Перехід до вмісту

Фотографія

Комбез на зиму

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
1808 відповідей у цій темі

#1161 Juliett

Juliett

♥ люблю Женюльку ♥

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 4 227 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

Опубліковано 06 вересень 2014 - 22:19

Дівчата, проконсультуйте. У нас картина така: пуховий слітнік - раз (на супер мороз), термік слітнік - два (на виход до -15 думаю), полукомбез + куртка термо - три (основа в дворі), і куртка пух+полукомбез Ixtreme - чотири (запасний. якщо змерзнем або в грязь пригнем). Що під це все піддівать?  Під термо боді+колготи холодно ж буде? Треба фліску? Чи шерсть??? Дуже сподіваюсь що я за цю зиму розбирусь що треба сину, і так не паритимусь кожну зиму)))

нас була флісова піддьова Картерс, суцільний, але з відкритими ступнями. Я задоволена повнітю, малий завжди був теплим.

#1162 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 06 вересень 2014 - 22:23

нас була флісова піддьова Картерс, суцільний, але з відкритими ступнями. Я задоволена повнітю, малий завжди був теплим.

Під що одягали? Під термо?

#1163 Juliett

Juliett

♥ люблю Женюльку ♥

• Завсідники
  • 4 227 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 06 вересень 2014 - 22:36

Під що одягали? Під термо?

Ні, не знаю. У нас був Зерокс, мабуть тінсулейт або силікон

#1164 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 06 вересень 2014 - 22:43

Слышала, что Картерс бывают на изософте- это правда? Где такие посмотреть?

И никто не носил Модный карапуз. Второй год присматриваюсь к ним, но смущает, что на холофайбере ( у нас есть одно теплющее пальто на морозы), а нам бы что-нибудь вроде Lenne, чтобы не запаривалась.

ну холофайбер же не завжди такий, як в кіко. У нас весіння куртка на холофайбері легесенька, супер-тонесенька. Мені дуже подобається. А в мене зимова куртка теж холофайбер, до +5 в ній не жарко, хоча я ходжу швидко. Теж тоненька. Я от таку як в мене шукаю і на малу, щоб холофайбер, але не важкий і не товстий. А де можна подивитись цей модний карапуз?

Ого...в мене шок! Я з новонародженим гуляла всю зиму))) За зиму 2 дні не виходили всього...

з новонародженим легше, в коляску замотав - і ніякий вітер не страшний. А в мороз -20 та сильний вітер як минулого року моя мала орала в перші ж секунди, що їй дуже холодно. І мені було шкода її ніжні щічки в таку погоду

#1165 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 06 вересень 2014 - 22:46

@Викусик, у нас в том году был термо(коламбия) то я не рисковала одевать его ниже, чем в -8. А в ниже, чем -12 мы вообще не выходили на улицу - какая бы отличная одежда не была, щеки и нос замерзают моментально. 

Вообще под термо нельзя одевать шерсть, нужно что бы процент синтетики был(если не ошибаюсь) не меньше 60. 

#1166 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 06 вересень 2014 - 22:49

Папа з собою на північ купує крем для лиця, каже і не красніє))) Радити?)))

з новонародженим легше, в коляску замотав - і ніякий вітер не страшний. А в мороз -20 та сильний вітер як минулого року моя мала орала в перші ж секунди, що їй дуже холодно. І мені було шкода її ніжні щічки в таку погоду

@Викусик, у нас в том году был термо(коламбия) то я не рисковала одевать его ниже, чем в -8. А в ниже, чем -12 мы вообще не выходили на улицу - какая бы отличная одежда не была, щеки и нос замерзают моментально. 

Вообще под термо нельзя одевать шерсть, нужно что бы процент синтетики был(если не ошибаюсь) не меньше 60. 

Отож я і читала що чисту шерсть не можна. Значить брати флісовий сліп. Дякую. 

#1167 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 06 вересень 2014 - 23:13

Отож я і читала що чисту шерсть не можна. Значить брати флісовий сліп. Дякую. 

ні)) по перше, всі креми треба наносити заздалегідь, а ми вранці перед садком від вмивання до виходу з дому витрачаємо хвилин 15 всього, і увечері коли із садка забираю, теж 30 хвилин немає, щоб сидіти в групі чекати доки можна вийти.

По друге, крем же від вітру не рятує, тільки від почервоніння, а неприємні відчуття залишаються, а отже і її скаржіння на холод теж залишаться :) Перший рік мазали спеціальним дит. кремом, за 20 хв. до виходу і це не врятувало, всю зиму були червоні щоки

Відредаговано Ipiha, 06 вересень 2014 - 23:14.

#1168 Аделаида

Аделаида

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 06 вересень 2014 - 23:24

Да-да! )) Я зимой на улицу в ветер нормально выйти не могу  :crazy:  С кремами чуть получше себя чувствую.

#1169 sofiko

sofiko

- Ты сильная, ты справишься. - Я умная, я даже не возьмусь.

• Завсідники
  • 7 202 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2               

Опубліковано 06 вересень 2014 - 23:43

шерсть можно,не чистую, у нас был цельный комбез-поддева ТМ Белый медведь, носили под Рейму вот такой http://www.kidstaff....ma-1580847.html - качество просто отменное, очень жаль что их нет бОльшего размера(((
а синтетики должно быть не менее 30%

#1170 Juliett

Juliett

♥ люблю Женюльку ♥

• Завсідники
  • 4 227 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 вересень 2014 - 08:03

Девочки, по поводу кремов, вот на днях прочла что оч хорошо какао малом личико мазать в мороз. Попробовала на руке, то оставляет масляный след получше чем защитные крема

#1171 LinaNik

LinaNik

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 286 повідомлення
  • Місто:Полтава, Центр
  • Ім'я:Лина, ко мне на "Ты"

Нагороди

Опубліковано 07 вересень 2014 - 13:25

А я навіть в колясці умудрилася дитині взимку  щічки відморозити коли нам було 5 чи 6 міс.,  оскільки потрібно було ходити на масаж... То на наступний рік купила крем 

Відредаговано LinaNik, 07 вересень 2014 - 13:27.

• Tanik це подобається

#1172 Tonik

Tonik

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 8 повідомлення
  • Місто:Сады-1

Опубліковано 07 вересень 2014 - 15:16

Девочки, по поводу кремов, вот на днях прочла что оч хорошо какао малом личико мазать в мороз. Попробовала на руке, то оставляет масляный след получше чем защитные крема

Так оно ж твердое %)

#1173 Juliett

Juliett

♥ люблю Женюльку ♥

• Завсідники
  • 4 227 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 вересень 2014 - 15:55

Оно на коже плавится. 

#1174 Murka12345

Murka12345

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Олеся

Опубліковано 07 вересень 2014 - 20:04

Хоча зараз не зовсім сезон, але "готовим сани летом". Зараз на всю нет-магазини торгують цим товаром. Яким фірмам Ви довірили тепло тіла своїх малят? Термо чи овчинка?

На эту зиму взяла раздельный комбинезон от Borelli-Club. Это на два годика. В принципе, качество понравилось, надеюсь тепло будет зимой)

Відредаговано bianco, 08 вересень 2014 - 08:12.
Запрещено размещать ссылки

#1175 Evgenushka

Evgenushka

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 95 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Євгенія

Опубліковано 07 вересень 2014 - 21:43

Форумчанки, подскажите пожалуйста кто в теме (а я так поняла что тут много таких) как подобрать размер комбинезона reima или lenne для девочки, в декабре будет 9 месяцев, тоесть до марта нужно будет носить. А то тут кто-то большемерит, и наоборот, я немного запуталась, а комуто может не составит труда посоветовать? В год рост думаю будет 74 см... спасибо заранее за помощь! А обувь как выбрать я вообще не представляю, я еще не знаю аакой у дочки размер!

#1176 Аделаида

Аделаида

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 вересень 2014 - 21:54

Форумчанки, подскажите пожалуйста кто в теме (а я так поняла что тут много таких) как подобрать размер комбинезона reima или lenne для девочки, в декабре будет 9 месяцев, тоесть до марта нужно будет носить. А то тут кто-то большемерит, и наоборот, я немного запуталась, а комуто может не составит труда посоветовать? В год рост думаю будет 74 см... спасибо заранее за помощь! А обувь как выбрать я вообще не представляю, я еще не знаю аакой у дочки размер!

Обувь на зиму я бы не брала, ооочень вероятно - вы еще не будете ходить вообще, а на улице в зимнем комбинезоне - так точно. А вдруг будете - то обувь маленького размера, да еще и в середине-конце зимы - всегда по скидкам. Купите, если понадобится. 

#1177 yulichkal

yulichkal

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 385 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сады 3
  • Ім'я:yulichka

Опубліковано 07 вересень 2014 - 22:21

Форумчанки, подскажите пожалуйста кто в теме (а я так поняла что тут много такиил  как подобрать размер комбинезона reima или lenne для девочки, в декабре будет 9 месяцев, тоесть до марта нужно будет носить. А то тут кто-то большемерит, и наоборот, я немного запуталась, а комуто может не составит труда посоветовать? В год рост думаю будет 74 см... спасибо заранее за помощь! А обувь как выбрать я вообще не представляю, я еще не знаю аакой у дочки размер

И я бы обувь не брала пока. И теромо Реима подойдет лучше для немного старших деток, они более подвижны. Вам бы лучше ленне присмотреть ИМХО

Відредаговано yulichkal, 07 вересень 2014 - 22:24.

#1178 Evgenushka

Evgenushka

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 95 повідомлення
  • Ім'я:Євгенія

Опубліковано 08 вересень 2014 - 06:29

Обувь на зиму я бы не брала, ооочень вероятно - вы еще не будете ходить вообще, а на улице в зимнем комбинезоне - так точно. А вдруг будете - то обувь маленького размера, да еще и в середине-конце зимы - всегда по скидкам. Купите, если понадобится. 

Спасибо большое!

И я бы обувь не брала пока. И теромо Реима подойдет лучше для немного старших деток, они более подвижны. Вам бы лучше ленне присмотреть ИМХО

А чем ленне отличается от реймы?

#1179 yulichkal

yulichkal

Абітурієнтка

• Активістки
  • 385 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сады 3
  • Ім'я:yulichka

Опубліковано 08 вересень 2014 - 07:01

Спасибо большое!

модели (рейма-тек во сравнение не берутся) этих производителей наиболее рознятся по количеству наполнителя (по умолчанию, считаем, что он одинаковый, так как какой именно использует рейма инфы практически нет).

Так вот в наиболее теплых моделях ленне (по сути, практически во всех) в курточках 330 гр. утеплителя, в рейме - 180 гр.

Рейма по этой характеристике больше подходит на теплую зиму, в морозы может быть холодно.
Конечно, многое зависит от активности ребенка - некоторым очень подвижным деткам в обычную зимнюю погоду в ленне может быть жарковато.

.рейма качественней, удобнее, а ленне толще (теплее)

Готовы ли Вы выпустить ребенка в мороз в тонком (чуть толще ветроки, образно) комбинезоне и выдержать прессинг родственников и окружающих о ’да как же так можно издеваться над детем’ и тд XD
Сам комбез очень понравился универсальностью...носили от +5 до минус 18С , как говорится и в мороз и после дождя, деть всегда был сухой и теплый...  (с)

Відредаговано yulichkal, 08 вересень 2014 - 07:01.

#1180 Rydenka

Rydenka

Абітурієнтка

• Активістки
  • 429 повідомлення
  • Ім'я:Евгения

Нагороди

2               

Опубліковано 08 вересень 2014 - 07:24

Ну,по простому в рейме ребенок замерзнет без активного движения,а в лене нет,и на ощупь лене по плотнее.В этих комбезах разные утеплители.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама