Недавно обсуждали что можно в онко показать родинку . Как это сделать ?
![]() Обо всем 74
Розпочатий з nadin, 27 січ 2020 07:12
1988 відповідей у цій темі
Опубліковано 12 березень 2020 - 20:55
Опубліковано 12 березень 2020 - 20:59 я сьогодні весь день офігєваю з наших людей. Це ж треба настільки непробиваємими бути... Путівки купляють, їдуть в подорожі, набиті дитячі майданчики і розважальні центри. Раніше я думала, що нам небезпечний вірус через рівень медицини, але тепер розумію, що самі себе похороним - їздячи закордон в пандемію, ігноруючи карантин, ̶г̶о̶л̶о̶с̶у̶ю̶ч̶и̶ Накипіло.
Опубліковано 12 березень 2020 - 21:16
Попросили помочь,не вижу проблемы. В магазины же ходим,на транспорте ездим.
Опубліковано 12 березень 2020 - 21:59 Плюс головная боль родителям,что делать с детьми маленького возраста.
Опубліковано 12 березень 2020 - 22:31
Я понимаю зачем вводят. Я не понимаю почему никто не придерживается карантина? Смысл отменять занятия в школах и закрывать ДС если дети всё равно гуляют по супермаркетах где проходят сотни людей за день. Ходят в торговые центры где их тысячи наверное. В развлекательных центрах проводят время, собирая все микробы и вирусы, которые собираются на тех аттракционах. Родители тянут детей на рынки. Смысл такого карантина?
Опубліковано 12 березень 2020 - 22:33
Я не хожу по центрам вообще,типа Крейзи ,и в кинотеатры,. Но и сидеть с двумя дома с ума сойдёшь, и гулять на свежем воздухе в этом нет ничего такого.
Опубліковано 12 березень 2020 - 22:35 Сегодня в фейсбуке даже видела продавали путёвку в Италию. Ну не бред? И кто-то ведь их покупает. А потом едет назад в Украину.
Опубліковано 12 березень 2020 - 22:54
Опубліковано 13 березень 2020 - 00:19
Не в тему. Возле меня продается 2 участка. Это за ГРЛ. По 15 соток. Мне нужны адекватные соседи. Все подробности о цене в хозяевов. Я не в курсе. Только сброшу месторасположение
![]() ![]() ![]() В гугле Гожулы, возле Полевой 19 Відредаговано Miilkaa, 13 березень 2020 - 00:27.
Опубліковано 13 березень 2020 - 00:22
По Італії на даний момент:
"Читаючи деякі іноземні видання, здебільшого з просторів колишнього СРСР, то здається, що нам, тим які проживають на території Італії, залишилося лише помолитися, взути білі тапки і здохнути десь під кущем. Бо все, абсолютно все, тут надзвичайно погано: тріщать по швах лікарні, людей майже не лікують, бо немає чим і за що; пацієнти насправді вмирають тисячами щогодини, але від нас це приховують; лікарі не лікують людей похилого віку, бо надають перевагу рятувати молоді життя, гинуть також від коронавірусу немовлята. А, ще десь встигла прочитати, на свою голову, що тут, на апеннінському півострові, повсюди пусті полиці і нас, майже мертвих жителів, взагалі не випускають назовні - навіть за закупами, а порушників брава поліція відстрілює відразу на вулицях. І ще багато подібного... А насправді все не так. Наразі ситуація в Італії, як полюбляють говорити самі італійці, не є легкою, не все тут троянди і квіти, бо сьогодення є напруженим, і це правда! Але все тримається під чітким контролем: лікарі лікують, продовжують працювати супермаркети, аптеки, газетні кіоски, банки, пошта, майстерні; автобуси та поїзди - функціонують. І всім, абсолютно всім, потребуючим надається необхідна медична допомога! Наразі Італія закупила в Китаї велику кількість респіраторних маск, апарати для штучної вентиляції легень, тампони на виявлення коронавірусу плюс надзвичайно велика кількість людей продовжує жертвувати кошти різним лікарням, і лише за останній тиждень було зібрано декілька мільйонів євро. Карантин триває і правила його дотримання залишаються незмінними: виходити з дому лише у разі. - закупівлі продуктів. - по роботі. - по важливих сімейних обставинах. - по стану здоров'я. При собі необхідно мати заповнений спеціальний модуль з однією з вищевказаних обставин. На вулицях та дорогах пантрує поліцейський патруль, який вибірково зупиняє автівки та людей для контролю. А ті бовдури, з симптомами коронавірусу, які безвідповідально гулятимуть вулицями міста, ризикують до 21 року ув'язнення. Статистика на сьогодні є такою. - 12839 людей уражених коронавірусом - 1016 жертв - 1258 осіб повністю одужали. З 12839 пацієнтів уражених коронавірусом. - 5036 знаходяться на домашньому карантині. - 6650 госпіталізовано. - 1153 пацієнти знаходяться в реанімації. А тепер хороші новини. Тоцілізумаб! Дивно звучить, правда? Що це?! Тоцілізумаб ( Tocilizumab) - це ліки, які застосовують при лікуванні ревматоїдного артриту( artrite reumatoide). Яке ж відношення Тоцілізумаб має до коронавірусу? Можливо, цей препарат ще й потужний антивірус? Ні, ні. Але ці ліки допомагають у лікуванні пневмонії, яка виникає у наслідок ускладнень в пацієнтів з коронавірусом. Минулої суботи, вперше, лікарі з Національного Інституту Онкології " G. Pascale " у співпраці з колегами з неаполітанської лікарні "Котуньйо", дали Тоцілізумаб двом пацієнтам з коронавірусом, і впродовж 24 годин, стан цих пацієнтів значно покращився. ( ідентичні результати Тоцілізумаб дав також в Китаї) З огляду на обнадійливі результати лікування, виробник цього медикаменту - швейцарська компанія La Roche, вирішила безкоштовно поставляти ці препарати в італійські госпіталі. Надзвичайна щедрість, бо чотири ампули препарату Тоцілізумаб коштують "всього" 1200 євро. La Roche також подарувала різноманітні прилади та апарати для відділів інтенсивної терапії вартістю мільйон євро. А карантин триває, малята, і нам потрібно набратися сил аби подолати його. Разом - зможемо! Бо все, що ми робимо - ми робимо для нас і нам подібних, бо всі ми - діти нашої Землі. Всі ми - хвилі одного моря. І ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ! © Alina Benko
Опубліковано 13 березень 2020 - 00:42
В Борисполь прибыл самолет из Италии с больными иностранцами, которые хотят проехать транзитом через Украину. Пассажиров отпускают с памяткой о самоизоляции. О каком карантине может идти речь?((
https://amp.strana.u...inha-video.html
Опубліковано 13 березень 2020 - 00:55 Троих из самолёта забрала скорая из-за повышенной температуры. Тесты показали, что это не коронавирус... может таки пронесёт пассажиров этого самолёта... Но вирус на территории нашей страны есть... ![]() ![]() Відредаговано mitera, 13 березень 2020 - 01:07.
Опубліковано 13 березень 2020 - 01:18 Ну блогер, который, как я поняла, зарабатывает на "всё пропало" тоже сгущал спецом краски ![]() А вообще да, женщина из Житомира тому пример - приходила в поликлинику, вызывала скорую, обращалась за помощью. "Носилась" с жалобами с 3 марта... Диагноз имеем 12-го!!! Показательная ситуация с моей мамой была буквально в конце февраля - температура, кашель, плохо. Вызывает врача. Да, врач пришла домой, послушала. Говорит: "бронхит точно есть, хоть бы не пневмония. Сделайте завтра рентген" и назначает антибиотики. Занавес... ![]() Мама на следующий день утром идёт в поликлинику делать рентген, в обед идёт за результатом, а вечером лишь на 16 её записали на приём к семейному. Теоретически со сколькими она проконтактировала во всех очередях?... Я не находила себе места. ![]() Успокаивала себя тем, что мама присматривала за резко заболевшим племянником и через два дня расклеилась сама (а значит скорее всего ОРВИ) и температура была в районе 38, а не 40... Но сам факт, что возраст, подозрение на пневмонию и т.п. вещи абсолютно не напрягали семейного врача и сходу назначено было антибиотики даже без анализа крови... и спокойно отпущен пациент ходить по поликлинике... С медициной у нас печаль... ![]() P.s. рентген спокойный оказался. Анализы так и не сдали. Антибиотики мама пропила (назначили ведь ![]() Відредаговано mitera, 13 березень 2020 - 01:23.
Опубліковано 13 березень 2020 - 06:30 Аналогічно хворіла мама. Антибіотик прописувала собі сама, через погіршення стану. І не вгадала( Змінювали на інший, за 2 тижні стало краще. Кашель був жахливий. До лікаря дістатися нереально важко, і уваги він практично не приділив. Діагноз "ларенго-трахеїт"
Опубліковано 13 березень 2020 - 08:19 Я уже наверное рассказывала свою "показательную" историю (показывает халатность и невнимательность врачей) в 2005 году, но думаю, вообще с тех пор в медицине ничего не изменилось в лучшую сторону. Поднялась у меня температура и заболело в районе уха/слюнная железа, больно было жевать с одной стороны. Я рассказала маме, она заподозрила "свинку", пошла к участковому терапевту, он говорит нет это не " свинка" и аргументирует тем, что в Полтаве нет случаев свинки. Я неделю назад ездила в Харьков, говорю ему, его это тоже не смутило. Отправил меня к лору. Поехала в новую 4-ю поликлинику (с амбулатории на Панаса) , там лор тоже развела руками - говорит в к стоматологу идите, пошла... он развел руками, говорит идите в челюстно-лицевую хирургию .. Я думаю, не стоит говорить, что везде я в очереди стояла, ездила в странспорте и т.д Вообщем положили меня в челюстно лицевую, но была пятница и под расписку отпросилась домой. Приехала домой и мне к вечеру стало совсем плохо, температура высокая, щека напухла. В итоге папа попросил знакомого инфекциониста прийти ко мне домой и осмотреть. Он с порога понял, что со мной - она самая "свинка". Мама пошла забирать вещи в хирурнгию, так врач с недоумением на нее наехала, мол почему сразу не сказали , что у нее "свинка" ? А ничего, что я пришла к ним за диагнозом. Да картина моей болезни была смазанной, уже не ребенок, плюс напухла только одна сторона, но все же я ж обратилась в врачам со словами - боюсь, что б это была не "свинка". Короче, знаю точно еще два случая заболевании после меня, а скольких я перезаражала по дороге и в очередях только Богу известно. Извините за много букв... Відредаговано YR-Ma, 13 березень 2020 - 08:21.
Опубліковано 13 березень 2020 - 08:38
Британські вчені виявили, що найбільш вразливі до коронавірусу жінки від 20-50 років.
В першу чергу їх потрібно ізолювати від дітей і чоловіка на 14 днів, бажано на море чи свіжий океан. На цей період їх необхідно забезпечити продуктами, що сприяють покращанню імунітету: вином і солодощами. Для попередження розповсюдження паніки - їм не можна телефонувати. Розкажіть друзям! Ми маємо попередити розповсюдження цієї хвороби!
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |