Обо всем 67
Розпочатий з nadin, 20 лис 2018 23:38
1974 відповідей у цій темі
#1021Опубліковано 12 грудень 2018 - 16:49
У Полтаві маршрутка збила дитину, водій зник http://kolo.news/cat...ituatsiyi/11719
#1022Опубліковано 12 грудень 2018 - 16:56
дякую! Свєта, а ціну квитків не підкажеш? #1023Опубліковано 12 грудень 2018 - 16:58 Та беспредел с этими маршрутками. Сын каждый день ездит в лицей то уже и он начал возмущаться, что грубят и матом посылают, тех бедных льготников и пенсионеров чуть ли не взашей выталкивают если они настаивают на льготном проезде, гоняют как сумасшедшие, еще люди не поднялись со ступенек , а маршрутка с открытыми дверями сразу на газ. Раньше я как-то меньше переживала, что он ездит, а сейчас каждый раз переживаешь. Часто стал ходить пешком. Далековато- тлже переживаю. #1026Опубліковано 12 грудень 2018 - 17:08
Сегодня как раз с таким ехали,целую дорогу орал на всю маршрутку,какие они бедные и несчастные,а все вокруг им должны,что они чуть ли даром людей возят
#1027Опубліковано 12 грудень 2018 - 18:02 Я вже взяла.) Але на 23-е, на 22.12 немає. І бельетаж. #1029Опубліковано 12 грудень 2018 - 18:24
Да, не работают ни терминалы,ни банкоматы нигде ( #1030Опубліковано 12 грудень 2018 - 18:45 в понедельник такое тоже было, только оплатила за сад, дальше ничего не работало(
#1031Опубліковано 12 грудень 2018 - 18:55 В двух магазинах рассчитывалась по терминалу, все нормально было. #1032Опубліковано 12 грудень 2018 - 19:02
Это геморрой а не Приват банк, это я вам как бухгалтер говорю! Нет ничего хуже чем зп проект в этом гребаном банке.
#1033Опубліковано 12 грудень 2018 - 19:02 а Приват24 працює? #1034Опубліковано 12 грудень 2018 - 19:02
неужели стало все НА СТОЛЬКО хреново?((( #1036Опубліковано 12 грудень 2018 - 19:05 Пробовала оплатить на укрзализнице билет, три раза выдавало ошибку транзакции как-то странно отражались, главное чтобы не списались три раза, так как билет так и не купила . Сегодня пробовать больше не хочу Відредаговано Tala, 12 грудень 2018 - 19:07. #1037Опубліковано 12 грудень 2018 - 19:13 А нам банан только с сегодняшнего дня можно по чуть-чуть вводить. А варенье и мед на месяц запретили Мой ягоды любит в каше (в морозилке есть), но и их нельзя Потому даже солёную овсянку практикуем. После больничной домашняя идёт намного лучше. Вареным мясом маскирую Відредаговано mitera, 12 грудень 2018 - 19:15.
#1038Опубліковано 12 грудень 2018 - 19:14
Сьогодні була майже свідком як маршрутка збила дівчинку на Європейській навпроти медакадемії.
"Майже свідком" - тому що голову повернула коли почула звук удару, а самого моменту не бачила. Їй років 12-13, перебігала дорогу разом зі старшим хлопцем (брат?), Обоє не наші, якби не її вік, то 100% -студенти-іноземці з академії, яких там дуже багато. Дівчинка лежала в "сліпій зоні" маршрутки, водій до кінця і не зрозумів, що сталося. Відкрив двері, виглянув і...поїхав далі. Хлопець схопив дівчину на руки і поніс її на зуп. Шевченка, туди куди вони і збиралися скоротити собі дорогу. мабуть, водій побачив цей момент і вирішив що все нормально. Коли ніс дівчину через дорогу, їх ледве не збила інша машина, бо хлопець в стані шоку пішов уперед навіть не дивлячись наліво-направо. У дівчини шок і щось з рукою (трималася за неї постійно) і ногою (не могла стати). Набігла куча співчуваючих, в основному пенсіонери, возмущалися поведінкою водія, такий-сякий, урод, наче він апріорі винен бо він за кермом і ніхто! ніхто не звинуватив дівчину що вона сама винна, що перебігала дорогу у такому місці з таким інтенсивним рухом за 100 метрів ввд підземного переходу. Одна баба каже внукові - от бачиш, треба обережніше переходити. Тобто вона не сказала що там не можна переходити! Як на мене, то дитині треба було сказати - ось бачиш що буває. Тому переходь дорогу тільки на переході. Тексту багато вийшло, пишу на емоціях, дуже злякалася коли почула удар і коли вони знову ледь не потрапили під машину.
#1039Опубліковано 12 грудень 2018 - 19:23
Він, апріорі, винен, бо втік з місця ДТП!!!
ТАк, вона винна і зараз, як ніколи, треба ввести покарання пішоходів. Проте водій не мав права їхати з місця події.
У неї перелом та закрита ЧМТ.
#1040Опубліковано 12 грудень 2018 - 19:23
Я о том же подумала, что переходили в неположенном месте, когда читала статью. Буквально вчера возвращались со школы искусств в седьмом часу, и в этом же районе мужчина переходил дорогу, темно , ничего не видно... Чем люди думают в такие моменты?... Моя четырехлетка и то знает, что переходить можно только на зебре и светофоре... А есть такие, что сами бегут на красный и ребенка за собой тянет...
Не стану защищать и водителя маршрутки, уже миллион раз сказано какие они профи... Вопрос почему никто не записал его номер? почему пассажиры дали ему уехать ? Все наше безразличие - каждый сам за себя Відредаговано Katrusja, 12 грудень 2018 - 19:25.
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |