Лєна, мене до речі теж змотивувала, робила комплекс вправ, які можна робити дома, хоть щось)Мне не шлют. Наверное я в таких темах не особо.
Кстати я посмотрела Ваши видео. Есть некоторые упражнения, которые я даю ребенку.
Наверное Вы меня натолкнули на идею.
Обо всем 75
Розпочатий з nadin, 21 бер 2020 18:01
1983 відповідей у цій темі
#81Опубліковано 22 березень 2020 - 07:35 #82Опубліковано 22 березень 2020 - 07:39 В Инстаграм прочитала, что маникюр сейчас делают на дому. За 600 грн., с учётом риска. Боюсь себе представить цены у массажиста. Потому берегу свою шею, как могу. У него и раньше с выездом было дорого, сейчас не знаю, ездит или нет, надо спросить. Но он и раньше ездил к тем, кто не может сам явиться (всякие случаи бывают), но маникюр это уже перебор).
А я это всегда как агрессию воспринимаю и прошу так не делать. Не быть мне профессиональным спортсменом. С детства не приучена к повышению голоса - иммунитета нет.
Ты про брусья и выносливость? Если да, я после них второй день отхожу. Очень энергозатратно. Но я поняла, что не такое и ракло, когда помогать некому (страховать, подсаживать, снимать оттуда).
#83Опубліковано 22 березень 2020 - 07:43
Имумунитет как раз в детсве и вырабатывается. Все, что нас не убивает, делает сильнее. В некоторых спортзалах "жирная корова", "калика" и т.п. - это рабочий фон. Відредаговано Cu-jo, 22 березень 2020 - 07:55. #84Опубліковано 22 березень 2020 - 08:01 Да, про них, тільки я так ще не вмію( В мене прогрес на руки слабуватий.
#85Опубліковано 22 березень 2020 - 09:18 А попросити когось з сусідів допомогти? І взагалі, у мене до супермаркета теж 7 км, то таксі коштує 100 грн. #89Опубліковано 22 березень 2020 - 10:16
Кто владеет информацией, какие частные клиники работают?
#91Опубліковано 22 березень 2020 - 10:34 #93Опубліковано 22 березень 2020 - 10:53
Сiвiка Палюх:
"Людство отримало саме ту хворобу, яка була потрібна йому. Ми перестали цінувати здоров'я, і тому отримали цю хворобу, щоб усвідомити, що про здоров'я потрібно дбати. Ми перестали цінувати природу, і тому отримали таку хворобу, щоб наше перебування в природі було мінімальним. Ми перестали вміти співіснувати в сім'ях, і тому ця хвороба закрила нас в наших будинках, щоб ми знову навчилися жити як сім'я. Ми перестали поважати людей похилого віку тому отримали цю хворобу, щоб згадати, які вони вразливі. Ми перестали цінувати медичних працівників і фармацевтів, щоб дізнатися, які вони незмінні. Ми перестали поважати вчителів, і тому нам ця хвороба закрила школи, щоб батьки самі могли спробувати вчити. Ми думали що можемо купити все, бути всюди і з кожним з ким хочемо зустрітися, тому ми отримали цю хворобу, щоб усвідомити, що це не є звичайністю. Нами заволоділа Мамона*, вільний час ми проводили в супермаркетах, тому нам ця хвороба їх закрила, щоб зрозуміти, що щастя ми не можемо придбати. Багато уваги ми приділяли нашому зовнішньому вигляду і завжди порівнювали себе з іншими, тому нам ця хвороба закрила обличчя масками, щоб зрозуміти, що нашої краси там немає. Думали, що ми господарі на цій землі, і тому отримали цю хворобу, щоб нас щось дуже мініатюрне і невидиме могло приручити, дати нам путівник і трохи смирення. Ця хвороба в нас багато забирає, але в той же час дає можливість багато чого навчитися і зрозуміти те, що в житті найважливіше. Ми отримали хворобу зшиту по нашим міркам. Можливо, як людству, вона насправді була нам потрібна. *Мамона-богиня багатства і земних благ." #94Опубліковано 22 березень 2020 - 11:02 хотя планировали ещё осенью запустить. Я оставляла отзыв на сайте и оператор перезванивал сам уточнял, что в Полтаве планируют в сентябре-октябре запустить доставку.иВидимо так и не сложилось. Хотя во Львове есть доставка, но в связи с карантином то ли не работает, или не справляются с объемами #95Опубліковано 22 березень 2020 - 11:16 Медея работает #99Опубліковано 22 березень 2020 - 12:38
Девочки, я со странным вопросом) В морозилке обнаружила замороженные лангустины. С прошлой весны) Их в пиццу можно использовать или лучше утилизировать?
#100Опубліковано 22 березень 2020 - 12:45 Можно... "Конкретные сроки хранения замороженных креветок составляют пол года. При этом немного потеряются вкусовые свойства продукта. Люди едят их и после года лежания. Конечно нужно учитывать то, каким образом продукт был заморожен и были ли свежими креветки на момент заморозки."
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |