Это она, в ней кондитеры многие пекут. Говорят только, что иногда кольцо может не очень хорошо держать диаметр, для этого сами эти зажимы скрепляют тоже фольгой. У меня есть такие кольца, но не раздвижные. Оборачиваю дно и стенки фольгой, сразу ставлю на противень, в котором пойдёт в духовку, и только потом наливаю тесто.Ну как бы я искала раздвижную форму, чтоб попробовать желейный торт тут же на форуме постоянно красоту демонстрируют
В описании вычитала "для бисквитов", решила что это она раз для выпечки годится
Силиконовая есть, в ней пеку.
Хочу ж ту найти, которую насоветовали на форуме - раздвижную
Это не она по ходу?
Торты
Розпочатий з чонка, 22 тра 2009 15:23
1524 відповідей у цій темі
#981Опубліковано 29 квітень 2020 - 06:09
#982Опубліковано 29 квітень 2020 - 08:18
Ну як варіант - купити, для муса і желе підійде (хоча теж буде витікати, треба приловчитися, я вище писала як або чекати доки маса добре загускне і тоді виливати, але будуть проблеми з рівністю і однорідністю)), а потім спробувати спекти бісквіт і мати власний досвід. Бо все те, що я писала - мій особистий досвід, бачиш, же є такі хто пік і каже нормально. #983Опубліковано 29 квітень 2020 - 09:00
Я в ній і печу і складаю мусові торти. Чудово все виходе і не витікає. Але невеличку хитрість відкрила зовсім нещодавно для себе. Кільце ставиш на шматок фольги і добре фольгу обминаєш, щоб вийшло як дінце. Більше нічим не обмежувати і не обкладати. Форму ставиш на лист, виливаєш тісто і в духовку. Тісто правильної консистенції не витікає. Готовий бісквіт залишити в формі на столі хвилин на 20-30. А потім виймати. Фольга знімається на раз, по краю кільця пройтись ножем і бісквіт випадає. Таких рівних бісквітів в мене не було ніколи. Відредаговано Marusja, 29 квітень 2020 - 09:01. #984Опубліковано 29 квітень 2020 - 09:53
А 5 см высота это не мало?
Тоже хочу такое кольцо. Девочки, посоветуйте хороший интернет-магазин, где можно посмотреть такое кольцо, кондитер мешки , формы для мороженного и прочую кондитерскую дребедень ) Відредаговано Tala, 29 квітень 2020 - 09:54.
#985Опубліковано 29 квітень 2020 - 11:02
Мені мало)) я люблю високі торти) Весь інвентар беру по принципу де знайшла подешевше. #986Опубліковано 29 квітень 2020 - 11:45
Фольгу смазывать чем-то? #991Опубліковано 29 квітень 2020 - 17:59
Та не питання))) Посилання на рецепти дам пізніше, якщо когось щось зацікавить.
Торт на ДН молодшого сина. Бісквіти не люблю, але цей торт реально сподобався - там маковий бісквіт, ванільний, прослойка з желе (конфі - по-модному)) "Красный бархат", думаю, представляти не треба. Боки, знаю, нерівні, але вирівнювання - моя непідкорена вершина(( Торт без назви як такої - мус із вершків і кисломолочного сиру між бісквітом. Робила для дітей як альтернативу творожній запіканці)) ну і найбільший у моїй практиці торт, з яким було важко працювати через розміри (6 кг), через брак часу (вечір буднього дня) і відсутність досвіду. Прості тоненькі бісквіти (випікала у формі для рулета), крем чіз з вершками і малина.
#992Опубліковано 29 квітень 2020 - 18:12 Яка краса! На продаж терміново!
#995Опубліковано 29 квітень 2020 - 18:52 З усіх рецептів, які передивлялася в пошуках "свого" зупинилася на цьому https://pteat.ru/tort-ptiche-moloko/. Вибирала не надто морочний за приготуванням і доступний за продуктами. #996Опубліковано 29 квітень 2020 - 19:15
Удочери меня, хотя бы ненадолго )))) 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |