Перехід до вмісту

Фотографія

Полтавські школи, ліцеї, гімназії

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
6051 відповідей у цій темі

#1161 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 6 539 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Олена

Нагороди

Опубліковано 08 червень 2015 - 17:19

Не могли бы предоставить достоверную информацию? Всеми хваленные гимназии 31,32,33, что то далеко не высоки в поданных рейтингах...

Ні, ну а чо, ну круто)) Андназначна школа № 8 кращі знання дає, ніж 13, 31, 3, 33 і т.д.!)))  

#1162 мамо4ка

мамо4ка

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 636 повідомлення
  • Ім'я:sappy

Опубліковано 08 червень 2015 - 17:47

Ні, ну а чо, ну круто)) Андназначна школа № 8 кращі знання дає, ніж 13, 31, 3, 33 і т.д.!)))  

И я о том же)

#1163 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 08 червень 2015 - 19:10

В цєї статті є замовник:-), результати ЗНО зовсім інші за 2014 рік, навіть кількість випускників не співпадає. Я б не звертала уваги на цю статтю.

но она вызвала резонанс среди мам, 3 раза перепостили только на форуме.

девочки, кто работает в школах, напишите реальные данные за 2014 год, если не трудно.

Відредаговано o_ma, 08 червень 2015 - 20:01.

#1164 grace

grace

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 956 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 червень 2015 - 19:43

но она вызывала резонанс среди мам, 3 раза перепостили только на форуме.

девочки, кто работает в школах, напишите реальные данные за 2014 год, если не трудно.

Оль, это не так просто. Нужно подымать архив данных по ЗНО по Полтаве, нам эти данные показывали методисты еще в августе, информация была только у них и директоров с выборкой по школам. 

Рейтинг школ можно было увидеть в этом году во время нагрождения медалистов. В этом году многие медалисты слетели, т.к результаты ЗНО по украинскому языку заносились в атестат. Многие школы вообще лишились медалистов. Но больше всего было в 33, в 1 лицеи, в 3. Но опять таки, тут тоже нужно считать процент. Но это мое мнение, могу ошибаться:-)

#1165 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 08 червень 2015 - 20:05

В цєї статті є замовник:-), результати ЗНО зовсім інші за 2014 рік, навіть кількість випускників не співпадає. Я б не звертала уваги на цю статтю.

Абсолютно непоказовий і сформований на незрозумілим принципом рейтинг... 

Мабуть ваші школи нижче, чим вам хотілось би? :-)

Чим не зрозумілий рейтинг? Середній бал ЗНО. Деякі школи різняться буквально в соті.

Як на мене, цей рейтинг ще раз підкреслює, що "понти" школи і вчителів не гарантують високого рівня знань. Це дуже сильно залежить від школярів, від їх батьків (їх виховання і контролю), і гаманець в цьому не вирішальний. Дуже  часто титуловані вчителі мають купу регалій, але ніяку нервову систему і абсолютно профани у справі із теперішніми дітьми! 

#1166 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення
  • Ім'я:Олена

Нагороди

Опубліковано 08 червень 2015 - 20:28

моя школа стоїть на своєму місці з 1979 року))))

Цього року у нас з укр.мови не "злетіло" жодного медаліста, є призер Всеукраїнського МАН, багато призерів обласних і ще більше міських олімпіад та МАН. Звичайно, у нашій школі навчаються різні учні і я абсолютно нікого не агітую))) Хто хотів/хоче у нас навчатися, той і сам зробить свій вибір

А рейтинги - це така справа)) ви говорите про високий рівень знань, але насправді саме ці рейтинги зовсім не показують його. Тому що не можна порівнювати школи, де 18 випускників і де їх 90.

Це дуже сильно залежить від школярів, від їх батьків (їх виховання і контролю), і гаманець в цьому не вирішальний

ага)) і тому перше місце в "рейтингу" посідає приватна школа)))

#1167 grace

grace

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 956 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 червень 2015 - 20:31

Чим не зрозумілий рейтинг? Середній бал ЗНО. Деякі школи різняться буквально в соті.

Як на мене, цей рейтинг ще раз підкреслює, що "понти" школи і вчителів не гарантують високого рівня знань. Це дуже сильно залежить від школярів, від їх батьків (їх виховання і контролю), і гаманець в цьому не вирішальний. Дуже  часто титуловані вчителі мають купу регалій, але ніяку нервову систему і абсолютно профани у справі із теперішніми дітьми! 

Реально нижче, але іноді не все особисто від мене залежить:-) З мого предмета мене все влаштовує, але урівнювати школи загальні з гімназіями та ліцеями не є вірним. 

Кожна мама та тато вирішує самостійно куди влштовувати свою дитину. Багато батьків "клюють" на імідж та рейтинг шкіл та при цьому забувають про навантаження гімназій та здібності своєї дитини. 

#1168 grace

grace

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 956 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 червень 2015 - 21:34

но она вызвала резонанс среди мам, 3 раза перепостили только на форуме.

http://testportal.gov.ua/reports/

#1169 audi

audi

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 532 повідомлення

Опубліковано 08 червень 2015 - 21:51

але урівнювати школи загальні з гімназіями та ліцеями не є вірним. 

Мои дети учатся в 13. От того, что школа стала гимназией совершенно ничего не изменилось.  мне школа нравится, с учебой проблем не было и нет. Но гимназия это или обычная школа мне все равно.

Дописала. Напартачила с телефоном. Это ответ для Грейс.

Відредаговано audi, 08 червень 2015 - 21:53.

#1170 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 08 червень 2015 - 21:56

Я вас умоляю...

Я особисто член МАН, неодноразовий призер олімпіад різного рівня, мала 100% відмінно навіть у четвертях з 5 до 11 класу, золота медалістка. Тоді рейтинг нашої школи в нашому місті за цими показниками був найвищий, і порівнювали і з ліцеєм, і з гімназією.

Коли ж я приїхала на 10 років випуску, то узнала, що моїх вчителів немає в цій школі взагалі (одних поховали :-( , а інші перейшли у найстарішу школу). Коли зустрілася із своїм викладачем географії, то вона сказала, що там кращі діти, кращий контингент серед батьків, і директор не женеться за грошима (виявилось, що директора з часом більше став цікавить гаманець батьків), а ще вже не ті часи, коли були такі як ми (маючи на увазі нас чотирьох медалістів). 

Через 15 років колись найстаріша школа міста стала мати найвищі показники і мої однокласники в один голос кажуть, що своїх дітей в нашу школу не віддадуть, а в ту підуть! 

Так що життя таке, що будь яка школа (гімназія, ліцей) може злетіти зі своїх місць, так само і звичайна школа може піднятися за рахунок вдалого набору школярів, які мають бажання і тяжіння до навчання!

Відредаговано mitera, 08 червень 2015 - 22:41.

#1171 grace

grace

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 956 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 червень 2015 - 22:00

але урівнювати школи загальні з гімназіями та ліцеями не є вірним. 

Мои дети учатся в 13. От того, что школа стала гимназией совершенно ничего не изменилось.  мне школа нравится, с учебой проблем не было и нет. Но гимназия это или обычная школа мне все равно.

Я вижу,что моему ребенку физически тяжело с 8.00 до 16.00 ( 8 уроков) находиться в гимназии, а еще нужно выучить уроки + кружки. У ребенка реально нет времени для просто "погулять". Тянуть все предметы на отлично очень тяжело, в гимназии требования на много выше. К 13 годам вылезли проблемы со здоровьем,которые были спровоцированы нагрузками тоже. Сейчас бы предпочла просто обычную школу. Ребенок,который хочет учиться может одинаково хорошо освоить знания в любой школе, а тот, у которого желание отсутствует не будет вообще учиться ни в гимназии, ни в вечерней школе. 

О переводе сын не желает слушать,т.к. очень дорожит классом) 

#1172 audi

audi

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 532 повідомлення

Опубліковано 08 червень 2015 - 22:04

Я вижу,что моему ребенку физически тяжело с 8.00 до 16.00 ( 8 уроков) находиться в гимназии, а еще нужно выучить уроки + кружки. У ребенка реально нет времени для просто "погулять". Тянуть все предметы на отлично очень тяжело, в гимназии требования на много выше. К 13 годам вылезли проблемы со здоровьем,которые были спровоцированы нагрузками тоже. Сейчас бы предпочла просто обычную школу. Ребенок,который хочет учиться может одинаково хорошо освоить знания в любой школе, а тот, у которого желание отсутствует не будет вообще учиться ни в гимназии, ни в вечерней школе. 

О переводе сын не желает слушать,т.к. очень дорожит классом) 

Повторюсь. С переходом школы на звание гимназии у нас ничего не измнилось. У старшей по 7 уроков. Класс с углубленным английским. В школе вся первая смена с 8.00 до 15.00. Как так? У вас по 8 уроков?

• mitera це подобається

#1173 grace

grace

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 956 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 червень 2015 - 22:13

Повторюсь. С переходом школы на звание гимназии у нас ничего не измнилось. У старшей по 7 уроков. Класс с углубленным английским. В школе вся первая смена с 8.00 до 15.00. Как так? У вас по 8 уроков?

Да, математический класс. Только 8 часов математики в неделю. 8 уроков не каждый день, но когда эти дни наступают  :kez_11:

У старшей по 7 уроков.
значит ваша дочка нормально воспринимает это. В каком классе? 
  • audi це подобається

#1174 audi

audi

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 532 повідомлення

Опубліковано 08 червень 2015 - 22:14

Да, математический класс. Только 8 часов математики в неделю. 8 уроков не каждый день, но когда эти дни наступают  :kez_11:

МЕняю ваши 8 уроков математики на наши 8 уроков английского в неделю))). В  лс к Вам личный вопоос

#1175 grace

grace

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 956 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 червень 2015 - 22:36

МЕняю ваши 8 уроков математики на наши 8 уроков английского в неделю))). В  лс к Вам личный вопоос

Это нам не страшно :girla:

#1176 audi

audi

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 532 повідомлення

Опубліковано 08 червень 2015 - 22:42

У нас до сих пор только языковые классы. Других уклонов нет. А жаль.

У всех английский на английском и английским погоняет. А дочь математику любит...

• mitera це подобається

#1177 grace

grace

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 956 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 червень 2015 - 22:48

Вернусь к теме. Как можно сравнивать качество знаний  учеников  там где читается 8 раз в неделю английский при делении классов на подгруппы и там где 2 часа в неделю и в классе сидит 37 учеников?! Где логика?

#1178 lisica

lisica

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 368 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

Опубліковано 08 червень 2015 - 22:50

А мы перешли в 33-ю и довольны. И младшую планировала в другую школу вести, но предложили тоже в 33-ю, пойдём.

#1179 grace

grace

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 956 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 червень 2015 - 22:54

А мы перешли в 33-ю и довольны. И младшую планировала в другую школу вести, но предложили тоже в 33-ю, пойдём.

а в каком классе?

#1180 lisica

lisica

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 368 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

Опубліковано 08 червень 2015 - 22:55

а в каком классе?

Відредаговано lisica, 08 червень 2015 - 23:50.

• grace це подобається

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама