Доброй ночи. Спасибо за создание такого отличного форума. Подскажите через вас можно заказывать книги? http://www.labirint.ru/books/421498/ и какова будет стоимость.
Вот тема где можно заказать книгиhttps://mama.pl.ua/i...=23325&page=338
![]() Детские книги: ФОТО и отзывы
Розпочатий з o_ma, 22 бер 2011 00:35
1406 відповідей у цій темі
Опубліковано 14 квітень 2016 - 20:44
Вот тема где можно заказать книгиhttps://mama.pl.ua/i...=23325&page=338
Опубліковано 03 травень 2016 - 15:40 Дуже довгоочікувана новинка - ВЕЛИКЕ КОЛЬОРОВЕ ВИДАННЯ першої книги про Гаррі Поттера дійсно порадувало!!! Книга дуже ілюстрована, розворотів без ілюстрацій зовсім мало, крейдований папір матовий (відблискує лише на ілюстраціях) і великої щільності - я була готова до тоншого, тому приємно здивована. Блок книги прошитий, але книга важка, тому, як він витримає експлуатацію в дитячих руках передбачити досить важко. Всі ілюстрації відповідають тексту крім розворотньої ілюстраціїї з обкладинки: опис паротяга і вокзалу ми читаємо на сторінці 77, а ілюстрація розміщена на розвороті 80-81 (уже після того, як Гаррі по тексту був у купе потягу), хоча правильніше її було б надрукувати на сторінках 78-79 (сподіваюсь у наступних тиражах це виправлять), а потім читати про дії всередині потягу. На сторінці 172 не надруковано слово "що" з якого сторінка починається - вірніше надруковано, але воно білого кольору (прозорість малюнка ляпки викликала цю маленьку прикрість, скоріш за все в електронному вигляді все відображалось, а при друкуванні поля завадили). Забула згадати про безліч ляпок різного кольору на полях книги, я не дуже люблю ьакі художні прикраси, але їх не наскільки багато, щоб це дратувало. Текст трішки підкоректований у порівнянні з попередніми виданнями: фиркнув / пирхнув; "Німбус-2000!" - заздрісно простогнав Рон. - Я й у руки ніколи не брав! / "Німбус-2000!" - заздрісно простогнав Рон. - Я такої ніколи й не тримав! і т.д. (порівнювала, мабуть, з найпершим виданням, з чорно-білими ілюстраціями на початку кожного розділу - зараз таких не друкують). Мене більше влаштувало б видання в твердій обкладинці з покриттям, як у супер-обкладинки, але я розумію, що вдосконалювати аналог англійського видання, ми права не маємо. Ще десь бачила в тексті слово, яке хотіла перевірити на орфографію в словнику, але тепер не можу знайти... (я не філолог, тому не можу з впевненістю заявляти про правильність чи хибність написання, особливо, якщо врахувати, що з того часу, як я навчалась дуже багато, чого змінилось, до чого я так і не звикла - кіно і пальто у мене досі не відміняються) З нетерпінням очікую восени другу книгу цієї серії, але підозрюю, що з кожною наступною кількість ілюстрацій буде зменшуватись, інакше - останні книги будуть просто не підйомними!
Назва: Гаррі Поттер і Філософський камінь PS: Фото не передають, наскільки книга гарна! Прочитала заново все від початку до кінця - читати видання з ілюстраціями набагато приємніше ніж без них! PPS: Книга цілком виправдовує свою ціну: наприклад, Три мушкетери / Нігми мене не так порадували - дуже мало ілюстрацій, хоча ціна на них значно вища. Відредаговано Kalinna, 03 травень 2016 - 17:20.
Опубліковано 08 травень 2016 - 20:20 Очень порадовала новинка Классной классики издательства Махаон, а еще больше радуюсь что не успела купить издание Энас с черно-белыми иллюстрациями за почти такую-же цену. Шрифт не особо крупный, я бы сказала убористый - даже по этой причине детям младшего школьного возраста будет сложно читать самостоятельно, но и сюжет на возраст постарше. ИМХО
Название: Чёрный Красавчик Переводчик: Доронина И., Салганик М. Издательство: Махаон, 2016 г. Відредаговано Kalinna, 08 травень 2016 - 21:09.
Опубліковано 08 травень 2016 - 20:40 В мое время классика английской детской литературы была издана гораздо скромнее, но при этом читалась бесконечное число раз (в этой серии были изданы Леди Джен, Черный красавчик, Поллианна, Маленькая принцесса, Три повести о Пенроде... )
Название: Пеленник замка Зенда
Відредаговано Kalinna, 08 травень 2016 - 20:49.
Опубліковано 08 травень 2016 - 20:51 Яка краса!!!
Опубліковано 10 травень 2016 - 19:43 Новинка видавництва Школа про Філіпека, щоб дати найкращу характеристику процитую: "Книги про мене, написані, щоб розважати і повчати. Розважати - дітей, а повчати - дорослих... " Спеціально привела цитати, бо вони гарно відображають моє враження від книги, але попереджаю - книгу не можна віднести до суто правильної і позитивної (фото 11), є достатньо лайливих слів і роздуми маленького хлопчика зовсім не притаманні дитині його віку, але освідчена людина повинна бути освідчена у всьому, включаючи і художню лайку. (З цього приводу згадую бородатий анекдот, як жінка лаяла чоловіка відбірною лайкою три години і жодного разу не повторилась, що значить філолог!) У вихідних даних вказано для молодшого і середнього шкільного віку, але на мою думку - середнього і старшого шкільного віку. Автора ілюстрацій я так і не знайшла, можливо вони авторські, але про це забули написати... Книга як і всі сучасні видання Школи має закладку-ляссе (які у мого сина завжди розтріпані, але він це робить навмисно - поки-що ми з цим не справились). Безперечно рекомендувати не буду - кожен сам вирішить потрібна йому така література чи ні (у книзі зустрічаються слова секс, член і т.д.), однозначного рішення тут бути не може.
Назва: Філіпек і весела сімейка Переклад: Ірини Котлярської-Фесюк Відредаговано Kalinna, 10 травень 2016 - 22:05.
Опубліковано 10 травень 2016 - 20:30 А от книга про Роздобудьків, навпаки мені видалась для старшого дошкільного або молодшого шкільного віку, а не для молодшого/середнього, як вказано у вихідних даних видавництва. Малюнків багато, та вони менш вдалі ніж у Лісовій школі та інших книгах ілюстрованих художником раніше. ІМХО Видавництво планує надрукувати всі п'ять повістей, але купувати продовження чи ні я ще не вирішила... Нам уже трохи запізно, хоча син читає потихеньку. Видання якісне: білосніжний офсет, закладка-ляссе, обкладинка приємного шоколадного кольору (обкладинка другої книги насиченого зеленого кольору) блок книги прошитий.
Назва: Роздобудьки Відредаговано Kalinna, 10 травень 2016 - 22:08.
Опубліковано 26 травень 2016 - 07:55 Недаремно я цілий рік наполегливо замовляла цю книгу - разів п'ять її не відвантажували, а тепер сталося диво! Авторська казка Івана Франка у прекрасному вигляді, у нас є скромніше видання, але це - поза конкуренцією. PS: На фото вся книга! Відредаговано Kalinna, 26 травень 2016 - 07:57.
Опубліковано 26 травень 2016 - 09:03 А вот портняжка Ломаева - разочаровал. ИМХО Автор: Гримм Якоб и Вильгельм Відредаговано Kalinna, 26 травень 2016 - 10:39.
Опубліковано 08 червень 2016 - 11:43 Гарно ілюстроване видання казки Хуха Моховинка, що входить у позакласне читання 5 класу - якби всю українську літературу видавали подібним чином, її прихильників було б на багато більше. ІМХО Єдиний недолік - досить гарно чується запах фарби, але думаю з часом він зникне + відсутність нумерації сторінок. Окремо варто відзначити роботу художника - таку гарну Хуху я в своїй уяві не малювала, а тепер представляю її лише так, а не інакше.
Назва: Хуха Моховинка PS: Прочитавши Хуху син був вражений дрібними деталями в ілюстраціях не помітними на перший погляд (гніздо з пташками на голові лісника (фото 10), кози в щілинах (фото 14), перемотана ніжка Хухи і т.д.), книга отримала у нього найвищу оцінку. Відредаговано Kalinna, 09 червень 2016 - 23:05.
Опубліковано 08 червень 2016 - 12:16 Одна з новинок видавництва Ранок, особисто я книги цього видавництва не дуже полюбляю, їх досить мало у мене... ІМХО Книга надрукована на офсеті (?) злегка жовтуватого кольору (саме такий використовують зараз багато видавництв наголошуючи на його еколочгічності, користі для зору і т.д., а я його НЕ ЛЮБЛЮ Всі фото, крім останнього, зроблені підряд - для розуміння ступеня ілюстрованності.
Назва: Леді Джен Відредаговано Kalinna, 09 червень 2016 - 09:14.
Опубліковано 08 червень 2016 - 13:07 Друга книга серії, все відносно оформлення теж саме. Підсумовуючи - все-таки книги для дітей з ілюстраціями, привабливіші за видання без них. Тому дякую Ранку за видання класики в більш пристойному вигляді чим були до цього. Текст не читала, але бігло проглядала - враження позитивне, особливо вважаючи, що раніше читала її російською.
Назва: Енн із садиби Зелені Дахи Відредаговано Kalinna, 08 червень 2016 - 13:09.
Опубліковано 18 червень 2016 - 14:18 Сразу хочу поблагодарить Инну-Калину за все те книги, которые появились у нас на полках. Я не увидела у вас в списке "Сказки от капризов" (если о ней уже говорилось, прошу прощения - не заметила). Очень хочу порекомендовать мамам, у которых детки 2-4 лет. На мою дочурку она очень сильно подействовала. Каждая сказка - это коротенькая поучительная история о том, что нужно убирать за собой игрушки, что нужно обязательно кушать, что не стоит закатывать истерики и т.д....... Название: Сказки от капризов
Опубліковано 21 червень 2016 - 13:44
Всім привіт. У вас дуже цікава тема, я постійний тайний її шанувальник. Може хто підскаже мене цікавить книга видавництва ранок "Таємничий сад". Але не можу знайти чи багато в ній ілюстрацій. Магазина поруч не має щоб наочно глянути. Може в когось є покажіть будь-ласка.
Опубліковано 21 червень 2016 - 13:55
Вживу її не бачила, але думаю, вона не дуже відрізняється від Енн та Леді Джен, по кількості і виду ілюстрацій (вони видаються в одній серії). ІМХО Відредаговано Kalinna, 21 червень 2016 - 13:56.
Опубліковано 21 червень 2016 - 20:33
Треба буде проїхатися по магазинам і глянути, якби вона теж була така гарна,бо на укр. мові і вибрати не має з чого.
Опубліковано 22 червень 2016 - 09:37
Одне і те ж.
Достатньо книг видавництва Махаон (і деяких інших) друкуються як українською, так і російською мовами. PS: Робити висновки по асортименту магазинів Полтави не коректно (багато гарних книг там ніколи і не з'являлись)
Опубліковано 22 червень 2016 - 10:55 Достатньо книг видавництва Махаон (і деяких інших) друкуються як українською, так і російською мовами. PS: Робити висновки по асортименту магазинів Полтави не коректно (багато гарних книг там ніколи і не з'являлись)
Достатньо я не заперечую, я мала на увазі саме "Таємний сад" з ілюстраціями, на укр. мові, варіантів не багато. У Махаона мені не подобаються ілюстрації, точніше обличчя, якби купувала для себе то таку більше всього що й взяла б, але для дитини, хочу інші. Я з Черкас і в нас є декілька достатньо великих книжкових магазинів, просто вони на іншому кінці міста від мене, і по такій жарі з малявками не так просто до них і добратися. А книги на 99% замовляю через інтернет, так в любому випадку дешевше
Опубліковано 23 липень 2016 - 11:26 Книга не моя, але я отримала дозвіл зробити її огляд. Тепер про мінус - іллюстрації видання в сепії, а не кольорові, це переважує всі плюси разом взяті. Підводячи підсумок - видання краще ніж з чорно-білими ілюстраціями, але гірше за поперіднє. Краще б знову видали в інтегрованій обкладинці, ала з кольоровими ілюстраціями. ІМХО Відредаговано Kalinna, 23 липень 2016 - 12:14. 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |