В Якабу если заказать, в субботу можно получить - они оперативно работают.
у них просто написано 4-5 дней, боюсь рисковать)
![]() Детские книги: ФОТО и отзывы
Розпочатий з o_ma, 22 бер 2011 00:35
1406 відповідей у цій темі
Опубліковано 05 березень 2015 - 23:25
Нет, там Новой почтой или Автолюксом вообще быстро приходит, в пункт самовывоза - можно попасть (если не изменяет память, там по определенным дням приходят заказы). Это самый оперативный магазин, в течении суток можно получить, особенно если завтра с утра позвонить и сказать, что нужно на вчера. Дописано: Только что проверила, положила ее в корзину - отгрузка Новой почтой завтра, значит в субботу будет в Полтаве (Автолюксом может еще быстрее, только предоплата транспортных кажется нужна). Відредаговано Kalinna, 05 березень 2015 - 23:38.
Опубліковано 07 березень 2015 - 00:48 Назва 8 книг: "Різдво у Петсона", "Петсон, Фіндус і торт на іменини", "Як Фіндус загубився", "Петсон, Фіндус і переполох на городі", "Хвилина півнячого кукуріку", "Коли Петсон сумує", "Полювання на лиса", "Петсон, Фіндус і намет"
Автор: Нордквіст Свен Ілюстрації: Нордквіст Свен Видавництво: "Навчальна книга - Богдан" Сторінок: 24 - 28 сторінок у кожній з книг
Всі книжки можна погортати на сайті видавництва - http://bohdan-books....og/book/103222/
Всесвітньовідомі пригоди "Петсона і Фіндуса" - це історії про дружбу самотнього чоловіка і кота. Класичне протиставлення дитячого і дорослого сприйняття світу, веселі історії і чудові малюнки! Вони стали популярними у багатьох країнах, на їх основі створювали повнометражні мультфільми і серіали. Добре, що і українські батьки можуть придбати ці книжки за доступною ціною (33 грн. за книгу) і діти мають змогу з познайомитися з Петсоном і Фіндусом. Відредаговано Марина22, 07 березень 2015 - 01:02.
Опубліковано 07 березень 2015 - 16:05 У видавництва "Урбіно" зараз акція до дня народження Енн Ширлі. Всі книжки з цієї серії продають по 40 грн. Замовлення приймають на [email protected]. Я замовила 5-го, а сьогодні вже і отримала Новою поштою. За послуги Нової пошти заплатила 30 грн. https://www.facebook.com/bozhena.antonyak?fref=nf Цитати з книги "Енн із зелених дахів":
"..я знаю, що мене треба покарати. Ви просто зобов'язані це зробити, Марілло. Тож покарайте мене, будь ласка, негайно, бо я хочу піти на пікнік із чистим сумлінням."
"Я нічого не зможу їсти. Моє серце розбите. Я надіюся, колись вас буде гризти сумління, Марілло, за те, що розбили його, та я пробачаю вам. ... Але не просіть мене їсти нічого, надто відвареної свинини з овочами. Це така неромантична їжа, коли душу терзає горе."
Діалог дівчинки зі стареньким опекуном: "— Метью, а ви в школі вивчали геометрію? — Ну-у-у… ні, не вивчав, — відповів Метью, враз прокидаючись. — Шкода, — зітхнула Енн, — бо тоді ви могли б мені поспівчувати. А коли ви її не вивчали, то й не поспівчуваєте, бо ви ж не знали, що воно таке. Через неї в мене геть не лишається радості в житті. Метью, я нічогісінько не тямлю в геометрії."
Назва 5 книг: "Енн із зелених дахів", "Енн із Ейвонлі", "Енн із острова принца Едварда", "Енн із Шелеских тополь", "Енн у домі мрії" Автор: Люсі-Мод Монтгомері Ілюстрації: (в середені книг ілюстрацій немає) Видавництво: "Урбіно" Сторінок: 272 - 320 сторінок у кожній з книг
Відредаговано Марина22, 07 березень 2015 - 16:41.
Опубліковано 09 березень 2015 - 18:35 Назва: "Тарасове перо" - повість-казка про дитинство і юність Тараса Шевченка Автор: Євген Білоусов Ілюстрації: Оксана Хейлик Видавництво: "Навчальна книга - Богдан" Сторінок: 112
для молодших школярів
Мій відгук на цю книгу - https://www.facebook...25062157&type=3
Spoiler
Відредаговано Марина22, 17 березень 2015 - 23:03.
Опубліковано 09 березень 2015 - 20:53 Дуже цікава різдвяна казка, для дітей 5-10 років (саме такий вік вказало видавництво - погоджуюсь). Головний герой хлопчик Тишко, мама і тато якого працюють янголами на небі... Розповідь дуже зворушлива, може викликати сльози, але такі книги потрібно читати, саме вони роблять нас добрішими і закарбовуються на все життя. Видання на висоті: блок книги прошитий, крейдований папір і гарні ілюстрації. Книга написана співучою українською мовою, а не перекладена з російської. PS: Звертаю увагу на фото 10, героїню названо "мрякою", але як на мене - це інший персонаж, для особливо вразливих натур ця ілюстрація може бути не прийнятною! Відредаговано Kalinna, 10 березень 2015 - 00:18.
Опубліковано 10 березень 2015 - 23:59 Покажу свое недавнее приобретение в КС - давно хотела эту книжечку, да все находилось что-то более желанное, а тут к огромной радости увидела ее, по более, чем нормальной цене.
Название: Иван-дурак PS: По всей видимости рука у меня легкая: когда покупала их было штук 5-6, а через несколько дней - ни одной не осталось! Відредаговано Kalinna, 11 березень 2015 - 21:23.
Опубліковано 12 березень 2015 - 11:15 Долго я присматривалась к этой книге... Иллюстрации, мягко-говоря, меня не вдохновляли, но с момента ее получения сына сразу заинтересовался. Как всегда, мельком прочла сама и оказалось, что иллюстрации очень гармонично дополняют текст (сейчас эта сказка в другом оформлении, меня явно не привлекает). Сама история подойдет деткам 5-8 лет, можно читать и раньше, но маленькие дети представляют школу чисто гипотетически. ИМХО. Сказочная повесть очень позитивная, светлая. После прочтения таких произведений настроение улучшается и жизнь кажется лучше и веселее.
Відредаговано Kalinna, 12 березень 2015 - 11:18.
Опубліковано 12 березень 2015 - 23:52 Эта книга приобретена больше ради иллюстраций - они шикарны, чего нельзя сказать о сказке - не плохая, но и не шедевр! Исполнение отличное: матовая мелованная бумага очень плотная (Азбука удивила
Название: Голодный великан из тундры Відредаговано Kalinna, 12 березень 2015 - 23:53.
Опубліковано 13 березень 2015 - 23:07 Книжка юного натураліста великого формату, фон кожної сторінки іншого кольору. Вона знайомить дітей зі світом дикої природи, тут поєднані ілюстрований атлас тварин і міні-енциклопедія тваринного світу. У кінці книжки є коротка вікторина для закріплення знань. А ще на кожній сторінці, де написано про тварин, птахів чи комах є завдання знайти їх на картах. Книжка недорога (замовляла з акційних видавництва), видана у 2010 році, але на вигляд як нещодавно надрукована і новенька.
Назва: Книга юного натураліста. Художник: Лінда Едвардс. Текст: Гейзел Маскел. Переклад з англ. Віри Наливаної. Видавництво: Країна Мрій, 2010 р. ISBN: 978-966-424-193-6. Сторінок: 48. Обкладинка: тверда.
Відредаговано Надія, 13 березень 2015 - 23:21.
Опубліковано 13 березень 2015 - 23:47 Відкрийте цю захоплюючу енциклопедію в картинках і разом із малюком вирушайте на ферму. Сторінок лише 36, але цікавої інформації дуже багато, ілюстрації можна довго роздивлятись. У цій серії вийшло 4 книжки: Перші відкриття, Ферма, Техніка і Тварини. Шкода, що їх тираж уже закінчився (хочеться ще купити Перші відкриття).
Назва: Ферма. Художник: Енн Еберт. Текст: Даніела Пруссе. Видавництво: Ранок, 2014 р. ISBN: 978-617-09-1699-0. Серія: Моя перша енциклопедія в картинках. Сторінок: 36. Обкладинка: тверда.
Опубліковано 14 березень 2015 - 23:47 Книга "Золотые сказки русских писателей" с илл. А. Рейпольского один из шедевров))), благодаря художнику. Иллюстрации просто сказочные: нежные, насыщенные, живые... Ими просто можно любоваться! Сказок в сборнике всего 4, но чего стоит один только Аленький цветочек! Правда, именно в этой сказке через один встречаются развороты без иллюстраций. Книга большого формата, мелованная белоснежная бумага, матовая, достаточно плотная.
Золотые сказки русских писателей Автор: Одоевский Владимир Федорович, Погорельский Антоний, Аксаков Сергей Тимофеевич
Художник: Рейпольский Алексей Дмитриевич
Издательство: Азбука, 2015 г.
ISBN: 978-5-389-08509-1
Страниц: 128 (Мелованная), на обложка тиснение золотом
Размеры: 314x249x17 мм
Опубліковано 15 березень 2015 - 14:00
Эту книгу я показывала меньше месяца назад! Відредаговано Kalinna, 15 березень 2015 - 14:02.
Опубліковано 19 березень 2015 - 14:36 Покажу наши любимейшие книги (сейчас) Название: Кольори та форми. Пальчикові заняття.
Опубліковано 19 березень 2015 - 14:40 Название: Я вчуся рахувати. Пальчикові заняття.
Опубліковано 28 березень 2015 - 01:03 «Хто зробить сніг» стала переможцем конкурсу «Книга року ВВС – 2013» у номінації «Дитяча Книга року ВВС – 2013», а також отримала премію «ЛітАкцент року 2013» у номінації «Поезія і проза для дітей», посіла перше місце рейтингу«Книжка року‘2013» у номінації «Дитяче свято», потрапила до світового каталогу«The White Ravens» у 2014 році. Це добра історія по родину кротів та їх тринадцять кротенят, про дружбу та взаємодопомогу, про турботу та домашній затишок, а також про те, хто насправді робить сніг (його роблять маленькі кротенята, білченята, зайченята та ін. звірята, які померли і потрапили на небеса; взимку вони скидають сніг на землю). Автори книжки доступно для дітей пояснюють поняття смерті, хвороби, проблем загублених чи покинутих дітей. Довго думала чи купляти цю книгу, чи ні, і все-таки купила (тим більше, автори книжки з мого рідного міста
Назва: Хто зробить сніг. Ілюстрації: Мар'яна Прохасько. Автори: Мар'яна Прохасько і Тарас Прохасько. Видавництво: Видавництво Старого Лева, 2013 р. Серія: Книги з кольоровими ілюстраціями. ISBN: 978-917-679-027-3. Сторінок: 72. Обкладинка: тверда. Розміри: 210*240 мм.
У 2014 році вийшла ще одна книжка Прохаськів про родину кротів "Куди зникло море". Відредаговано Надія, 28 березень 2015 - 01:20.
Опубліковано 09 квітень 2015 - 11:51 Рівень книг українських видавництв останнім часом викликає захоплення! Покажу подарункове видання відомої чеської казки - у такому вигляді, вона має всі шанси стати улюбленною для дитини, особливо дівчинки. ІМХО. Книга великого квадратного формату, у твердій, матовій обкладинці з золотим тисненням, надрукована на щільному крейдованому папері. Показала перші розвороти ПІДРЯД, залишилось ще 9 чи 10 розворотів. Відредаговано Kalinna, 09 квітень 2015 - 11:52.
Опубліковано 09 квітень 2015 - 12:04 А ця книга - найбільше моє розчарування за останній час! Причому я її чекала з особливим нетерпінням, можливо саме тому наскільки негативну оцінку вона у мене отримала, але про все по черзі. Книга великого формату, надрукована на білому офсеті (ледь просвічує), блок книги прошитий, в плані якості - жодноі претензії. Відредаговано Kalinna, 17 червень 2015 - 22:48. 2 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |