх не вдягають ніколи. Лікарі після роботи, одразу ж стягують свої на підборіддя. Прямо якась зона, вільна від ковіду((((
Ще що кинулося в очі - дівчата на рецепшені з довгим розпущеним волоссям, якось воно недоречно і не настільки красиво,  якийсь перепалений блонд до пояса - фу. Особисто мені звичніше і приємніше дивитися на акуратно зібране.
Ціни залишилися вище середніх, але якби стали нижче, було б дивно і мене це злякало б)))

#1169 YuliVovk

YuliVovk

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 11 повідомлення
  • Ім'я:Yuliya

Опубліковано 18 грудень 2020 - 12:43

Подскажите пожалуйста, может у кого то есть номер Титаренко Владимир Иванович или как можна записаться на прийом. Направили с области, а номера найти не могу.

#1170 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 19 грудень 2020 - 08:11

Учора була в "Гала Дент", які стали тепер "Полтава Дент" (чому такий ребрендинг - не знаю) і переїхали в нове приміщення навпроти.
Приміщення - просторе (хто був у старому, зрозуміє про що я), світле, сучасне, дорогий стильний ремонт, все продумано до дрібниць, тобто все приємно вразило. Також приємно, що роками там працюють одні і ті ж лікарі, для мене це хороший показник.
Мінус, величезний мінус - усі без масок, на рецепшені у персоналу їх немає навіть на шиї, тобто вони їх не вдягають ніколи. Лікарі після роботи, одразу ж стягують свої на підборіддя. Прямо якась зона, вільна від ковіду((((
Ще що кинулося в очі - дівчата на рецепшені з довгим розпущеним волоссям, якось воно недоречно і не настільки красиво, якийсь перепалений блонд до пояса - фу. Особисто мені звичніше і приємніше дивитися на акуратно зібране.
Ціни залишилися вище середніх, але якби стали нижче, було б дивно і мене це злякало б)))

Я так критикую всё и вся когда у меня ПМС)) перепаленый блонд - в копилку )

#1171 Sad

Sad

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 8 повідомлення
  • Ім'я:Иван

Опубліковано 20 грудень 2020 - 02:17

Подскажите пожалуйста, может у кого то есть номер Титаренко Владимир Иванович или как можна записаться на прийом. Направили с области, а номера найти не могу.

0532606608 поликлиника регистратура

#1172 Luydmila L.

Luydmila L.

Крихітка

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 27 повідомлення
  • Ім'я:Людмила

Опубліковано 14 січень 2021 - 21:03

Девочки, подскажите пожалуйста контакты хорошего проверенного реставратора. Если можно, в личку.

#1173 natalia16

natalia16

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 194 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 18 січень 2021 - 08:46

Ще що кинулося в очі - дівчата на рецепшені з довгим розпущеним волоссям, якось воно недоречно і не настільки красиво,  якийсь перепалений блонд до пояса - фу. Особисто мені звичніше і приємніше дивитися на акуратно зібране.

Я тоже вчера была в Полтава Дент, понравилось, все чистенько и свеженько. О наличии масок судить не могу, потому что у меня был форс-мажор, на ресепшен никого не было. Записалась экстренно к Шамоте после его рабочего дня, то он и медсестра были в маске. 

#1174 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці

Нагороди

2               

Опубліковано 18 січень 2021 - 10:08

Я тоже вчера была в Полтава Дент, понравилось, все чистенько и свеженько. О наличии масок судить не могу, потому что у меня был форс-мажор, на ресепшен никого не было. Записалась экстренно к Шамоте после его рабочего дня, то он и медсестра были в маске.

Шамота - моя любов)))

#1175 Luydmila L.

Luydmila L.

Крихітка

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 27 повідомлення
  • Ім'я:Людмила

Опубліковано 18 січень 2021 - 10:21

Девочки, может есть у кого отзывы о Синициной Наталье Сергеевне (Ортекс, Апполония)?

#1176 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 18 січень 2021 - 22:41

Где в Полтаве без проблем,за адекватные деньги удаляют зубы.?

Сказали идти на Шевченко ,20,но смотрю не в восторге на форуме,да и  знакомая удаляла там,то сказала,ни ногой.спасибо.

#1177 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 18 січень 2021 - 22:46

Сказали идти на Шевченко ,20,но смотрю не в восторге на форуме,да и знакомая удаляла там,то сказала,ни ногой.спасибо.

на Шевченка 20 кращий Лейко, він взагалі кращий в місті по видаленню, йдіть сміливо.

#1178 Юлия Юлия 23

Юлия Юлия 23

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 113 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

Опубліковано 19 січень 2021 - 08:30

Сказали идти на Шевченко ,20,но смотрю не в восторге на форуме,да и знакомая удаляла там,то сказала,ни ногой.спасибо.

Видаляла зуби мудрості там, то все ок, мабуть залежить від того, до кого потрапите. Я була в Лейко, і якщо не помиляюсь, то і в Титаренка.

Відредаговано Юлия Юлия 23, 19 січень 2021 - 10:10.

#1179 Elena Libra

Elena Libra

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 2 376 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 19 січень 2021 - 09:00

Видаляла зуби мудрості там, то все ок, мабуть залежить від того, до кого потрапите. Я була в Лейко, і якщо не помиляюсь, то і Титаренка.

Я тож рекомендую Титаренко. Вырезал зуб мудрости - он был в десне. Сделал хорошо - после наркоза даже обезболивающие не понадобились.

#1180 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 19 січень 2021 - 09:04

Теж у Лейко зуби мудрості виривала. Усе нормально.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама