Перехід до вмісту

Фотографія

Досягнення наших малюків!

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
1574 відповідей у цій темі

#1021 limara

limara

(*_*)

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 238 повідомлення
  • Місто:Полтава - Мачухи
  • Ім'я:Оля. На "ти"!))))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 10 січень 2015 - 09:14

Ну все.....дотягли ми сьогодні своі ноги до рота)))

#1022 Эльфа

Эльфа

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 977 повідомлення
  • Ім'я:Elka

Нагороди

Опубліковано 10 січень 2015 - 14:35

А у нас совсем к ногам нет интереса!))) То поднимал коленку и ручкой бил по ней, а теперь и это не делает))

#1023 limara

limara

(*_*)

• Завсідники
  • 2 238 повідомлення

Нагороди

2          2      

Опубліковано 10 січень 2015 - 17:27

А у нас совсем к ногам нет интереса!))) То поднимал коленку и ручкой бил по ней, а теперь и это не делает))

Ще встигните))))

Ще встигните))))

#1024 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 10 січень 2015 - 21:00

мы с 4-х месяцев так развлекаемся, не успеваю носочки малявке менять))

#1025 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 10 січень 2015 - 22:47

мы с 4-х месяцев так развлекаемся, не успеваю носочки малявке менять))

І ми місяців  з 4-х так розважаємося. Тільки раніше посмоктати, а тепер ще й зняти шкарпетки цікаво - палець на нозі смачніший :xixixi:

А ще ми нарешті сидимо (нам 6міс.), самі не сідаємо, але хоч як посадиш, спинку тримає. Коли поповземо навіть не уявляю - так нам важко свої 9,7кг підняти  і встати на четвереньки  :(  

#1026 ludmila_24

ludmila_24

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 757 повідомлення
  • Місто:Подол
  • Ім'я:Люда

Нагороди

2    2    2    2   

Опубліковано 11 січень 2015 - 03:48

І ми місяців  з 4-х так розважаємося. Тільки раніше посмоктати, а тепер ще й зняти шкарпетки цікаво - палець на нозі смачніший :xixixi:

А ще ми нарешті сидимо (нам 6міс.), самі не сідаємо, але хоч як посадиш, спинку тримає. Коли поповземо навіть не уявляю - так нам важко свої 9,7кг підняти  і встати на четвереньки  :(  

Господи, девочки, ну куда вы все спешите "поперед батька в пекло"? Ну зачем Вы бедного ребенка сажаете раньше времени? Это ж такая нагрузка на позвоночник!

#1027 lidlekcc

lidlekcc

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 420 повідомлення
  • Місто:полтава

Нагороди

Опубліковано 11 січень 2015 - 04:11

), самі не сідаємо, але хоч як посадиш, спинку тримає. 

а зачем вы сажаете? назовите хоть одну нормальную причину?
куда спешить... если вас поставить на голову под стенкой - вы долго простоите? попробуйте...
думаю, что для спины ребенка приблизительно так же...

Коли поповземо навіть не уявляю - так нам важко свої 9,7кг підняти  і встати на четвереньки   :(  

Господи, девочки, ну куда вы все спешите "поперед батька в пекло"? Ну зачем Вы бедного ребенка сажаете раньше времени? Это ж такая нагрузка на позвоночник!

+100000 тищ

Відредаговано lidlekcc, 11 січень 2015 - 04:12.

#1028 Tatoshkina

Tatoshkina

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 162 повідомлення
  • Ім'я:Анна

Нагороди

3         

Опубліковано 11 січень 2015 - 09:12

У меня, например, пополз по-пластунски еще в 4 месяца (только за пультами и телефоном), в 6 по-нормальному пополз, а сел сам только в 7 месяцев. Так что, дите само знает, когда ему что делать и когда он физически к этому готов.

Відредаговано Tatoshkina, 11 січень 2015 - 16:23.

#1029 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 11 січень 2015 - 12:14

Да ніхто його не висаджує силком- сам з 4-х місяців пнеться і підтягується за руки. До 6 міс. вкладала одразу назад, а  тепер дозволяю посидіть. Старший теж був крупненький і так само сам навчився сідати із положення начетвереньки близько 7 міс. Так що треба було лежати і  не дозволяти підтягуватися...

Я написала про наші досягення- принаймні я їх ними вважаю. Хоче підтянутися і сісти в 6 міс. будь ласка, до сих пір падав, а тепер утримує себе і довольний.

Навіть не очікувала такої хвилі агресії...

Сто раз треба подумати тепер, ніж щось писати...

Відредаговано mitera, 11 січень 2015 - 12:16.

#1030 ludmila_24

ludmila_24

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 757 повідомлення
  • Місто:Подол
  • Ім'я:Люда

Нагороди

2    2    2    2   

Опубліковано 11 січень 2015 - 14:00

Вам показалось! Никакой агрессии. Мы же как лучше хотели. У меня сын сел когда му было почти 8 месяцев. Сам начал подтягиваться месяцев с пяти. Постоянно выпинался, подтягивался, хотел сесть, но сам не мог. Я его ложила на подушку в полулежаче состояние, и ему интереснее, и для спины нагрузки не было. если ребенок не может сам сесть, значит еще не готов. Дочка у меня уже сейчас пытается вставать, как только положишь голову чуть выше попы, сразу начинает подниматься. А если еще и за ручки  подтянуть её немножко, то радости нет предела.

Старший теж був крупненький і так само сам навчився сідати із положення начетвереньки близько 7 міс. Так що треба було лежати і  не дозволяти підтягуватися...

Никто ведь и не говорит что не нужно давать подтягиваться, всего навсего не нужно сажать пока САМ не сядет. 

#1031 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 11 січень 2015 - 16:04

а зачем вы сажаете? назовите хоть одну нормальную причину?
куда спешить... если вас поставить на голову под стенкой - вы долго простоите? попробуйте...
думаю, что для спины ребенка приблизительно так же...

Вам показалось! Никакой агрессии. 

да! прямо один позитив и добрые напутственные слова!  :sarcasm:

всегда приветствую обмен опытом, но никогда не понимала, когда кто-то считает себя умнее других, а моего ребенка бедным. особенно переходя на личности и указывая как и где мне, извините, стать!

повторюсь - больше не захочется делится своими достижениями!  :angry:

Відредаговано mitera, 11 січень 2015 - 16:05.

#1032 Tatoshkina

Tatoshkina

Дошкільня

• Активістки
  • 162 повідомлення

Нагороди

3         

Опубліковано 11 січень 2015 - 16:26

Да ніхто його не висаджує силком- сам з 4-х місяців пнеться і підтягується за руки. До 6 міс. вкладала одразу назад, а  тепер дозволяю посидіть. Старший теж був крупненький і так само сам навчився сідати із положення начетвереньки близько 7 міс. Так що треба було лежати і  не дозволяти підтягуватися...

Я написала про наші досягення- принаймні я їх ними вважаю. Хоче підтянутися і сісти в 6 міс. будь ласка, до сих пір падав, а тепер утримує себе і довольний.

Сто раз треба подумати тепер, ніж щось писати...

Мой тоже с 4 месяцев психовал жутко, сидеть хотел. Я его полулежа часто возила в коляске, тогда молчал.

• Panna87 це подобається

#1033 Tatoshkina

Tatoshkina

Дошкільня

• Активістки
  • 162 повідомлення

Нагороди

3         

Опубліковано 11 січень 2015 - 16:38

Не обижайтесь. Просто произошло недопонимание формулировок. Показалось, что Вы специально высаживаете ребенка и расстраиваетесь, что он до сих пор сам не сидит. Вот и вышла неразбериха)))

#1034 limara

limara

(*_*)

• Завсідники
  • 2 238 повідомлення

Нагороди

2          2      

Опубліковано 11 січень 2015 - 17:38

Я в поддержку)))) Моя тоже підтягується і сідає. Сама ясно спинки не тримає, але іі підтримую. Ну шо ж я зроблю як вона і в полусидячому положенні не хоче лежати, весь час піднімає голову. Якби рядом було за що схватитися то вже б і сиділа

#1035 limara

limara

(*_*)

• Завсідники
  • 2 238 повідомлення

Нагороди

2          2      

Опубліковано 11 січень 2015 - 17:47

А ще..... Коли ми з Настьою жили в селі, в нас там було пару діток одногодок. В них дітки сиділи самі з 6 місяців. На мене тюкали, що ми ще не сидимо. Участковий фельдшер настаювала з 6 міс висаджувати в подушки. Моя тьотка взагалі нас відсилала, забула як він називається, до лікаря який займається якщо не ходиш, не стоіш, не сидиш..... В результаті висажувань в подушки Настя сама сіла у 8 міс. І до Фєні оті подушки

#1036 Эльфа

Эльфа

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 977 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 11 січень 2015 - 22:35

да! прямо один позитив и добрые напутственные слова!  :sarcasm:

всегда приветствую обмен опытом, но никогда не понимала, когда кто-то считает себя умнее других, а моего ребенка бедным. особенно переходя на личности и указывая как и где мне, извините, стать!

повторюсь - больше не захочется делится своими достижениями!  :angry:

Не расстраивайтесь!Меня тож были тапками закидали (по другой теме))) просто сколько людей столько и мнений!Найдутся и те что поддержут и те что осудят)

Мы беремся за пальчики и подтягиваемся до сидячего положения, фиксируемся на пару тройку секунд и ложимся. Так головой вертит по сторонам))) Еще месяц назад как то заваливался то вперед то назад, а сейчас ровненько так держится) Педиатр в больнице так его поднимала, таким удивленным взглядом посмотрела мол "ого как умеет")))) Хотя я считаю что это для 4 месяцев нормальный результат))

В результаті висажувань в подушки Настя сама сіла у 8 міс. І до Фєні оті подушки

Мне сейчас говорят чтоб я в подушки садила....) Но мне боязко как то чтоб не навредить 

#1037 Montie

Montie

ХэппиШопик

• Завсідники
  • 2 274 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Светлана

Нагороди

Опубліковано 11 січень 2015 - 23:23

Не расстраивайтесь!Меня тож были тапками закидали (по другой теме))) просто сколько людей столько и мнений!Найдутся и те что поддержут и те что осудят)

Мы беремся за пальчики и подтягиваемся до сидячего положения, фиксируемся на пару тройку секунд и ложимся. Так головой вертит по сторонам))) Еще месяц назад как то заваливался то вперед то назад, а сейчас ровненько так держится) Педиатр в больнице так его поднимала, таким удивленным взглядом посмотрела мол "ого как умеет")))) Хотя я считаю что это для 4 месяцев нормальный результат))

Мне сейчас говорят чтоб я в подушки садила....) Но мне боязко как то чтоб не навредить 

в сад таких советчиков :4esslovo: ребенок САМ сядет, когда захочет, не надо ему помогать

#1038 Эльфа

Эльфа

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 977 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 11 січень 2015 - 23:25

в сад таких советчиков :4esslovo: ребенок САМ сядет, когда захочет, не надо ему помогать

Ну вот мы и ждем-с!))

#1039 Montie

Montie

ХэппиШопик

• Завсідники
  • 2 274 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Светлана

Нагороди

Опубліковано 11 січень 2015 - 23:26

Ну вот мы и ждем-с!))