1963 відповідей у цій темі
Опубліковано 01 жовтень 2020 - 17:18
Вот почему именно Вася выбрано? Хорошее ведь имя ) Это я как жена Васи говорю )) Хотя, как говорит муж, с таким именем удобно - кличка не нужна)) Когда мы познакомились, я пару недель не могла его по имени называть) Это при том, что папа у меня Васильевич, а мама - Васильевна)) Потом втянулась, а с появлением Ивана Васильевича - так ваааще ))
Петя? Жора? Иннокентий?)))
Эллочка?)))
Опубліковано 01 жовтень 2020 - 17:22
Кстати, это Даша первая написала)
И что интересно, у неё муж - Вася))
Опубліковано 01 жовтень 2020 - 17:24
Петя? Жора? Иннокентий?)))
Эллочка?)))
Оно в таком контексте выбрано давно и не нами) Просто интересно, почему? )
Для меня было удивительно в процессе выбора имени для сына узнать, что Алёша - это чуть ли не ругательство) Оно мне так нравилось и нравится!
Опубліковано 01 жовтень 2020 - 17:25
Оно в таком контексте выбрано давно и не нами) Просто интересно, почему? )
Для меня было удивительно в процессе выбора имени для сына узнать, что Алёша - это чуть ли не ругательство) Оно мне так нравилось и нравится!
Ты прям ушла в философию))
Главное, что с нашим именем все созвучно и правдиво)))
Опубліковано 01 жовтень 2020 - 17:30
Ты прям ушла в философию))
Главное, что с нашим именем все созвучно и правдиво)))
Испытываю странные чувства, когда муж и сын называют меня мама Лена ))))
Опубліковано 01 жовтень 2020 - 17:37
Испытываю странные чувства, когда муж и сын называют меня мама Лена ))))
Не напрягайся))
Ни чьей женой, и уж тем более мамой, я более становиться не хочу)))
Ириша
-
Місто:Полтава-Центр
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 01 жовтень 2020 - 18:09
Вся Сенная стоит( 25 минут уже едем от стадиона((
Кто знает, что случилось?
Опубліковано 01 жовтень 2020 - 18:13
Насколько знаю, ремонт дороги через Огнивку.
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 01 жовтень 2020 - 18:47
Так каждый день теперь. Проезд через первую гор закрыт, вот все и объезжают.
Опубліковано 01 жовтень 2020 - 19:27
Частково згодна, в тому числі і щодо сучасників.
Але за яким принципом вибирали відомих українців? Якщо мої діти не знатимуть хоча б в обличчя Шевченка і Лесю Українку - мені буде соромно, якщо ж Монатіка - аніскілечки.
Для мене це таке ж нав'язування смаків як і вивчення християнства у школі - а якщо інша віра, а якщо взагалі не вірю?
так там не сказано, що це видатні) просто українці)
Ксаночка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 01 жовтень 2020 - 19:44
Мне говорили , что в центре весь комплекс рассматривался как единый архитектурный старинный котвлекс. И пока не построили подземные переходы его хотели внести в реестр, по моему , памятников архитектуры , охраняемых , то ли ЮНЕСКО, то ли ещё какой-то подобной организацией. Эта стена часть ограды с воротами соседних зданий.
Объекты ансамбля, и весь ансамбль в целом был занесен в Государственный реестр памятников Всесоюзного (ныне - национального) значения и получил свой охранный номер 577.
( тоже училась в строяке).
Если интересно,более подробно http://www.tourism.p...gloj_ploschadi/http://histpol.pl.ua...vaniyam?id=7929
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 01 жовтень 2020 - 19:49
так там не сказано, що це видатні) просто українці)
У мене написано "відомі")), видатні то було б занадто.
Опубліковано 01 жовтень 2020 - 19:50
Так не вказано ж, кому саме "відомі" )))))
Опубліковано 01 жовтень 2020 - 19:56
Більше того, навіть не обов'язково відомі)
Я думаю, що наші батьки теж засмучувалися, коли ми співали "Тапаліний пух", а не "Реве та стогне Дніпр широкий")))
Опубліковано 01 жовтень 2020 - 20:06
Можете мене побити)))) тапками))) але я знаю і Дорофееву і Монатіка))
Не фанат пісень зовсім, але: Дорофеева разом з Комаровим проводить збір коштів онкохворим дітям «чашка кави». А Монатік для мене приклад наполегливості. Скільки він пройшов кастингів і проб? Не перерахувати. І співав, і танцював. Поки таки пробився таки на сцену. Це все не робить їх видатними, але ж вони відомі. І поговорити з дітьми про них можна по різному. Кожному своє, комусь - Шевченко, а комусь - Монатік. Мені от Шевченко ніколи не подобався, не розумію чому його вважають чи найвидатнішим поетом...
Опубліковано 01 жовтень 2020 - 20:12
А стіна вже забілена/зафарбована
Відредаговано mnadiyka2009, 01 жовтень 2020 - 20:12.
Опубліковано 01 жовтень 2020 - 20:13
я бачила цю фотку в фб - і хоч зовсім не прихильник творчості останніх двох- не розумію, чого таке обурення у всіх? Там же не написали, що це найвеличніші українці. Просто обрали українців за довільним принципом і пропонують дітям написати про них, що знають. В моєму дитинстві навпаки було б прикольно, що в підручнику на рівні з цими «неживими» людьми є ті, які живуть в один час зі мною. Такий собі спосіб зацікавити і вдихнути життя в нудні підручники. В деяких, я бачила, пропонують тексти пісень Антитіл і Джамали розбирати замість якихось інших уривків.
Ппкс
И к тому же первые двое на гривнах, как по мне очень узнаваемые портреты подобраны.
Если ребенок не сможет ответить, есть возможность обсудить...
Вторых двоих, наверное, большинство детей узнают.
Это не делает школу "сухой"...
Имхо
В чём проблема не понимаю...
Відредаговано mitera, 01 жовтень 2020 - 20:19.
Опубліковано 01 жовтень 2020 - 20:58
Можете мене побити)))) тапками))) але я знаю і Дорофееву і Монатіка))
Не фанат пісень зовсім, але: Дорофеева разом з Комаровим проводить збір коштів онкохворим дітям «чашка кави». А Монатік для мене приклад наполегливості. Скільки він пройшов кастингів і проб? Не перерахувати. І співав, і танцював. Поки таки пробився таки на сцену. Це все не робить їх видатними, але ж вони відомі. І поговорити з дітьми про них можна по різному. Кожному своє, комусь - Шевченко, а комусь - Монатік. Мені от Шевченко ніколи не подобався, не розумію чому його вважають чи найвидатнішим поетом...
плюсую про Шевченка. От і він, і Пушкін оскому набили, в тій же школі.
Опубліковано 01 жовтень 2020 - 20:58
Вот еще вдогонку
Опубліковано 01 жовтень 2020 - 20:59
ну не суть) в книзі просто «українці». А з цим не посперечаєшся - і Монатік, і Дорофеєва українці.
2 користувачів читають цю тему
0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|