Девочки, с 1го числа стартуем? Ключевая темк вышиванки. Н о все жалающие долгострои присоеденяемся!
А з процесами вишиванок будемо тут звітувати? Чи у темі "Вишиванки"?
Вишиваємо в дружньому колі (наші процеси)
Розпочатий з smakovska, 08 жов 2014 08:14
7219 відповідей у цій темі
#1005Опубліковано 30 травень 2015 - 06:43 С удовольствием присоединилась бы к вам вышивать дочке вышиванку (моя давняя мечта), но моя изнанка будет не идеальной (очень далеко не идеальной). По этому пока попрактикуюсь. Кстати, вопрос для профи) Если в одном квадратике 10*10 много разных цветов вы вышиваете как обычно или методом парковки. Если да - то намного ли больше уходит ниток? #1006Опубліковано 30 травень 2015 - 07:12 Дівчатка, стосовно вишиванки.. порадьте, що краще (і дешевше) - взяти готову заготовку, чи набрати тканину, розкроїти і по ній вишивати? #1007Опубліковано 30 травень 2015 - 08:04
Набрати тканину. Принаймні так було пару місяців назад. На чоловіковій вишиванці економія вийшла близько 150 грн. #1008Опубліковано 30 травень 2015 - 09:07
Нуу, изнанка и у меня не идеальна, но где же еще учиться? У меня сейчас вышиванка мужу с единичными крестиками, то каждый прикрепляю и отрезаю нитку. Протяжек же быть не должно..
У меня экономия получилась еще больше. Ткань купила по старой цене, а заготовки сейчас караульные. Тоже мне покроили и сшили, а я сейчас ковыряю. #1009Опубліковано 30 травень 2015 - 09:15
А я делаю небольшие протяжки. Потом покажу изнанку. Не очень красивая, но и не капец-капец)
Девочки, покажите изнанку своих домиков) #1010Опубліковано 30 травень 2015 - 09:19 Тоже мне покроили и сшили у мене з "покроїли" складно... теоретично я знаю як викроїти малій сорочку, але практично не шила уже років 15.. я хотіла спочатку розкроїти, а вже потім вишивати і після того тільки зшити. Треба шукати гарну швею
#1011Опубліковано 30 травень 2015 - 09:28
Форум в помощь))) Сыну кроила и шила сама. А мужу захотелось более аккуратнее. Наверно у нас с Лерой одна швея. #1012Опубліковано 30 травень 2015 - 09:44 Я абсолютно не заморачиваюсь с изнанкой вышитых картин, не вижу в этом смысла. И длинные хвостики, когда нитка заканчивается, не отрезаю, потом могут где-то случайно дополнительно закрепится стежками какой-то другой нитки. Так что нечего там показывать))) #1013Опубліковано 30 травень 2015 - 09:56
Я купуватиму заготовку і приєднуся тоді, як тільки вона до мене доїде. Хотілося б теж розкроєну і зшиту, але шиття - це не моє, а просити чоловіка, щоб зшив, було б дуже смішно)
На рахунок вивороту, солідарна з Даною. Я в картинах цим не переймаюся, це ж не сорочки і рушники. А з будиночком взагалі смішно вийшло) Я коли шила вузлики, допускала протяжки, якщо вузлики недалеко один від одного. І таким чином, у мене ззаду вийшли "сузір'я"!))))) так що у мене справжнє небо, і ззаду, і спереду))) #1014Опубліковано 30 травень 2015 - 10:12 говорила тільки що з мамою - вона в мене гарно шиє) Сказала, що розкроїть, мені залишиться тільки вишити і зістрочити, бо їй не можна. Так що до флешмобу приєднаюся коли буде в мене все розкроєно.. але тканину піду купувати вже у вівторок. Тому звідси таке запитання: у Находці є така тканина? чи у Рушничку краще подивитися? І як вона ідентифікується - просто тканина для вишиванок? про що у продавців запитувати?)))
#1017Опубліковано 30 травень 2015 - 11:20
В Находке нет. Я купила в Сузирьи (на 23м сентября). В Рушничке тоже есть, НО мне не понравилось переплетение нитей - слишком крупная.
Ткань так и называется сорочечная.
#1019Опубліковано 30 травень 2015 - 13:06 Я купила в Сузирьи (на 23м сентября) Сузір'я - це де? зорієнтуй? якщо, наприклад, я стою на зупинці обличчям до Універсаму
І скільки приблизно така тканина в магазині коштує? в інеті я подивилася) хочу порівняти де вигідніше)) Відредаговано Гелла, 30 травень 2015 - 13:27. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |