Детские книги: ФОТО и отзывы
Розпочатий з o_ma, 22 бер 2011 00:35
1406 відповідей у цій темі
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 02 жовтень 2015 - 09:25
Важко писати про книгу не маючи її, але спробую (фото зробила коли книга була на продаж, але не встигла їх виставити і написати рецензію). Книга великого формату, я очікувала А4, а виявилось, що вона більша. До переднього форзацу приклеяно великий плакат із зображенням скелету, м'язів та внутрішніх органів людини (краще б не приклеювали. ІМХО) Книга надрукована на крейдованому папері, досить тонкому і глянцевому! Іде розгляд усих систем організму, є зноски про цікаві факти - цілком пристойний варіант за помірну ціну. У вихідних даних книга рекомендована для середнього шкільного віку.
Назва: Тіло людини Автор: Жабська Т. С. Видавництво: Талант, 2013 р. ISBN: 978-617-695-188-9 Сторінок: 64 (Крейдована) Обкладинка: тверда, лакована, кольорове тисненя Розміри: 335x245x10 мм.
Відредаговано Kalinna, 20 жовтень 2015 - 17:43.
Kalinna
-
-
Опубліковано 04 жовтень 2015 - 15:47
Я повернулася з Умані і Вінниці не з порожніми руками, а головне - як багато чудових книг не представлено на нашому ринку! Тепер є багато планів на перспективу. Придбала чудову книгу для дітей старшого дошкільного або молодшого шкільного віку (оптимально для 1-2 класу), що знайомить із міфічними персонажами у які вірили, боялися і поважали наші пращури...
Книга дуже дитяча, особисто я не дуже люблю такий тип малюнків, але занадто страшні зображення, явно не пасували б в книзі такого жанру для дітей, а тут навіть злі персонажі виглядають дуже і дуже по-доброму (не страшніше дядюшки Ау в одноіменному мультфільмі). Всі персонажі описані коротко: від двох до десяти рядків на кожного; внизу до кожного є рифмовані 6 рядків (для кращого запам'ятовування малечею). Загалом розглянуто 76 персонажів, про 16 із них є казка чи оповідь. Книга надрукована на щільному офсеті (не просвічує взагалі), шрифт великого розміру - ідеальний для самостійного читання лише починаючому читачу.
Назва: Барабашка та всі інші Автор: Олексій Кононенко
Художник: Віктор Кононенко Видавництво: Либідь, 2013 р. ISBN: 978-617-695-188-9 Сторінок: 128 (Офсет) Обкладинка: тверда, лакована Розміри: 295x220x15 мм.
Відредаговано Kalinna, 05 жовтень 2015 - 00:21.
Kalinna
-
-
Опубліковано 20 жовтень 2015 - 16:19
Незважаючи на мою не любов до книг в тонких обкладинках, ця казка у нас з'явилась. Її рідко включають до збірок, а особливо з гарними ілюстраціями. У вихідних даних не знайшла на якому папері надруковано, як на мене це крейдований папір або офсет з напиленням - якість ілюстрацій відповідна! Обкладинка досить цупка, картонна але не тверда.
Назва: Злидні - Українська народна казка Художник: Натлія Шерстюк Видавництво: Мікко, 2012 р. ISBN: 978-617-705-309-4 Сторінок: 24 (Крейдована) Обкладинка: м'яка, кріплення скріпкою Розміри: 275x205 мм. PS: Якість фото гірша за оригінал (сторінки білі), мабуть, я забула включити спалах, але фотографувати заново не хочеться!
Відредаговано Kalinna, 20 жовтень 2015 - 16:23.
Kalinna
-
-
Опубліковано 20 жовтень 2015 - 16:41
А от в цій книзі навпаки - я б назвала цей папір газетним (як у книг Абаби з чорно-білими ілюстраціями), але у вихідних даних указано, що він крейдований з обох боків і вибілений без застосування хлору. Взагалі у мене є майже весь Томпсон, який друкувався з ілюстраціями, але саме цей твір відсутній, але він входить до списків читання - вирішила запастися зазадалегідь. У нашій бібліотеці дуже мало книг Ранка (були в основному картонки коли син був маленьким) - це друга книга, якщо не помиляюсь, після Лускунчика, але на відміну від останнього - це абсолютно не подарункове видання. Да, приємніше ніж книги без або з чорно-білими ілюстраціями, все правильно - блок прошитий, обкладинка цупка, а дух не захоплює... ІМХО
Назва: Маленькі дикуни Автор: Ернест Сеттон-Томпсон
Переклад: Верховеня В. М., літературна обробка - Клімова А. А. Художник: Варавін С. В. Видавництво: Ранок, 2015 р. ISBN: 978-617-09-2107-9 Сторінок: 240 (Офсет) Обкладинка: тверда, матова, часткове лакування Розміри: 215x170x20 мм.
Відредаговано Kalinna, 20 жовтень 2015 - 16:45.
Kalinna
-
-
Опубліковано 20 жовтень 2015 - 16:58
Kalinna
-
-
Опубліковано 20 жовтень 2015 - 17:15
Чергова книга із списків читання. Видання з іллюстраціями сепією, досить пристойними - жалко, що не в кольорі.
Сам твір я не читала, син почав - каже непогано, але ще не дочитав.
Назва: Таємне товариство боягузів, або засіб від переляку №9 Автор: Леся Вороніна Художник: Володимир Штанко (до речі ніхто таку ніхто не хоче придбати?) Видавництво: Знання, 2015 р. ISBN: 978-617-07-0036-0 Сторінок: 128 (Офсет) Обкладинка: тверда, матова, часткове лакування Розміри: 205x135x13 мм.
PS: Закругляюсь, бо втомилась вести монолог, хоч і приємно поспілкуватись з гарною людиною. Постараюсь викласти новинки, якщо руки дійдуть.
Відредаговано Kalinna, 20 жовтень 2015 - 17:24.
Маруська
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Машенька
Опубліковано 20 жовтень 2015 - 18:26
Нарешті отримала Річарда Скаррі на укр. мові,довгоочікуванна книга у нашій бібліотеці.Дуже багато детальних ілюстрацій, кожному невеликому тексту, або навіть просто слову відповідае зображення. Коли розкришаєшь строрінку очі просто спочатку розбігаються. В перший раз не знала з чого навіть почати розповідь дитині і що першим показувати . Потрібно все самостіной роздивитися)))
У нас вона вже довгенько, ми періодично її "читаємо" ( 3.5 роки). Найбільш цікавий для малого Золотий жук! Ну і назви вигаданих машин розвивають фантазію
Kalinna
-
-
Опубліковано 22 жовтень 2015 - 09:19
Покажу ще одну книгу привезену із Вінниці. Куплена відразу в магазині з огляду на рік видання і невідоме мені Дрогобицьке видавництво Коло.
Книга досить тоненька з однією поемою, але якби вся поезія була у такому оформленні! Можливо хтось вважає, що творчість Павличка зараз не актуальна, але мої дитячі спогади не дозволяють так думати. Згадала, що саме з його книги Кіт Мартин, почалась моя любов до читання! Да, колись я заявляла батькам, що не буду вчитись читати і не хочу це робити, так само тоді я була впевнена, що не буду виходити заміж, а вийшла в неповних 19 років!
Книга серйозна, не знаю чи зрозуміють її сучасні діти. Думаю що дитина повинна її прочитати самостійно і осмисленно, тому рекомендований вік не раніше молодшого шкільного, особисто я перечитавши її отримала насолоду, хоча вже вийшла навіть зі шкільного віку.
Фото розворотів зроблено підряд!
Назва: Золоторогий олень Автор: Дмитро Павличко Художник: Олеся Сікора Видавництво: Коло, 2011 р. ISBN: 978-966-2405-86-6 Сторінок: 36 (Крейдована) Обкладинка: тверда, матова, тиснення золотом Розміри: 205x200x8 мм.
PS: Знову фото без спалаху, тільки-що включила, щоб наступного разу був пристойніший вигляд, якщо дійдуть руки до фото - покажу багато цікавого найближчим часом!
Відредаговано Kalinna, 30 квітень 2019 - 22:29.
Kalinna
-
-
Опубліковано 22 жовтень 2015 - 09:33
Ніколи не любила одиноких книг на полиці - ця книга куплена до пари! Не зря моя кума каже, що я купую книги серіями... Друга поема Дмитра Павличка, з менш глибоким змістом, більш дитяча, але шрифт для читання не комфортний, для дітей не підходить, лише для читання дорослими дітям. Ілюстрації в стилі дитячого малюнку - особливо я таке не дуже полюбляю, але вони підходять до тексту - книга виглядає гармонійно. У вихідних даних вказано дляя молошого і середнього шкільного віку. Фото розворотів підряд!
Назва: Веселка Автор: Дмитро Павличко Художник: Дзвіна Загайська Видавництво: Коло, 2013 р. ISBN: 978-617-642-064-4 Сторінок: 40 (Крейдована) Обкладинка: тверда, матова Розміри: 205x200x8 мм.
PS: Фото без спалаху, все фотографую пачками, а потім потроху виставляю!
Відредаговано Kalinna, 22 жовтень 2015 - 11:58.
Kalinna
-
-
Опубліковано 25 жовтень 2015 - 14:09
Kalinna
-
-
Опубліковано 25 жовтень 2015 - 23:17
Новинка Абаби - недаремно вона вийшла восени, книга дуже тепла, з перевагою осінніх барвів природи в ілюстраціях. Книга дуже ніжна, а історія в ній добра і корисна, можливо буде вагомим аргументом того, що маму потрібно слухатись...
Не знаю чий вклад більший, втора чи редактора - вийшло гарно! Єдине питання, яке виникло у мене в процесі читання (можливо і у дитини воно виникне також) - чому лисенят виховувала сама мама? Про тата немає жодної згадки... Зрозуміло, що завдяки цьому можна підняти такі важливі питання, як сирітство, але чому не можна було зробити лисячу сім'ю повною?
На фото вся книга! У вихідних даних, як завжди у видавництва від 2 до 102, історія дійсно підійде як дітям дошкільного, так і молодшого шкільного, якби не два розвороти з білими буквами на темному фоні - можна сміливо рекомендувати для самостійного читання: шрифт великий з широким міжрядковим інтервалом - зручний для читання.
Іллюстрації гарні, можливо звірі не зовсім як живі, але дуже дитячі.
Назва: Шустрик Автор: Мар'яна Князевич (за редакцією Сашка Дерманського) Художник: Іван Сулима Видавництво: Абабагаламага, 2015 р. ISBN: 978-617-585-095-4 Сторінок: 24 (Крейдована) Обкладинка: тверда, лакована Розміри: 305x245x9 мм.
Відредаговано Kalinna, 25 жовтень 2015 - 23:54.
Kalinna
-
-
Опубліковано 28 жовтень 2015 - 10:38
Опубліковано 01 листопад 2015 - 00:37
Іноді беремо почитати книги із бібліотек (для різноманітності, хоча своїх теж достатньо). Цю книжку взяли в Полтавській обласній бібліотеці для дітей ім. Панаса Мирного (там, до речі, багато є непоганих і нових книжок). Казка всім відома, це переказ - можливо, не всім сподобається, але ми вже разів сто перечитали, ілюстрації добрі та дитячі. Назва: Марійка та ведмедів трійко. Народна казка у переказі Олега Симоненка. Художник: Андреа Петрлік Хусейнович. Видавництво: Майстер-клас, 2014 р. Серія: Найкраще - дітям. ISBN: 978-966-471-180-4. Сторінок: 32 (крейдований папір). Обкладинка: тверда, матова. Розміри: 290x244.
Відредаговано Надія, 01 листопад 2015 - 00:53.
Tanyshka
-
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 01 листопад 2015 - 00:41
Іноді беремо почитати книги із бібліотек (для різноманітності, хоча своїх теж достатньо). Цю книжку взяли в Полтавській обласній бібліотеці для дітей ім. Панаса Мирного (там, до речі, багато є непоганих і нових книжок).
Казка всім відома, це переказ - можливо, не всім сподобається, але ми вже разів сто перечитали, ілюстрації добрі та дитячі.
Назва: Марійка та ведмедів трійко.
Народна казка у переказі Олега Симоненка. Художник: Андреа Петрлік Хусейнович. Видавництво: Майстер-клас, 2014 р.
Серія: Найкраще - дітям. ISBN: 978-966-471-180-4. Сторінок: 32 (крейдований папір). Обкладинка: тверда, матова. Розміри: 290x244.
Интересное издание, есть много достойных вещей, на мой взгляд.
Опубліковано 01 листопад 2015 - 00:45
Интересное издание, есть много достойных вещей, на мой взгляд.
Погоджуюсь!
Kalinna
-
-
Опубліковано 08 листопад 2015 - 13:16
Все сподівалась, що хтось виставить цю книгу, але не показати таку красу не можливо! Шикарне подарункове видання за більш ніж доступною ціною. Всі фото крім останнього зроблені ПІДРЯД. Видання на цупкому, практично матовому (від спалаху відблизкують лише ілюстрації) крейдованому папері. Цупка лакована обкладинка, не можу лише зрозуміти - чому вона в рожевому кольорі? Досить специфічне рішення - книга ж не суто дівчача. Отримуючи такі книги розумієш, що у нашого книговидання досить гарні перспективи, лише не можуть нормально розрекламувати достойний цього продукт. ІМХО Лише зараз помітила, що задній форзац в голубому кольорі (більш зимовий), але уже не сфографувала цого. Єдиним недоліком є не дуже великий шрифт, тобто книга для гарно читаючої дитини, підійде на 8-12 років, в залежності від дитини.
Назва: Життя та пригоди Санта-Клауса Автор: Ліман Френк Баум
Переклад: Анатолій Саган Художник: Словотенко Світлана Видавництво: Богдан, 2008 р. ISBN: 978-966-408-432-8 Сторінок: 112 (Крейдована) Обкладинка: тверда, лакована Розміри: 265x215x13 мм.
PS: Просто образливо, що такі книги можуть лежати у видавництві 7 років незатребувані
Відредаговано Kalinna, 08 листопад 2015 - 14:38.
Kalinna
-
-
Опубліковано 08 листопад 2015 - 14:37
В продовження теми... Книга про святого Миколая,його життя і вчинки, розповідається як писати листа, містить віршики, пісеньку і молитву Святому Миколдаю.. Видавництво Час майстрів має не дуже гарні відгуки через погану роботу редактора чи коректора - зустрічаються помилки або опечатки, але саме в цій книзі немає жодної. Всі фото розворотів зроблено ПІДРЯД.
Рекомендую видання для дітей 2-6 років, на більш старший вона уже не актуальна. ІМХО
Назва: Книга, яку треба прочитати до дня святого Миколая Укладач: Віталій Кириленко, Лариса Колос Художник: Рудікова Світлана Видавництво: Час майстрів, 2015 р. ISBN: 978-966-915-123-0 Сторінок: 48 (Крейдована) Обкладинка: тверда, матова, тиснення золотом Розміри: 295x215x9 мм.
PS: Забула уточнити - книги цього видавництва друкуються двома мовами!
Відредаговано Kalinna, 08 листопад 2015 - 15:05.
Kalinna
-
-
Опубліковано 08 листопад 2015 - 16:46
yulichkal
-
Місто:Полтава, Сады 3
-
Ім'я:yulichka
Опубліковано 09 листопад 2015 - 16:42
Что бы ни случилось. Любимая книжка моей дочери)
Автор: Глиори Деби
Художник: Глиори Деби
Переводчик: Мария Юнгер
Издательство: Поляндрия, 2014 г.
ISBN: 978-5-905782-12-1
Страниц: 25 (Мелованная)
Размеры: 200x250x7 мм
Відредаговано yulichkal, 09 листопад 2015 - 16:47.
Tanyshka
-
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 12 листопад 2015 - 22:10
Книга, которую я очень долго хотела купить и присматривалась к ней.ОЧЕНЬ люблю экранизацию и все песенки из фильима, пою дочке. И наконец, держу ее в руках . Мери Поппинс))) как жалко, что в детсве не любила читать. А сейчас катастрофически не хватает время.
Оформление: обложка твердая, матовая, частично лакированая. Блок прошит, бумана скорее офсет с напыление. Для меловки, как по мне, тонковата. Художник Арсен Джаникьян и этим все сказано))) Иллюстрации в таком же стили как и Карлсон, каждый 3-4 разворот без рисунка. По моему мнению, для такой книги на возраст 5+ рисунков достаточно и они размещены согласно тексту (прочитала первый раздел).
Перевод с анг. Владимира Панченка произвел приятное впечатление, смысл передается доступно, легко читается, воспринимается быстро. По самому тексту ошибок не заметила и особого перекручивани названий-имен тоже.
Видавництво: Махаон-Україна Автор: Памела Ліндон Треверс
Художник: Арсен джаник'ян
Формат книги: 17,5 Х 21,5 см.
Мова: українська
Рік видання: 2015
Відредаговано Tanyshka, 13 листопад 2015 - 01:42.
2 користувачів читають цю тему
0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|