Обо всем 75
Розпочатий з nadin, 21 бер 2020 18:01
1983 відповідей у цій темі
#1063Опубліковано 05 квітень 2020 - 19:37 На відео в магазині він сказав, що вона йому 20 грн дала на здачу копійками, а вже коли оправдовувався, сказав що з сотні дала решту монетами. Можливо, касири й хочуть скинути дрібні гроші на кінець зміни, мені такі не траплялися. Навпаки, останнім часом продавці і касири радіють, коли даєш по гривні - дві, бо дрібних часто в них немає. Читала багато коментарів до цієї ситуації, але ні одного не зустріла, щоб писали свідки. Але, навіть якщо касир і спровокувала його, то це аж ніяк не оправдовує чоловіка.
#1066Опубліковано 05 квітень 2020 - 19:57 Лучше бы полиция так коррупционеров ловко ловила и прочих преступников. Противно на это смотреть (((. #1068Опубліковано 05 квітень 2020 - 20:00 Неистово плюсую). Не норма, но противно, что полиция раздула это настолько, вроде они серийного маньяка поймали. #1069Опубліковано 05 квітень 2020 - 20:02
Раздула не полиция, а люди в сети. И я считаю что правильно раздули. Как говорится "Чтоб не повадно было". Одного наказали, 10 подумают, прежде чем нахамить, или оскорбить. #1070Опубліковано 05 квітень 2020 - 20:05 Меня когда-то беременную на касе мужчина матом крыл за то, что я выполняя правила магазина не пробила ему более 5 шт. акционнго товара в одном чеке. Раньше нельзя было. И если бы не вмешалась охрана, не факт что матами бы закончилось. Поэтому я только за такую огласку. #1072Опубліковано 05 квітень 2020 - 20:48 Так везде камеры сейчас - инновационные технологии). Почему это не является сдерживающим фактором для хулиганов?.. #1073Опубліковано 05 квітень 2020 - 20:49
В ситуації з копійками-гривнями винні обидві сторони! Касир повинен вже знати, що здача в розмірі 10-30 гривен копійками дратує людей. Невже важко розподілити по 2-4 гривні між покупцями в черзі? В кожному супермаркеті, де я буваю, є пара хамовитих продавців або касирів. І при умові гарної витримки і вихованості, часто хочеться «гаркнути» у відповідь.
Всі ми ходимо на роботу і я за «американську смайл», не треба переносити свої ємоції на інших, і це стосується всіх професій. Чоловіка взагалі не виправдовую, але реакцію розумію. #1075Опубліковано 05 квітень 2020 - 20:50 Там не мікротріщини. Там тріщини до крові. В меньшої. Дивно, що те ж саме в неї з руками було в тому році в цей же час. І миє вона руки тільки милом. #1076Опубліковано 05 квітень 2020 - 20:54
Можете намазать руки бепантеном МАЗЬЮ на ночь. На утро кожу не узнаете. То же самое и для обветренных сухих губ помогает. #1077Опубліковано 05 квітень 2020 - 21:00
Кстати, на счет кассиров.
Приведу ситуацию. Я принципиально не пакую в пакеты и у меня авоськи сетчатые. Так вот. Я закупки делаю в основном только в Метро. Фрукты и овощи могу разные сложить в одну сетку и прикрепить ценники на неё. У них даже есть таблички , типо берегите природу пакуйте все в один пакет. Так само делаю и с конфетами. Никогда не было проблем. На днях делала закупки, все точно так же. Но, кассиру изначально не понравилось, что несколько видов овощей и фруктов было вместе. Начала бухтеть, что так нельзя. Но пробивает. Я молчу. Потом когда к конфетам дошла, начался хай))) Так нельзя!!!!! Давай эти конфеты вытаскивать, проверять. Вообщем, соседняя кассирша не выдержала, говорит пробей и успокойся. И вот где кто прав? Бывают сезонные обострения. А раньше как ? #1078Опубліковано 05 квітень 2020 - 21:13 Ну раніше не пригадую. Оце так явно, то другий рік. Руки на вигляд, як обпечені. Воно не турбує, тільки тріщини печуть, як мажу. Ото й думаю, чи не нашкодю більше тим дермасаном. Змазую ще або "спасателем", або "ліпікаром", або "хепі дермом". Відредаговано Сана, 05 квітень 2020 - 21:14. #1079Опубліковано 05 квітень 2020 - 21:14
Якраз ця касир не відрізняється люб'язністю, якщо працює більше однієї каси - до неї не стаю) #1080Опубліковано 05 квітень 2020 - 21:18 Лучше все же крем. Липикар хорош А еще как вариант причины, авитаминоз Відредаговано Sunny3011, 05 квітень 2020 - 21:22. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |