Перехід до вмісту

Фотографія

Полтавський обласний перинатальний центр

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
2509 відповідей у цій темі

#1081 Happy_3D

Happy_3D

Крихітка

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 26 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Опубліковано 07 липень 2014 - 14:27

Добрий день!Скажіть,будь ласка, як домовлялись,і чим віддячували:)і чи робить вона КС?Напишіть в лс,буду щиро вдячна:)

#1082 Marilu80

Marilu80

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 451 повідомлення
  • Місто:Полтавский р-н, с. Терентиевка
  • Ім'я:Марина

Нагороди

3       2         

Опубліковано 07 липень 2014 - 14:35

Да, это нас вспоминают. Говорят хвалят.  :smuw:

• Tanik це подобається

#1083 Panna87

Panna87

Абітурієнтка

• Активістки
  • 469 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

Опубліковано 08 липень 2014 - 10:42

Я рожала в ПЦ в апреле, по договорённости с врачом. На 37 неделе, когда мне оформляли карточку и выписывали направление на роды в ПЦ, дали банковские реквизиты и сказали оплатить благотворительный взнос в размере 500 грн. Никаких лекарств, перчаток, катетеров и т.д. и т.п. я не покупала. В списке был только стериллиум, да и тот у меня не забрали (не знаю, просто забыли или не понадобился). Весь медперсонал в родзале  - профессионалы высшего уровня. Молодой анестезиолог (имя, к сожалению, запамятовала  - вообще тогда плохо соображала), как оказалось, учился в школе у женщины, которая потом у меня в универе читала литературу, так он меня ещё и развлекал во время схваток :) обсуждали эту учительницу :) Да, медсестрички в послеродовой ни разу не зашли к нам по собственной инициативе и вообще они там, конечно, не очень приветливые (но это и неважно), но, если я к ним подходила или звала в палату что-то спросить, показать, помочь - мне ни разу не отказали. Палата у нас была одноместная, с холодильником, телевизором и кондиционером. В блоке - туалет с биде и душ с круглосуточной горячей водой. Все 5 дней, что я там лежала, со мной днём была мама, а ночевал муж - никто и слова не сказал по этому поводу. Убирались в комнате и в блоке несколько раз в день. Кормят нормально, есть можно. В буфете стоит микроволновка, так что, можно разогреть свою еду :4esslovo: . 

Словом, мы абсолютно всем довольны и всем благодарны :) Когда решимся на второго - только в ПЦ  :smuw:

#1084 Happy_3D

Happy_3D

Крихітка

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 26 повідомлення

Опубліковано 08 липень 2014 - 11:32

Я рожала в ПЦ в апреле, по договорённости с врачом. На 37 неделе, когда мне оформляли карточку и выписывали направление на роды в ПЦ, дали банковские реквизиты и сказали оплатить благотворительный взнос в размере 500 грн. Никаких лекарств, перчаток, катетеров и т.д. и т.п. я не покупала. В списке был только стериллиум, да и тот у меня не забрали (не знаю, просто забыли или не понадобился). Весь медперсонал в родзале - профессионалы высшего уровня. Молодой анестезиолог (имя, к сожалению, запамятовала - вообще тогда плохо соображала), как оказалось, учился в школе у женщины, которая потом у меня в универе читала литературу, так он меня ещё и развлекал во время схваток :) обсуждали эту учительницу :) Да, медсестрички в послеродовой ни разу не зашли к нам по собственной инициативе и вообще они там, конечно, не очень приветливые (но это и неважно), но, если я к ним подходила или звала в палату что-то спросить, показать, помочь - мне ни разу не отказали. Палата у нас была одноместная, с холодильником, телевизором и кондиционером. В блоке - туалет с биде и душ с круглосуточной горячей водой. Все 5 дней, что я там лежала, со мной днём была мама, а ночевал муж - никто и слова не сказал по этому поводу. Убирались в комнате и в блоке несколько раз в день. Кормят нормально, есть можно. В буфете стоит микроволновка, так что, можно разогреть свою еду :4esslovo: .
Словом, мы абсолютно всем довольны и всем благодарны :) Когда решимся на второго - только в ПЦ :smuw:

#1085 Happy_3D

Happy_3D

Крихітка

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 26 повідомлення

Опубліковано 08 липень 2014 - 11:35

А з яким лікарем домовлялися,і яка сума вдячності:)Напишіть,будь ласка,в лс!Бо я вже на 34,і точно знаю,що буду народжувати в ПЦ.А ось до кого звертатися,ще поняття немаю.Бо всі знайомі народжували в 1 род.

#1086 Panna87

Panna87

Абітурієнтка

• Активістки
  • 469 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 липень 2014 - 21:39

А з яким лікарем домовлялися,і яка сума вдячності :)Напишіть,будь ласка,в лс!Бо я вже на 34,і точно знаю,що буду народжувати в ПЦ.А ось до кого звертатися,ще поняття немаю.Бо всі знайомі народжували в 1 род.

ответила в ЛС  :dances:

#1087 kykolka

kykolka

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 185 повідомлення

Опубліковано 09 липень 2014 - 20:32

Девочки, вот честно, какая разница сколько стоит укол да хоть и 50 копеек.....

Если вы идёте к стоматологу, вы же не берёте с собой пломбу, перчатки, обезболивающее - вы за это ПЛАТИТЕ и садитесь в кресло только со своей проблемой... (Это ведь то же самое)

Лично для меня тоже было бы принципиально - если я заплатила за эти лекарства -будьте добры, хоть с луны, хоть с Марса, но если они мне нужны ДОСТАНЬТЕ их.....

Стоматологу вы платите деньги лично, а добровольные взносы на счета государства, все деньги уходят в Киев.Врачи ни копейки не видят из наших взносов, только выслушивают тонны грязи от недовольных.

Подскажите, вы по знакомству подходили к врачу?Или просто на прямую?

Договаривалась через знакомых, но я думаю и на прямую не откажется. Могу написать тлфн если интересует.

#1088 Happy_3D

Happy_3D

Крихітка

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 26 повідомлення

Опубліковано 10 липень 2014 - 18:26

Девочки,кто знает,кто в перинатальном начмед?

#1089 HAPPY15

HAPPY15

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 1 444 повідомлення
  • Місто:FRANCE - ПОЛТАВА
  • Ім'я:Тетяна

Нагороди

Опубліковано 10 липень 2014 - 21:59

Девочки,кто знает,кто в перинатальном начмед?

если не ошибаюсь то официальная такая должность у Ващенко В.Л.

#1090 лен"ок

лен"ок

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 44 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 10 липень 2014 - 22:09

Девочки,слышали,что в ПЦ вчера пятерняшки родились?!!!

#1091 Ляля01

Ляля01

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення
  • Ім'я:Ляля

Опубліковано 11 липень 2014 - 08:19

Хочу і я поділитися своїм досвідом перебування у ПЦ. Народжувала я на початку червня. Мене положили у відділення патології на 40 тижні, оскільки моя дільнича лікар не хотіла нести за мене відповдальність, адже рахувалося вже що я переношу свою лялю і я з сумками поїхала лягати у ПЦ (записалася народжувати туди ще на 34 тижні через знайомство, але з конкретним лікарем не домовлялася). Тиждень я лежала у відділенні чекаючи схватки, але так і не дочекалася(( Тому на 41 тижні мене відправили вже в родзал, пробили пузирь, але не допомогло.. почали стимуляцію, але матка так і не відкрилася до потрібних параметрів... 11 годин я провела в жахливих схватках під крапельницею... зняли із стимуляції і схватки почали проходити, тому вирішили робити термінове КС.. потім я була в реанімації, а через 2 години мені принесли мою лялю і відправили в палату...

Хочу сказати що помимо всього жаху що я перетерпіла, відношення персоналу було прекрасним, акушерки мене всіляко підтримували, доки чоловік мій звільнився з роботи і прийшов до мене. КС проводив лікар Микола Дмитрович (нажаль прізвище не пам"ятаю), відношення у післяродовому чудове, умови палати також відмінні... 

Блягодійний внесок мені теж сказали 1000 грн, але я не захотіла стільки платити і заплатила 500 грн, і ніхто взагалі нічого не сказав з цього приводу, ззапитали лише чи я взагалі робила благодійний внесок і все...

При виписці я не платила нікому абсолютно нічого... Лише після операції відділення операційне та реанімації дали списки що їм купити, також післяродове відділення дало список медикаментів які потрібні для мого лікування... До речі, за наркоз я також не платила... 

Доки лежала у відділенні патології також наслухалася різних жахів про пологи у ПЦ... але це ж було відділення патології, там усі мамочки з якимось патологіями вагітності, тому зрозуміло що пологи легкими не будуть...

А ляля моя росте на радість нам батькам... Тому якщо і зважуся на другу дитинку то народжуватиму тільки в ПЦ!!! :rgaka:

Відредаговано Ляля01, 11 липень 2014 - 17:40.

#1092 Evgenushka

Evgenushka

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 95 повідомлення
  • Ім'я:Євгенія

Опубліковано 11 липень 2014 - 08:52

Вот статья http://fakty.ua/1846...-dvuh-malchikov

#1093 Nstya Sunny

Nstya Sunny

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 8 повідомлення
  • Ім'я:Nastya

Опубліковано 12 липень 2014 - 07:17

А разве это варварство до сих пор практикуют?

СБ что практикуют!!!......благодаря им я родила здорового малыша! :4esslovo: ...могло быть все печально.. :blush:

#1094 HAPPY15

HAPPY15

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 444 повідомлення
  • Місто:FRANCE - ПОЛТАВА
  • Ім'я:Тетяна

Нагороди

Опубліковано 14 липень 2014 - 16:58

да для Полтавы это новость. поторопились детки на 24 неделе, 3 девочки и 2 мальчика. очень маленькие, слабенькие, борятся за их жизнь. родители очень молодые лет по 18-19, папа в большом шоке от количества детей, хотя УЗИ показало 4 плода, 5 ребеночек стал сюрпризом и для докторов. Пусть детки растут здоровенькими)

#1095 Елена В.

Елена В.

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 56 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 15 липень 2014 - 14:13

Дівчата хто нещодавно народжував у ПЦ підкажіть список. Бо чула від знайомих ,що він змінюється час від часу.Хотілося б мати новенький ))Дякую!!)

#1096 NikaKicunya

NikaKicunya

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 518 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

2    2       2    2   

Опубліковано 15 липень 2014 - 14:23

Дівчата хто нещодавно народжував у ПЦ підкажіть список. Бо чула від знайомих ,що він змінюється час від часу.Хотілося б мати новенький ))Дякую!!)

Такий, як писали трошки вище, я брала недавно.

#1097 Tanya_nyagan

Tanya_nyagan

Студентка

• Наша пісочниця
  • 784 повідомлення
  • Ім'я:Tanya

Нагороди

Опубліковано 17 липень 2014 - 06:35

девочки, кто недавно рожал в ПЦ, можно в личку суммы от и до (с примерной стоимостью сумки в роддом). Пока нахожусь в размышлениях, где рожать, да по сути и как по дежурной бригаде или по договоренности. подскажите.

#1098 Happy_3D

Happy_3D

Крихітка

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 26 повідомлення

Опубліковано 17 липень 2014 - 14:31

Всим привіт!!!В мене це перші пологи,а часу залишається все менше,і в мене паніка,з ким,де народжувати???Знайомих багато вже з дітками,сьогодні посовітували Тужик Н.О в ПЦ.Подруга народжувала в неіі,залишилась задоволена,відгуків про неіі щось тут не знайшла(в основному пишуть по Шамоту,Овчаренко).Хто може народжував в Тужик,як вона,як лікар,і ще як робитьКР?поділіться,будь ласка,можна лс.Дякую!

#1099 Давидушка

Давидушка

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 39 повідомлення
  • Ім'я:Cветлана

Нагороди

Опубліковано 17 липень 2014 - 16:11

Happy_3D мне КС делала Тужик, если не ошибаюсь ее зовут Наталья Александровна  я с ней заранее не договаривалась, поступила с отошедшими водами, было ЭКС. Я осталась довольна, считаю что свою работу она сделала хорошо, она такая без сюси - пуси, все по делу.  На следующий день после КС пришла крепко перетянула меня пеленкой - после этого ходить стало гораздо легче.
  • HAPPY15 це подобається

#1100 Marilu80

Marilu80

Абітурієнтка

• Активістки
  • 451 повідомлення
  • Місто:Полтавский р-н, с. Терентиевка
  • Ім'я:Марина

Нагороди

3       2         

Опубліковано 17 липень 2014 - 22:57

да для Полтавы это новость. поторопились детки на 24 неделе, 3 девочки и 2 мальчика. очень маленькие, слабенькие, борятся за их жизнь. родители очень молодые лет по 18-19, папа в большом шоке от количества детей, хотя УЗИ показало 4 плода, 5 ребеночек стал сюрпризом и для докторов. Пусть детки растут здоровенькими)

Не выжили детки. Царствие небесное маленьким ангелочкам. А маме соболезнования.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама