Торты
Розпочатий з чонка, 22 тра 2009 15:23
1524 відповідей у цій темі
Опубліковано 09 травень 2020 - 12:17
Донечці на ДН
P.s. Дякую за підказку,як зробити цифри.
Відредаговано mnadiyka2009, 09 травень 2020 - 12:18.
Опубліковано 14 травень 2020 - 11:31
Хочу зробити торт "Сливочные облака" . Сливки жирністю 10% підійдуть для суфле?
https://forum.say7.i...topic16299.html
Опубліковано 14 травень 2020 - 11:47
Хочу зробити торт "Сливочные облака" . Сливки жирністю 10% підійдуть для суфле? https://forum.say7.i...topic16299.html
Вони не зіб'ються, залишаться рідкими.
Тобто для смаку і в форматі желе підуть. Але саме потрібного ефекту не буде
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 15 травень 2020 - 14:27
Та не питання))) Посилання на рецепти дам пізніше, якщо когось щось зацікавить. Шоколадні медовики (обожнюю!) [font=georgia]
Наташа, какой крем делаете в шоколадный медовик?
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 15 травень 2020 - 15:49
Наташа, какой крем делаете в шоколадный медовик?
Заварний з какао з горіхами або без какао.
По авторському рецепту з какао, мені подобається, тоді торт ще більше виправдовує назву шоколадногою
Останні кілька разів робила без какао, симпатично виглядає контраст світлого крему ( не білого через горіхи, а просто світлого) і темних коржів.
По смаку різниці не помітила.
Зі сметаною не робила.
Katrusja
-
-
Опубліковано 15 травень 2020 - 16:08
Заварний з какао з горіхами або без какао.
По авторському рецепту з какао, мені подобається, тоді торт ще більше виправдовує назву шоколадногою
Останні кілька разів робила без какао, симпатично виглядає контраст світлого крему ( не білого через горіхи, а просто світлого) і темних коржів.
По смаку різниці не помітила.
Зі сметаною не робила.
можна більш детально рецепт крему, будь ласка)) бо коржі сьогодні спекла чоловіку на ДН, а з кремом ще не вирішила - робила колись зі сметаною заварний, але хочу ще щось спробувати))
Мрія
-
-
Опубліковано 15 травень 2020 - 17:25
можна більш детально рецепт крему, будь ласка)) бо коржі сьогодні спекла чоловіку на ДН, а з кремом ще не вирішила - робила колись зі сметаною заварний, але хочу ще щось спробувати))
І торт, і крем звідси. https://forum.say7.i...topic31882.html
Із моїх змін - масла менше, всього 50-75 г, скільки відріжу. Какао або додаю, або ні. А, я ще для шоколадності заливаю "ганашем", по рецепту ганаша, але на молоці, а не з вершками.
Katrusja
-
-
Опубліковано 15 травень 2020 - 17:29
І торт, і крем звідси. https://forum.say7.i...topic31882.html
Із моїх змін - масла менше, всього 50-75 г, скільки відріжу. Какао або додаю, або ні.
А, я ще для шоколадності заливаю "ганашем", по рецепту ганаша, але на молоці, а не з вершками.
спасибо! Буду экспериментировать )) п.с. тесто у меня те же ингредиенты, только все четко по весу - не люблю рецепты "на глаз", я тогда мукой 100% забриваю
Відредаговано Katrusja, 15 травень 2020 - 17:29.
Мрія
-
-
Опубліковано 15 травень 2020 - 17:44
спасибо! Буду экспериментировать )) п.с. тесто у меня те же ингредиенты, только все четко по весу - не люблю рецепты "на глаз", я тогда мукой 100% забриваю
Я сама така) уже і досвід маю, а фраза "муки, сколько тесто возьмет" дратує неймовірно.
У цьому рецепті борошна сиплю 3 скл, і трохи на підпил
Katrusja
-
-
Опубліковано 15 травень 2020 - 19:18
Я сама така) уже і досвід маю, а фраза "муки, сколько тесто возьмет" дратує неймовірно.
У цьому рецепті борошна сиплю 3 скл, і трохи на підпил
у меня 350гр. в рецепте
Опубліковано 20 травень 2020 - 08:37
Трішки похвастаюсь)
Опубліковано 20 травень 2020 - 08:41
Девочки, подскажите) Если печь бисквит в четверг, а торт делать в пятницу вечером, то в чем и как хранить бисквит? Когда его во что-то заворачивать - сразу или дать постоять какое-то время "на свободе"? )
Katrusja
-
-
Опубліковано 20 травень 2020 - 08:58
Трішки похвастаюсь)
дуже гарний!)
Belyanochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 20 травень 2020 - 09:00
Трішки похвастаюсь)
дуже красиво! Поділись деталями - які коржі, прослойка і чим зверху так "обмазала "?
Опубліковано 20 травень 2020 - 10:16
Девочки, подскажите) Если печь бисквит в четверг, а торт делать в пятницу вечером, то в чем и как хранить бисквит? Когда его во что-то заворачивать - сразу или дать постоять какое-то время "на свободе"? )
Якщо добу чекати, я остивший бісквіт загортаю в чистий рушник і зберігаю на холодильнику на дерев'яній дошці
Якщо довше, кладу в пакет і в холодильник або в морозильну камеру.
Опубліковано 20 травень 2020 - 10:20
дуже красиво! Поділись деталями - які коржі, прослойка і чим зверху так "обмазала "?
Бісквіт +крем: маскарпоне + сгущене молоко, консервовані персики. Прикрасила крем чиз.робила ефект нерівностей чайною ложкою +3 різні кольори крему. Ягоди, печиво, срібний кандурін.
Опубліковано 20 травень 2020 - 10:57
Я замотую бісквіт у харчову плівку як вихолоне. Зберігаю не в холодильнику добу приблизно.
Мрія
-
-
Опубліковано 20 травень 2020 - 11:27
з чертверга до п'ятниці якраз нормально буде, бісквіту треба вилежатися, щоб рівніше різався і було менше крихот при нарізанні.
Після того як вийняла з форми, я кладу бісквіт на годину-дві на решітку (тут ще зручність у тому, що якщо вийшла "шапка" у бісквіта то вона придавиться під вагою самого бісквіта), а потім замотую у харчову плівку і в холодильник. Може, можна і без холодильника, але, кажуть, холод краще.
В такому вигляді бісквіт навіть можна заморожувати (що кондитери і роблять при великому потоці роботи), від свіжоспеченого ви його ніколи не відрізните))
викуська
-
Місто:Полтава Боженко
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 20 травень 2020 - 16:59
Я когда то пекла такой бисквит 1 стакан сахара 4 яйца и 1 стакан муки. Миксера на данный момент нет,ну если отдельно яйца и долго взбиваю то нормально.Но в такой бисквит можна ложить разрыхлить или нет и как узнать сколько?
Мрія
-
-
Опубліковано 20 травень 2020 - 17:33
Я когда то пекла такой бисквит 1 стакан сахара 4 яйца и 1 стакан муки. Миксера на данный момент нет,ну если отдельно яйца и долго взбиваю то нормально.Но в такой бисквит можна ложить разрыхлить или нет и как узнать сколько?
Розпушувач для гарантії можете покласти, десь чайну ложку. Але з ним чи без, головне добре збиті яйця з цукром.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|