Досягнення наших малюків!
Розпочатий з Алина_21, 20 чер 2012 22:48
1574 відповідей у цій темі
#1022Опубліковано 10 січень 2015 - 14:35
А у нас совсем к ногам нет интереса!))) То поднимал коленку и ручкой бил по ней, а теперь и это не делает)) #1023Опубліковано 10 січень 2015 - 17:27 Ще встигните)))) Ще встигните))))
#1025Опубліковано 10 січень 2015 - 22:47
І ми місяців з 4-х так розважаємося. Тільки раніше посмоктати, а тепер ще й зняти шкарпетки цікаво - палець на нозі смачніший А ще ми нарешті сидимо (нам 6міс.), самі не сідаємо, але хоч як посадиш, спинку тримає. Коли поповземо навіть не уявляю - так нам важко свої 9,7кг підняти і встати на четвереньки #1026Опубліковано 11 січень 2015 - 03:48
Господи, девочки, ну куда вы все спешите "поперед батька в пекло"? Ну зачем Вы бедного ребенка сажаете раньше времени? Это ж такая нагрузка на позвоночник! #1027Опубліковано 11 січень 2015 - 04:11
а зачем вы сажаете? назовите хоть одну нормальную причину?
+100000 тищ Відредаговано lidlekcc, 11 січень 2015 - 04:12.
#1028Опубліковано 11 січень 2015 - 09:12
У меня, например, пополз по-пластунски еще в 4 месяца (только за пультами и телефоном), в 6 по-нормальному пополз, а сел сам только в 7 месяцев. Так что, дите само знает, когда ему что делать и когда он физически к этому готов. Відредаговано Tatoshkina, 11 січень 2015 - 16:23.
#1029Опубліковано 11 січень 2015 - 12:14 Да ніхто його не висаджує силком- сам з 4-х місяців пнеться і підтягується за руки. До 6 міс. вкладала одразу назад, а тепер дозволяю посидіть. Старший теж був крупненький і так само сам навчився сідати із положення начетвереньки близько 7 міс. Так що треба було лежати і не дозволяти підтягуватися... Я написала про наші досягення- принаймні я їх ними вважаю. Хоче підтянутися і сісти в 6 міс. будь ласка, до сих пір падав, а тепер утримує себе і довольний. Навіть не очікувала такої хвилі агресії... Сто раз треба подумати тепер, ніж щось писати... Відредаговано mitera, 11 січень 2015 - 12:16. #1030Опубліковано 11 січень 2015 - 14:00 Навіть не очікувала такої хвилі агресії... Вам показалось! Никакой агрессии. Мы же как лучше хотели. У меня сын сел когда му было почти 8 месяцев. Сам начал подтягиваться месяцев с пяти. Постоянно выпинался, подтягивался, хотел сесть, но сам не мог. Я его ложила на подушку в полулежаче состояние, и ему интереснее, и для спины нагрузки не было. если ребенок не может сам сесть, значит еще не готов. Дочка у меня уже сейчас пытается вставать, как только положишь голову чуть выше попы, сразу начинает подниматься. А если еще и за ручки подтянуть её немножко, то радости нет предела. Старший теж був крупненький і так само сам навчився сідати із положення начетвереньки близько 7 міс. Так що треба було лежати і не дозволяти підтягуватися... Никто ведь и не говорит что не нужно давать подтягиваться, всего навсего не нужно сажать пока САМ не сядет. #1031Опубліковано 11 січень 2015 - 16:04
да! прямо один позитив и добрые напутственные слова! всегда приветствую обмен опытом, но никогда не понимала, когда кто-то считает себя умнее других, а моего ребенка бедным. особенно переходя на личности и указывая как и где мне, извините, стать! повторюсь - больше не захочется делится своими достижениями! Відредаговано mitera, 11 січень 2015 - 16:05. #1032Опубліковано 11 січень 2015 - 16:26
Мой тоже с 4 месяцев психовал жутко, сидеть хотел. Я его полулежа часто возила в коляске, тогда молчал.
#1034Опубліковано 11 січень 2015 - 17:38
Я в поддержку)))) Моя тоже підтягується і сідає. Сама ясно спинки не тримає, але іі підтримую. Ну шо ж я зроблю як вона і в полусидячому положенні не хоче лежати, весь час піднімає голову. Якби рядом було за що схватитися то вже б і сиділа
#1035Опубліковано 11 січень 2015 - 17:47
А ще..... Коли ми з Настьою жили в селі, в нас там було пару діток одногодок. В них дітки сиділи самі з 6 місяців. На мене тюкали, що ми ще не сидимо. Участковий фельдшер настаювала з 6 міс висаджувати в подушки. Моя тьотка взагалі нас відсилала, забула як він називається, до лікаря який займається якщо не ходиш, не стоіш, не сидиш..... В результаті висажувань в подушки Настя сама сіла у 8 міс. І до Фєні оті подушки
#1036Опубліковано 11 січень 2015 - 22:35
Не расстраивайтесь!Меня тож были тапками закидали (по другой теме))) просто сколько людей столько и мнений!Найдутся и те что поддержут и те что осудят) Мы беремся за пальчики и подтягиваемся до сидячего положения, фиксируемся на пару тройку секунд и ложимся. Так головой вертит по сторонам))) Еще месяц назад как то заваливался то вперед то назад, а сейчас ровненько так держится) Педиатр в больнице так его поднимала, таким удивленным взглядом посмотрела мол "ого как умеет")))) Хотя я считаю что это для 4 месяцев нормальный результат)) В результаті висажувань в подушки Настя сама сіла у 8 міс. І до Фєні оті подушки Мне сейчас говорят чтоб я в подушки садила....) Но мне боязко как то чтоб не навредить #1037Опубліковано 11 січень 2015 - 23:23
в сад таких советчиков ребенок САМ сядет, когда захочет, не надо ему помогать
#1039Опубліковано 11 січень 2015 - 23:26
наслаждайтесь пока. Бо потом как побежит, не словишь
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |