Порадьте! (крім що подарувати)
Розпочатий з ллла, 04 лип 2011 19:51
1311 відповідей у цій темі
Опубліковано 30 липень 2020 - 15:09
Поменяли колонку и котел на двухконтурный. Нужно вызвать кого-то из Полтавагаз, чтобы узаконить. Куда звонить?
по правилам треба, але не принципово)
Треба не дзвонити, а їхати в Полтавгаз на Сінну. Писати заяву на внесення змін до проекту. А далі вже розкажуть, що до чого.
Але, цим особливо не заморачуються
Відредаговано Marusja, 30 липень 2020 - 15:09.
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 30 липень 2020 - 15:10
по правилам треба, але не принципово)
Треба не дзвонити, а їхати в Полтавгаз на Сінну. Писати заяву на внесення змін до проекту. А далі вже розкажуть, що до чого.
Але, цим особливо не заморачуються
До тех пор, а проверка на придет))) как раз ремонт делаем, не хотелось бы потом переделывать.
Опубліковано 30 липень 2020 - 15:13
До тех пор, а проверка на придет))) как раз ремонт делаем, не хотелось бы потом переделывать.
ну прийде і що?
Випишуть припис "виправити неточності на протязі 7-10 днів."
Почнемо з того, яка перевірка, і якого лешого їх впускати))
Відредаговано Marusja, 30 липень 2020 - 15:13.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 30 липень 2020 - 15:19
Нам прийшло повідомлення, що у нас передплата за транспортировку газу. Куди іти звірятися, платимо через приват.
Опубліковано 30 липень 2020 - 17:37
ну прийде і що?
Ми платили штраф і потім малювали проект.
Недавно газ з труби на вулиці почав пропускати, приїхала служба 104, зробили все, зайшли перевірити чи все виключено в домі і побачили трубу, яка повинна бути не така ( хоча установкою 10 років назад займався полтавагаз). Нам то нічого не написали, але сказали замінити, бо прийдуть інші - газ відключать(
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 30 липень 2020 - 18:43
Ми платили штраф і потім малювали проект.
Недавно газ з труби на вулиці почав пропускати, приїхала служба 104, зробили все, зайшли перевірити чи все виключено в домі і побачили трубу, яка повинна бути не така ( хоча установкою 10 років назад займався полтавагаз). Нам то нічого не написали, але сказали замінити, бо прийдуть інші - газ відключать(
Не жорстке з'єднання? У них просто за цей змінились вимоги)
Опубліковано 30 липень 2020 - 19:05
Не жорстке з'єднання? У них просто за цей змінились вимоги)
Я не знаю) Чоловіку передала вимогу і забула) Якась гофра)
Опубліковано 30 липень 2020 - 20:30
Я не знаю) Чоловіку передала вимогу і забула) Якась гофра)
Ось! Тільки хотіла написати, Інна випередила.
А проста заміна котла трішки по іншому.
Опубліковано 30 липень 2020 - 20:48
ну прийде і що?
я б з таким не жартувала.
у нас недавно котел збиралися пломбувати, хоча він узаконений, просто ми документи не могли знайти.
і перевірка була серйозна. весь будинок без газу 3 дні стояв.
Опубліковано 30 липень 2020 - 20:53
Ось! Тільки хотіла написати, Інна випередила.
А проста заміна котла трішки по іншому.
Котел і колонку. Ще ж напевне десь обрізали. Це ж 2 прибрали, а одне зробили. Я б точно узаконила.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 31 липень 2020 - 05:00
У договорі повинен бути пункт про обов'язок допускати перевіряючих. Не можеш не пустити.
Опубліковано 31 липень 2020 - 06:43
У договорі повинен бути пункт про обов'язок допускати перевіряючих. Не можеш не пустити.
Договір складений між власником і полтавагаз, так?
От власник і немає права не впустити, а от я як раз не зобов'язана впускати. Власник вдома - тоді будь-ласка
П.с. з полтавагаз у нас окрема "любов". Довелося трішки закохатися в документи і хто/що повинен...
Ну і повторюсь, не той котел, що по проєкту тягне за собою припис для усунення неточностей, а от гофра, тобто нежорське з'єднання - від'єднання газу від точок і під'єднання лише після переробки труб.
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 31 липень 2020 - 09:27
Поменяли колонку и котел на двухконтурный. Нужно вызвать кого-то из Полтавагаз, чтобы узаконить. Куда звонить?
нужно вообще надо было сначала проект переделать а потом менять ,мы тоже сначала поставили а потом проект переделывали меня даже к еачальнику на ковёр отсылали ,но так как я была глубоко беременной он на меня посмотрел объяснил как надо было и послал к мастеру ,мастер тогда приходил опломбировал котел типа так надо и пользоваться нельзя ,но сказал пользуйтесь но чтоб документы сделали ,потом еще нужен приход печника что у вас достаточная вытяжка ,ну и сам проэкт
Відредаговано funia, 31 липень 2020 - 09:28.
Опубліковано 31 липень 2020 - 11:06
ну прийде і що?
У нас опломбировали котел в прошлом году за несоответствие проекту. Начали менять проект и пригласили с полтавгаз специалиста что б распломбировал, за отдельну плату. Так что мало приятного
Опубліковано 31 липень 2020 - 14:30
Формально это так, но для допуска у проверяющих должен быть документ о праве на проверку именно вашего жилья - одного служебного пропуска недостаточно. Вдобавок вы можете потребовать составления акта проверки (а раз проверка проводится - акт обязателен) - проверьте перед допуском наличие бланков акта. Нет бланков - нет проверки.
Пломбировка любых приборов должна сопровождаться также составлением акта с подписями и печатями сторон (включая вашу). Если вам дают писюльку с закорючкой - стоит оценить насколько эта бумажка "тянет" на официальный документ. А если нет акта, оформленного правильно, то и любая пломбировка незаконна и является самоуправством т.н. "проверяющего", а значит ничтожна (т.е. пломбу можно снять и продолжать пользоваться услугами).
Аналогично: мне сказали, что якобы надо "явиться" (разумеется с распахнутым кошельком) куда-то, а то якобы отключат. Десять раз оцените законность этих требований (благо сейчас интернет в помощь). Часто это также самоуправство в расчете развести вас на платные услуги.
Опубліковано 02 серпень 2020 - 10:26
Блин,читаю и удивляюсь,как не пускать!!!
Сколько таких мастеров-ламастеров,а потом бац и дома нет.
По поводу документов: Без бумажки ты какашка!
Опубліковано 02 серпень 2020 - 10:40
Блин,читаю и удивляюсь,как не пускать!!!
Сколько таких мастеров-ламастеров,а потом бац и дома нет.
По поводу документов: Без бумажки ты какашка!
)) О, а скільки таких "майстрів" приходе з офіційної бригади міськгазу! То ви просто не в курсі...
Сперечатись можна довго, кожен обирає свої фдомастери
Опубліковано 02 серпень 2020 - 10:45
Да,это правда бывает спорить даже не буду!
Но если Вы не пустите один,два,десяток раз тогда не говорите в будущем о проблемах которые могут возникнуть с любым управлением.
Тема закрыта!
Опубліковано 02 серпень 2020 - 11:05
Но если Вы не пустите один,два,десяток раз тогда не говорите в будущем о проблемах которые могут возникнуть с любым управлением.
Тема закрыта!
Ви про проблеми зі структурами говорите з власного досвіду чи або повітря поганяти???
Опубліковано 02 серпень 2020 - 11:30
Тема закрыта!
Если вы их не пустите десяток раз, вам просто перекроют вентиль. Раньше так делали сейчас не знаю, но скорее всего.(не Полтава)
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|