Перехід до вмісту

Фотографія

Кто нибудь покупал жилье в ДСК?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
13820 відповідей у цій темі

#10381 emocuya_ua

emocuya_ua

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення
  • Місто:Полтава, ул. Петровского, 39, 1 под.
  • Ім'я:Яна

Опубліковано 19 березень 2016 - 00:03

из подходящей квадратуры и этажа оставался только первый. Мы как-то и не задумвались 1-2-3.

мы тоже сразу не задумались, а потом разобрались, подумали и взяли другую квартиру, не от дороги, хоть и доплатили за переоформление договора, ну ничего, оно того стоит, тем более, что мы взяли большую квадратуру))))

#10382 Aliska

Aliska

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Наташа

Опубліковано 19 березень 2016 - 06:50

мы тоже сразу не задумались, а потом разобрались, подумали и взяли другую квартиру, не от дороги, хоть и доплатили за переоформление договора, ну ничего, оно того стоит, тем более, что мы взяли большую квадратуру))))

Двушку?

#10383 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 19 березень 2016 - 06:56

знаете, у нас сейчас 2й подъезд от дороги, где поток машин гораздо больше и я их не замечаю.так что еще раз говорю, что если это единственный фактор, то для нас это вообще не показатель.

#10384 Лешка

Лешка

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Алексей

Опубліковано 19 березень 2016 - 09:18

П3. станом на 19.03.16

знаете, у нас сейчас 2й подъезд от дороги, где поток машин гораздо больше и я их не замечаю.так что еще раз говорю, что если это единственный фактор, то для нас это вообще не показатель.

Я Вам скажу по П33. першого підїзду що шум від дороги не заважає зовсім. Від сусідів набагато більше шуму

Прикріплені файли

• Прикріплений файл  П3_02.jpg   61,69БЗ   10 завантаження

#10385 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 19 березень 2016 - 09:50

П3. станом на 19.03.16

Я Вам скажу по П33. першого підїзду що шум від дороги не заважає зовсім. Від сусідів набагато більше шуму

спасибо, у Вас хороший ракурс , все так хорошо видно!

#10386 Betty-lou

Betty-lou
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Анна

Опубліковано 19 березень 2016 - 12:30

П3. станом на 19.03.16

спасибо за фото, только не могу понять где фундамент и место для 3 подъезда... Может кто в курсе)

#10387 Juventini

Juventini
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Петровского 37, под.3
  • Ім'я:Александр

Опубліковано 19 березень 2016 - 12:38

Добрый день!Может у кого-то есть новости по П37?Благодарю.

#10388 Skiff

Skiff

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Місто:Супрунівка, вул.Нафтовиків 15/1
  • Ім'я:Skiff

Опубліковано 19 березень 2016 - 13:36

Субота.

19 березня.

10 година ранку.

Супрунівка.

Територія перед будинком.

Ажіотаж  не виявився даремним! Автомобілі, люди, мами з дітьми, мами з колясками, військовослужбовці. Хочеться подякувати всім , кому не байдужа  подальша доля нашого будинку.

І це були справжні збори, а не просто натовп схвильованих людей. Адже на нащі заклики і прохання були присутні троє уповноважених представників ДБК. Хочеться подякувати їм за це. Також були присутні представники Супрунівської сільської ради.

Початок зборів звичайно був дещо сумбурним. Далі все ввійшло в своє русло, діалог пішов розмірено і плавно.

Були вислухані всі сторони, задавалися питання, отримувалися відповіді. Таким чином встановилася стійка рівновага , яка, хотілося б, не буде порушена пустими обіцянками.

Отже,  ДБК зобовязалися:

1)      В двотижневий термін усунути  щілину між 1 і 2 підїздом. Змонтувати  постійну систему ливнівок, замість тимчасової, яка не виправдала себе, під час морозів і заметілі.

2)      В тижневий термін заключити  договір з Обленерго,а протягом 2 тижнів організувати пуск води.

3)      Вирішувалося питання, як обмежити проїзд транзитного транспорту через територію будинку.

4)      Слухалися індивідуальні питання та конкретні проблеми.

Зібранням  було вирішено, що наступні   збори відбудуться через 2 тижні.

Субота, 2 квітня о 10 год.

Представники ДБК пообіцяли виконати всі вищевикладені пункти,і якщо все буде зроблено, то власники квартир, що мають право власності ------офіційно отримають ключі.

Отже, побажаємо ДСК успіху в намічених планах. А самі організовуємо максимальну явку  в суботу, 2 квітня о 10 год.

Успіхів усім!!!!

#10389 Aliska

Aliska

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення

Опубліковано 19 березень 2016 - 14:17

П3. станом на 19.03.16

Спасибо за инфо))))
Ждем фото с третьим подъездом)
  • HOLMS це подобається

#10390 Minka

Minka
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Полтава ул.Петровского 39
  • Ім'я:Minka

Опубліковано 19 березень 2016 - 15:25

Был сегодня на П39 заделывают швы на первом подъезде и двери входные уже стоят (до 5 этажа точно, выше не подымался).

У меня вопрос к жильцам из 33, 35 домов у кого балконы, как вы заделывали пространство между своей и соседской рамой окна на балконе?

До 5 этажа швы заделаны или двери входные в квартиры вставлены?

#10391 Лешка

Лешка

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення

Опубліковано 19 березень 2016 - 19:51

спасибо за фото, только не могу понять где фундамент и место для 3 подъезда... Может кто в курсе)

фундаменту ще не має. то не фундамент а підвал)

#10392 SergeyL

SergeyL
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Сергей Петровского 37

Опубліковано 19 березень 2016 - 20:25

Добрый вечер. какие новости за П 37 , а то за наш дом что-то все молчат ???

#10393 Betty-lou

Betty-lou
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 19 березень 2016 - 20:25

фундаменту ще не має. то не фундамент а підвал)

дякую за відповідь, але я взагалі не зрозуміла) Думала спочатку фундамент,потім підвал...

#10394 Лешка

Лешка

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення

Опубліковано 19 березень 2016 - 22:43

дякую за відповідь, але я взагалі не зрозуміла) Думала спочатку фундамент,потім підвал...

Я звісно не будівельник, але замість фундамента сваї задавлені.

ще в тому році)

#10395 Betty-lou

Betty-lou
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 19 березень 2016 - 23:43

Я звісно не будівельник, але замість фундамента сваї задавлені.

ще в тому році)

я це і мала на увазі,просто на фото зроблене вами площадка і рейки для крану наче тільки на 2 підїзди і по розмірам огорожі не зрозуміло де буде 3 підїзд і сваї для нього... Якось так... :ogo:

#10396 Aliska

Aliska

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення

Опубліковано 20 березень 2016 - 07:57

я це і мала на увазі,просто на фото зроблене вами площадка і рейки для крану наче тільки на 2 підїзди і по розмірам огорожі не зрозуміло де буде 3 підїзд і сваї для нього... Якось так... :ogo:

Это точно (((
А где же будет 3-й подъезд? (((
Там даже место не сделали под подъезд

#10397 Александр...

Александр...
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Александр

Опубліковано 20 березень 2016 - 08:48

П37-мне во 2 подъезде, установили стояк,просверлили отверстие для автономки,установили газовую трубу(расстояние от стены 65 см-как теперь её прятать?).В 1 подъезде устанавливают лифт.Был там 19,03 в субботу,видел пару строителей,которые перемещались по стройке!К примеру...Я,на данный момент ,проживаю около стройки на Куйбышева 36.Так вот,выходя утром на работу в 7:30,уже слышу работающий кран!по субботам также работают...

Прикріплені файли

#10398 Лешка

Лешка

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення

Опубліковано 20 березень 2016 - 11:16

рейки для крану виставляли нещодавно. і місце там для третього є. у них же ж кожний підїзд окремо будується. і між собою підїзди ніяк не зв'язані. так що терпіння. у мене також квартира в третьому, і мені також обидно щ його не будують  :girl_cray2:  :girl_cray2:  :girl_cray2:  

#10399 SergeyL

SergeyL
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Сергей Петровского 37

Опубліковано 20 березень 2016 - 11:47

Спасибо за информацию по П 37

#10400 Betty-lou

Betty-lou
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 20 березень 2016 - 14:58

Это точно (((
А где же будет 3-й подъезд? (((
Там даже место не сделали под подъезд

Я узнавала,они строят 1 подъезд-3 этажа, 2 подъезд- 3 этажа, и до 3 подъезда очередь дойдет))) Так что остается наблюдать)

рейки для крану виставляли нещодавно. і місце там для третього є. у них же ж кожний підїзд окремо будується. і між собою підїзди ніяк не зв'язані. так що терпіння. у мене також квартира в третьому, і мені також обидно щ його не будують  :girl_cray2:  :girl_cray2:  :girl_cray2:  

Дякую за  інформацію, і підтримку))) Все буде добре.

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама