Обо всем 76
Розпочатий з nadin, 25 кві 2020 20:17
1986 відповідей у цій темі
Опубліковано 28 квітень 2020 - 12:16
Маряна, на кидстаффе не смотрела?
Дивилась((
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 28 квітень 2020 - 12:30
в Епікі немає розмірів і на складі теж.
Знайшла лише спортмайстер. За розетку дякую, навіть не подумала за неї.
посмотри еще в Реак, как вариант
Опубліковано 28 квітень 2020 - 12:34
Дівчата, дякую. Не зря ж кажуть, що одна голова гарно, а колективна -ще краще))
Опубліковано 28 квітень 2020 - 12:36
ну приват сильнее поменялся, а тут вроде только визуальный стиль, все функции на тех же местах вроде, но я правда быстро пробежалась, сильно не вникала.
всем сложно переключиться на новое, я думаю)
но это хорошо, когда сайты модернизируют но, конечно, если это делается грамотно
Я все никак не найду, где отключить этот фашистский марш, который звучит при поступлении денег(((.
Опубліковано 28 квітень 2020 - 12:55
Колись обговорювали смачні торти. Були прихильники тортів Лучіано, але деякий час в Полтаві вони не продавались. Судячи з фото в інстаграмі, вже відкрились)
mismouse
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 28 квітень 2020 - 13:18
Де зараз можна купити речі на хлопця 146-152см зросту? Син скаконув в зрості за час карантину так, що з одягу залишилась єдина піжама)
Потрібні штани трикотажні спортивні і реглани.
Декатлон. Я вчера заказала, сейчас уже получила заказ.
Опубліковано 28 квітень 2020 - 13:23
Колись обговорювали смачні торти. Були прихильники тортів Лучіано, але деякий час в Полтаві вони не продавались. Судячи з фото в інстаграмі, вже відкрились)
О, спасибо) последний раз как обсуждали, то как раз выяснили что закрылась точка) а я не успела и попробовать)) поискала в старой теме, какие именно торты хвалили, как раз нужен торт на днях
(но "Чураевны" это примерно как ул. ПоловкА )
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 28 квітень 2020 - 13:50
О, спасибо) последний раз как обсуждали, то как раз выяснили что закрылась точка) а я не успела и попробовать)) поискала в старой теме, какие именно торты хвалили, как раз нужен торт на днях
Ага, я у перші роки життя в Полтаві все думала що ж воно за полтавський герой такий - Половко чи Половок))
Опубліковано 28 квітень 2020 - 14:08
Продавались они всегда.
Сори, попутал...
Пойду за тортом на выходных!
Спасибо!
Відредаговано Милла, 28 квітень 2020 - 14:21.
Опубліковано 28 квітень 2020 - 14:16
На остановке Б. Хмельницкого года 2 точно их фирменный магазин
Там точно Лукас
Опубліковано 28 квітень 2020 - 15:06
Ага, я у перші роки життя в Полтаві все думала що ж воно за полтавський герой такий - Половко чи Половок))
А хтось має якусь достовірну інформацію чого так назвали? Бо я вже багато років мучуся цим питанням...
Опубліковано 28 квітень 2020 - 15:17
А хтось має якусь достовірну інформацію чого так назвали? Бо я вже багато років мучуся цим питанням...
Меня этот вопрос давно раздражает. Когда вызываешь такси, говоришь правильное название улицы, диспетчер тебя исправляет на неправильны вариант. Тяжело жить среди неграмотных людей. А объявления я давно не читаю в учреждениях, чтобы не расстраиваться лишний раз.
Опубліковано 28 квітень 2020 - 15:41
Меня этот вопрос давно раздражает. Когда вызываешь такси, говоришь правильное название улицы, диспетчер тебя исправляет на неправильны вариант. Тяжело жить среди неграмотных людей. А объявления я давно не читаю в учреждениях, чтобы не расстраиваться лишний раз.
Лєна, так а як правильно?
Опубліковано 28 квітень 2020 - 15:45
вул. Половки
Спочатку була назва району (місцевості), потім аналогічно названо вулицю
Я щоразу згадую як мого діда-журналіста реально передьоргувало як він чув неправильну назву)
Опубліковано 28 квітень 2020 - 15:46
Всім нам відомий мікрорайон Половки. Останні 10-15 років і його, і вулицю з цією назвою почали чомусь називати мікрорайон, вулиця Половка. Насправді назва пов’язана не з такою вже й давньою історією. Багато мешканців міста пам’ятають, та і відповідні документи свідчать про те, що мікрорайон будувався на місці села Половки. Від назви цього села і пішла назва мікрорайону. Назва ж вулиця Половка означає, що це повинна бути людина з іменем чи прізвищем Половок чи Половко. Людини такої не було. Отже, правильно треба все-таки говорити і писати мікрорайон Половки, вулиця Половки. Що означає це слово, краєзнавцями поки що не досліджено.
Отсюда http://my-poltava.bl...интересно стало
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 28 квітень 2020 - 16:33
Дівчата, дякую. Не зря ж кажуть, що одна голова гарно, а колективна -ще краще))
Ще на ОЛХ ніби є асортимент
https://www.olx.ua/d...портивні-штани/ Пром юа також, як варіант
Опубліковано 28 квітень 2020 - 18:20
Половки
Опубліковано 28 квітень 2020 - 19:23
В травму на леваду приймають?(
Опубліковано 28 квітень 2020 - 19:39
В травму на леваду приймають?(
Травмпукт? Да, они ургентные всегда
Опубліковано 28 квітень 2020 - 21:25
У Лучіано смачні бісквітні торти з вершками і фруктами- на днях брала Місячне сяйво, вершків зверху торту як на мене забагато, а от сам торт з легкою кислинкою і шматочками ананасів. І Ведмедик дуже сподобався.
Відредаговано tesliala, 28 квітень 2020 - 21:26.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|