Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5783 відповідей у цій темі
Опубліковано 01 жовтень 2021 - 17:27
Все так, правильно.
Але пункт 6))
Ну не можу я ніколи промовчати, мене ж розірве)
Я не психолог, але мені здається коли не хочеться говорити, якось виясняти стосунки, це =байдужості, і це кінець відносинам. Імхо.
Я думаю, что психологи- живые люди. У них все так же как у всех. Естественно, они пользуются своими знаниями , но, порой, внутренняя природа берет верх.
Відредаговано Cu-jo, 01 жовтень 2021 - 17:29.
Опубліковано 01 жовтень 2021 - 17:32
Мне пришлось общаться с одним психологом. Человек опытный, хорошо подготовлен. Мне интересно было какие цели перед ним поставили. На 15 минут человеку хватило концентрации держать маску, а потом все равно был просто человек.
mismouse
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 01 жовтень 2021 - 17:57
В кінотеатрі ще вакцинацію не вимагають?
В мультиплексе точно нет)
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 01 жовтень 2021 - 18:01
В мультиплексе точно нет)
Дякую, хочемо сходити на Бонда.
Опубліковано 01 жовтень 2021 - 18:03
Я смотрю, аська похлеще сайтов знакомств работала)
100%)) аська рулила в свій час!
Опубліковано 01 жовтень 2021 - 18:08
Все так, правильно.
Але пункт 6))
Ну не можу я ніколи промовчати, мене ж розірве)
Я не психолог, але мені здається коли не хочеться говорити, якось виясняти стосунки, це =байдужості, і це кінець відносинам. Імхо.
О, я дуже імпульсивна і мені теж треба все відразу сказати. Але я навчилася (вчуся) іноді мовчати. Це не означає не говорити зовсім, не обговорювати проблему. Просто слово, сказане згарячу, може принести більше біди, ніж мовчання.
А і ще, моє мовчання чоловік розуміє краще, ніж слова.
Опубліковано 01 жовтень 2021 - 18:14
О, я дуже імпульсивна і мені теж треба все відразу сказати. Але я навчилася (вчуся) іноді мовчати. Це не означає не говорити зовсім, не обговорювати проблему. Просто слово, сказане згарячу, може принести більше біди, ніж мовчання. А і ще, моє мовчання чоловік розуміє краще, ніж слова.
тільки хотіла написати, що на другому десятку спільного життя навіть не обов'язково щось казати)))
Опубліковано 01 жовтень 2021 - 18:25
тільки хотіла написати, що на другому десятку спільного життя навіть не обов'язково щось казати)))
Но может быть и такое, что молчать не придется и все будет ОК на втором десятке или готовиться к кризисам по любому?
Опубліковано 01 жовтень 2021 - 18:28
А на третьем ? Мы вместе 21 год. )))
Опубліковано 01 жовтень 2021 - 18:30
Но может быть и такое, что молчать не придется и все будет ОК на втором десятке или готовиться к кризисам по любому?
кризові періоди є у всіх))) лише від вас залежить як ви їх переживете...
Вам видніше)
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 01 жовтень 2021 - 18:31
Я також, коли вчусь мовчати))), чоловік бачить по надутим щокам, що щось не так.
Кризи є у всіх, і це нормально, це ж не романтичне кіно, а життя.
Сьогодні згадувала наш день знайомства, так чудно от зустрічаєш людину, і не підозрюєш що це доля, батько твоїх дітей:-)
Відредаговано Maximather, 01 жовтень 2021 - 18:35.
Опубліковано 01 жовтень 2021 - 18:33
я по натурі дуууже емоційна, але з віком досвідом не завжди витрачаю енергію на фрррр....)
я чудово розумію настрій чоловіка, а він мій. Тому і кажу, що вже навіть не треба щос і казати)
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 01 жовтень 2021 - 18:41
На третьому також) 24 рік шлюбу, а разом уже 25))
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 01 жовтень 2021 - 18:45
Якщо люди на одній хвилі - відчуваєш стан і настрій партнера без слів.
Luise Buffon
-
Місто:Полтава, Центр
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 01 жовтень 2021 - 18:45
Я считаю, что это нормально. Просто не знала, что они тогда существовали.
Я хотела спросить, когда вы писали в теме про альфонсов, что родители вам давали карточку, а вы записывали пиво-кефир. Неужели они тогда уже были в Украине? Потом постеснялась спрашивать, может человек не с первого раза поступил, а возраст глянула в профиле. Не помню, чтобы в 98-99 гг были карточки и банкоматы.
Но я тогда ребенком была, может не обращала внимания. Вот не помню, чтобы мы с мамой шли к банкомату и снимали деньги. В 2003 еще и терминалы не везде были, помню, в магазинах надо было спрашивать и на тебя смотрели как-то нехорошо, когда хотел картой расплатиться. У мамы была карта иностранного банка.
Не помню чтобы это была тема про альфонсов). Помню, что про студентов была речь.
В 1999 году уже были банкоматы и банковские карты. Училась в Днепропетровске, то проблемы найти банкомат не было совсем. Он был напротив общаги). И супермаркеты в Днепре тогда уже появились. Соответственно с терминалами, но пользовались ими мало. Снимала по 10-20 грн с карты и рассчитывалась наличкой.
Відредаговано Luise Buffon, 01 жовтень 2021 - 18:46.
Опубліковано 01 жовтень 2021 - 19:00
Не помню чтобы это была тема про альфонсов). Помню, что про студентов была речь.
В 1999 году уже были банкоматы и банковские карты. Училась в Днепропетровске, то проблемы найти банкомат не было совсем. Он был напротив общаги). И супермаркеты в Днепре тогда уже появились. Соответственно с терминалами, но пользовались ими мало. Снимала по 10-20 грн с карты и рассчитывалась наличкой.
Помню, когда появились первые супермаркеты, я старалась туда не заходить. Не знала, что, куда, как. Стеснялась спросить) То же самое было, когда маршрутки рафики массово менялись на газели. В Сумах, по крайней мере) В рафиках все понятно было - ручка в одном месте, дверь в одном месте, все. А газели тогда - квест. Открывались по-разному, вход то через пассажирскую дверь, то через водительскую. Для меня был министресс ) Еще в ресторанах стеснялась не то что заказывать что-то, а даже просто находиться. Но во время работы в брачном агентстве стеснение потихоньку ушло. Когда сидим в ресторане я, иностранец и девочка. Девочка стесняется, потому что ей нужно быть красивой и умной, ибо замуж хочется. Дядя стесняется, потому что страна не его и мадемуазель впечатлить нужно. Если б еще и я стеснялась, то встреча была б короткой и безрезультативной, а у меня оплата почасово))) В итоге, со стеснением я как-то справилась)
Natalina
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 01 жовтень 2021 - 19:32
А где делали? )
салон Селебрити на леваде
Опубліковано 01 жовтень 2021 - 20:05
Прочитала тему і нахлинула мене ностальгія. Пригадала свій досвід спілкування в асьці, скайпі. А ще захоплював полтавський чат,який був у Волі років 13 тому. Всі студенти сиділи у ньому в пошуках нових знайомств, "шарили" один в одного в комп'ютері в пошуках цікавих фільмів.
Відредаговано Мама_классных_деток, 01 жовтень 2021 - 20:07.
Опубліковано 01 жовтень 2021 - 20:57
Помню, когда появились первые супермаркеты, я старалась туда не заходить. Не знала, что, куда, как. Стеснялась спросить) То же самое было, когда маршрутки рафики массово менялись на газели. В Сумах, по крайней мере) В рафиках все понятно было - ручка в одном месте, дверь в одном месте, все. А газели тогда - квест. Открывались по-разному, вход то через пассажирскую дверь, то через водительскую. Для меня был министресс ) Еще в ресторанах стеснялась не то что заказывать что-то, а даже просто находиться. Но во время работы в брачном агентстве стеснение потихоньку ушло. Когда сидим в ресторане я, иностранец и девочка. Девочка стесняется, потому что ей нужно быть красивой и умной, ибо замуж хочется. Дядя стесняется, потому что страна не его и мадемуазель впечатлить нужно. Если б еще и я стеснялась, то встреча была б короткой и безрезультативной, а у меня оплата почасово))) В итоге, со стеснением я как-то справилась)
Тост однозначно) *сколько вспомнилось*)
Опубліковано 01 жовтень 2021 - 20:59
А у меня был любимый чат Bizarre) особенно комната "Беспредел")))
Наверное уже мало кто его помнит))
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|