В Якабу если заказать, в субботу можно получить - они оперативно работают.
у них просто написано 4-5 дней, боюсь рисковать)
Детские книги: ФОТО и отзывы
Розпочатий з o_ma, 22 бер 2011 00:35
1406 відповідей у цій темі
#982Опубліковано 05 березень 2015 - 23:25
Нет, там Новой почтой или Автолюксом вообще быстро приходит, в пункт самовывоза - можно попасть (если не изменяет память, там по определенным дням приходят заказы). Это самый оперативный магазин, в течении суток можно получить, особенно если завтра с утра позвонить и сказать, что нужно на вчера. Дописано: Только что проверила, положила ее в корзину - отгрузка Новой почтой завтра, значит в субботу будет в Полтаве (Автолюксом может еще быстрее, только предоплата транспортных кажется нужна). Відредаговано Kalinna, 05 березень 2015 - 23:38.
#983Опубліковано 07 березень 2015 - 00:48 Назва 8 книг: "Різдво у Петсона", "Петсон, Фіндус і торт на іменини", "Як Фіндус загубився", "Петсон, Фіндус і переполох на городі", "Хвилина півнячого кукуріку", "Коли Петсон сумує", "Полювання на лиса", "Петсон, Фіндус і намет"
Автор: Нордквіст Свен Ілюстрації: Нордквіст Свен Видавництво: "Навчальна книга - Богдан" Сторінок: 24 - 28 сторінок у кожній з книг
Всі книжки можна погортати на сайті видавництва - http://bohdan-books....og/book/103222/
Всесвітньовідомі пригоди "Петсона і Фіндуса" - це історії про дружбу самотнього чоловіка і кота. Класичне протиставлення дитячого і дорослого сприйняття світу, веселі історії і чудові малюнки! Вони стали популярними у багатьох країнах, на їх основі створювали повнометражні мультфільми і серіали. Добре, що і українські батьки можуть придбати ці книжки за доступною ціною (33 грн. за книгу) і діти мають змогу з познайомитися з Петсоном і Фіндусом. Відредаговано Марина22, 07 березень 2015 - 01:02. #984Опубліковано 07 березень 2015 - 16:05 У видавництва "Урбіно" зараз акція до дня народження Енн Ширлі. Всі книжки з цієї серії продають по 40 грн. Замовлення приймають на [email protected]. Я замовила 5-го, а сьогодні вже і отримала Новою поштою. За послуги Нової пошти заплатила 30 грн. https://www.facebook.com/bozhena.antonyak?fref=nf Цитати з книги "Енн із зелених дахів":
"..я знаю, що мене треба покарати. Ви просто зобов'язані це зробити, Марілло. Тож покарайте мене, будь ласка, негайно, бо я хочу піти на пікнік із чистим сумлінням."
"Я нічого не зможу їсти. Моє серце розбите. Я надіюся, колись вас буде гризти сумління, Марілло, за те, що розбили його, та я пробачаю вам. ... Але не просіть мене їсти нічого, надто відвареної свинини з овочами. Це така неромантична їжа, коли душу терзає горе."
Діалог дівчинки зі стареньким опекуном: "— Метью, а ви в школі вивчали геометрію? — Ну-у-у… ні, не вивчав, — відповів Метью, враз прокидаючись. — Шкода, — зітхнула Енн, — бо тоді ви могли б мені поспівчувати. А коли ви її не вивчали, то й не поспівчуваєте, бо ви ж не знали, що воно таке. Через неї в мене геть не лишається радості в житті. Метью, я нічогісінько не тямлю в геометрії."
Назва 5 книг: "Енн із зелених дахів", "Енн із Ейвонлі", "Енн із острова принца Едварда", "Енн із Шелеских тополь", "Енн у домі мрії" Автор: Люсі-Мод Монтгомері Ілюстрації: (в середені книг ілюстрацій немає) Видавництво: "Урбіно" Сторінок: 272 - 320 сторінок у кожній з книг
Відредаговано Марина22, 07 березень 2015 - 16:41. #985Опубліковано 09 березень 2015 - 18:35 Назва: "Тарасове перо" - повість-казка про дитинство і юність Тараса Шевченка Автор: Євген Білоусов Ілюстрації: Оксана Хейлик Видавництво: "Навчальна книга - Богдан" Сторінок: 112
для молодших школярів
Мій відгук на цю книгу - https://www.facebook...25062157&type=3
Spoiler
Відредаговано Марина22, 17 березень 2015 - 23:03. #986Опубліковано 09 березень 2015 - 20:53 Дуже цікава різдвяна казка, для дітей 5-10 років (саме такий вік вказало видавництво - погоджуюсь). Головний герой хлопчик Тишко, мама і тато якого працюють янголами на небі... Розповідь дуже зворушлива, може викликати сльози, але такі книги потрібно читати, саме вони роблять нас добрішими і закарбовуються на все життя. Видання на висоті: блок книги прошитий, крейдований папір і гарні ілюстрації. Книга написана співучою українською мовою, а не перекладена з російської. PS: Звертаю увагу на фото 10, героїню названо "мрякою", але як на мене - це інший персонаж, для особливо вразливих натур ця ілюстрація може бути не прийнятною! Відредаговано Kalinna, 10 березень 2015 - 00:18. #987Опубліковано 10 березень 2015 - 23:59 Покажу свое недавнее приобретение в КС - давно хотела эту книжечку, да все находилось что-то более желанное, а тут к огромной радости увидела ее, по более, чем нормальной цене. В этой книжке все сошлось и иллюстрации, и содержание! Сказка очень занятная и поучительная - не могу определиться с оптимальным возрастом, но думаю что не ранее 5 лет (хотя самое страшное слово - дурак, но ведь это персонаж многих сказок). Тираж этой книги давно закончился, но есть аналог, отличающийся только обложкой и названием, а содержание-иллюстрации те-же. Твердая обложка, матовая мелованная бумага хорошей плотности, блок прошит!
Название: Иван-дурак PS: По всей видимости рука у меня легкая: когда покупала их было штук 5-6, а через несколько дней - ни одной не осталось! Відредаговано Kalinna, 11 березень 2015 - 21:23. #988Опубліковано 12 березень 2015 - 11:15 Долго я присматривалась к этой книге... Иллюстрации, мягко-говоря, меня не вдохновляли, но с момента ее получения сына сразу заинтересовался. Как всегда, мельком прочла сама и оказалось, что иллюстрации очень гармонично дополняют текст (сейчас эта сказка в другом оформлении, меня явно не привлекает). Сама история подойдет деткам 5-8 лет, можно читать и раньше, но маленькие дети представляют школу чисто гипотетически. ИМХО. Сказочная повесть очень позитивная, светлая. После прочтения таких произведений настроение улучшается и жизнь кажется лучше и веселее.
Відредаговано Kalinna, 12 березень 2015 - 11:18. #989Опубліковано 12 березень 2015 - 23:52 Эта книга приобретена больше ради иллюстраций - они шикарны, чего нельзя сказать о сказке - не плохая, но и не шедевр! Исполнение отличное: матовая мелованная бумага очень плотная (Азбука удивила ), текст напечатан не крупным шрифтом, а просто огромными буквами, из чего делаю вывод - книгу можно брать для начинающего самостоятельно читать ребенка, к тому-же текста на странице мало (1-2 предложения), значит страница закончится быстро.
Название: Голодный великан из тундры Відредаговано Kalinna, 12 березень 2015 - 23:53. #991Опубліковано 13 березень 2015 - 23:07 Книжка юного натураліста великого формату, фон кожної сторінки іншого кольору. Вона знайомить дітей зі світом дикої природи, тут поєднані ілюстрований атлас тварин і міні-енциклопедія тваринного світу. У кінці книжки є коротка вікторина для закріплення знань. А ще на кожній сторінці, де написано про тварин, птахів чи комах є завдання знайти їх на картах. Книжка недорога (замовляла з акційних видавництва), видана у 2010 році, але на вигляд як нещодавно надрукована і новенька.
Назва: Книга юного натураліста. Художник: Лінда Едвардс. Текст: Гейзел Маскел. Переклад з англ. Віри Наливаної. Видавництво: Країна Мрій, 2010 р. ISBN: 978-966-424-193-6. Сторінок: 48. Обкладинка: тверда.
Відредаговано Надія, 13 березень 2015 - 23:21. #992Опубліковано 13 березень 2015 - 23:47 Відкрийте цю захоплюючу енциклопедію в картинках і разом із малюком вирушайте на ферму. Сторінок лише 36, але цікавої інформації дуже багато, ілюстрації можна довго роздивлятись. У цій серії вийшло 4 книжки: Перші відкриття, Ферма, Техніка і Тварини. Шкода, що їх тираж уже закінчився (хочеться ще купити Перші відкриття).
Назва: Ферма. Художник: Енн Еберт. Текст: Даніела Пруссе. Видавництво: Ранок, 2014 р. ISBN: 978-617-09-1699-0. Серія: Моя перша енциклопедія в картинках. Сторінок: 36. Обкладинка: тверда.
#993Опубліковано 14 березень 2015 - 23:47 Книга "Золотые сказки русских писателей" с илл. А. Рейпольского один из шедевров))), благодаря художнику. Иллюстрации просто сказочные: нежные, насыщенные, живые... Ими просто можно любоваться! Сказок в сборнике всего 4, но чего стоит один только Аленький цветочек! Правда, именно в этой сказке через один встречаются развороты без иллюстраций. Книга большого формата, мелованная белоснежная бумага, матовая, достаточно плотная.
Золотые сказки русских писателей Автор: Одоевский Владимир Федорович, Погорельский Антоний, Аксаков Сергей Тимофеевич
Художник: Рейпольский Алексей Дмитриевич
Издательство: Азбука, 2015 г.
ISBN: 978-5-389-08509-1
Страниц: 128 (Мелованная), на обложка тиснение золотом
Размеры: 314x249x17 мм
#994Опубліковано 15 березень 2015 - 14:00
Эту книгу я показывала меньше месяца назад! Відредаговано Kalinna, 15 березень 2015 - 14:02. #996Опубліковано 19 березень 2015 - 14:36 Покажу наши любимейшие книги (сейчас) Название: Кольори та форми. Пальчикові заняття.
#997Опубліковано 19 березень 2015 - 14:40 Название: Я вчуся рахувати. Пальчикові заняття.
#998Опубліковано 28 березень 2015 - 01:03 «Хто зробить сніг» стала переможцем конкурсу «Книга року ВВС – 2013» у номінації «Дитяча Книга року ВВС – 2013», а також отримала премію «ЛітАкцент року 2013» у номінації «Поезія і проза для дітей», посіла перше місце рейтингу«Книжка року‘2013» у номінації «Дитяче свято», потрапила до світового каталогу«The White Ravens» у 2014 році. Це добра історія по родину кротів та їх тринадцять кротенят, про дружбу та взаємодопомогу, про турботу та домашній затишок, а також про те, хто насправді робить сніг (його роблять маленькі кротенята, білченята, зайченята та ін. звірята, які померли і потрапили на небеса; взимку вони скидають сніг на землю). Автори книжки доступно для дітей пояснюють поняття смерті, хвороби, проблем загублених чи покинутих дітей. Довго думала чи купляти цю книгу, чи ні, і все-таки купила (тим більше, автори книжки з мого рідного міста ). Сумнівалась, бо не дуже люблю такі ілюстрації, але до книжки вони підходять, тому про покупку не жалію. Тепер загалом ілюстрації мені навіть подобаються, тільки форзац міг би бути кращим.
Назва: Хто зробить сніг. Ілюстрації: Мар'яна Прохасько. Автори: Мар'яна Прохасько і Тарас Прохасько. Видавництво: Видавництво Старого Лева, 2013 р. Серія: Книги з кольоровими ілюстраціями. ISBN: 978-917-679-027-3. Сторінок: 72. Обкладинка: тверда. Розміри: 210*240 мм.
У 2014 році вийшла ще одна книжка Прохаськів про родину кротів "Куди зникло море". Відредаговано Надія, 28 березень 2015 - 01:20. #999Опубліковано 09 квітень 2015 - 11:51 Рівень книг українських видавництв останнім часом викликає захоплення! Покажу подарункове видання відомої чеської казки - у такому вигляді, вона має всі шанси стати улюбленною для дитини, особливо дівчинки. ІМХО. Книга великого квадратного формату, у твердій, матовій обкладинці з золотим тисненням, надрукована на щільному крейдованому папері. Показала перші розвороти ПІДРЯД, залишилось ще 9 чи 10 розворотів. Відредаговано Kalinna, 09 квітень 2015 - 11:52. #1000Опубліковано 09 квітень 2015 - 12:04 А ця книга - найбільше моє розчарування за останній час! Причому я її чекала з особливим нетерпінням, можливо саме тому наскільки негативну оцінку вона у мене отримала, але про все по черзі. Книга великого формату, надрукована на білому офсеті (ледь просвічує), блок книги прошитий, в плані якості - жодноі претензії. Відредаговано Kalinna, 17 червень 2015 - 22:48. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |