Стоматологи Полтави або зубні премудрості
Розпочатий з Doc, 10 лют 2010 01:22
1282 відповідей у цій темі
HAPPY15
-
Місто:FRANCE - ПОЛТАВА
-
Ім'я:Тетяна
Опубліковано 31 серпень 2020 - 08:37
Обслуговуюсь тільки у своєї близької знайомої в Професорській стоматології. Знайома перейшла з "Ідеалу", прийшлося іти за нею. Дорогувато, звичайно, але якщо лікувати- тільки до неї. А от чистку там мені озвучили 1300 грн. Це дорого? Хто скаже? Чистка- це ж не так складно як лікування.... Може, хтось порадить, де якісно роблять і ціну?
Доверила свои зубы Ивану Павловичу, работает на кафедре, принимает на Навроцкого. У него весь спектр услуг. Консультация бесплатная. Сейчас мама делает у него протезирование.
позвоните (050 268 45 99) и узнайте цену. Цены в частных клиниках всегда дороже, но выбор есть.
lysi
Немовля
-
-
Новачки
-
-
2 повідомлення
Опубліковано 15 вересень 2020 - 23:02
Посоветуйте пожалуйста хорошего пародонтолога в Полтаве.
Опубліковано 10 жовтень 2020 - 20:47
У Зубченка скільки коштує пломба?
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 16:48
Кто-нибудь сталкивался с выравниванием зубов элайнерами? Интересуют реальные отзывы про результаты и где в Полтаве их хорошо делают
Koshka
-
Місто:Toronto, Canada
-
Ім'я:Koshka
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 18:16
Кто-нибудь сталкивался с выравниванием зубов элайнерами? Интересуют реальные отзывы про результаты и где в Полтаве их хорошо делают
Если это тоже, что и инвизилайн, то у меня несколько знакомых сейчас тут носят, то довольны и говорят, что выравнивание идёт, там их кажется менять нужно, ну наверное как брекеты подтягивают.
Плюс эстетичней, потому что их не видно.
Но в Полтаве не знаю.
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 19:45
Если это тоже, что и инвизилайн, то у меня несколько знакомых сейчас тут носят, то довольны и говорят, что выравнивание идёт, там их кажется менять нужно, ну наверное как брекеты подтягивают.
Плюс эстетичней, потому что их не видно.
Но в Полтаве не знаю.
Это прозрачные капы такие
Відредаговано Майя, 24 жовтень 2020 - 19:45.
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 21:47
Я сталкивалась с их ценой, и поэтому выбрала брекеты ) Но вообще наверное хорошая штука, если для взрослого. Ребенок должен быть очень сознательным, чтобы не снимать их постоянно.
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 21:50
Я сталкивалась с их ценой, и поэтому выбрала брекеты ) Но вообще наверное хорошая штука, если для взрослого. Ребенок должен быть очень сознательным, чтобы не снимать их постоянно.
Я погуглила цены, правда по Киеву, то да, американские стоят очень дорого, но украинские гораздо дешевле
Koshka
-
Місто:Toronto, Canada
-
Ім'я:Koshka
Опубліковано 25 жовтень 2020 - 01:24
Это прозрачные капы такие
Дада, это оно, тут называется Invisalign
Классная штука, зубы так блестят во время носки ))
Опубліковано 26 жовтень 2020 - 18:59
Я ось зуб боюся йти виривати ,а що як зовсім припече вже ж нікуди не дінешся побіжу...
Якщо на Шевченка, 20, то якраз там не треба боятися заразитися - там зараз людей практично немає
Опубліковано 26 жовтень 2020 - 19:02
Якщо на Шевченка, 20, то якраз там не треба боятися заразитися - там зараз людей практично немає
Я рвала зуб в кінці вересня, то до гарних лікарів черга велика, а до таких як Павленко немає нікого.
Хоча, в цілому, раніше було набагато більше людей)
викуська
-
Місто:Полтава Боженко
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 26 жовтень 2020 - 19:55
О до Павлеко ні-ні ,я кілька раз перевірила... то гайморит був ,то пломбу зірвала з сусіднього зуба... А до кого ще крім Лейко можна піти на Шевченко 20 ?
Опубліковано 26 жовтень 2020 - 20:11
Я рвала зуб в кінці вересня, то до гарних лікарів черга велика, а до таких як Павленко немає нікого.
Хоча, в цілому, раніше було набагато більше людей)
Я була у середу, не було нікого о 10.00
Опубліковано 26 жовтень 2020 - 20:13
О до Павлеко ні-ні ,я кілька раз перевірила... то гайморит був ,то пломбу зірвала з сусіднього зуба...
А до кого ще крім Лейко можна піти на Шевченко 20 ?
Полуянова Юлия Константиновна - Ириша советовала и я у неё была на прийоме, мне только осмотр сделала и на рентген направила, впечатления положительное.
Но "отдаюсь" я только своему стоматологу - Зубченку Андрею...)))
Опубліковано 26 жовтень 2020 - 20:52
Полуянова Юлия Константиновна - Ириша советовала и я у неё была на прийоме, мне только осмотр сделала и на рентген направила, впечатления положительное.
Я в неї 4 зуба видаляла, все ок, залишилась задоволена лікарем.
ZirkA-83
-
Місто:Полтава. Левада
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 26 жовтень 2020 - 21:55
Плюсую за Полуянову. На Пасху удаляла зуб мудрости..ещё меня к ней просила ходить неделю через день на осмотр..внимательная..Правда меня на Шевченко 20 бесит из манера- запустить сразу 5 человек и ходить от одного к другому..нужны железные нервы и куча свободного времени..у меня к сожалению ни того ни другого..
викуська
-
-
Опубліковано 16 листопад 2020 - 12:55
А я до Полуянової сходида і тепер не піду.Діло було так видалила я 5 зуб а треба було і зразу вона каже 6 .Ну я побоялася знаю в мене з агоєнням проблеми.Тоді ця лунка 5 не зажива ходу на промивання неділю,ну якщо турбує випий антибіотик добре випила.Не зажива таке ну давай той рвати 6 тий каже бо то від нього інфекція,то добре.На промиванні кажу та мабуть у 5 лунці щось таке залишились шматочки,та ні каже все добре.Дома я не витримала та достала звидти 2 шматочки не зовсім і маленьки і чую як щось ще є.Йду сьогодні на ренген та до лікуючого лікаря зайшла він каже шось є але ж там де рвала хай дивляться.І сьогодні картина маслом прихожу кажу щось є а вона цитую "ренген мені не треба ,а там не треба лазити та і шматочки то ТАКЕ" і що туди і не дивилась.От що тепер ? Так ходити 3 неділи то вухо стриляло ,то нило ...і хто зна вийде той шматок...чи то мені пороблено.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 17 листопад 2020 - 07:24
сразу 5 человек и ходить от одного к другому..
При этом не менять перчатки
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 17 листопад 2020 - 10:12
Побувавши в Зубченка , після порад дівчат на форумі...не повернуся до тих ,,коновалів,,на Шевченка....Черги, кошти майже ті самі, тільки відношення до тебе,як до чогось а не до когось...Чоловіки ще так більш менш людяні, а жінки......
викуська
-
-
Опубліковано 17 листопад 2020 - 11:46
А де приймає Зубченко і є номер телефону?Бо я не знаю можна залишати той шматок чи що то ...
А Зубченко і рве зуби чи лікує?
Відредаговано викуська, 17 листопад 2020 - 11:47.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|