Коронавірус COVID19
Розпочатий з Jilly, 27 бер 2020 15:37
5929 відповідей у цій темі
#1002Опубліковано 24 квітень 2020 - 19:28 я, на жаль, посилання не зберігаю. #1003Опубліковано 24 квітень 2020 - 20:29
Не знаю, наскільки достовірне джерело, але як і раніше пишуть, що вірус мутує і загроза повторного захворювання досить висока https://tv.ua/trend/...le-koronavirusa
#1004Опубліковано 24 квітень 2020 - 20:55 Пффф, ти не правильно мене зрозуміла. Я не переймаюся, що мої діти не виходять. Я взагалі на цей рахунок не парюсь - посидять вдома, вікно відкрию Мене вводить в ступор безпечність інших. До речі, були сьогодні в Метро, такої кількості народу я вже і не пам'ятаю там. А з дітьми.. думаєш брали стратегічно важливе щось, та фіг там. Чіпси/ сосок дітям І часовий вигул по магазину. П.с. навіть при власному дворі діти зараз гуляють дуже рідко. Тут зараз скажений вітер, в дворі гуляти некомфортно. Так що сидять вдома))
#1005Опубліковано 24 квітень 2020 - 22:39
Інно, мене зацікавив саме факт 8-місячного іммунітету, не читала такого, та і 8 місяців наче ще минуло з першого виявленого зараження. А те, що мутує, це так, всі хочуть жити, віруси також, це для них звичайна практика))
#1006Опубліковано 24 квітень 2020 - 22:55 буквально вчора про це читала, якщо знову десь трапиться та стаття, я скину. Не знаю, звідки впевненість про 8 міс, може екстраполюють по зменшенню кількості антитіл? Я від цього дуже далека. #1007Опубліковано 24 квітень 2020 - 23:24 А можете рассказать простим язиком, в чем смисл вакцинации если все вируси мутируют? Ви же, медработник, я не перепутала))? #1008Опубліковано 25 квітень 2020 - 10:48
Мутирование вируса не равно изменению его антигенных свойств, а вакцинация-это способ научить организм реагировать на антигены. Для одних возбудителей достаточно один раз показать, как работать, для других нужно "повторение -мать учения", то есть ревакцинация. Ну, а от некоторых нужно каждый год прививаться.
#1010Опубліковано 25 квітень 2020 - 13:10 Показували якусь депутатку зі слуги народу, що вона повторно захворіла на ковід ( дивилась тиждень тому по телевізору) Діти сидять вдома,гуляють в дворі, але і масових гулянь сусідських дітей не бачу. Всі в одиночку з батьками то до ворскли, то до Коломака, то на "веліках" до дамби. Мені найменшу важче всього утримувати в ізоляції, вона не розуміє чому до качель не ходимо, в атб папа не бере з собою))). Вона вже з усіх тюльпанів квіти пообривала, наступними будуть піони.....
#1011Опубліковано 25 квітень 2020 - 13:43
Фрагменты из интервью немецкого независимого журналиста Кена Йебсена с профессором доктором Сушарит Бхакди (Prof. Dr. Sucharit Bhakdi), руководившего с 1991 по 2012 год институтом медицинской микробиологии и гигиены города Майнца:
"Прежде чем ограничивать гражданские права нужно точно знать насколько вирус опасен!" Відредаговано Ксаночка, 25 квітень 2020 - 13:53.
#1012Опубліковано 25 квітень 2020 - 15:00 Це наближений до Лисака, який, за словами лікарів, вів себе неадекватно і вимагав покласти його з почестями в інфекційну? Скандалець був непоганий. #1013Опубліковано 25 квітень 2020 - 15:20 з того, що я читаю, таки не доведені випадки повторного зараження у світі, вважається, що сам вірус може довго жити в деяких організмах, але не може ні заражати через якийсь час, ні розмножуватись, проте тести на нього реагують. Скажіть, хто знає, ПЦР же тільки в активній фазі хвороби показує? Якщо перехворів він не покаже? Бо мені намагаються довести інакше.
#1014Опубліковано 25 квітень 2020 - 15:27 того, що я читаю, таки не доведені випадки повторного зараження у світі, вважається, що сам вірус може довго жити в деяких організмах, але не може ні заражати через якийсь час, ні розмножуватись, проте тести на нього реагують. Нашим депутатам даже законы вирусологии не указ))
#1015Опубліковано 25 квітень 2020 - 15:29
Я не знаю до кого він наближений, ми не спілкуємося близько) Балаклієць його прізвище #1016Опубліковано 25 квітень 2020 - 20:59 Не пойму какой смысл в ношении перчаток. Я понимаю, когда медик их одевает для манипуляций или перед контактом с пациентом. Я понимаю, когда они свежие. Я не понимаю, когда массово вижу заср@ные перчатки, которые грязнее тротуара. Какой смысл ? Сегодня отправляла посылку. Пока грузился компьютер, девочка-оператор неосознано стащила маску и откусила заусеницу на пальце. #1018Опубліковано 25 квітень 2020 - 21:48
Мне нравится, как сейчас в Сільпо: на входе коврик с пропиткой, перчатки и санитайзер, охранник вежливо предлагает каждому входящему воспользоваться санитайзером либо надеть одноразовые перчатки, маски это само собой. Я не против, если такие меры останутся надолго и никто не будет грязными руками трогать и ковырять огурцы, редиску и другие неупакованные товары.
#1020Опубліковано 25 квітень 2020 - 21:59 Я бачила підлітків, які мацали випічку в Сільпо (не в період карантину) . Робила їм зауваження. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |