Детские книги: ФОТО и отзывы
Розпочатий з o_ma, 22 бер 2011 00:35
1406 відповідей у цій темі
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 23 липень 2016 - 12:11
Не хочеться залишати тему на такому негативі, тому покажу книгу видання якої мене дуже і дуже порадувало (довго я придивлялась на видання Тримага, але тепер рада, що не купила його, бо це видання краще, причому не лише за ціновою категорією).
Видання на білому офсеті з акварельними іллюстраціями Іткіна, які дуже зріднилися з текстом, самих іллюстрацій не дуже багато, але достатньо зважаючи на цільову аудиторію: через 5-7 розворотів, займають цілку сторінку, є декілька на розворот.
На якійсь сторінці текст траплявся трохи меншого розміру, не запам'ятала де саме помилка коректорів, якщо знайду напишу сторінку
Тепер про сам твір, я в дитинстві його не читала, але дуже давно запланувала: гарна підліткова класика, особисто я дуже люблю такі книги читати і перечитувати, під час цього я відпочиваю душою від нашого сьогодення. Дуже сподобались описи Голандії (можливо дітям вони будуть не такими цікавими, але я і у Жюля Верна зачитувалася описами природи, моря і т.д., хоча особисто знаю людей, які перегортали їх) і людських відносин...
Перше видання твору датується 1865 роком, видання можна було б приугочити до 150 річниці, якби надрукували роком раніше.
Сподіваюсь, що в цій серіїї в такому ж гарному вигляді вийде ще багато творів, які досі пристойно не видані. Хочу діждатись Маленьких жінок/чоловіків, Длинноного дядюшку та інші гарні книги.
Название: Ханс Бринкер, или Серебряные коньки (рассказ о жизни в Голландии) Автор: Мэри Мейп Додж Переводчик: Доронина И., Салганик М. Художник: Анатолий Иткин Издательство: Махаон, 2016 г. ISBN: 978-5-389-10434-1 Страниц: 272 (Офсет) Оформление: твердая, матовая, частичная лакировка Размеры: 202x200x20 мм.
Відредаговано Kalinna, 23 липень 2016 - 12:45.
Опубліковано 04 серпень 2016 - 14:01
купила доце виммельбух "У лісі" Емилия Дзюбак Видавництво Старого Лева
жизнь леса изнутри
каждый разворот - месяц года
все в мельчайших деталях
сама не налюбуюсь))
Опубліковано 04 серпень 2016 - 16:03
Опубліковано 25 вересень 2016 - 23:03
Наконец у меня дошли руки до книг. Многое из любимого сыном уже фигурировало в этой теме. Дополню список еще нашими фаворитами.
Название: Стихи
Автор: Агния Барто
Художник: Ю. Молоканов
Издательство: АСТ, 2015 г.
ISBN: 978-5-17-087298-5
Страниц: 109 (Офсет) Оформление: твердая Размеры: 285x215x13 мм.
Единственное, что мне не нравится, так это бликующие страницы.
Опубліковано 25 вересень 2016 - 23:44
Эту книгу случайно нашла на просторах интернета. От книги полный восторг. Плотные листы, не бликует. Ну а иллюстрации смотрите сами)
Название: Волчок
Автор: Борис Заходер
Художник: Петр Репкин
Издательство: Нигма, 2016 г.
ISBN: 978-5-4335-0173-7
Страниц: 16 Оформление: мягкая Размеры: 275x215x4 мм.
Natalina
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 26 вересень 2016 - 08:16
Ой, Волчок - это книга из моего детства. У меня была точно такая. Прям ностальгия)
Kalinna
-
-
Опубліковано 26 вересень 2016 - 11:49
Ой, Волчок - это книга из моего детства. У меня была точно такая. Прям ностальгия)
А главное, соотношение цена/качество очень порадовало...
Опубліковано 27 вересень 2016 - 14:18
Продолжу список наших любимых книг.
Очень понравились иллюстрации (вот прям настоящие деревенские люди ) и то, что на каждом следующем развороте в иллюстрациях добавляется по новому персонажу. Единственное, по тексту привыкла к кошке Мурке, а в этой книге она почему-то Машкой стала...
Название: Русская народная сказка "Репка" (в обработке К. Ушинского)
Художник: Екатерина Петрова
Издательство: Махаон, 2016 г.
ISBN: 978-5-389-07688-4
Страниц: 16 (офсет) Оформление: мягкая Размеры: 254x195x2 мм.
Опубліковано 27 вересень 2016 - 14:27
Название: Русская народная сказка "Теремок" (в обработке М.А. Булатова)
Художник: А.Н. Комаров
Издательство: Издательство "Облака", 2015 г.
ISBN: 978-5-906807-01-4
Страниц: 16 (Офсет) Оформление: мягкая Размеры: 260x200x3 мм.
Опубліковано 27 вересень 2016 - 14:50
И горячо любимая нами серия книг о маме. В серии 4 книги. В каждой из книг есть материалы для одной поделки. Любимая из серии у нас - "Найкраща мама".
Очень добрые стихи!
Название: Найкраща мама
Автор: Юлия Каспарова
Издательство: Ранок, 2015 г.
ISBN: 978-617-09-2222-9
Страниц: 24 (Офсет) Оформление: мягкая Размеры: 215x215x3 мм.
Відредаговано Swan_25, 27 вересень 2016 - 14:51.
Kalinna
-
-
Опубліковано 30 вересень 2016 - 19:02
Наконец дошли руки, показать новинку издательства Нигма. Я, читая в юности это произведение, представляла Кору более симпатичной, а Ункаса помоложе...
В остальном книга хороша, иллюстраций не особо много (большая их часть на фото) - хотелось бы побольше, но зато полный текст и перевод классический. С нетерпением жду Зверобоя в том-же исполнении.
Название: Последний из могикан
Автор: Купер Джеймс Фенимор Перевод: Чистякова-Вэр Е. М., Репина А. П. Художник: Иткин Анатолий Зиновьевич Издательство: Нигма, 2016 г. ISBN: 978-5-4335-0431-8 Страниц: 352 (Мелованная) Оформление: твердая, объемное тиснение, ляссэ Размеры: 266x213x21 мм.
Відредаговано Kalinna, 24 серпень 2018 - 13:35.
Опубліковано 30 жовтень 2016 - 08:43
Кир Булычев. Девочка, с которой ничего не случится
Художник Геннадий Соколов
Издательство Махаон, 2016г
Серия Веселая компания
ISBN 978 5 389 10528 7
Страниц 176, офсет
Иллюстрации не на каждой странице, в основном на полстраницы, но их вполне достаточно.
В книгу, кроме рассказов, вошла повесть Заповедник сказок. Содержание в рекламе не нуждается)))))) Подходит для детей начиная с младшего школьного возраста, может и раньше пойдёт, в рассказах описываются приключения ещё маленькой Алисы.
Я в детстве очень любила читать про Алису, моя единственная книга затерта до дыр поэтому в покупке этой книги даже не сомневалась.
Опубліковано 30 жовтень 2016 - 08:57
Кир Булычев Путешествие Алисы
978 5 389 10529 4
Художник Геннадий Соколов
Махаон 2016
Веселая компания
240 страниц
У нас уже была подобная книга Тайна третьей планеты, более красочная, но в жутко сокращением варианте. Я бы даже сказала, что больше похожа на одноимённой мультфильм, чем на книгу. Но сын с удовольствием читал. Теперь у нас есть и полный вариант.
Тут иллюстраций меньше чем в Девочке....., каждые два - три разворота, в основном небольшие. Но в целом книга отличная.
Відредаговано Светлана, 30 жовтень 2016 - 08:59.
Опубліковано 01 листопад 2016 - 17:42
вот книга по которой мы занимались 1.5 года назад, ему нравилось! девочки, книга очень хорошая для деток, там всё очень доступно расписано и вы сами можете учить своё детё! здесь каждая картинка очень чёткая , есть транскрипции тоесть вы сами сможете учить правильному произношению, здесь все части тела есть, игры, животные, как домашние так и дикие, птицы, морские обитатели, цветы, деревья, машины ну вобщем стоящая!
Автор: Тихонова Л. Н.Англиский для детей в рисунках
ISBN 978-617-591-042-9
Издательство:Харьков "Талант" 2010
Обложка:твёрдая
Бумага:офсетная
Страниц:63
Какая цена на эту книгу, подскажите, пожалуйста.
Відредаговано Шерлок, 01 листопад 2016 - 19:45.
Опубліковано 02 листопад 2016 - 09:34
1. виммельбух "У лісі" Емилия Дзюбак Видавництво Старого Лева
2.Автор: Тихонова Л. Н.Англиский для детей в рисунках
Можно заказать книги? Напишите, пожалуйста стоимость.
Опубліковано 02 листопад 2016 - 10:33
Це не магазин) ця тема для того, щоб поділитися враженнями від купленої книги. В іншому розділі є СП книг, можна запитати там.
Kalinna
-
-
Опубліковано 02 листопад 2016 - 14:35
Новинка видавництва Школа (поки я спромоглась її сфотографувати, видавництво уже і продовження надрукувало). Книга для дітей 6-8 років, на високохудожню класику не тягне (до речі зараз діти класичними творами не надто захоплюються - Жюль Верн, Дюма хоч через раз читається, а Вальтер Скотт, Майн Рід - взагалі прихильників не зустріла, про Діккенза я взагалі мовчу), але почитати можна. Детектив Нишпорка - хлопчик, у всякому разі, саме таке враження склалося у мене при читанні, хоча про його вік інформації у книзі не було. Пристойне видання для презенту.
Підійде для не дуже люблячих читати дітей - тексту на сторінках не багато, розділи короткі, малюнки присутні... Книга зроблена на дві сторони, обкладинка цупка, блок прошитий, ілюстрацій не надто багато, до того ж досить своєрідні, хоча до змісту підходять.
Назва: Знайомтесь: детектив Нишпорка. Нові клопоти детектива Нишпорки Автор: Гжегож Касдепке
Переклад: Ірина Котляревська-Фесюк Художник: Петр Рихел Видавництво: Школа, 2016 р. ISBN: 978-966-429-404-8 Сторінок: 144 (Офсет) Оформлення: тверда матова, часткове лакуваггя Розміри: 215x170x13 мм.
Відредаговано Kalinna, 02 листопад 2016 - 18:33.
Kalinna
-
-
Опубліковано 02 листопад 2016 - 15:08
Тираж цієї книги закінчився, я як завжди купувала її пост-фактум де була в наявності (поки була доступна вона була мені не наскільки і потрібна була ). Не знаю чому видавництво надрукувало саме цей твір, коли у 6 класі діти читають Жагу до життя? У будь-якому разі - бачу по синові, що Джека Лондона без ілюстрацій він навряд читатиме, тому взяла, хоч щось ілюстроване для знайомства з автором (у мене є повне зібрання російською мовою, але там відсутні навіть чорно-білі замальовки, сумніваюсь, що син його осилить), а доступне зараз видання з іллюстраціями в монохромі мені здалось ще менш привабливим. Самі ілюстрації не викликають захоплення подиху і палкої любові до живої природи, найбільш вдалими є вовки (на деяких малюнках), а люди, інші звірі та пейзажі - м'яко кажучи, не надто вдалі проби пера художника. ІМХО Але "маємо, що маємо"...
В кінці книги є біографічна довідка про автора, раніше їх писали на початку книги, а тепер це взагалі - рідкість. Я дуже люблю творчість Лондона, але Біле ікло не є моїм улюбленим твором, значно більше враження справили "Время не ждет" (не бачила його в україномовному варіанті, тому не берусь називати), Жага до життя, Мартін Іден.
Назва: Біле ікло Автор: Джек Лондон
Переклад: Вероніка Гладка, Катерина Корякіна Художник: Володимир Плевін Видавництво: Рідна мова, 2015 р. ISBN: 978-966-917-003-3 Сторінок: 264 (Офсет) Оформлення: інтегрована, лакована Розміри: 215x170x15 мм.
Відредаговано Kalinna, 02 листопад 2016 - 16:49.
Kalinna
-
-
Опубліковано 02 листопад 2016 - 15:51
Дві достатньо недавно надруковані книги Вадаництва Старого Лева, які, особисто мені, дуже сподобались. Син ще не читав, але думаю у нього все попереду. Видання зовсім без ілюстрацій і на жовтуватому офсеті "корисному для дитячих очей" (люблять його використовувати Абаба і Старий Лев ). Перша історія видавалась декілька років тому в іншому оформленні обкладинки, але пройшла повз мене, а тепер я з нетерпінням чекаю завершаючої книги трилогії, видання якої анонсують на 2017 рік. Шрифт досить великий, зручний для читання і молодших школярів, хоча у вихідних даних - книга для середнього шкільного віку, оптимально 8-12 років. ІМХО
Твори - своєрідна суміш казки, сучасності, романтики і фентезі. Досить популярний зараз стиль у дітей (наприклад Гаррі Поттер, Часодії і т.д.)
Назва: Марічка і червоний король. Подорож туди, де сніг. Автор: Марина Рибалко Оформлення обкладинки: Анастасія Стефурак Видавництво: Видавництво Старого Лева, 2016 р. ISBN: 978-617-679-213-0 Сторінок: 272 (Офсет) Оформлення: тверда, матова Розміри: 205x150x19 мм.
Назва: Марічка і червоний король. Місто непокірних Автор: Марина Рибалко Оформлення обкладинки: Анастасія Стефурак Видавництво: Видавництво Старого Лева, 2016 р. ISBN: 978-617-679-248-2 Сторінок: 256 (Офсет) Оформлення: тверда, матова Розміри: 205x150x18 мм.
Відредаговано Kalinna, 02 листопад 2016 - 18:34.
Kalinna
-
-
Опубліковано 02 листопад 2016 - 16:06
А от це видання Старого Лева, не дивлячись на цікавий сюжет не рекомендую. Книга надрукована на такому-ж не білому і корисному офсеті, шрифт великий, читається легко, якби не перли перекладу: "таким робом" - таким чином; "цілий час" - зустрічається на протязі всієї книги, і це час не обмежений годиною, а у значенні "весь час"...
Книга розрахована на вік 10-15 років, у вихідних даних - середній шкільний вік
Книга цікава, але переклад мене дратував і викликав чітке розуміння, що перекладач польською володіє краще за українську. ІМХО
Назва: Дочка чарівниць Автор: Дорота Тераковська
Перекладач: Дзвінка Матіяш Оформлення обкладинки: Анастасія Стефурак
Видавництво Старого Лева, 2016 р. ISBN: 978-617-679-274-1 Сторінок: 424 (Офсет) Оформлення: тверда, матова Розміри: 205x150x30 мм.
Відредаговано Kalinna, 24 серпень 2018 - 13:36.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|