Вишиваємо в дружньому колі (наші процеси)
7219 відповідей у цій темі
Опубліковано 30 травень 2015 - 15:22
Сузір'я - це де? зорієнтуй? якщо, наприклад, я стою на зупинці обличчям до Універсаму
І скільки приблизно така тканина в магазині коштує? в інеті я подивилася) хочу порівняти де вигідніше))
на вул. 23 вересня. Якщо стохш на зупинці, то зліва і трохи ззаду. Там де ряд магазинчиків Куліничі, Рідне село і т.д. Великий магазин, там є відділ тканин.
Опубліковано 30 травень 2015 - 23:28
Сузір'я - це де? зорієнтуй? якщо, наприклад, я стою на зупинці обличчям до Універсаму
І скільки приблизно така тканина в магазині коштує? в інеті я подивилася) хочу порівняти де вигідніше))
Я брала по 110 грн за метр.
Nastojawaja
-
Місто:Краков
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 31 травень 2015 - 09:10
Результаты за неделю:
Было:
Стало:
Опубліковано 31 травень 2015 - 22:32
Nastojawaja
-
-
Опубліковано 31 травень 2015 - 22:52
Спасибо))) Я стараюсь
Опубліковано 01 червень 2015 - 09:21
Спасибо ))) Я стараюсь
Это у тебя адаптация так протекает?))
Опубліковано 01 червень 2015 - 16:29
выходные были продуктивными )
Nastojawaja
-
-
Опубліковано 01 червень 2015 - 16:43
Это у тебя адаптация так протекает?))
Если честно, то я очень мало ниток с собой взяла. За то прихватила все не вышитые наборы. Вот и вышивается
Опубліковано 01 червень 2015 - 23:37
Если честно, то я очень мало ниток с собой взяла. За то прихватила все не вышитые наборы. Вот и вышивается
Тань, а как там с ценами на вышивальные радости?
Nastojawaja
-
-
Опубліковано 02 червень 2015 - 08:02
Тань, а как там с ценами на вышивальные радости?
Ир, пока не знаю. Еще не искала магазины. Видела только один с пряжей. То пряжа по ценам, примерно, как у нас. Смотрела в интернете магазин с польскими наборами, то не зацепили совсем.
Опубліковано 02 червень 2015 - 13:53
меня дименшнс интересует, не выгоднее ли в польше брать?
девочки, смотрите что нашла. это отличная цена для этого набора, обычно он 30 дол http://www.ebay.com/...=item5675184a25
Nastojawaja
-
-
Опубліковано 02 червень 2015 - 16:15
Если увижу где-то, то напишу обязательно
Nastojawaja
-
-
Опубліковано 05 червень 2015 - 17:13
Было:
Стало:
Опубліковано 07 червень 2015 - 10:06
Казалось так много, а на фото ощущение, будто и не поменялось почти ничего
Перебралась на второй лист схемы
Фото с бэком и без:
И прогресс более крупным планом
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 07 червень 2015 - 10:18
Дана, молодець, так тримати!
А у мене застій, з того часу як поїхала Свєта, я нещасні залишки беку на млинцях дошити не можу, то,часу не вистачає, то ще чогось... А там роботи на 30 хвилин, ну тоді ще понашивати бісеринки. Треба якось ораганізовуватися і брати себе в руки, а то плани, плани)
Опубліковано 07 червень 2015 - 10:19
Ну так садись и делай!)) Вотпрямщас и без отговорок
Polinka78
-
-
Опубліковано 07 червень 2015 - 10:24
Ну так садись и делай!)) Вотпрямщас и без отговорок
Еееее) Сижу надворі з ноутом, сонечко світе, липа пахне, пташки співають) А це ж треба піднімати свою ...., іти в будинок, все виносити
Опубліковано 07 червень 2015 - 10:30
Ндааа, солидная отговорка)))
Давай иди выноси, потом времени не будет, хотелок еще много, а ты застряла на такой мелочи, айайай)))
Ну как минимум пожалей нас и покажи наконец, какая красота получилась, очень интересно, особенно когда написала про бисер)))
Покажу мужу, отправлю его блинчики готовить, хочу блинчиков, так что надо фото для мотивации
Polinka78
-
-
Опубліковано 07 червень 2015 - 10:35
Ндааа, солидная отговорка)))
Давай иди выноси, потом времени не будет, хотелок еще много, а ты застряла на такой мелочи, айайай)))
Ну как минимум пожалей нас и покажи наконец, какая красота получилась, очень интересно, особенно когда написала про бисер)))
Покажу мужу, отправлю его блинчики готовить, хочу блинчиков, так что надо фото для мотивации
оо, та це ще за фотоапаратом іти))))
про бісер: це єдине що я замовила на офіційному сайті, там бісер і ще якісь вісюльки, то бісер ну самий звичайнісінький, якби я сама купувала, то я б такий не купила, добре що він небагато коштує, тому що, наприклад, на мами Лєнину Вікторію він коштує огого скільки.
Polinka78
-
-
Опубліковано 07 червень 2015 - 10:49
ок, я тут подумала і вирішила не залишати тебе без млинців)
Ось результат на сьогоднішній день. Залишилося обшити мишку, одну сторону млинців і "летючий" млинець.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|