Порадьте! (крім що подарувати)
Розпочатий з ллла, 04 лип 2011 19:51
1311 відповідей у цій темі
Опубліковано 02 серпень 2020 - 11:58
Если вы их не пустите десяток раз, вам просто перекроют вентиль. Раньше так делали сейчас не знаю, но скорее всего.(не Полтава)
Все верно,и имеют право!
Опубліковано 02 серпень 2020 - 12:56
Если вы их не пустите десяток раз, вам просто перекроют вентиль. Раньше так делали сейчас не знаю, но скорее всего.(не Полтава)
А разве вентиль находится не в вашем же дворе ? Соответственно и разрешение на допуск разве не собственник дает ?
Кроме того, а что мешает вам ОТКРЫТЬ вентиль снова ? Разумеется, если этот вентиль закрыт БЕЗ составления ЗАКОННОГО акта и т.п.
Я не призываю всех посылать нафиг и не допускать работников ком. служб, которые имеют ЗАКОННОЕ право на проверки, контроль и т.п. Я всего лишь акцентирую, что делаться это должно согласно ДЕЙСТВУЮЩЕГО законодательства, а значит далеко в сад должны идти всяческие попытки вымогательства и шантажа какими-то "левыми" сантехниками, контролерами и т.п., которые чаще всего НЕ ИМЕЮТ ни права, ни полномочий не только проводить отключения (пломбировку), но и вообще каким-либо образом оценивать техническое состояние оборудования и сетей.
Никому же не придет в голову консультироваться по поводу своего здоровья у санитарки больницы, только на том основании, что она тоже в белом халате и работает в медучреждении ? Хотя, если честно есть и такие люди 
Опубліковано 02 серпень 2020 - 13:16
А чи не простіше зробити правильно і жити спокійно?
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 02 серпень 2020 - 13:20
Согласна! Так было бы спокойнее.
Но на данный момент нет столько времени и денег (((
Опубліковано 02 серпень 2020 - 13:26
Согласна! Так было бы спокойнее.
Но на данный момент нет столько времени и денег (((
Надя, я не тобі. А тим хто любить щось доволити, навіть якщо нарушили...
nadin
-
-
Опубліковано 02 серпень 2020 - 13:39
Надя, я не тобі. А тим хто любить щось доволити, навіть якщо нарушили...
Поняла)))
Я реально за то, чтобы узаконить. Хоть и частный дом, и даже во двор не пускаем, но мало ли что...
Опубліковано 02 серпень 2020 - 13:43
Поняла)))
Я реально за то, чтобы узаконить. Хоть и частный дом, и даже во двор не пускаем, но мало ли что...
На нас сусіди заявили) Приїхали уже з готовими бумажками і актами)
Опубліковано 02 серпень 2020 - 14:09
Люда, так біда в тому, що зробивши зараз, будучи впевненими, що все правильно і законно. Ти не застрахована від того, що через пару років не докопаються до ще чогось.
Маю кілька таких прикладів. Більшість просто мовчки платить штраф. Але знаю і тих, хто воює і відстоює своє.
І я не закликаю робити неправильно або якийсь лівак. Просто саме зараз деякі речі робити недоцільно.
На нас сусіди заявили) Приїхали уже з готовими бумажками і актами)
Супер сусіди(((
Опубліковано 02 серпень 2020 - 14:27
Супер сусіди(((
Скажи?! Ще й самі не віталися до мене)
При чому ми все збиралися на днях зробити, але не встигли)
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 22 серпень 2020 - 19:49
Де можно подивитися, стан автомобільних доріг, де іде ремонт зараз? Цікавить харківський напрямок. Дякую)
Опубліковано 22 серпень 2020 - 20:53
Де можно подивитися, стан автомобільних доріг, де іде ремонт зараз? Цікавить харківський напрямок. Дякую)
Гугл карта інфа неактуальна. Швидко не поїдеш, в середині липня до Харкова доїхали за 2 год 40 хв з дуже короткою зупинкою в туалет.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 22 серпень 2020 - 21:32
Ну, в принципе, даже отлично. Да, есть ремонтные работы, нужно быть внимательнее. Мы до аэропорта доехали за 2 часа 20 минут, с остановками.
Опубліковано 24 серпень 2020 - 20:15
https://autostrada.info/ua/map - практически всегда актуальная информация. Выбираете трассу и читаете последние отзывы. Полезно хотя бы тем, что отзывы пишут сами же автомобилисты.
Відредаговано Веселый папа, 24 серпень 2020 - 20:15.
Опубліковано 29 серпень 2020 - 21:16
Не знаю чи в що подарувати чи сюди. Що ви купуєте своїм іноземним родичам або просто коли їдете в гості за кордон?
Щоб символізувало саме Полтаву, а не Україну загалом.
Хто в темі?
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 29 серпень 2020 - 21:21
Не знаю чи в що подарувати чи сюди. Що ви купуєте своїм іноземним родичам або просто коли їдете в гості за кордон?
Хто в темі? 
Наш француз в Полтаві купляв сувенірний полтавський шоколад, глиняний посуд, кухлики з написом Полтава і магніти.
Опубліковано 29 серпень 2020 - 21:23
Наш француз в Полтаві купляв сувенірний полтавський шоколад, глиняний посуд, кухлики з написом Полтава і магніти.
Дякую. Я думала про домініковський шоколад з символікою полтавської битви та на спеці він розтане. Несезон).
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 29 серпень 2020 - 21:31
Дякую. Я думала про домініковський шоколад з символікою полтавської битви та на спеці він розтане. Несезон).
В них тоді ще були жестяні сувенірні коробки з печивом, теж Полтава написано було на них.
Опубліковано 29 серпень 2020 - 21:36
В них тоді ще були жестяні сувенірні коробки з печивом, теж Полтава написано було на них.
Піду шукати.
Думала ще про вишиванки та мабуть недоречно. Хочеться щось таке, щоб відображало місцевий колорит. Не думаю, що вони полтавську вишивку відрізнять від чернігівської).
nadin
-
-
Опубліковано 29 серпень 2020 - 21:45
Хто в темі? 
Я заказывала пряники с изображением украинки, белой беседки, что-то ещё было.
Вот нашла этот набор https://www.instagra...id=35np544rmelf
Відредаговано nadin, 29 серпень 2020 - 21:48.
Опубліковано 29 серпень 2020 - 21:50
Пряники теж варіант. Надя, а ви їх брали в ручну кладь чи безпечно запакували?
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|