а нам підручники не видали, тому відпочиваємо))) і нічого не читаємо
Перший раз - в перший клас!
Розпочатий з Olga_pl, 28 сер 2010 12:54
3072 відповідей у цій темі
#1142Опубліковано 05 вересень 2017 - 19:27 як на мене нехай задають
#1143Опубліковано 05 вересень 2017 - 19:32
Ну мене не лякає буквар, там в позначках на першй сторінці написано, що читають батьки))) в мене малий читає, то сам читав.
А з англійським трішки гірше, але все залежить від учителя, і від опрацювання в класі. Нам не пощастило(
#1145Опубліковано 05 вересень 2017 - 19:45
Так уже с 7 лет платят в автобусах? Было же с 6 в автобусах и с 7 в троллейбусах. А если нам проездные еще не выдали, но в первый класс мы пошли, нам платить в троллейбусе? Я сегодня платила. #1150Опубліковано 05 вересень 2017 - 22:57 Более того, в маршрутке/автобусе один взрослый имеет право бесплатно провезти только одного ребенка до 6 лет. Если детей до 6 лет двое и больше (а взрослый, сопровождающий их, один), то за остальных детей берется плата за проезд. В троллейбусе один взрослый может бесплатно везти неограниченное количество детей возрастом до 7 лет. Год назад у меня возникла спорная ситуация с водителем маршрутки, я зашла в салон с двумя детьми, и он требовал оплатить проезд одного из них, настаивал на правилах, и т.д. Я тогда заплатила, т.к. не знала наверняка, существуют ли эти правила, но дома стала искать информацию и нашла вот эту статью. http://lawyerblog.od...ей-та-їх-батьк/ Я потом еще несколько раз попадала на этого водителя, и всегда он требовал оплачивать проезд второго ребенка (в последний раз даже без хамства, спасибо и на этом). Больше ни в одном автобусе/маршрутке никто никогда даже не заикался об этом правиле. #1151Опубліковано 06 вересень 2017 - 04:50
Оксана, форумський юрист)))),колись давала відповідь на питання оплати проїзду.
Відповідно до п. 159 "Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту", затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 р. N 176 пасажир автобуса має право безоплатно перевозити з собою одну дитину віком до шести років без права зайняття нею окремого місця. За ініціативою перевізника, вік дитини, що дозволяє їй безкоштовно їздити автотранспортом може бути збільшений. Таким чином, деякі перевізники встановлюють самі правило, що діти до 7 років можуть їздити їх транспортом безоплатно. #1154Опубліковано 06 вересень 2017 - 13:17 У нас нужно уже читать, учитель не будет учить. Сказала чтоб кто читает по слогах или вообще не читает догоняли читающих. Сегодня задали дописать страничку в прописях
Английский будем учить по Oxford Family and Friends Відредаговано Tato4ka, 06 вересень 2017 - 13:17.
#1155Опубліковано 06 вересень 2017 - 14:43 хто знає, коли канікули в полтавських школах? #1156Опубліковано 06 вересень 2017 - 15:35 я знаю)) і вже писала про це))
Структура 2017-2018 н.р. для ЗНЗ м. Полтава
#1158Опубліковано 06 вересень 2017 - 20:20
а нам вчитель говорила, що ще не відомо, бо це питання не затверджене (на 28 серпня принаймні) #1160Опубліковано 07 вересень 2017 - 03:43 Ця інформація з листа міськво з кінця червня, і наприкінці серпня вони іі ще раз підтвердили. Звичайно, корективи можуть бути, якщо буде раптом карантин чи погодні катаклізми, але на даний момент це питання точно затверджене
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |