Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#10641 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 21 серпень 2014 - 22:18

та ты что???))

россия вообще не при чем) эти ее граждане пробираются  Украину тайком через границу, пронося в карманах танки, тяжелое вооружение и другое оружие, а россия даже и не в курсе. узнают только когда получают груз 200

так?

Я не совсем это имела ввиду. Есть официальное государство, официальная политика и официальные структуры. А есть интересы отдельных людей. И, де-юре, государство не отвечает за действия каждого конкретного гражданина, если он действует от себя лично, а не как представитель этого самого государства, будь он хоть президент. 

#10642 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 21 серпень 2014 - 22:31

И что? При чем тут Россия, как государство? Она не несет ответственности за поведение своих граждан на территории чужой страны. 

ти шо серйозно? :ogo:

У Москві вишку ЛЕП перефарбували у жовто-синій. Затримано електриків

продовження флешмобу :xixixi:

#10643 ann-oksi

ann-oksi

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 272 повідомлення
  • Місто:Половки
  • Ім'я:Марина

Нагороди

Опубліковано 21 серпень 2014 - 22:55

иногда их желанию нас о..ть нет предела
http://www.pravda.co.../08/21/7035423/

#10644 ann-oksi

ann-oksi

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 272 повідомлення
  • Місто:Половки
  • Ім'я:Марина

Нагороди

Опубліковано 21 серпень 2014 - 23:03

и ещё ,девочки,мне интересно Ваше)мнение о параде.
просто услышала сегодня речь Русланы,и задумалась
http://24tv.ua/home/...avilno__ruslana

Відредаговано ann-oksi, 21 серпень 2014 - 23:04.

#10645 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 21 серпень 2014 - 23:35

я з нею згодна, теж про це думала. Не в Києві треба свято незалежності святкувати цього року...

Єдине, що повинно бути - це подяка нашим захисникам теперішнім, можливо акцент на вже визволених містах, для яких уже з’явилася нова дата, їхня дата визволення.

Відредаговано Ipiha, 22 серпень 2014 - 08:03.

#10646 natalia16

natalia16

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 194 повідомлення
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

Опубліковано 21 серпень 2014 - 23:35

Мені моя знайома з Луганську, котра зараз тимчасово(?) мешкає в Одесі теж саме сказала: в Луганську - просто пекло, а нашим у Києві - парад забагнулось. До речі, вона виступає лише за Україну, ненавидить путіна. 

Моя особиста думка - проти параду, не час зараз зовсім, хай би краще кошти на з/п виділили( Женя,  до речі, бачите, парад - ось одна із речей куди теж ідуть наші податки, щоб просто комусь із чиновників лишній раз пропіаритись у вишиванці) 

#10647 natalia16

natalia16

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 194 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 21 серпень 2014 - 23:38

Порошенко починає продаж свого бізнесу http://www.pravda.co.../08/21/7035482/

#10648 natalia16

natalia16

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 194 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 21 серпень 2014 - 23:43

Приходько: Нізащо, ні за які гроші не співатиму в Росії! http://tabloid.pravd.../53f5bb95094d7/

#10649 LusiY

LusiY

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 227 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Людмила

Нагороди

Опубліковано 22 серпень 2014 - 07:34

х

и ещё ,девочки,мне интересно Ваше)мнение о параде.просто услышала сегодня речь Русланы,и задумаласьhttp://24tv.ua/home/...avilno__ruslana

Я просто в шоке от этой идеи...эта техника нужна не в Киеве на параде,а на Донбасе. Тем более ни для кого не секрет-в каком плачевном положении находится наша армия .Для кого этот фарс? Лучше бы эти деньги,потраченые на парад+деньги "отмытые" за счёт парада потратили на нашу армию.

#10650 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 22 серпень 2014 - 07:49

Я сразу тоже была против парада, но поразмыслив и почитав другие мнения, прихожу к выводу, что возможно таки он и нужен.

1) демонстрация силы перед россией. Пусть у нас там не супер-пупер вооружение, как скажем, у США, но судя по репетициям парада нам все-таки есть, что показать, тем более что вся эта техника сразу после парада оправляется прямиком в зону АТО. Пусть рашка видит, что нам еще есть чем убивать их наемников.

2) поднятие боевого духа наших вояк.

3) поднятие морального духа нашего народа.

В такое тяжелое время людям необходимо видеть, что армия есть и она готова воевать и защищать людей. Это лучше чем всякие там концерты с десятком приглашенных звезд и фейерверки. 

В общем как-то так. Еще колеблюсь во мнении, но уже ближе к да, чем к нет.

#10651 Firefly

Firefly

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 249 повідомлення
  • Ім'я:Світлана

Нагороди

Опубліковано 22 серпень 2014 - 07:56

Я сразу тоже была против парада, но поразмыслив и почитав другие мнения, прихожу к выводу, что возможно таки он и нужен.

1) демонстрация силы перед россией. Пусть у нас там не супер-пупер вооружение, как скажем, у США, но судя по репетициям парада нам все-таки есть, что показать, тем более что вся эта техника сразу после парада оправляется прямиком в зону АТО. Пусть рашка видит, что нам еще есть чем убивать их наемников.

2) поднятие боевого духа наших вояк.

3) поднятие морального духа нашего народа.

В такое тяжелое время людям необходимо видеть, что армия есть и она готова воевать и защищать людей. Это лучше чем всякие там концерты с десятком приглашенных звезд и фейерверки. 

В общем как-то так. Еще колеблюсь во мнении, но уже ближе к да, чем к нет.

погоджуюсь. теж над цим багато думала. мої родичі-військові ще по весні мене переконували, що у нас є зброя. я (як і багато українців) у це просто не вірила. Можливо День Незалежності має нас хоч трохи переконати, що ми не зовсім беззахисні перед ворогом?

#10652 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 22 серпень 2014 - 08:07

Були невдоволені, коли на 9 травня відмінили парад, тепер невдоволені, що на день незалежності він буде.. Всі люди різні, всім не вгодиш)

#10653 julia.i2012

julia.i2012

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 695 повідомлення
  • Ім'я:Юлька

Опубліковано 22 серпень 2014 - 08:11

Девочки, по всей Полтаве и области милиция отбирает у "беженцев" тротил килограммами, так что будьте осторожны на массовых мероприятиях 24 числа, а то они хотят "фейерверки устраивать"!!! Не хочется, конечно, панику разводить, но предупрежден - значит вооружен! 

#10654 juliy

juliy

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 853 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

Опубліковано 22 серпень 2014 - 08:23

После парада вся боевая техника принимавшая участие - отправляется в зону АТО (вчера по новостям смотрела)

• nadin це подобається

#10655 natochka

natochka

Я женщина... И значит я прекрасна...

• Завсідники
  • 3 205 повідомлення
  • Ім'я:Наташа

Нагороди

Опубліковано 22 серпень 2014 - 09:53

Я думаю эта техника нужна там здесь и сейчас, а не после парада.

#10656 juliy

juliy

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 853 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

Опубліковано 22 серпень 2014 - 10:08

І смішно і грішно....

thumb_pre_1408694851__kb6nwssqohk.jpg

#10657 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 22 серпень 2014 - 10:52

та ты что???))
россия вообще не при чем) эти ее граждане пробираются  Украину тайком через границу, пронося в карманах танки, тяжелое вооружение и другое оружие, а россия даже и не в курсе. узнают только когда получают груз 200
так?

узнают и из официальных писем

20.08.2014
Генеральний прокурор України Віталій Ярема звернувся з листом до Генерального прокурора Російської Федерації Юрія Чайки

Генеральний прокурор України Віталій Ярема звернувся до Генерального прокурора Російської Федерації Юрія Чайки з офіційним листом щодо необхідності вжиття заходів з боку російських правоохоронних органів для припинення участі громадян Російської Федерації у збройному конфлікті на території України.

Останні трагічні події в Донецькій та Луганській областях України спонукають звернутися до Вас із наступним.

У вказаних регіонах України наразі триває збройне протистояння між органами влади нашої країни, зокрема українською армією, та озброєними сепаратистськими бандформуваннями представників так званих «Донецької народної республіки» та «Луганської народної республіки».

Внаслідок таких дій сепаратистів гинуть, отримують поранення та стають вимушеними переселенцями тисячі громадян України.

У розпорядженні Генеральної прокуратури України є офіційна інформація щодо значної кількості громадян Російської Федерації, які діють на стороні самопроголошених «ДНР» та «ЛНР», а також активно застосовують зброю проти Збройних Сил України та мирних громадян.

Зазначені дані підтверджуються матеріалами кримінальних проваджень, судовими вироками, а також звітами міжнародних спостерігачів.

Органами досудового розслідування України у зв’язку із участю у збройних конфліктах та бойових діях на території Донецької та Луганської областей притягуються до кримінальної відповідальності Безлєр Ігор Миколайович, 30.12.1965 р.н.; Гіркін Ігор Всеволодович, 17.12.1970 р.н.; Здрилюк Сергій Анатолійович, 23.07.1972 р.н.; Козіцин Микола Іванович, 20.06.1963 р.н.; Негриєнко В'ячеслав Анатолійович, 10.12.1977 р.н.; Бородай Олександр Юрійович, 25.07.1972 р.н.; Корчагін Микола Вікторович, 06.12.1974 р.н.; Кулигіна Ольга Іванівна, 14.09.1972 р.н.; Сімонов Євгеній В'ячеславович, 30.09.1973 р.н.; Михайлов Леонід Юрійович, 12.05.1962 р.н.; Валехідіс Олександр Анатолійович, 27.09.1955 р.н.; Сіскевич Ігор Євгенійович, 16.07.1952 р.н.; Фомінов Олексій Олексійович, 20.07.1970 р.н., та інші громадяни Російської Федерації.

Типовим прикладом є дії громадянина Росії Михайлова Л.Ю., який, переслідуючи корисливу мету отримання грошової винагороди, незаконно перетнув державний кордон України та брав участь у терористичній діяльності воєнізованого підрозділу «ДНР».

Кримінальні провадження відносно Макарова Владислава Альбертовича, 14.08.1967 р.н.; Артюх Надії Василівни, 29.11.1985 р.н.; Соловйова Олексія Івановича, 01.11.1974 р.н.; Колєди Марії Василівни, 07.06.1991 р.н.; Лук'янчікова Олександра Михайловича, 25.04.1968 р.н.; Вердіяна Симона Рудиковича, 01.09.1987 р.н.; Бєзобразова Володимира Олексійовича, 03.09.1979 р.н., направлені до суду. Деяких з цих громадян Російської Федерації вже засуджено.

Так, вироком Овідіопольського районного суду Одеської області громадянина Росії Бєзобразова В.А. засуджено до 5 років позбавлення волі за здійснення у складі організованої злочинної групи вербування місцевих жителів для участі у бойових діях на території Донецької та Луганської областей за винагороду в розмірі 200-400 євро на день.

Інформацію про багаточисельні факти участі громадян Росії у збройному конфлікті на території України підтверджують безпосередньо представники сепаратистів. Зокрема, 16 серпня 2014 року Олександр Захарченко, який називає себе головою ради міністрів «Донецької народної республіки», заявив про наявність «1200 осіб особового складу, які проходили протягом 4 місяців підготовку на території Російської Федерації».

Разом з тим, за офіційною інформацією, Російська Федерація не бере участі у вказаному збройному конфлікті та воєнних діях, а також не направляє своїх громадян до Донецької та Луганської областей України для виконання офіційних обов’язків у складі збройних сил. 

Така участь громадян Росії у збройному конфлікті та воєнних діях на території України є найманством, тобто діями, що кваліфікуються як злочин згідно норм міжнародного права та ст. 359 КК Російської Федерації, санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Кримінально караними відповідно до ст. 2 Міжнародної конвенції про боротьбу з фінансуванням тероризму 1999 року та ст. 205-1 КК Росії є також дії із фінансування та іншого сприяння тероризму, поширені серед російських юридичних осіб, громадських об’єднань та громадян. 

Зокрема, активістами так званого «Освободительного движения «Русский сектор – Украина» здійснюється збір коштів для фінансування терористичних організацій на території України. Кошти перераховуються на рахунок 40820810638260600708, відкритий на ім’я Хижняка Сергія Ігоровича в АТ «Сбербанк Росії».

Одним із центрів фінансування та сприяння діяльності терористичних організацій на території України є «Координаційний центр допомоги Новоросії», який має представництва в Російській Федерації (Москва, Санкт-Петербург, Іркутськ). Для збору коштів вказана організація використовує рахунки та реквізити платіжних систем, відкритих на ім'я Маркова Олексія Геннадійовича. 

Встановлено громадян Російської Федерації Мєлкова Олексія Валерійовича, Пилєцку Ольгу Володимирівну, Кутюмову Тетяну Михайлівну, Яралова Дмитра Олексійовича, Постнікова Олексія Вікторовича, Овсянікову Ганну Володимирівну, які забезпечували фінансування терористичної діяльності, перераховуючи з цією метою грошові кошти на рахунки громадянки Російської Федерації Лаури Саральпової. Близько 150 мільйонів отриманих нею російських рублів було використано на закупівлю зброї, боєприпасів та військового спорядження для терористичних організацій. 

Активну участь у фінансуванні терористичної діяльності на території України бере засновник інвестиційного фонду «Маршал Кепитал» та співвласник ВАТ «Ростелеком» Малофєєв Костянтин Валерійович, 03.07.1974 р.н.

В той же час будь-яка офіційна інформація щодо припинення російськими правоохоронними органами вказаної діяльності громадян Російської Федерації та притягнення їх до кримінальної відповідальності відсутня.

На підставі ст. 21 Європейської конвенції про взаємну правову допомогу у кримінальних справах 1959 року прошу розглянути цю інформацію в якості повідомлення про злочини, що вчиняються вказаними та іншими громадянами Російської Федерації на території України.

Про результати та вжиті заходи прошу інформувати Генеральну прокуратуру України. Розраховую на Вашу об’єктивну правову оцінку дій тих громадян Російської Федерації, що несуть загрозу миру та стабільності не лише в Україні, але й у себе на Батьківщині.

Генеральний прокурор України В. Ярема

Как думаешь, если бы были доказательства того, что РФ участвует в этом конфликте, то появлялись бы фразы такого типа в официальных письмах, а все страны бы официально ничего не заявляли?

Доказательств никаких нет и это при том, что спутники уже давно следят за нашей территорией, что работают разведки других стран, но официально предъявить никто ничего не может либо потому что РФ действительно не участвует, а только некоторые отдельные граждане зарабатывают здесь себе на безбедную старость, либо их люди настолько умны, что их не могут поймать и уличить ни разведки других стран, ни спутники засечь не могут. 

Кстати, в военных действиях участвуют и представители других стран: сербы, которые поддерживали РФ с самого начала, американцы, итальянцы, французы и другие. Это же не означает, что официально страны участвуют на территории Украины в вооруженном конфликте. Белград даже предложил применять наказание к тем гражданам, кто участвует в различных фооруженных конфликтах за пределами Сербии.

#10658 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 22 серпень 2014 - 10:56

Мені моя знайома з Луганську, котра зараз тимчасово(?) мешкає в Одесі теж саме сказала: в Луганську - просто пекло, а нашим у Києві - парад забагнулось. До речі, вона виступає лише за Україну, ненавидить путіна. 

Моя особиста думка - проти параду, не час зараз зовсім, хай би краще кошти на з/п виділили( Женя,  до речі, бачите, парад - ось одна із речей куди теж ідуть наші податки, щоб просто комусь із чиновників лишній раз пропіаритись у вишиванці) 

и я против этого, еще бы на 9-я мая поняла, чтоб уважить тех немногих ветеранов, которые еще остались, а вот сейчас это неуместно

более того, учитывая наше вооружение, его количество и состав, то мощь мы свою не покажем, а вызовем только стеб со стороны РФ и не более того, особенно если учесть, что чем они вооружены и насколько, некоторые виды оружия отсутствуют на вооружении США и являются одними из самых современных

кто видел последние парады на день ВМФ, тот поймет

• LusiY це подобається

#10659 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 22 серпень 2014 - 11:02

погоджуюсь. теж над цим багато думала. мої родичі-військові ще по весні мене переконували, що у нас є зброя. я (як і багато українців) у це просто не вірила. Можливо День Незалежності має нас хоч трохи переконати, що ми не зовсім беззахисні перед ворогом?

есть и много, и БУКи у нас есть, и Грады, отремонтировать только некоторые из них нужно, и спецы у нас есть, и мощности для ремонта были, но восстановить никогда не поздно, но кому-то выгодна эта война, если люди без оружия, а оно спрятано

а еще некоторые журналюшки в такой ситуации вещают на весь мир, где у нас стратегические запасы оружия, остается только догадываться, для чего они это делают

Відредаговано Женя, 22 серпень 2014 - 11:03.

• Firefly це подобається

#10660 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 22 серпень 2014 - 12:25

На тему наявності у нас техніки і зброї (присутня ненормативна лексика).

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама