Полтавський обласний перинатальний центр
Розпочатий з Vitaliya, 01 лис 2012 16:57
2509 відповідей у цій темі
#1083Опубліковано 08 липень 2014 - 10:42 Я рожала в ПЦ в апреле, по договорённости с врачом. На 37 неделе, когда мне оформляли карточку и выписывали направление на роды в ПЦ, дали банковские реквизиты и сказали оплатить благотворительный взнос в размере 500 грн. Никаких лекарств, перчаток, катетеров и т.д. и т.п. я не покупала. В списке был только стериллиум, да и тот у меня не забрали (не знаю, просто забыли или не понадобился). Весь медперсонал в родзале - профессионалы высшего уровня. Молодой анестезиолог (имя, к сожалению, запамятовала - вообще тогда плохо соображала), как оказалось, учился в школе у женщины, которая потом у меня в универе читала литературу, так он меня ещё и развлекал во время схваток обсуждали эту учительницу Да, медсестрички в послеродовой ни разу не зашли к нам по собственной инициативе и вообще они там, конечно, не очень приветливые (но это и неважно), но, если я к ним подходила или звала в палату что-то спросить, показать, помочь - мне ни разу не отказали. Палата у нас была одноместная, с холодильником, телевизором и кондиционером. В блоке - туалет с биде и душ с круглосуточной горячей водой. Все 5 дней, что я там лежала, со мной днём была мама, а ночевал муж - никто и слова не сказал по этому поводу. Убирались в комнате и в блоке несколько раз в день. Кормят нормально, есть можно. В буфете стоит микроволновка, так что, можно разогреть свою еду . Словом, мы абсолютно всем довольны и всем благодарны Когда решимся на второго - только в ПЦ
#1084Опубліковано 08 липень 2014 - 11:32
#1085Опубліковано 08 липень 2014 - 11:35
А з яким лікарем домовлялися,і яка сума вдячностіНапишіть,будь ласка,в лс!Бо я вже на 34,і точно знаю,що буду народжувати в ПЦ.А ось до кого звертатися,ще поняття немаю.Бо всі знайомі народжували в 1 род.
#1086Опубліковано 08 липень 2014 - 21:39
ответила в ЛС #1087Опубліковано 09 липень 2014 - 20:32
Стоматологу вы платите деньги лично, а добровольные взносы на счета государства, все деньги уходят в Киев.Врачи ни копейки не видят из наших взносов, только выслушивают тонны грязи от недовольных.
Договаривалась через знакомых, но я думаю и на прямую не откажется. Могу написать тлфн если интересует. #1088Опубліковано 10 липень 2014 - 18:26
Девочки,кто знает,кто в перинатальном начмед?
#1089Опубліковано 10 липень 2014 - 21:59
если не ошибаюсь то официальная такая должность у Ващенко В.Л. #1090Опубліковано 10 липень 2014 - 22:09 Девочки,слышали,что в ПЦ вчера пятерняшки родились?!!!
#1091Опубліковано 11 липень 2014 - 08:19 Хочу і я поділитися своїм досвідом перебування у ПЦ. Народжувала я на початку червня. Мене положили у відділення патології на 40 тижні, оскільки моя дільнича лікар не хотіла нести за мене відповдальність, адже рахувалося вже що я переношу свою лялю і я з сумками поїхала лягати у ПЦ (записалася народжувати туди ще на 34 тижні через знайомство, але з конкретним лікарем не домовлялася). Тиждень я лежала у відділенні чекаючи схватки, але так і не дочекалася(( Тому на 41 тижні мене відправили вже в родзал, пробили пузирь, але не допомогло.. почали стимуляцію, але матка так і не відкрилася до потрібних параметрів... 11 годин я провела в жахливих схватках під крапельницею... зняли із стимуляції і схватки почали проходити, тому вирішили робити термінове КС.. потім я була в реанімації, а через 2 години мені принесли мою лялю і відправили в палату... Хочу сказати що помимо всього жаху що я перетерпіла, відношення персоналу було прекрасним, акушерки мене всіляко підтримували, доки чоловік мій звільнився з роботи і прийшов до мене. КС проводив лікар Микола Дмитрович (нажаль прізвище не пам"ятаю), відношення у післяродовому чудове, умови палати також відмінні... Блягодійний внесок мені теж сказали 1000 грн, але я не захотіла стільки платити і заплатила 500 грн, і ніхто взагалі нічого не сказав з цього приводу, ззапитали лише чи я взагалі робила благодійний внесок і все... При виписці я не платила нікому абсолютно нічого... Лише після операції відділення операційне та реанімації дали списки що їм купити, також післяродове відділення дало список медикаментів які потрібні для мого лікування... До речі, за наркоз я також не платила... Доки лежала у відділенні патології також наслухалася різних жахів про пологи у ПЦ... але це ж було відділення патології, там усі мамочки з якимось патологіями вагітності, тому зрозуміло що пологи легкими не будуть... А ляля моя росте на радість нам батькам... Тому якщо і зважуся на другу дитинку то народжуватиму тільки в ПЦ!!! Відредаговано Ляля01, 11 липень 2014 - 17:40.
#1092Опубліковано 11 липень 2014 - 08:52
Вот статья http://fakty.ua/1846...-dvuh-malchikov
#1093Опубліковано 12 липень 2014 - 07:17
СБ что практикуют!!!......благодаря им я родила здорового малыша! ...могло быть все печально.. #1094Опубліковано 14 липень 2014 - 16:58
да для Полтавы это новость. поторопились детки на 24 неделе, 3 девочки и 2 мальчика. очень маленькие, слабенькие, борятся за их жизнь. родители очень молодые лет по 18-19, папа в большом шоке от количества детей, хотя УЗИ показало 4 плода, 5 ребеночек стал сюрпризом и для докторов. Пусть детки растут здоровенькими) #1095Опубліковано 15 липень 2014 - 14:13 Дівчата хто нещодавно народжував у ПЦ підкажіть список. Бо чула від знайомих ,що він змінюється час від часу.Хотілося б мати новенький ))Дякую!!) #1096Опубліковано 15 липень 2014 - 14:23
Такий, як писали трошки вище, я брала недавно. #1097Опубліковано 17 липень 2014 - 06:35 девочки, кто недавно рожал в ПЦ, можно в личку суммы от и до (с примерной стоимостью сумки в роддом). Пока нахожусь в размышлениях, где рожать, да по сути и как по дежурной бригаде или по договоренности. подскажите. #1098Опубліковано 17 липень 2014 - 14:31
Всим привіт!!!В мене це перші пологи,а часу залишається все менше,і в мене паніка,з ким,де народжувати???Знайомих багато вже з дітками,сьогодні посовітували Тужик Н.О в ПЦ.Подруга народжувала в неіі,залишилась задоволена,відгуків про неіі щось тут не знайшла(в основному пишуть по Шамоту,Овчаренко).Хто може народжував в Тужик,як вона,як лікар,і ще як робитьКР?поділіться,будь ласка,можна лс.Дякую!
#1099Опубліковано 17 липень 2014 - 16:11
Happy_3D мне КС делала Тужик, если не ошибаюсь ее зовут Наталья Александровна я с ней заранее не договаривалась, поступила с отошедшими водами, было ЭКС. Я осталась довольна, считаю что свою работу она сделала хорошо, она такая без сюси - пуси, все по делу. На следующий день после КС пришла крепко перетянула меня пеленкой - после этого ходить стало гораздо легче.
#1100Опубліковано 17 липень 2014 - 22:57
Не выжили детки. Царствие небесное маленьким ангелочкам. А маме соболезнования. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |