ГаммаКто знает, какими нитками комплектуются схемы Чудесная игла?
Питання з рукоділля
Розпочатий з ludmila_24, 07 бер 2013 15:20
1334 відповідей у цій темі
#1162Опубліковано 24 вересень 2018 - 17:33
о, я мне попался вариант Бестекс... буду тогда уточнять у поставщиков спасибо #1163Опубліковано 24 вересень 2018 - 17:45 Можливо, різна комплектація? Я француженці щось брала, там гамма була точно. #1164Опубліковано 26 вересень 2018 - 09:56
Девочки, а нет программы-аналога саги, но бесплатно? Сейчас режим экономии))) Мне лишь бы прочитало схему, чтобы удобно было смотреть и вышивать.
#1165Опубліковано 26 вересень 2018 - 10:19
и еще, если оплачивать, то как это сделать безопасно? я ранее ничего на плей маркете не оплачивала, поэтому стремно вводить номер карточки и другую инфо
#1166Опубліковано 26 вересень 2018 - 11:14 Наташа, якщо це схема дана дизайнером в форматі для саги, то я не чула, щоб були безкоштовні аналоги. Був додаток для вишивання crossty, але він мало того що теж платний, так і засновники вже закрили для себе цей проект, тобто, оновлень давно немає і не буде. Для перенаборів є pm, але там немає можливості стирати вишите і тд. Плюс в сагі можна підсвітити один колір беку, наприклад, я не знаю чи в пм це можливо. У мене карта прив‘язана до акаунта, то просто, я купувала через апстор. До речі, що ще класно, з останніх новшеств саги, те що з‘явилась можливість загрузки прогресу в дропбокс. Тобто, я повишивала на планшеті, загрузила прогрес, тоді планшет сів, взяла телефон, вигрузила, схема відкрилась на тому ж місці і продовжую вишивати) #1167Опубліковано 26 вересень 2018 - 12:41 в PM також є такі функції (можна стирати (або щафарбрвувати якимось одним кольором), підсвічувати (вірніше залишати "активними лише якийсь один символ і бек в тому числі (при створенні схем, це дуже допомагає знайти і вилучити одиночні хрестики, якщо вони не критичні). Я коли почала активно користуватися PM то зробила дуже багато відкриттів. Деякі, навіть занотувала, щоб не забути, але нажаль залишилися нотатки вдома. Але для мене все ж таки роздруковані схеми найкращі. #1168Опубліковано 26 вересень 2018 - 13:32 Можливо, я ним зовсім мало користувалася, тоді коли ще качала схеми з нету. В будь-якому випадку, для авторських схем РМ не підходить, на жаль. #1169Опубліковано 10 жовтень 2018 - 22:31 не найду , где обсуждали - на что обратить внимание при выборе q-снапов? какие лучше купить? #1170Опубліковано 11 жовтень 2018 - 09:10 Катя, тебе цікавлять саме оригінальні американські ку-снапи чи китайська версія? #1171Опубліковано 11 жовтень 2018 - 09:24
любые, чтоб нормальные в работе #1172Опубліковано 11 жовтень 2018 - 09:44 У мене найменші ку-снапи, американські: Плюси: + відносно легкі + не роблять заломів, можна спокійно одягати на будь-яку тканину + кліпси легко одягаються Мінуси: - з часом розхлябуються і тканина провисає, треба або складати вдвоє кусок полотна під кліпсу, або підкладати клаптик іншої тканини - невелика площа для вишивки - ціна. Китайський аналог, у мене дві рами, 20*30, але треба враховувати, що розмір, який пишеться на упаковці, не враховує довжину з‘єднувальних елементів, які, на відміну від американських снапів, знаходяться знаружі і продовжують раму. Плюси: + велика площа для вишивки, більшість сюжетів можна вишивати, не переставляючи кліпси + достатньо туга натяжка + ціна + матеріал, з якого виготовлені кліпси, трохи пластичний, витримує безкінечні одягання/знімання на раму Мінуси: - дуже тугі кліпси, обережно одягати на делікатні тканини (льон м‘який, модена, тд) - гострі кінці, які просто розриватимуть льон, я десь писала як вийти з цієї ситуації - обрізаємо ножицями, заокруглюючи і шліфуємо бруском для наточки ножів - із-за розміру, важко вишивати просто тримаючи в руках - купила пізніше за куснапи і недавно лопнула одна з кліпс.
#1174Опубліковано 16 жовтень 2018 - 21:24 Девочки, может кто видел, где у нас в городе можно купить алмазную вышивку? #1176Опубліковано 17 жовтень 2018 - 08:44 Таня в Волшебных петельках возить на замовлення. В наявності теж буває. Є група в ФБ можна там спитать. Магазин зараз на центральному ринку. Чорновола 20 Відредаговано Светлана, 17 жовтень 2018 - 08:45.
#1177Опубліковано 13 листопад 2018 - 14:04 девочки, выручайте. где оформить вышивку в блокнот? где-то попадались контакты, но не вспомню, где(( ВК? ИГ? по Украине #1178Опубліковано 25 листопад 2018 - 11:33 у меня опять вопрос))
по рекомендации дизайнера полукресты нужно шить так / , но при этом верхний стежок креста должен быть в одном направлении с полукрестом
сам вопрос - если в моих крестиках верхний стежок такой идет в другую сторону , так \ , значит имеет смысл и полукресты шить также \ ? Проще ведь полукрест развернуть, чем крестик... #1179Опубліковано 25 листопад 2018 - 20:09
Девочки, где взять лен для волос? Делаем на трудах куклу-оберег.
Відредаговано nadin, 25 листопад 2018 - 20:09. #1180Опубліковано 25 листопад 2018 - 20:13 Катя, я знаю, що в дизайнах Нємі вишивальщиці часто дзеркалять, якраз тому що звикли вишивати в своєму напрямку. Я думаю, треба дивитися по дизайну, якщо ці /// просто ідуть фоном, а не несуть якесь сюжетне навантаження, то можна розвертати.
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |