девочки, у кого есть номер Костюк, дайте, пжлйст, хочу записаться к ней на узи. и подскажите, сколько это стоит
УЗИ
Розпочатий з Лейла, 10 лип 2009 09:34
1964 відповідей у цій темі
#1121Опубліковано 02 червень 2014 - 09:48 #1122Опубліковано 04 червень 2014 - 21:11
она принимает в ЛДЦ Громова, я была месяц назад это стоило 150 грн, правда записывалась за пару недель, телефон ЛДЦ - 68-23-43 #1123Опубліковано 05 червень 2014 - 11:31
можно, стоимость была 50 грн #1124Опубліковано 05 червень 2014 - 15:57
а мне вот интересно, в 1 гор, у меня есть направление, но меня не записали, т.к. нет мест, но сказали прити и пройти в порядке очереди через неделю( как мне и надо)...мне за прием платить?
#1125Опубліковано 05 червень 2014 - 20:27
Если не записали то платить. Я недавно была у Дорошенка и в порядке очереди прошла. Заплатила 100грн.
#1126Опубліковано 06 червень 2014 - 11:16
Вам же дали направлення на планове узд по вагітності? Я б принципово не платила, за гроші я і в приватній кліниці без черги зроблю)
#1127Опубліковано 06 червень 2014 - 11:30 Я стою на обліку в 4й старій, за перше хоч і планове, але платила, сказали, що так як я прийшла пізно(11 неділь), то на безкоштовне до 12 неділі не встигаю. Платила 50 грн. Інші планові безкоштовно.
#1128Опубліковано 06 червень 2014 - 11:59
Направление дали, но узи не совсем плановое, сама узистка мне назначила контрольное узи через 7 дней, по показаниям здоровья. Буду действовать по ситуации. #1129Опубліковано 06 червень 2014 - 12:03
Я з 4-ю поліклінікою дуже добре знайома))) Там за все платити треба, щоб нерви собі зберегти. Вони зобов'язані зробити 3 планові узд та решту, якщо виникне необхідність, безкоштовно. От якби ви відмовились робити платне узд через брак грошей, то тоді б вони попобігали і знайшли час, бо в разі чого, їм же першим по шапці і влетить. Просто на практиці простіше заплатити і не псувати собі карму.
Ну в такому випадку точно б не платила.
#1130Опубліковано 06 червень 2014 - 12:41 Ви праві, згідна з усим написаним. Але мені було дійсно простіше і дешевше заплатити 50 грн (не дуже великі гроші на сьогодні)і все зробити відразу, ніж відпрошуватись з роботи, їздити туди ще раз, знов стояти в черзі. Я б більше втратила) На другому УЗД плановому, чоловік віддячити хотів на радостях, але категорично відмовились брати гроші. Ставала на облік заплатила 50 грн у касу, бо без прописки, 20 грн за якийсь із аналізів крові, бо не хотіла приходити в інший день з безкоштовним талончиком, 30 грн попросили на канцтовари, але не наполягали і 50 грн узд. Це все за що платила) Не вважаю, що це багато і щр це взятки. А взагалі, я проти типу безкоштовної медицини, нехай краще офіційний прайс, ніж тикать по карманах)
#1131Опубліковано 06 червень 2014 - 13:17
Я 3 роки тому заплатила 200 грн. щоб стати на облік до свого лікаря. Більше, правда, ні за що не платила, узд робила в ЛДЦ, мені так було простіше. А про здирництво я мала на увазі взагалі всю 4-ту поліклінику, не ЖК. З вагітних там як раз не багато вимагають. А от з решти можливих обстежень безкоштовно вони роблять хіба що флюорографію, чи то мені і моїм родичам-знайомим так щастить.
#1132Опубліковано 07 червень 2014 - 07:13
я сейчас тоже стою в 4-й, все тоже самое, 20 за анализ крови, так как не было талончика и 30 канцтовары, но я правда сама решила идти в частную клинику УЗИ делать, мне так проще и врач мне там больше нравиться, так как первое я тоже делала у Костюк. #1133Опубліковано 18 червень 2014 - 17:21
Даже не нашла где написать, у меня такой вопросик возник. Мой срок беременности 11 недель, 2 плода, из них один не развивается а со вторым все нормально. В больнице сказали что из-за того что один плод не развивается нужно будет сделать за всю беременность как минимум 5 УЗД. Это нормально, или много. За первую беременность УЗД делали 3 раза. Я нормально отношусь к УЗИ, и не считаю что оно приносит какой то большой вред, просто интересно с каких соображений они увеличили их количество если анализы в норме и меня ничего не тревожит, а на первом УЗИ сказали что влияния на плод нет и он развивается нормально. Первый плод перестал развиваться примерно в 8 недель.
#1134Опубліковано 18 червень 2014 - 17:29
Галочка, 5 это минимум в вашей ситуации. Будут смотреть на развитие масика и как рассасываеться другой. В идеале вам надо кровь сдавать каждую неделю, надо следить за показаниями. У вас сейчас будут высокие лейкоцыты и РОЭ зашкаливать, это в такой ситуации нормально. Вот будут следить, что б эти показатель не скаконули слишком резко. Ну, я так понимаю, вы на стационаре? #1135Опубліковано 19 червень 2014 - 07:59 Я знаю одну девочку с такой же проблемой.У нее один плодик остановился в 6 нед. и мумифицировался. Доносила нормально . Родила мальчика. А зачем так много УЗД- не знаю.)) #1136Опубліковано 26 червень 2014 - 11:47
Зараз у мене 30 неділя,через тиждень записалась на УЗД,в 4 старій поліклініці,не уточнила хто буде з лікарів,Сидоренко чи Пасічна.Хто був у них,які враження(бо чула немало негативних відгуків,хоч є і позитивні)???Знайомі говорять,що краще записатись до Хадісовоіі Н.О в перонатальний.Не знаю,що й робити.В кого є якась інформація,відгуки,будь ласка,поділіться.Дякую
#1137Опубліковано 26 червень 2014 - 12:27
Пасичная - это полнейший ужас. Она мне диагноз не могла поставить после 3-х узи и двух осмотров. Пошла в "Фолину" и там всё решили с первого осмотра (диагноз был аденомиоз). Очень рекомендую Хадисову Надежду Олеговну в перинатальном - отличный специалист, всё расскажет, посоветует. Я у неё всю беременность на узи наблюдалась. Только нужно записываться хотябы за неделю. Но было и такое что на следующий день меня записывали (мне очень нужно было). Оплата 84грн. #1138Опубліковано 26 червень 2014 - 14:54 Зараз у мене 30 неділя,через тиждень записалась на УЗД,в 4 старій поліклініці,не уточнила хто буде з лікарів,Сидоренко чи Пасічна.Хто був у них,які враження(бо чула немало негативних відгуків,хоч є і позитивні)???Знайомі говорять,що краще записатись до Хадісовоіі Н.О в перонатальний.Не знаю,що й робити.В кого є якась інформація,відгуки,будь ласка,поділіться.Дякуюа у меня и о Пасичной, и о Сидоренко остались позитивные впечатления. Все доходчиво рассказывали, подробно, неспеша, смотрели ребеночка - меня все устроило. #1139Опубліковано 27 червень 2014 - 08:25 Девочки ,а кто делал УЗД в 1Ж.К. у Кравец. У меня запись - сказали вывесят списки кто к кому идет. У меня 2варианта - к Костюк (чему я буду очень рада), и Кравец (она мне не внушает доверия). Вот и думаю как узнать к кому записали? И может идти просится вне очереди и платно к Дорошенко или Костюк. #1140Опубліковано 27 червень 2014 - 09:13
Честно говоря, особого положительного или отрицательного отношения они у меня не вызвали. Посмотрели, нормально, объяснили, только Сидоренко на последнем узи всё посылала меня рожать, чем вызвала небольшую панику) 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |