А великі розміри? Там 50 і не бачилаНа Шевченка, магазин склад ,там взуття і одяг.Навпроти Ельдорадо.
Обо всем 67
Розпочатий з nadin, 20 лис 2018 23:38
1974 відповідей у цій темі
#1121Опубліковано 13 грудень 2018 - 13:45 #1122Опубліковано 13 грудень 2018 - 13:47 если доверяете интернету - зайдите в СП к Яне, модный остров, там сейчас скидки, сегодня заказ отправляет #1123Опубліковано 13 грудень 2018 - 14:06
Девочки, у кого то шапочка выпускника есть , надо на 1 день?
#1124Опубліковано 13 грудень 2018 - 14:09 и зачем вам платье, если вы их не носите? Купите то, что вам нравится и в чем будете ходить, пусть не каждый день, пусть по особым случаям, но то что хотите вы, а не потому что все в платьях будут
#1125Опубліковано 13 грудень 2018 - 14:20 Ні.... В тому то і проблема. Всі сукні з інтернету навіть не одягнулись Іду з чоловіком(А у нього свої погляди на все це) А б наділа одну і з тих що є, але все не те. Відредаговано svexa, 13 грудень 2018 - 14:20. #1126Опубліковано 13 грудень 2018 - 14:37 Девочки может у кого есть номера агентов , которые продают вип-карты ( карты с купонами)? Поделитесь, пожалуйста, очень-очень нужно Відредаговано Helen16, 13 грудень 2018 - 14:38. #1127Опубліковано 13 грудень 2018 - 14:43 Не знаю,в мене 42)) #1128Опубліковано 13 грудень 2018 - 14:51 В ТЦ мир возле островков почти каждый день во второй половине дня стоят два парня и предлагают купоны. Если хотите попрошу их номер. Есть черная квадратная с жёлтой кистью
#1129Опубліковано 13 грудень 2018 - 15:11
уже вызвали агента к себе на офис- спасибо #1130Опубліковано 13 грудень 2018 - 15:17
Инна, я плохой пациент)))) у меня не хватает терпения лечиться, проблеме уже десять лет... Дважды ложилась в больницу:первый раз гемоглобин упал до 60 и меня срочно госпитализировали. Но причину так и не нашли, зато напичкали и навливали в меня такого, что я за 10 дней стационара раскабанела на 15 кг! Почти три года сидела на мерказолиле(от остального я жутко чесалась, раздирала себя просто), потом мне просто надоело есть эти таблетки, да и чувствовать я себя стала лучше. Через три года снова почувствовала себя неважно, сходила в больницу с анализами, а меня упекли во вторую в эндокринологию. Там прокапали и прописали новое лекарство(эспа-карб). Его я пила где то до полугода, потом снова забросила. Вообще не люблю долго лечится. Но сейчас чувствую, что снова начинает меня беспокоить эта дрянь. Хирург при осмотре говорил, что может придется делать операцию по удалению, но меня останавливает, что после этого вообще до конца життя надо будет на гормонах ... Так, что из меня борец с недугами никакой #1133Опубліковано 13 грудень 2018 - 15:32 Ой Ріт. Вони мабуть в усіх є. #1136Опубліковано 13 грудень 2018 - 15:59
Зубареву читали? Очень многое проясняет в эндокринологии понятным языком и с конкретными советами. https://instagram.co...id=x3f0siwnmp0p
#1137Опубліковано 13 грудень 2018 - 16:02
Ой дівчата, такий класний вірш знайшла про Миколая, варто всім почитати))
У небі, небі темному, Де ходить Миколай, Листів вже назбиралось, Хоч в вогнище скидай. А в тих листах написано Мільйони побажань, За голову хапається Старенький бородань. Колись в молитві радісній Прохали дітлахи отримати цукерочки, ведмедики, ляльки, Чи пряника, чи коника, чи книжечку, чи м’яч, Тепер таке прохають всі, Що хоч сідай і плач. Данилко он, з Тернополя, замовив гіроборд, І це серед замовлень ще Далеко не рекорд. Прохає Настя лялечку, Таку, немов жива. І у старця небесного СивІє голова. Бо він пройшов крамницями – Отетерів від цін. Та ж народити справжню Дешевше буде всім. В листі від Олі-скромниці – Якийсь магічний ЛОЛ, «І ноутбук» - дописано. Старець за валідол. Тут просить Вітя Леґо, Наталя Чічілав, Олежик дрон потужний Для себе забажав. Іринка хоче епла, Не старшого, ніж «шість», Сашко – боксерську грушу, щоби зганяти злість, Ігорчик про навушники Фірмові попросив, «Щоб не якась дєшовка» - в листі наголосив. Олеся хоче шубку (і ляльці, і собі), І золоті прикраси, і пірсинг на губі, Василько просить тачку, щоб їзили батьки… Поставили задачку Старому малюки… і журиться старенький на хмарці крижаній, Ніяк не зрозуміє, коли відбувся збій. Чи, може, сам і винен, бо тупо завтикав, Коли літ з 20 тому він скромність роздавав. І діти виростали, Батьками стали всі, Не вміють відмовляти Ні дітям, ні собі. І просять в Миколая, без міри, ще і ще, І забувають часом, З чого почалось все. Коли на перше місце Велична і свята Ставала дуже скромно Сердечна доброта. Коли святий Микола Від себе відбирав, А всім нужденним, бідним У скруті помагав. … У небі, небі темному, Де Миколай живе, Великий жовтий місяць Усміхнено пливе. І старець посміхається, Багато бачив він… Листи згрібає жменями – розпалює камін. Йому старому й мудрому, Все видно ізгори. Він знає – тільки вибрані отримують дари...
#1138Опубліковано 13 грудень 2018 - 16:22
Девочки, а кто покупал детям химические эксперименты? Наборы по несколько штук. Как Вам?
#1139Опубліковано 13 грудень 2018 - 16:24
что то вспомнилось))) - Папа, тебя в школу вызывают! - Зачем? #1140Опубліковано 13 грудень 2018 - 16:35
Ну понятно, что с родителями делать, просто стоит ли оно таких денег. Доче 6 лет. https://mama.pl.ua/u...13-16-33-14.png 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |