Детские книги: ФОТО и отзывы
Розпочатий з o_ma, 22 бер 2011 00:35
1406 відповідей у цій темі
Даринка
-
Місто:Полтава Сады - 2
-
Ім'я:Даша
Опубліковано 04 листопад 2016 - 21:58
Дві достатньо недавно надруковані книги Вадаництва Старого Лева, які, особисто мені, дуже сподобались. Син ще не читав, але думаю у нього все попереду. Видання зовсім без ілюстрацій і на жовтуватому офсеті "корисному для дитячих очей" (люблять його використовувати Абаба і Старий Лев ). Перша історія видавалась декілька років тому в іншому оформленні обкладинки, але пройшла повз мене, а тепер я з нетерпінням чекаю завершаючої книги трилогії, видання якої анонсують на 2017 рік. Шрифт досить великий, зручний для читання і молодших школярів, хоча у вихідних даних - книга для середнього шкільного віку, оптимально 8-12 років. ІМХО
Твори - своєрідна суміш казки, сучасності, романтики і фентезі. Досить популярний зараз стиль у дітей (наприклад Гаррі Поттер, Часодії і т.д.)
Назва: Марічка і червоний король. Подорож туди, де сніг. Автор: Марина Рибалко Оформлення обкладинки: Анастасія Стефурак Видавництво: Видавництво Старого Лева, 2016 р. ISBN: 978-617-679-213-0 Сторінок: 272 (Офсет) Оформлення: тверда, матова Розміри: 205x150x19 мм.
Назва: Марічка і червоний король. Місто непокірних Автор: Марина Рибалко Оформлення обкладинки: Анастасія Стефурак Видавництво: Видавництво Старого Лева, 2016 р. ISBN: 978-617-679-248-2 Сторінок: 256 (Офсет) Оформлення: тверда, матова Розміри: 205x150x18 мм.
Інна, від книги не можна відірватися. Спочатку ми починали читати вдвох з донькою, а потім другу книгу я вже сама дочитувала (донька прочитала вже півкниги другої частини сама, але з цими уроками ніяк не може її закінчити). У мене і в доньки враження від книги тільки позитивні. Чекаємо з нетерпінням продовження, особливо я) Цікаво який кінець буде (а може вийде ще й четверта частина ).
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 08 листопад 2016 - 17:35
Це не моя книга, але мені дозволили зробити її огляд. Перед нами словник у картинках - мову по ньому вивчити сумнівно, але набрати словниковий запас - цілком реально. Саме таким чином син починав навчання перед школою, а вже потім учився будувати речення, артиклі, часи і т.д. Слова згруповані за темами, на жаль, зміст відсутній - прийдеться друкувати багато букофф...
Список блоків за якими розміщено слова (особисто я не зовсім згодна з послідовністю, але ж можна вчити у довільному порядку): будинок, кухня, їжа та напої, спальня, одяг, ванна, вітальня, дитячий майданчик, улюбленці, у крамниці, село, фрукти та ягоди, овочі, комахи, на вулиці, транспорт, в іграшковій крамниці, у цирку, тварини, у зоопарку, птахи, на морі, морські мешканці, у школі, розклад, дитяче свято, що я вмію, в аеропорту, професії, у майстерні, у лікарні, моя родина, емоції, протилежності, обличчя, тіло, погода (правильніше було б явища природи), пори року, кольори, числа, час попоїсти, квіти, герої казок, спорт, ігри, музичні інструменти, дні, місяці, моя планета, форми.
Книга великого (більше за А4) формату, у твердій і міцній обкладинці, офсет великої щільності - витримає експлуатацію дитячими руками.
Назва: Моя перша 1000 англійських слів Ілюстратор: Ірина Потапенко Оформлення обкладинки: Пархоменко Т. С. Видавництво: Віват, 2016 р. ISBN: 978-617-690-125-9 Сторінок: 96 (Офсет) Оформлення: тверда, матова Розміри: 315x230x12 мм.
Ложка дьогтю у бочці меду: на сторінці 75 у погоді "молния" замість блискавки - мінуси друку книг на двох мовах одночасно або не досконала робота редакторів, коректорів...
Відредаговано Kalinna, 08 листопад 2016 - 17:59.
Опубліковано 19 листопад 2016 - 09:10
-
Відредаговано Алискина мама, 19 листопад 2016 - 10:37.
Пчелка_333
-
Місто:Полтава, Юровка
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 09 грудень 2016 - 19:53
Здравствуйте. Мне нужна книга: Диккенс "Рождественская песня в прозе" ( можно сборник ) . У вас возможно ее заказать? Спасибо.
Опубліковано 09 грудень 2016 - 20:00
Здравствуйте. Мне нужна книга: Диккенс "Рождественская песня в прозе" ( можно сборник ) . У вас возможно ее заказать? Спасибо.
замовляють книги тут
Опубліковано 18 грудень 2016 - 17:33
Моя племяха стала проявлять интерес к книге Астрид Линдгрен "Пеппи Длинный чулок". В гостях только о ней и говорит. А дочь смешно повторяет: "Пиппи!"
Подрастет, эту книгу обязательно куплю.
Kalinna
-
-
Опубліковано 18 грудень 2016 - 17:50
Подрастет, эту книгу обязательно куплю.
Обязательно купите! Только в чем заключается Ваш отзыв?
NatalkaP
-
Місто:Совхоз Шевченка
-
Ім'я:Наталя
Опубліковано 22 грудень 2016 - 13:01
Нещодавно потрапила нам така ось книжечка на новорічну тематику. При чому від самої авторки - колишньої нашої форумчанки!!!, а тепер казкаря новорічних див.
Приємне зручне видання, лаконічні малюнки, читається доволі легко. Розрахована на аудиторію 8-10 років.
а головне - це щось новеньке і може бути хорошим подарунком під ялинку.
Казка про маленьку дівчинку Тоню та її друга Митька, які обожнювали білу пухнасту зиму, залюбки ліпили сніговиків і щиро вірили у новорічні дива.
Назва: "Король-Сніговик", Ольга Трегуб
Ілюстратор: Альона Корольова Видавництво: Новий друк, 2016 р. ISBN: 978-617-635-098-9 Сторінок: 64 крейдований папір Оформлення: тверда, матова
Відредаговано NatalkaP, 22 грудень 2016 - 13:10.
Kalinna
-
-
Опубліковано 16 січень 2017 - 11:27
Друга книга кольорового видання про Гаррі Поттера. Видання в оформленні аналогічному першій книзі, але, на мій погляд, не таке досконале, зупинюсь детальніше - самий головний недолік: у книзі 19 розворотів чорного кольору з білим текстом (фото 18, 20), для дитячої книги це недопустимо з боку гігієнічних і санітарних вимог! Причому, деякі ідуть підряд по 4-5 розворотів
Ілюстрації розміщено нерівномірно, початок ниги не уступає першій за ілюстрованістю, а от друга частина книги містить достатню кількість пустих розворотів (нагадаю у першій книзі навіть на розвороті без повноцінної ілюстраціїї були ляпки чи ще якісь маленькі зображення, що оживляли книгу), складається враження, що художник не вкладався в терміни здачі і маємо результат... Цю ж думку підсилюють практично пусті розвороти у кінці книги з маленькими павучками (як листи для нотаток у блокноті, але навіщо вони в книзі? ХЗ ).
Трохи тонший крейдований папір у другій книзі не можу віднести до недоліків, на відчуття практично різниці немає, а на вазі книги і товщині це позначилось у кращу сторону, думаю, що наступний тираж першої книги (перший уже розпродано) буде також на тоншому папері, але це скоріше плюс у даному випадку.
Аналізу помилок чи опечаток не робила, бо книгу не перечитувала, як дійду до цього допишу по суті...
Назва: Гаррі Поттер і Таємна кімната Автор: Дж. К. Ролінґ Художник: Джим Кей Видавництво: А-ба-ба-га-ла-ма-га, 2016 р. ISBN: 978-617-585-113-5 Сторінок: 264 (Крейдована) Оформлення: тверда, матова, тиснення золотом; супер обкладинка софт-тач; закладка-ляссе Розміри: 275x230x25 мм.
Загалом, назважаючи на мої претензії все ще сподіваюсь отримати всі книги в такому ж вигляді, хоча, як показує практика кожна наступна може бути дорожчою, але мати недоліки в порівнянні з першими (сподіваюсь, що вони обмежаться лише другою книгою, а далі будуть більш детально проробляти макет перед друком).
Відредаговано Kalinna, 16 січень 2017 - 11:56.
Опубліковано 16 січень 2017 - 12:32
Инна, а как качество перевода и наличие опечаток в Гарри Поттере? я вот соберусь с силами, напишу про Муми-троллей, там просто мрак, это другое издательство, но теперь боюсь таких непроверенных покупок
Kalinna
-
-
Опубліковано 16 січень 2017 - 12:39
Я дочекалась ідеального для казок Братів Грим видання!!!
Книга надає повне відчуття, що тримаєш у руках відмінно збережене видання часів життя авторів. Ілюстрації Артура Рекхема не дуже радісні, я б навіть сказала вражаючі своєю суворістю і моторішністю середньовіччя. Книга ідеальна для дітей шкільного віку і дорослі колекціонери не повинні залишитись байдужими.
Кольорових ілюстрацій не дуже багато, на відміну від чорно-білих, але чомусь саме чорно-білі мені більш цікаві і виразні. ІМХО
Видання на щільному крейдованому папері з ефектом жовтуватих від часу сторінок (центр біліший, краї більш пожовклі), на жаль папір глянцевий, а не матовий. Запах поліграфії відсутній, тому можна зробити висновок, що надрукували на дорогому папері, а не так як як любить робити Махаон: спочатку надрукувати тон паперу, а потім ілюстрації і текст - в результаті штин фарби не дуже приємний, зато ціна видання доступніша.
Книга містить 49 казок у класичному перекладі, маленькми дітям казки Грімм раджу читати лише вибірково, а краще починати знайомство у старшому дошкільному або молодшому шкільному віці (у школі читають казки Грімм і Перро у початкових класах, саме для такого віку книга ідеальна).
Вага книги досить велика незважаючи на не дуже великий формат (більше кілограма)
Назва: Казки для дітей та всієї родини Автор: Брати Грімм Художник: Артур Рекхем
Переклад з німецької: Матієва Р. І. Видавництво: Богдан, 2016 р. ISBN: 978-966-10-4546-9 Сторінок: 280 (Крейдована) Оформлення: тверда, матова, потертості, ефект старіння Розміри: 255x195x20 мм.
Відредаговано Kalinna, 16 січень 2017 - 12:46.
Kalinna
-
-
Опубліковано 16 січень 2017 - 12:44
Инна, а как качество перевода и наличие опечаток в Гарри Поттере? я вот соберусь с силами, напишу про Муми-троллей, там просто мрак, это другое издательство, но теперь боюсь таких непроверенных покупок
В первой книге иллюстрированного издания опечаток не было, а перевод тоже хорош, но своеобразный - одолеть я его смогла только с 4 или 5 попытки - много слов передающих сленг некоторых персонажей, но после прочтения до какого-то места уже не остановилась пока не дочитала все 7 книг и теперь я уверена как и многие, что этот перевод самый лучший и наиболее точный относительно оригинала (впервые читала в электронном формате, могу сбросить ссылку - сама оценишь, у меня сын уже 4 книгу читает с электронки, он на иллюстрированные издания не успел - начал читать раньше, то идет неплохо даже без илюстраций)
Kalinna
-
-
Опубліковано 16 січень 2017 - 15:48
bil4enya
-
Місто:Полтава - Левада
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 16 січень 2017 - 16:46
У мене повне зібрання Гаррі Поттера видавництва А-ба-ба-га-ла-ма-га. Не ілюстрована. Як на мене, переклад неймовірний. Я насолоджувалась, коли читала. Опечаток і помилок не пам'ятаю. Мова, сленгові слівця- все дуже продумано і не дозволяє відірватися до останнього. Це найкращий переклад українською з усіх книг, які мені потрапляли до рук. Вже в махаонівських кроликах українською купа русизмів:-(
Kalinna
-
-
Опубліковано 16 січень 2017 - 16:51
Вже в махаонівських кроликах українською купа русизмів:-(
Бо вони перекладалися з російської! Всі книги які перекладали уже з перекладу - не надто вдалі (гіршим може бути лише переклад переказу), хоча зараз багато і перекладів з мови оригіналу, на жаль, не радують.
Відредаговано Kalinna, 16 січень 2017 - 16:51.
Опубліковано 25 січень 2017 - 14:30
Постоянно читаю эту тему, насобирала уже кучу хотелок по отзывам)
Решила показать несколько наших книжечек.
Ключ от королевства
Издательство: Ранок,2014 Серия "Писатели детям"
Иллюстрации Е.И.Курдюмова
Обложка:твердая, матовая.
Бумага мелованная
ISBN 978-617-09-1972-4
Страниц 60
Размер 205×220×5
Книга состоит в основном из стихов, преимущественно из сборника "Песенки матушки Гусыни", и нескольких сказок Братьев Гримм и Хариса Джоэля Чендлера. Иллюстрации, на мой вкус, мрачные, по крайней мере для возраста 0+, для которого рекомендована книга. Видимо потому у нас она пока не пользуется интересом)
Опубліковано 25 січень 2017 - 15:00
Следующая книжка попала к нам, благодаря названию. Как раз для Манюни) Обложка как бы твердая, но по сути гибкая, истории иногда уж слишком простенькие,коротенькие, не успевают утомить ребёнка.
Иллюстрации большие и понятные, на каждом развороте, дочка любит их рассматривать.
Я бы рекомендовала эту книжку с года, хотя автор почему то указал для детей 2+.
Название: Маленькие поучительные сказочки для манюнь.
Автор:Тамила Иванченко
Издательство: Мастер-класс
ISBN 978-966-444-367-5
Оформление: твёрдый переплет
Бумага: офсет
Размер 170×220
П.с. хотела выложить больше фото, но с телефона это прям мука целая))
Опубліковано 25 січень 2017 - 17:00
Эта книга у нас из разряда приятных дешевых находок в АТБ)
Формат большой,А4, обложка твердая, глянцевая. Текст понятный, крупный, старшему ребёнку будет удобно читать самостоятельно. Иллюстрации красочные, большие, занимают иногда 3/4 разворота. У нас эта книжка уже сейчас в почете, и думаю будет актуальна ещё не один год. Старшие девочки тоже любят рассматривать красивых фей и принцесс.
Название; Сказки
Автор: Шарль Перро
Издательство: Пегас, 2016
Художники: М.А. Караманова, М.С. Мосияш, Е.В.Зеркальный, Л.А. Кириленко.
ISBN 978-617-7084-84-5
Страниц 64
Размер 210×290
Опубліковано 25 січень 2017 - 17:10
Эта книга у нас из разряда приятных дешевых находок в АТБ)
Формат большой,А4, обложка твердая, глянцевая. Текст понятный, крупный, старшему ребёнку будет удобно читать самостоятельно. Иллюстрации красочные, большие, занимают иногда 3/4 разворота. У нас эта книжка уже сейчас в почете, и думаю будет актуальна ещё не один год. Старшие девочки тоже любят рассматривать красивых фей и принцесс.
Название; Сказки
Автор: Шарль Перро
Издательство: Пегас, 2016
Художники: М.А. Караманова, М.С. Мосияш, Е.В.Зеркальный, Л.А. Кириленко.
ISBN 978-617-7084-84-5
Страниц 64
Размер 210×290
у нас такая же, но на украинском, тоже одна из любимых) но нам подарили.
Опубліковано 25 січень 2017 - 17:42
У нас такі Грімм, Андерсен і Перо. Великий шрифт, підійде для самостійного читання. Тексти адаптовані для маленьких читачів.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|