Выбираем школу для Маши. Рассматриваем школу №2 и гимназию №17. Кто что может сказать об учителях, которые будут набирать детей в этом году на подготовку? Когда идти, чтобы подать документы? Когда обычно начинаются эти подготовительные занятия? Я так понимаю, летом этот вопрос нужно решить и с сентября уже начать ходит, или для подготовительных классов по-другому?
Полтавські школи, ліцеї, гімназії
Розпочатий з чубаська, 15 кві 2009 10:14
6051 відповідей у цій темі
#1085Опубліковано 15 травень 2015 - 17:57 нам в школу в сентябре 2017, но дилема та же. 2 или 17? Если модно с аргументами почему?
#1086Опубліковано 15 травень 2015 - 19:50 почему? еммм... ну як би вам сказати)) №2 і №17, як мені здається, це взагалі дещо різні рівні)) Це якщо коротко) Якби мені було територіально однаково куди саме водити, то віддала б свою дитину у 17-ту. Ну і ще є декілька внутрішкільних моментів, але про це не хочу вголос говорити #1087Опубліковано 15 травень 2015 - 19:55 Лєн, а поясни чому? Дуже важлива твоя авторитетна думка! Просто стільки відгуків, і всі вони такі різні, що важко обрати школу. Та і нам потрібна школа, де Марусі буде цікаво, бо вона вже дуже добре читає, додає і віднімає у межах 10, рахує до 200 і далі. Від 30 у зворотньому порядку. Орієнтується по годиннику, дуже цікавиться астрономією. Корочше, я боюся, що у першому класі їй буде нецікаво, бо ще ж рік попереду, і знання будуть поповнюватись.
#1088Опубліковано 15 травень 2015 - 20:11 Аня, ну от дивись, ти сама описала наскільки розвинена твоя дитина, значить їй треба сильну школу, де будуть ці її вміння і знання розвивати, примножувати, а не примушувати "бути як всі" і перші півроку вчити букви (це умовно кажучи). Якщо вибирати між 2 і 17, то 17 відверто набагато сильніша. Ще б не прогадати там із першим учителем) А взагалі, я б на вашому місці місяць походила в перший клас, а потім спробувала б екстерном його закінчити і перейти до другого. Це як варіант, якщо дитині буде нудно на уроках #1089Опубліковано 15 травень 2015 - 20:12 територ1ально ми як раз по середин1. Але школа #2 зручн1ше. Просто я не хочу якихось меганавантажень заради статусу. Я вчилася в маленьк1й школ1 9-р1чц1, що не заважало брати участь 1 займати призов1 м1сця в ол1мп1адах. Розум1ю, що некоректно говорити про недол1ки, тому розкаж1ть про плюси 17 школи. Будь ласка #1090Опубліковано 15 травень 2015 - 20:21 Просто я не хочу якихось меганавантажень заради статусу які меганавантаження?? програма для всіх шкіл однакова) Моя дитина теж навчається у гімназії, але це не означає, що у початковій школі у них аж геть таке страшенне навантаження! Все майже як у всіх) Я вчилася в маленьк1й школ1 9-р1чц1, що не заважало брати участь 1 займати призов1 м1сця в ол1мп1адах ну)) мій племінник взагалі закінчував просту сільську школу і при цьому проходив і на Всеукраїнський етап олімпіад з фізики, а ЗНО з математики здав на 199 балів (максимум 200). розкаж1ть про плюси 17 школи хороше матеріальне забезпечення, сильний педагогічний колектив, прогресивний директор) #1091Опубліковано 15 травень 2015 - 20:27
Лєн, дякую, ти мене остаточно впевнила. Я думала про 2 школу, бо мені звідти зручніше до роботи добиратися, можна навіть пішки, а з левади треба йти на кінцеву, робити коло на транспорті. Але то таке, можна вийти на 15 хвилин раніше і встигати нормально, головне, щоб дитині було добре.
Ми теж посередині між школами знаходимось. Підозрюю, що ми сусідки або майже сусідки з Киця) #1092Опубліковано 15 травень 2015 - 20:41
Аня. а где именно? Улица хотябы #1093Опубліковано 15 травень 2015 - 20:43
пер. Рыбальский #1094Опубліковано 15 травень 2015 - 21:50 мы в доме в котором атб) #1096Опубліковано 15 травень 2015 - 22:22
Мы за Эко-маркетом. Тоже думала про 2 или 17, всех знакомых допрашиваю, моя мама (учительница) сказала так: "Ты что ещё что-то выбираешь, однозначно в 17, даже думать не надо". Меня ещё смущает дорога ко 2 школе, в смысле через дорогу переходить, тот страшный перекресток возле Мельзавода. #1097Опубліковано 15 травень 2015 - 22:26 А мы там где Ривьера) я ж говорю, почти соседи) Меня еще в 17 школе привлекает (но это так, один из плюсов, но не самый главный, конечно), что дети выходят из школы на бульвар, где не ездят машины, до дорог далеко. Из второй вышел и практически сразу оживленная улица, дорога. В общем, я склоняюсь к 17. Нужно во время каникул сходить и все разузнать по поводу приема и подготовительных занятий. #1099Опубліковано 15 травень 2015 - 22:31 моя мама тоже педагог, но не очень любит гимназии ща пафос. Говорит выбирай не школу, а учителя. все что узнаете пишите сюда) #1100Опубліковано 15 травень 2015 - 22:35 Аня, мне только сейчас дошло )) воообщето ты 3 года в декрете, какая работа, о чем ты? Утречком прогуляла манюню пока старшую в школу отвела. А на работу выйдушь, у старшей уже будут друзья, может и сама бегать будет. В 17ю однозначно. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |