Выбор имени
Розпочатий з Майя, 11 січ 2010 21:23
1692 відповідей у цій темі
sofiko
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Елена
Опубліковано 25 березень 2015 - 21:09
А я лично знакома с Тамерланом)))
Опубліковано 25 березень 2015 - 21:47
У меня знакомый - СервЕр. Мне постоянно хочется "сЕрвер" сказать .
Опубліковано 25 березень 2015 - 21:47
В Одесской области подрастает маленькая Ляля
Я знала одну женщину, которая была по паспорту Лёля.
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Анастасия
Опубліковано 25 березень 2015 - 22:04
У меня знакомая дочку назвала Веселина (древнеславянское имя), Веселина Тимофеевна.
Ещё у меня очень хорошую знакомую и прекрасную девушку зовут Ия!
Опубліковано 29 березень 2015 - 11:22
Я це ім'я асоціюю із " Шо не рожа - то СІрожа")))))
Ой,а мені так подобається це ім'я!!На жаль,теж не знаю жодного маленького Сергійка((Ех,у мене дві донечки...Був би синочок,точно б Серьожкой назвали)
Sinderella
-
-
Ім'я:Евгения
Опубліковано 29 березень 2015 - 16:06
У меня знакомая дочку назвала Веселина (древнеславянское имя), Веселина Тимофеевна.
Ещё у меня очень хорошую знакомую и прекрасную девушку зовут Ия!
и у меня есть знакомая с таким именем
Gurvik
-
Місто:Полтава, Зиньковская
-
Ім'я:Вікторія
Опубліковано 01 квітень 2015 - 17:00
На УЗД сказали,що буде дівчинка. Тож Максимом вже не назву. Чоловік дуже хотів сина, та не дочекався...
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 03 квітень 2015 - 14:12
Sandra Aleksandrova
-
-
Ім'я:Sandra Aleksandrova
Опубліковано 03 квітень 2015 - 14:17
На УЗД сказали,що буде дівчинка. Тож Максимом вже не назву. Чоловік дуже хотів сина, та не дочекався...
мой муж тоже хотел сына, теперь дочке никак не нарадуется, и безумно счастлив что родилась именно девочка- гордится "что у него есть дочь похожая на папу точь в точь!!!!". Кстати имя у нас было заготовлено только для девочки, несмотря на то, что я долго не знала кто будет
Відредаговано Sandra Aleksandrova, 03 квітень 2015 - 14:18.
Gurvik
-
-
Опубліковано 07 квітень 2015 - 06:52
мой муж тоже хотел сына, теперь дочке никак не нарадуется, и безумно счастлив что родилась именно девочка- гордится "что у него есть дочь похожая на папу точь в точь!!!!". Кстати имя у нас было заготовлено только для девочки, несмотря на то, что я долго не знала кто будет
Мій чоловік теж мабуть би радів, якби не загинув. У нас вже є дівчинка, а це друга народиться. Він все жартував, що якщо друга дівчинка, то третя дитина точно син буде. Не судилося...
Gurvik
-
-
Опубліковано 07 квітень 2015 - 06:59
Ми з ним навіть не встигли жіноче ім'я обговорити, тільки чоловіче... Старша доня теж на тата схожа як дві крапельки води, він її дуже любив і пишався, вона справжня папина доця
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 07 квітень 2015 - 07:30
А мой прикалывается вот теперь можна и дочку
Опубліковано 07 квітень 2015 - 07:31
Ми з ним навіть не встигли жіноче ім'я обговорити, тільки чоловіче... Старша доня теж на тата схожа як дві крапельки води, він її дуже любив і пишався, вона справжня папина доця
На скільки це можливо- тримайтесь. У Вас є сенс життя - ваші дітки.
Gurvik
-
-
Опубліковано 07 квітень 2015 - 10:05
На скільки це можливо- тримайтесь. У Вас є сенс життя - ваші дітки.
Тільки заради них і тримаюсь.В перші дні було тільки одне бажання- приєднатися до чоловіка, він у мене був особливий, ми дуже любили один одного. Все це так несправедливо. У мене крім нього нікого не було. Він був для мене всім. Та потім подумала про доню, для неї це теж великий шок, вона плакала, звала тата, прохала його озватись. Їй тільки 7 років і було б дуже жорстоко позбавити її ще й мами. Тепер живу заради неї та її сестрички. Чекаємо її в серпні, у чоловіка теж день народження був у серпні. Дуже тяжко...
Опубліковано 07 квітень 2015 - 10:26
Какой ужас! Держитесь! Много- много Вам сил!
sofiko
-
-
Опубліковано 07 квітень 2015 - 10:34
Виктория, а вы знаете, что в Полтаве есть такая общественная организация "Твой Ангел"? Возможно вы найдете там необходимую вам сейчас поддержку.
http://angel.poltava.ua/
Gurvik
-
-
Опубліковано 07 квітень 2015 - 15:06
Виктория, а вы знаете, что в Полтаве есть такая общественная организация "Твой Ангел"? Возможно вы найдете там необходимую вам сейчас поддержку.
http://angel.poltava.ua/
Велике Вам дякую. Це справді те, що мені потрібно зараз.
sofiko
-
-
Опубліковано 07 квітень 2015 - 15:13
Сил, здоровья и удачи вам и вашим детям.
Опубліковано 07 квітень 2015 - 15:53
Тільки заради них і тримаюсь.В перші дні було тільки одне бажання- приєднатися до чоловіка, він у мене був особливий, ми дуже любили один одного. Все це так несправедливо. У мене крім нього нікого не було. Він був для мене всім. Та потім подумала про доню, для неї це теж великий шок, вона плакала, звала тата, прохала його озватись. Їй тільки 7 років і було б дуже жорстоко позбавити її ще й мами. Тепер живу заради неї та її сестрички. Чекаємо її в серпні, у чоловіка теж день народження був у серпні. Дуже тяжко...
У Вас дуже теплі спогади про чоловіка. Донечці більше радісних емоцій, а Вам, звичайно, витримки і здоров'я.
Відредаговано Limbr, 07 квітень 2015 - 15:55.
Gurvik
-
-
Опубліковано 08 квітень 2015 - 16:18
У Вас дуже теплі спогади про чоловіка. Донечці більше радісних емоцій, а Вам, звичайно, витримки і здоров'я.
Дякую
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|