Перехід до вмісту

Фотографія

Дитячі страхи

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
92 відповідей у цій темі

#81 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 06 серпень 2018 - 23:17

У когось діти боялись ляльок? Не можу зрозуміти чим у нас може бути викликаний цей страх! Основні причини виникнення фобії відсутні, а у дитини паніка - дивиться на ляльку і явно відчуває страх і відразу, торкатися не хоче взагалі...  :strah:

PS: Старший син гарно вчив частини тіла і грався лялькою, а меньшого, я так розумію, лякає схожість з людиною і разом з тим нерухомість, відсутність емоцій... При першій спробі я не звернула уваги - думала випадковість, але пара наступних спроб показала, що це дійсно страх - дитина кривиться, починає плакати і думаю, якщо не сховати ляльку - дійде до істерики.  :cry-2:

#82 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 06 серпень 2018 - 23:43

У когось діти боялись ляльок? Не можу зрозуміти чим у нас може бути викликаний цей страх! Основні причини виникнення фобії відсутні, а у дитини паніка - дивиться на ляльку і явно відчуває страх і відразу, торкатися не хоче взагалі... :strah:
PS: Старший син гарно вчив частини тіла і грався лялькою, а меньшого, я так розумію, лякає схожість з людиною і разом з тим нерухомість, відсутність емоцій... При першій спробі я не звернула уваги - думала випадковість, але пара наступних спроб показала, що це дійсно страх - дитина кривиться, починає плакати і думаю, якщо не сховати ляльку - дійде до істерики. :cry-2:

в мене боявся свого часу і ляльку, і півника плюшевого, а мого лева плюшевого довелось викинути взагалі при синові, бо істерика була.
  • Kalinna це подобається

#83 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 06 серпень 2018 - 23:50

в мене боявся свого часу і ляльку, і півника плюшевого, а мого лева плюшевого довелось викинути взагалі при синові, бо істерика була.

Тепер не боїться, переріс? 

PS: Просто як уявила, що його лякатимуть всі ляльки - мені стало самій страшно)

#84 Beznika

Beznika

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 617 повідомлення
  • Місто:Полтава/Левада
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 07 серпень 2018 - 01:05

Ох, каких у нас страхов только не было - музыкальные, издающие звуки игрушки, фен, пылесос, масляный радиатор, чужие дворы и подъезды, поезда, дети, собаки... И всё с криком чуть ли не до истерики. Одни сменялись другими, некоторые были одновременно. Сейчас сыну семь. Выше перечисленные страхи в прошлом. Исчезли как-то сами собой. Зато появились другие: гроза, дождь, ветер ночью. Хотя раньше он любил стоять в дверях балкона и наблюдать грозу...
И есть у нас страх, который появился оооочень давно и не попускает до сих пор. Это голуби... Мы их уже и кормили, и поймать пытались, и читали о них - ничего не помогает...
  • Kalinna це подобається

#85 Sunny3011

Sunny3011

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 553 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2    2         

Опубліковано 07 серпень 2018 - 01:14

У нас были проблемы с игрушками, которые издают звуки громкие. Плакал и закрывал уши. А в 1.5 года купили большую машину, посадили его туда, включили чтобы покатать, звук выключили, все равно испугался того что резко поехала. Следующий раз сел не скоро. Догло боялся :(
Зато теперь. все что жжужит, пищит и движется наше любимое. И погромче :)
Любит гроза когда с молнией. От окна не оторвать.
Не переживай, все пройдет. Отложи на время. На медведях тренируйтесь :)

#86 мягкопушистая мама

мягкопушистая мама

мечты сбываются, я это точно знаю)))

• Завсідники
  • 2 743 повідомлення
  • Місто:Полтава, центр
  • Ім'я:Наташа

Нагороди

Опубліковано 07 серпень 2018 - 07:23

У когось діти боялись ляльок? Не можу зрозуміти чим у нас може бути викликаний цей страх! Основні причини виникнення фобії відсутні, а у дитини паніка - дивиться на ляльку і явно відчуває страх і відразу, торкатися не хоче взагалі...  :strah:

PS: Старший син гарно вчив частини тіла і грався лялькою, а меньшого, я так розумію, лякає схожість з людиною і разом з тим нерухомість, відсутність емоцій... При першій спробі я не звернула уваги - думала випадковість, але пара наступних спроб показала, що це дійсно страх - дитина кривиться, починає плакати і думаю, якщо не сховати ляльку - дійде до істерики.  :cry-2:

перерастет)) практически у всех детей возникаю и в большинстве своем сами собой проходят страхи не понятные взрослым))

если чесно, меня пугают очень реалистичные куклы младенцев, ну делает сейчас таких дорогущих латексных ,кажется,кукол с реалистичными человескими глазами  , не истерику конечно вызывают, но легкое оцепененее есть)) и в руки брать такого" настоящего" ,но не живого младенца с " настоящими" , но пустыыми глазами, не хочу)) 

#87 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 07 серпень 2018 - 08:09

Не переживай, все пройдет. Отложи на время. На медведях тренируйтесь :)

Тренируемся!

У бычка после его игр нет правого глаза - понял как он выкручивается, у собачки обхватывает нос и пытается отгрызть - временно не даю,боюсь добьется своего и проглотит... Старший такого не делал)) Милый мальчуган растет!

#88 Sunny3011

Sunny3011

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 553 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2    2         

Опубліковано 07 серпень 2018 - 08:40

Тренируемся!
У бычка после его игр нет правого глаза - понял как он выкручивается, у собачки обхватывает нос и пытается отгрызть - временно не даю,боюсь добьется своего и проглотит... Старший такого не делал)) Милый мальчуган растет!

Я тебе уже говорила - это расплата за спокойные годы :) :) :) :) :)

#89 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 07 серпень 2018 - 09:35

да, переріс)
  • Kalinna це подобається

#90 Валентиновна

Валентиновна

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 917 повідомлення
  • Місто:Мачухи-Полтава

Нагороди

2       2         

Опубліковано 05 вересень 2018 - 19:53

а    мой      боится   новых помещений.    Невозможно   в магазин с ним сходить или старшую   со  школы  забрать. Это    ужас просто((    

#91 Тамила234

Тамила234

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 3 повідомлення
  • Ім'я:Тамила

Опубліковано 18 листопад 2018 - 16:18

Сын очень боялся купаться, мы думали что уже ничего не поделаем, но с временем это прошло, до сих пор непонятно с чем эт было связано.

#92 Доминика

Доминика

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 5 055 повідомлення
  • Ім'я:Доминика

Нагороди

Опубліковано 17 липень 2022 - 20:25

Боялась незнайомих дітей.зараз сама лизе гратись

#93 svitlanafar

svitlanafar

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Світлана

Опубліковано 25 серпень 2023 - 20:51

А мій синочок дуже боїться комах. При цьому будь яких. Муха, комар, мураха. Все його лякає. Дивно якось. Нічого такого з ними не було начеб то.

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама