Кто нибудь покупал жилье в ДСК?
Розпочатий з marizka, 06 сер 2013 10:53
13820 відповідей у цій темі
Ksakvalenk
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 21 квітень 2016 - 12:02
Шановні працівники ДСК! Запрошуємо Вашого компетентного працівника, який зможе дати відповідь громаді на всі запитання,що стосуються будинку Марії Башкирцевої,33, на збори,які відбуться 23.04.2016 року о 10.00год біля будинку.
Відредаговано Ksakvalenk, 21 квітень 2016 - 12:06.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 21 квітень 2016 - 12:11
Вопрос к ДСК: Джерельну на обслуживание в обленерго Вы передаете в Полт филиал районных эл.сетей (Лихачева) или Полт филиал городских эл.сетей (М.Бирюзова)?
Скорее всего третий вариант- на Леваде, мы там оформлялись и на сверку с Лихачёва вчера меня отправили туда
Ksakvalenk
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 21 квітень 2016 - 12:18
Шановні власники квартир будинку Марії Башкирцевої,33! Запрошуємо Вас на збори, які відбудуться 23.04. 2016 року о 10.00 год біля будинку. На збори запрошені представники різних організацій,що стосується питання здачі нашого будинку. Явка обов'язкова.
Відредаговано Ksakvalenk, 21 квітень 2016 - 12:20.
r_nattka
Немовля
-
-
Новачки
-
-
2 повідомлення
-
Місто:Джерельна,1
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 21 квітень 2016 - 12:31
Скорее всего третий вариант- на Леваде, мы там оформлялись и на сверку с Лихачёва вчера меня отправили туда
На Леваде Центр обслуживания потребителей обленерго, там все сверки делают и договора оформляют. В Рассошенцах часть домов относится к городским сетям, а часть к районным, вот и хочу у ДСК узнать к каким наш дом будет относиться.
Відредаговано r_nattka, 21 квітень 2016 - 12:35.
Lacky
Немовля
-
-
Новачки
-
-
1 повідомлення
Опубліковано 21 квітень 2016 - 18:36
А что по территории на Джерельной, красить еще фасад не начали?
Начали красить Дж!!!!!! Урра.
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 21 квітень 2016 - 19:06
На Леваде Центр обслуживания потребителей обленерго, там ВСЕ сверки делают и договора оформляют.
Не все, а только городская база)
Заварной
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 21 квітень 2016 - 19:07
Начали красить Дж!!!!!! Урра.
В який колір?
r_nattka
Немовля
-
-
Новачки
-
-
2 повідомлення
-
-
Опубліковано 22 квітень 2016 - 05:25
Джерельна, 1
22.03.2016
r_nattka
Немовля
-
-
Новачки
-
-
2 повідомлення
-
-
Опубліковано 22 квітень 2016 - 05:32
Не все, а только городская база)
Оля, если вы платите за свет в районный филиал на Лихачева, а Вас на Леваду на сверку отправили, то на Леваде не только база городского филиала, но и районного)
Натусёныш
-
Місто:Джерельна
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 22 квітень 2016 - 07:50
Джерельна, 1
22.03.2016
Ну неужели, хоть что-то там начали делать.
Dariaa
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:Джерельна,1 под. 3
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 22 квітень 2016 - 08:33
Ну неужели, хоть что-то там начали делать.
Ура ура ура. Продвижение пошло
Відредаговано Dariaa, 22 квітень 2016 - 08:34.
ДОЛЯ
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:с.Супрунівка
-
Ім'я:АЛЕНА
Опубліковано 22 квітень 2016 - 08:35
Ждем от Облэнерго счет на оплату.
Підскажіть будь-ласка. Як можливо те, що дім по вул.Нафтовиків15/1 введений в єксплуатацію ще в вересні 2015 року, а я досі не можу оформити навіть договір купівлі-продажу?! Чи можете Ви якимось чином подіяти на Капітал СМ?
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 22 квітень 2016 - 10:23
Оля, если вы платите за свет в районный филиал на Лихачева, а Вас на Леваду на сверку отправили, то на Леваде не только база городского филиала, но и районного)
Наташа, может я чего не допоняла, но наш дом числится в гор. базе, счёт городской (начинается на 123), но мне , конечно же было бы удобнее тут по месту всё решить)
Полтавский ДСК
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Полтавский ДСК
Опубліковано 22 квітень 2016 - 12:49
Підскажіть будь-ласка. Як можливо те, що дім по вул.Нафтовиків15/1 введений в єксплуатацію ще в вересні 2015 року, а я досі не можу оформити навіть договір купівлі-продажу?! Чи можете Ви якимось чином подіяти на Капітал СМ
Тут помочь мы не можем, но Вы можете обратиться в 205 каб на Комсомольской 36 и у них поинтересоваться, когда подойдет ваша очередь.
ДОЛЯ
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
-
Опубліковано 22 квітень 2016 - 12:57
Тут помочь мы не можем, но Вы можете обратиться в 205 каб на Комсомольской 36 и у них поинтересоваться, когда подойдет ваша очередь.
Дякую! Вже зверталась! Тепер звертаюсь до юристів! Консультуюсь!
r_nattka
Немовля
-
-
Новачки
-
-
2 повідомлення
-
-
Опубліковано 22 квітень 2016 - 13:15
Полтавский ДСК, у Вас на сайте Джерельна 1 разноцветная (желтый, синий, зеленый). Передумали? Будет вся зеленая?
Полтавский ДСК
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Полтавский ДСК
Опубліковано 22 квітень 2016 - 13:24
Шановні працівники ДСК! Запрошуємо Вашого компетентного працівника, який зможе дати відповідь громаді на всі запитання,що стосуються будинку Марії Башкирцевої,33, на збори,які відбуться 23.04.2016 року о 10.00год біля будинку.
К сожалению, завтра у руководства к Вам на собрание попасть не получится, т.к. завтра они присутствуют на собрании в Супруновке.
Что пообещали?
Полтавский ДСК, у Вас на сайте Джерельна 1 разноцветная (желтый, синий, зеленый). Передумали? Будет вся зеленая?
Нет, полностью зеленая не будет, будут присутствовать и серые цвета.
Ksakvalenk
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 22 квітень 2016 - 13:49
ДСК, скажите, а кто будет присутствовать у нас на собрании от Вашей органищайии? Не может начальсво, пуксай присутствует заместитель. Люди Вас хотят вживую видеть и слышать, а не Ваши шаблонные ответы на форуме!
ДОЛЯ
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
-
Опубліковано 22 квітень 2016 - 14:11
Внятно в Капітал СМ мені не відповіли! Говорять , що може місяців через два. Коли я задала питання про те що 3-й під`їзд повинен був як здатися в єксплуатацію першим ( так було вказано на сайті ДБК) так і оформитися повинен був першим. А виходить , що оформляються перший і другий! Чи можливо за принципом взяток! Іншого висновку я не можу зробити! Тому починаю консультуватися з юристами!
nupol
Немовля
-
-
Новачки
-
-
4 повідомлення
Опубліковано 22 квітень 2016 - 14:15
Башкирцева 33, 3 подъезд. У кого какая доплата по квартире получилась?
2 користувачів читають цю тему
0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|