Когда он захочет писать, посадите его на горшок
Как приучить ребенка к горшку
Розпочатий з Joli, 15 лип 2009 22:39
1175 відповідей у цій темі
#981Опубліковано 22 травень 2015 - 14:03 #983Опубліковано 22 травень 2015 - 14:55 Ура!!! Мы уже неделю как стали нормально проситься на горшок. По-большому давно проситься, по-маленькому никак не хотела, только высаживала. Все понимает, сама рассказывает как надо, а как до дела доходит так нет. Старший в 1,6 уже просился. Теперь видимо пришло ее время. Хотя думаю иногда будет сбой.
#984Опубліковано 23 травень 2015 - 11:08 А какой лучше горшок музыкальный или обычный? #985Опубліковано 23 травень 2015 - 20:41
Горшок очень серьезное дело и чтоб ребенок не воспринимал его как игру нужно брать обычный. У нас был стульчик, серединка вынималась, сыну даже было интересно самому его выносить. #986Опубліковано 23 травень 2015 - 21:08 Мне музыкальный горшок напоминает анекдот - взял в супермаркете прочесть Освежитель воздуха и обосрался
У нас получилось так: в кроватке мы не спим, с ней она после смены памперса проветривает попу ну и писает ясное дело. Я обратила внимание, что там ей нравится, установился рефлекс - посадили в кроватку, надо пописать. Стала туда ставить горшок, чтобы она к нему привыкала, присаживала. Потом стала засовывая ее в кроватку сразу же присаживать на горшок и "пиписькать", стало получаться. Теперь после сна, перед купанием, короче когда раздеваемся, сажаю на горшок и тьху-тьху получается. Дальше планирую рискнуть одеть трусики и высаживать раз в 1,5-2 часа.
А вот с какахами в этом плане туго, этот процесс настает беспощадно и внезапно, а когда настал, она уже не хочет садиться. #991Опубліковано 31 травень 2015 - 12:20 Может не в тему, но у нас такая не очень хорошая ситуация: мы просимся и ходим на горшок с полутора лет, даже зимой терпели на улице или просилась домой, никаких проблем не было, а теперь три дня подряд не просится на улице, тупцюются и всё никаких стрессов , ничего, что могло вызвать сбои не происходило, не понятно как решать эту ситуацию... Как только " прозевает", сразу говорит, что больше так не будет...
#992Опубліковано 31 травень 2015 - 21:51
Може не акцентуйте увагу на цьому. Коли дітки дуже зайняті чимось, захоплені, то елементарно у вашому віці пізно спохватитися. Просто зараз кожні 40 хвилин перепитуйте дитину, чи не хоче в туалет, коли бачите, що "танцює" ведіть на горщик не чекаючи прохання. Можливо трохи більше уваги з цього питання з часом вирішить цю проблему. Відредаговано mitera, 31 травень 2015 - 21:52.
#993Опубліковано 31 травень 2015 - 22:18
Мене закидають тапками - але обоє синочків на горщик ходять з 6 місяців 1 тижня. Протягом одного дня починали пісяти, а протягом 3-4 днів починали ходити по великому. Обоє з 8 місяців казали а-а або підхникували по іншому (я чітко розпізнавала хник на горшик), не завжди звичайно, але перші спроби повідомити були. Назар з 1 рік 3 міс. і в ночі спав без памперсу, терпів до ранку. Макар зараз в 10 місяців на денні сни терпить. Перед сном сходить, і якщо спить і 2 години, то терпить, а по пробудженню одрузу на горщик. Нічні памперси явно легші стали, а зранку набурює у горщик від душі :-) Звичайно аварії бувають - невчасно висаджу, а він заграється і також не покаже, що хочить, але це пару раз на день. Хоча бувають дні вже і зовсім без аварій. Відредаговано mitera, 01 червень 2015 - 08:57. #995Опубліковано 01 червень 2015 - 08:58
:-)) ага! :-) поправила! дякую #996Опубліковано 08 червень 2015 - 15:30 Девочки,а как быстро у вас детки ночью начали проситься?Мы уже почти 2 месяца спим без памперса,а приходиться заводить будильник и поднимать на горшок. А если не успеваю, то сам не проситься,а просыпается уже когда мокро. Відредаговано Darinka, 08 червень 2015 - 15:50.
#997Опубліковано 08 червень 2015 - 21:05 У нас как то все резко произошло, в одну прекрасную ночь, ребенок перестал уписеватся, теперь перед сном садимся на горшок,справляем все нужды и баеньки, и ночью если захочет, сам просится....бывают конечно курьезы, но очень редко. Я простелила под простынку клееночку, так надежнее) #998Опубліковано 08 червень 2015 - 22:34
Ми взагалі не вставали вночі. Ще за старшим вичитала, що дитина повинна спати в памперсі до тих пір, поки він буде на ранок мокрий. І якщо протягом двох тижнів просипаєтесь зранку із сухим (всі дні без винятку), значить дитина готова спати без нього. Якщо хоч 1 день прокол, з початку починаєте рахувати сухі дні. Звичайно прямо перед сном на горщик обов'язково і перед сном старатися не "набулькуватися" рідини. А по пробудженню миттю на горщик. Тоді я не ризикувала знімати памперс поки не буде сухих днів з 1 місяць (жовтень був і одна аварія могла закінчитися простудою) - всі 30 днів без винятку був сухим і ми його зняли. Вік готовності дитини до цього різний, від 1 року до 3. Старший без памперса з 1 рік 3 місяці. Менший думаю буде пізніше, бо якщо порівняти, то у старшого в такому віці (11 міс) памперс на ранок був легший. До речі, коли все ж таки бувала потреба сходити в ночі (після свят і з компотами перед сном зазвичай :-) ), то він увісні починав крутится, іноді підхникувати чи підстанувати, я підходила і тихенько питала "пісять хочеш" і він відповідав "да". Відредаговано mitera, 08 червень 2015 - 22:37. #999Опубліковано 09 червень 2015 - 09:23
Нам уже 2,2.От памперсов отказались совсем так как уже аллергия началась. У нас проблема в том,что мы очень много пьем,и не обьясню почему я не могу дать попить.Раньше и за ночь много выпивали жидкости,а сейчас ночью стал спать лучше и пить не просит,но на ночь обязательно надо попить. И вроде уже понимает,что нужно проситься, обещает,что скажет когда захочет,а потом спит так крепко,что если и я сама поднимаю,то приходиться держать,так как он стоит с закрытыми глазами. Не знаю что и делать.
#1000Опубліковано 09 червень 2015 - 09:40
як на мене шукати памперси, на які не буде алергії! Просто примусовими підйомами по будильнику рефлексу терпіти до ранку чи відчувати позиви на туалет і прокинутися не доб'єтесь. У мене є декілька знайомих які так піднімали по будильнику до 5! років! А є ті, хто до 6! Відредаговано mitera, 09 червень 2015 - 15:28. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |