Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 74

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1988 відповідей у цій темі

#1141 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 12 березень 2020 - 20:55

Недавно обсуждали что можно в онко показать родинку . Как это сделать ?

#1142 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 12 березень 2020 - 20:59

Ну-ну.. Людям, які вважають карантин зайвим, можна позаздрити)

я сьогодні весь день офігєваю з наших людей. Це ж треба настільки непробиваємими бути... Путівки купляють, їдуть в подорожі, набиті дитячі майданчики і розважальні центри. Раніше я думала, що нам небезпечний вірус через рівень медицини, але тепер розумію, що самі себе похороним - їздячи закордон в пандемію, ігноруючи карантин, ̶г̶о̶л̶о̶с̶у̶ю̶ч̶и̶
Накипіло.

#1143 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 12 березень 2020 - 21:16

Попросили помочь,не вижу проблемы. 

В магазины же ходим,на транспорте ездим.

#1144 Orille

Orille

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 326 повідомлення
  • Ім'я:Катерина

Нагороди

Опубліковано 12 березень 2020 - 21:29

Попросили помочь,не вижу проблемы.
В магазины же ходим,на транспорте ездим.

Я першим вашим реченням в тому повідомленні впєчатлілась))

#1145 ludmila_24

ludmila_24

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 757 повідомлення
  • Місто:Подол
  • Ім'я:Люда

Нагороди

2    2    2    2   

Опубліковано 12 березень 2020 - 21:45

В нашей стране - да лишний. Теперь все дети гуляют по супермаркетам, торговым и развлекательным центрам, рынкам. А это в 100 раз хуже чем школа.

#1146 Ромашулик

Ромашулик

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 532 повідомлення

Опубліковано 12 березень 2020 - 21:59

В нашей стране - да лишний. Теперь все дети гуляют по супермаркетам, торговым и развлекательным центрам, рынкам. А это в 100 раз хуже чем школа.

Плюс головная боль родителям,что делать с детьми маленького возраста.

#1147 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 498 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 12 березень 2020 - 22:14

Ви дійсно не розумієте масштаби пандемії і чому вводять карантин?

#1148 ludmila_24

ludmila_24

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 757 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2   

Опубліковано 12 березень 2020 - 22:31

Ви дійсно не розумієте масштаби пандемії і чому вводять карантин?

Я понимаю зачем вводят. Я не понимаю почему никто не придерживается карантина? Смысл отменять занятия в школах и закрывать ДС если дети всё равно гуляют по супермаркетах где проходят сотни людей за день. Ходят в торговые центры где их тысячи наверное. В развлекательных центрах проводят время, собирая все микробы и вирусы, которые собираются на тех аттракционах. Родители тянут детей на рынки. Смысл такого карантина?

#1149 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 12 березень 2020 - 22:33

Я першим вашим реченням в тому повідомленні впєчатлілась))

Я не хожу по центрам вообще,типа Крейзи ,и в кинотеатры,. Но и сидеть с двумя дома с ума сойдёшь, и гулять на свежем воздухе в этом нет ничего такого. 

#1150 ludmila_24

ludmila_24

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 757 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2   

Опубліковано 12 березень 2020 - 22:35

Сегодня в фейсбуке даже видела продавали путёвку в Италию. Ну не бред? 

И кто-то ведь их покупает. А потом едет назад в Украину.

#1151 Веселый папа

Веселый папа

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 566 повідомлення

Опубліковано 12 березень 2020 - 22:54

Сегодня в фейсбуке даже видела продавали путёвку в Италию. Ну не бред? 

И кто-то ведь их покупает. А потом едет назад в Украину.

Ежегодно сотни тысяч туристов едут в Индию, где смертность от гепатита, холеры, брюшного тифа или малярии превышает десятки тысяч человек. .... И никакой паники

#1152 Miilkaa

Miilkaa

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 250 повідомлення
  • Ім'я:Ирина

Нагороди

Опубліковано 13 березень 2020 - 00:19

Не в тему. Возле меня продается 2 участка. Это за ГРЛ. По 15 соток. Мне нужны адекватные соседи. Все подробности о цене в хозяевов. Я не в курсе. Только сброшу месторасположение
thumb_pre_1584051400__img_20200304_16483
thumb_pre_1584051553__img_20200304_16494
thumb_pre_1584051828__img_20200313_00223
В гугле Гожулы, возле Полевой 19

Відредаговано Miilkaa, 13 березень 2020 - 00:27.

• Marusja це подобається

#1153 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 13 березень 2020 - 00:22

По Італії на даний момент:
"Читаючи деякі іноземні видання, здебільшого з просторів колишнього СРСР, то здається, що нам, тим які проживають на території Італії, залишилося лише помолитися, взути білі тапки і здохнути десь під кущем.
Бо все, абсолютно все, тут надзвичайно погано: тріщать по швах лікарні, людей майже не лікують, бо немає чим і за що; пацієнти насправді вмирають тисячами щогодини, але від нас це приховують; лікарі не лікують людей похилого віку, бо надають перевагу
рятувати молоді життя, гинуть також від коронавірусу немовлята.
А, ще десь встигла прочитати, на свою голову, що тут, на апеннінському півострові, повсюди пусті полиці і нас, майже мертвих жителів, взагалі не випускають назовні - навіть за закупами, а порушників брава поліція відстрілює відразу на вулицях.
І ще багато подібного...

А насправді все не так.
Наразі ситуація в Італії, як полюбляють говорити самі італійці, не є легкою, не все тут троянди і квіти, бо сьогодення є напруженим, і це правда!
Але все тримається під чітким контролем: лікарі лікують, продовжують працювати супермаркети, аптеки, газетні кіоски, банки, пошта, майстерні; автобуси та поїзди - функціонують.
І всім, абсолютно всім, потребуючим надається необхідна медична допомога!
Наразі Італія закупила в Китаї велику кількість респіраторних маск, апарати для штучної вентиляції легень, тампони на виявлення коронавірусу плюс надзвичайно велика кількість людей продовжує жертвувати кошти різним лікарням, і лише за останній тиждень було зібрано декілька мільйонів євро.

Карантин триває і правила його дотримання залишаються незмінними: виходити з дому лише у разі.
- закупівлі продуктів.
- по роботі.
- по важливих сімейних обставинах.
- по стану здоров'я.
При собі необхідно мати заповнений спеціальний модуль з однією з вищевказаних обставин.
На вулицях та дорогах пантрує поліцейський патруль, який вибірково зупиняє автівки та людей для контролю.
А ті бовдури, з симптомами коронавірусу, які безвідповідально гулятимуть вулицями міста, ризикують до 21 року ув'язнення.

Статистика на сьогодні є такою.
- 12839 людей уражених коронавірусом
- 1016 жертв
- 1258 осіб повністю одужали.

З 12839 пацієнтів уражених коронавірусом.
- 5036 знаходяться на домашньому карантині.
- 6650 госпіталізовано.
- 1153 пацієнти знаходяться в реанімації.

А тепер хороші новини.

Тоцілізумаб!
Дивно звучить, правда?
Що це?!
Тоцілізумаб ( Tocilizumab) - це ліки, які застосовують при лікуванні ревматоїдного артриту( artrite reumatoide).
Яке ж відношення Тоцілізумаб має до коронавірусу?
Можливо, цей препарат ще й потужний антивірус?
Ні, ні.
Але ці ліки допомагають у лікуванні пневмонії, яка виникає у наслідок ускладнень в пацієнтів з коронавірусом.
Минулої суботи, вперше, лікарі з Національного Інституту Онкології " G. Pascale " у співпраці з колегами з неаполітанської лікарні "Котуньйо", дали Тоцілізумаб двом пацієнтам з коронавірусом, і впродовж 24 годин, стан цих пацієнтів значно покращився. ( ідентичні результати Тоцілізумаб дав також в Китаї)
З огляду на обнадійливі результати лікування, виробник цього медикаменту - швейцарська компанія La Roche, вирішила безкоштовно поставляти ці препарати в італійські госпіталі.
Надзвичайна щедрість, бо чотири ампули препарату Тоцілізумаб коштують
"всього" 1200 євро.
La Roche також подарувала різноманітні прилади та апарати для відділів інтенсивної терапії вартістю мільйон євро.

А карантин триває, малята, і нам потрібно набратися сил аби подолати його.
Разом - зможемо!
Бо все, що ми робимо - ми робимо для нас і нам подібних, бо всі ми - діти нашої Землі.
Всі ми - хвилі одного моря.

І ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!
© Alina Benko

#1154 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 13 березень 2020 - 00:42

В Борисполь прибыл самолет из Италии с больными иностранцами, которые хотят проехать транзитом через Украину. Пассажиров отпускают с памяткой о самоизоляции. О каком карантине может идти речь?((
https://amp.strana.u...inha-video.html

#1155 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 13 березень 2020 - 00:55

В Борисполь прибыл самолет из Италии с больными иностранцами, которые хотят проехать транзитом через Украину. Пассажиров отпускают с памяткой о самоизоляции. О каком карантине может идти речь?((
https://amp.strana.u...inha-video.html

Троих из самолёта забрала скорая из-за повышенной температуры. Тесты показали, что это не коронавирус... может таки пронесёт пассажиров этого самолёта...

Но вирус на территории нашей страны есть... :( И это факт... Вопрос как быстро он прокатится по всей стране :(

Відредаговано mitera, 13 березень 2020 - 01:07.

#1156 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 13 березень 2020 - 01:01

Троих забрала, да. Но все контактные разъедутся, кто куда.
Вообще я убеждена, что у нас гораздо больше заболевших, чем три официальных человека

#1157 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 13 березень 2020 - 01:18

Троих забрала, да. Но все контактные разъедутся, кто куда.
Вообще я убеждена, что у нас гораздо больше заболевших, чем три официальных человека

Ну блогер, который, как я поняла, зарабатывает на "всё пропало" тоже сгущал спецом краски ;)

А вообще да, женщина из Житомира тому пример - приходила в поликлинику, вызывала скорую, обращалась за помощью. "Носилась" с жалобами с 3 марта... Диагноз имеем 12-го!!!

Показательная ситуация с моей мамой была буквально в конце февраля - температура, кашель, плохо. Вызывает врача. Да, врач пришла домой, послушала. Говорит: "бронхит точно есть, хоть бы не пневмония. Сделайте завтра рентген" и назначает антибиотики.
Занавес... :(
Мама на следующий день утром идёт в поликлинику делать рентген, в обед идёт за результатом, а вечером лишь на 16 её записали на приём к семейному.
Теоретически со сколькими она проконтактировала во всех очередях?...

Я не находила себе места. :(
Успокаивала себя тем, что мама присматривала за резко заболевшим племянником и через два дня расклеилась сама (а значит скорее всего ОРВИ) и температура была в районе 38, а не 40...

Но сам факт, что возраст, подозрение на пневмонию и т.п. вещи абсолютно не напрягали семейного врача и сходу назначено было антибиотики даже без анализа крови... и спокойно отпущен пациент ходить по поликлинике...

С медициной у нас печаль... :(

P.s. рентген спокойный оказался. Анализы так и не сдали. Антибиотики мама пропила (назначили ведь :) ). Стало легче. Врач угадала. Иначе не назову

Відредаговано mitera, 13 березень 2020 - 01:23.

#1158 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 13 березень 2020 - 06:30

Ну блогер, который, как я поняла, зарабатывает на "всё пропало" тоже сгущал спецом краски ;)

А вообще да, женщина из Житомира тому пример - приходила в поликлинику, вызывала скорую, обращалась за помощью. "Носилась" с жалобами с 3 марта... Диагноз имеем 12-го!!!

Показательная ситуация с моей мамой была буквально в конце февраля - температура, кашель, плохо. Вызывает врача. Да, врач пришла домой, послушала. Говорит: "бронхит точно есть, хоть бы не пневмония. Сделайте завтра рентген" и назначает антибиотики.
Занавес... :(
Мама на следующий день утром идёт в поликлинику делать рентген, в обед идёт за результатом, а вечером лишь на 16 её записали на приём к семейному.
Теоретически со сколькими она проконтактировала во всех очередях?...

Я не находила себе места. :(
Успокаивала себя тем, что мама присматривала за резко заболевшим племянником и через два дня расклеилась сама (а значит скорее всего ОРВИ) и температура была в районе 38, а не 40...

Но сам факт, что возраст, подозрение на пневмонию и т.п. вещи абсолютно не напрягали семейного врача и сходу назначено было антибиотики даже без анализа крови... и спокойно отпущен пациент ходить по поликлинике...

С медициной у нас печаль... :(

P.s. рентген спокойный оказался. Анализы так и не сдали. Антибиотики мама пропила (назначили ведь :) ). Стало легче. Врач угадала. Иначе не назову

Аналогічно хворіла мама. Антибіотик прописувала собі сама, через погіршення стану. І не вгадала( Змінювали на інший, за 2 тижні стало краще. Кашель був жахливий. До лікаря дістатися нереально важко, і уваги він практично не приділив. Діагноз "ларенго-трахеїт"
  • mitera це подобається

#1159 YR-Ma

YR-Ma

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 057 повідомлення
  • Місто:Полтава, Конкорд, Подол
  • Ім'я:Marina, ко мне на "ты"

Нагороди

2       2         

Опубліковано 13 березень 2020 - 08:19

Я уже наверное рассказывала свою "показательную" историю  (показывает халатность и невнимательность врачей)  в 2005 году, но думаю, вообще с тех пор в медицине ничего не изменилось в лучшую сторону.

Поднялась у меня температура и заболело в районе уха/слюнная железа, больно было жевать с одной стороны. Я  рассказала маме, она заподозрила "свинку", пошла к участковому терапевту, он говорит нет это не " свинка" и аргументирует тем, что в Полтаве нет случаев свинки. Я неделю назад ездила в Харьков, говорю ему, его это тоже не смутило. Отправил меня к лору. Поехала в новую 4-ю поликлинику (с амбулатории на Панаса) , там лор тоже развела руками - говорит в к стоматологу идите, пошла... он развел руками, говорит идите в челюстно-лицевую хирургию .. Я думаю, не стоит говорить, что везде я в очереди стояла, ездила в странспорте и т.д Вообщем положили меня в челюстно лицевую, но была пятница и под расписку отпросилась домой. Приехала домой и мне к вечеру стало совсем плохо, температура высокая, щека напухла. В итоге папа попросил знакомого инфекциониста прийти ко мне домой и осмотреть. Он с порога понял, что со мной - она самая "свинка". Мама пошла забирать вещи в хирурнгию, так врач с недоумением на нее наехала, мол почему сразу не сказали , что у нее "свинка" ? А ничего, что я пришла к ним за диагнозом.

Да картина моей болезни была смазанной, уже не ребенок, плюс напухла только одна сторона, но все же я ж обратилась в врачам со словами - боюсь, что б это была не "свинка".

Короче, знаю точно еще два случая заболевании после меня, а скольких я перезаражала по дороге и в очередях только Богу известно.

Извините за много букв...

Відредаговано YR-Ma, 13 березень 2020 - 08:21.

#1160 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 595 повідомлення
  • Ім'я:Надя

Нагороди

Опубліковано 13 березень 2020 - 08:38

Британські вчені виявили, що найбільш вразливі до коронавірусу жінки від 20-50 років.
В першу чергу їх потрібно ізолювати від дітей і чоловіка на 14 днів, бажано на море чи свіжий океан.
На цей період їх необхідно забезпечити продуктами, що сприяють покращанню імунітету: вином і солодощами.
Для попередження розповсюдження паніки - їм не можна телефонувати.
Розкажіть друзям!
Ми маємо попередити розповсюдження цієї хвороби!

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама