Хелп! На подарок заказали парфюм. Название не известно ни мне, ни объекту дарения. По описанию - "пахнет травками, как будто чай травяной заварили". Направьте, в какую хоть сторону смотреть!
Хелп! На подарок заказали парфюм. Название не известно ни мне, ни объекту дарения. По описанию - "пахнет травками, как будто чай травяной заварили". Направьте, в какую хоть сторону смотреть!
я б сторону кензо дивилась. У мене колись був-не чай, але дерево+трави. О до речі, чоловічі чи жіночі?
Інна, нічого дивного тут немає.
Сітки продаються комплектом 1 комплект = 2 сітки.
Ну і вивезення і демонтаж - там не лише роздягальні (які ще хоч якось можливо відреставрувати), там ще й залишок обладнання для катка (якраз його і треба демонтувати та вивезти.
Хто цю "красу" не бачив, не зрозуміє....
Насамперед, дивує вставка російськомовних частин у "проекті"))) Враження, що робилось нашвидкоруч на коліні. ІМХО
PS: Ця стаття фінансується і з державного бюджету, якщо і куплять чи в кращому випадку дадуть списані комп'ютери з нас же грощі зберуть після вступу медичної реформи. ІМХО
Мирослава, а ти сама читала цей проект?
Щита баскетбольных 2, а сітка до них 1
Демонтаж старого та вивіз "мусора" - 25 000
Ремонт старого "ограждения и раздевалок покраска его" - 30 000
Тобі не здалися дивними? Пунктуація збережена)))
Таня Лавина ранее ответила.
Добавлю, что то, как сейчас выглядит оставшееся от катка - это кошмар. Рядом две школы. И реально демонтировать то никогда никто не брался годами, т.к. там много работы.
Каких бы недостатков в этом проекте не было, это будет лучше того, что есть!
Конечно проект "Технічне оснащення центрів первинної медицини" меня возмущает ему здесь не место, из госбюджета достаточно средств на это выделяется. Но есть то, что есть!
Инна, понимаю что ты болела за проект своего микрорайона и он там нужен (бываю у вас и видела в каком состоянии ставки), но мой микрорайон мне важнее! Здесь растут мои дети, дети моих кумовей, моих друзей, моих соседей и т.д.! Не было б этого проекта, свои силы бросила б на ваш (он того стоит), но сейчас моя рубашка ближе к телу!
Инна, понимаю что ты болела за проект своего микрорайона и он там нужен (бываю у вас и видела в каком состоянии ставки), но мой микрорайон мне важнее! Здесь растут мои дети, дети моих кумовей, моих друзей, моих соседей и т.д.! Не было б этого проекта, свои силы бросила б на ваш (он того стоит), но сейчас моя рубашка ближе к телу!
Аналогично! Я без претензий!
PS: Значит не судьба - в прошлом году у нашего было второе место, теперь третье, но всегда в результате победителя отслеживается влияние админ-ресурса))) Руки опускаются
PPS: Кстати заметила, что на некоторые проекты голоса офлайн добавлялись через несколько часов после закрытия библиотек? Методично...
Дякую, тим хто не залишився байдужим і проголосував!
Шкода, що трохи не вистачило голосів, але будемо шукати шляхи втілити проект у життя...
Прошу підтримки у мешканців Садів, навколишніх районів і просто всих небайдужих: https://vote.imisto....ua/projects/551
Для голосування онлайн необхідно зайти на сайт, справа Ви побачите значок Бюджет участі, необхідно в нього зайти і знайти проект Райський Садок і натиснути детальніше, потім віддати голос ~ увійти та проголосувати онлайн ~ вибрати приват банк та ввести логін і пароль в інтернет банкінг приват24 банку для авторизації.
Також сьогодні до 18-00 працюють бібліотека на Грушевського і Алмазній - обов'язкові умови: паспорт; ідентифікаційний код; прописка м.Полтава
Насамперед, дивує вставка російськомовних частин у "проекті"))) Враження, що робилось нашвидкоруч на коліні. ІМХО
Инночка, я лично и довольно неплохо знаю молодого человека, который подавал проект. Так что огрехи в пунктуации- это не страшно). Нет никакого сомнения, что всё честно, по совести и от души.
Ддівчата, в кого малюнки 5-6 місяців, який у вас зріст, і 30 см довжина бодіка (20 розмір) на такий вік мало?
Мало. Измерила бодик Некст 3-6 мес. - 35 см. Именно в таком возрасте мы их носили, сейчас еще влазим, но планируем переходить на размер побольше. Мальчик, рост в 5 мес. - 68 см., в 6 мес. - 72 см.