Перехід до вмісту

Фотографія

Коронавірус COVID19

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
5929 відповідей у цій темі

#1001 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 24 квітень 2020 - 19:26

можна посилання на останні дослідження?
  • mitera це подобається

#1002 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 24 квітень 2020 - 19:28

я, на жаль, посилання не зберігаю.

#1003 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 24 квітень 2020 - 20:29

Не знаю, наскільки достовірне джерело, але як і раніше пишуть, що вірус мутує і загроза повторного захворювання досить висока

https://tv.ua/trend/...le-koronavirusa

#1004 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 24 квітень 2020 - 20:55

Я, когда знакомому с Италии случайно упомянула что у меня есть балкон, он плакался минут 40. Говорит это прям роскошь. И он бы полцарства за него отдал :)
Поэтому люди, у которых частный сектор не имеют права ставить грустный смайлик вааапсче :) Имхо, конечно же )))

Пффф, ти не правильно мене зрозуміла. Я не переймаюся, що мої діти не виходять. Я взагалі на цей рахунок не парюсь - посидять вдома, вікно відкрию
Мене вводить в ступор безпечність інших. До речі, були сьогодні в Метро, такої кількості народу я вже і не пам'ятаю там. А з дітьми.. думаєш брали стратегічно важливе щось, та фіг там. Чіпси/ сосок дітям І часовий вигул по магазину.
П.с. навіть при власному дворі діти зараз гуляють дуже рідко. Тут зараз скажений вітер, в дворі гуляти некомфортно. Так що сидять вдома))

#1005 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 24 квітень 2020 - 22:39

Інно, мене зацікавив саме факт 8-місячного іммунітету, не читала такого, та і 8 місяців наче ще минуло з першого виявленого зараження. А те, що мутує, це так, всі хочуть жити, віруси також, це для них звичайна практика))

#1006 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 24 квітень 2020 - 22:55

Інно, мене зацікавив саме факт 8-місячного іммунітету, не читала такого, та і 8 місяців наче ще минуло з першого виявленого зараження. А те, що мутує, це так, всі хочуть жити, віруси також, це для них звичайна практика))

буквально вчора про це читала, якщо знову десь трапиться та стаття, я скину. Не знаю, звідки впевненість про 8 міс, може екстраполюють по зменшенню кількості антитіл? Я від цього дуже далека.

#1007 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 431 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 24 квітень 2020 - 23:24

А можете рассказать простим язиком, в чем смисл вакцинации если все вируси мутируют?
Ви же, медработник, я не перепутала))?

#1008 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 25 квітень 2020 - 10:48

Мутирование вируса не равно изменению его антигенных свойств, а вакцинация-это способ научить организм реагировать на антигены. Для одних возбудителей достаточно один раз показать, как работать, для других нужно "повторение -мать учения", то есть ревакцинация. Ну, а от некоторых нужно каждый год прививаться.

#1009 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 498 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 25 квітень 2020 - 11:05

Еквадор з 14:40, і зовсім інші дані на рахунок померлих на worldometers
Мабуть і уряд Китаю каже, що все добре, і наш каже, що всі всім забезпечені

#1010 Belyanochka

Belyanochka

мама чудо-мальчиков и маленькой девочки

• Завсідники
  • 4 157 повідомлення
  • Ім'я:Люда, со мной на ты))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 25 квітень 2020 - 13:10

це я просто себе заспокоюю. Люди ж за себе самі мають думати( я не можу ні свій розум вставити, ні розстріляти)
ні, це фейк. По осианнім дослідженням 8 місяців імунітет.

Показували якусь депутатку зі слуги народу, що вона повторно захворіла на ковід ( дивилась тиждень тому по телевізору)
Діти сидять вдома,гуляють в дворі, але і масових гулянь сусідських дітей не бачу. Всі в одиночку з батьками то до ворскли, то до Коломака, то на "веліках" до дамби.
Мені найменшу важче всього утримувати в ізоляції, вона не розуміє чому до качель не ходимо, в атб папа не бере з собою))). Вона вже з усіх тюльпанів квіти пообривала, наступними будуть піони.....

#1011 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 25 квітень 2020 - 13:43

Фрагменты из интервью немецкого независимого журналиста Кена Йебсена с профессором доктором Сушарит Бхакди (Prof. Dr. Sucharit Bhakdi), руководившего с 1991 по 2012 год институтом медицинской микробиологии и гигиены города Майнца:

"Прежде чем ограничивать гражданские права нужно точно знать насколько вирус опасен!"

Відредаговано Ксаночка, 25 квітень 2020 - 13:53.

• kulolga це подобається

#1012 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 25 квітень 2020 - 15:00

Я так розумію, що закликають до самоізоляції, щоб не трапилося раптової великої хвилі хворих, бо наша медицина не те що не впорається, а просто захлинеться...

До понеділка я не дуже близько до серця брала ситуацію з ковідом - це десь там, далеко, серед моїх знайомих хворих немає і т.д. (ми звичайно ізолювалися на повну - з 1 квітня я в цивілізацію не вибиралася). А от в понеділок дізналася, що перший хворий у Миргороді - це був чоловік моєї однокласниці, а потім і вона захворіла. Він лежав у Полтаві під ШВЛ, вона порівняно легко перенесла. Але... за пару днів до прояву вірусу у нього, вони приїжджали в гості до батьків і родичів у смт, де моя мама живе. Одним словом, ковід все ближче..

Ще й вчора дізналася, що гуртожиток у Вишневому, в якому багато захворівших, знаходиться через 3 будинки від місця проживання мого племінника...

Це наближений до Лисака, який, за словами лікарів, вів себе неадекватно і вимагав покласти його з почестями в інфекційну?
Скандалець був непоганий.

#1013 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 25 квітень 2020 - 15:20

Показували якусь депутатку зі слуги народу, що вона повторно захворіла на ковід ( дивилась тиждень тому по телевізору)
Діти сидять вдома,гуляють в дворі, але і масових гулянь сусідських дітей не бачу. Всі в одиночку з батьками то до ворскли, то до Коломака, то на "веліках" до дамби.
Мені найменшу важче всього утримувати в ізоляції, вона не розуміє чому до качель не ходимо, в атб папа не бере з собою))). Вона вже з усіх тюльпанів квіти пообривала, наступними будуть піони.....

з того, що я читаю, таки не доведені випадки повторного зараження у світі, вважається, що сам вірус може довго жити в деяких організмах, але не може ні заражати через якийсь час, ні розмножуватись, проте тести на нього реагують.

Скажіть, хто знає, ПЦР же тільки в активній фазі хвороби показує? Якщо перехворів він не покаже? Бо мені намагаються довести інакше.

#1014 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 431 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 25 квітень 2020 - 15:27

того, що я читаю, таки не доведені випадки повторного зараження у світі, вважається, що сам вірус може довго жити в деяких організмах, але не може ні заражати через якийсь час, ні розмножуватись, проте тести на нього реагують.

Нашим депутатам даже законы вирусологии не указ)) 

#1015 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення
  • Ім'я:Олена

Нагороди

Опубліковано 25 квітень 2020 - 15:29

Це наближений до Лисака, який, за словами лікарів, вів себе неадекватно і вимагав покласти його з почестями в інфекційну?
Скандалець був непоганий.

Я не знаю до кого він наближений, ми не спілкуємося близько) Балаклієць його прізвище

#1016 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 25 квітень 2020 - 20:59

Не пойму какой смысл в ношении перчаток. Я понимаю, когда медик их одевает для манипуляций или перед контактом с пациентом. Я понимаю, когда они свежие. Я не понимаю, когда массово вижу заср@ные перчатки, которые грязнее тротуара. Какой смысл ?

Сегодня отправляла посылку. Пока грузился компьютер, девочка-оператор неосознано стащила маску и откусила заусеницу на пальце.

#1017 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 25 квітень 2020 - 21:37

Перчатки нужно носить для того, чтобы дезинфектор руки не угробил... И только...

#1018 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 25 квітень 2020 - 21:48

Мне нравится, как сейчас в Сільпо: на входе коврик с пропиткой, перчатки и санитайзер, охранник вежливо предлагает каждому входящему воспользоваться санитайзером либо надеть одноразовые перчатки, маски это само собой. Я не против, если такие меры останутся надолго и никто не будет грязными руками трогать и ковырять огурцы, редиску и другие неупакованные товары.

#1019 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 25 квітень 2020 - 21:54

Рукавички це дійсно супер....ох і дратують ,,любители,,,все перелапати.Ну як так можна?А потім розкажуть молодь не вихована.Ну не бачила жодного разу дівчат молодих чи хлопців мацаючих весь хліб у Маркетопті.

#1020 Сана

Сана

Вообще-то я ангел, просто на метле быстрее...)))

• Завсідники
  • 2 836 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

3         

Опубліковано 25 квітень 2020 - 21:59

Рукавички це дійсно супер....ох і дратують ,,любители,,,все перелапати.Ну як так можна?А потім розкажуть молодь не вихована.Ну не бачила жодного разу дівчат молодих чи хлопців мацаючих весь хліб у Маркетопті.

Я бачила підлітків, які мацали випічку в Сільпо (не в період карантину) . Робила їм зауваження.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама