Ищу квартиру во Львове на конец июля. Интересует посуточная аренда. Буду благодарна за координаты.
Квартиру на 1 или 2 комнаты ?
Мы едем совсем скоро если нам понравится , то по приезду могу написать вам тел.
Львів
Розпочатий з Jilly, 06 вер 2015 18:56
416 відповідей у цій темі
#82Опубліковано 17 червень 2016 - 14:59
Четыре года назад отдыхали во Львове, очень все понравилось. Квартиру нашли через интернет. Было очень уютно и чисто. Телефон сохранили ((067) 777 85 22 Ирина). Сегодня специально набрала работают или нет. Работают! Их сайт http://www.zatyshok.com (они с ним сотрудничают). А их личная квартира, которую сдают на вул. Шпитальна (цена в сутки 350,00). Прикладываю фото квартиры, в которой отдыхали ( но была квартира на ул. Леси Украинки)
Відредаговано Lucky woman, 18 червень 2016 - 10:05. #84Опубліковано 19 червень 2016 - 21:17 Ми знали в 20 хвилинн від центру двокімнатну. На наступні вихідні будемо їхати.Якщо все нормально буде я Вам телефон скину-ми квартиру знайшли у власника,а не агенство.Ціна завдяки цьому адекватна.
#85Опубліковано 20 червень 2016 - 11:06
а де саме? #86Опубліковано 20 червень 2016 - 13:30
На Івана Богуна
#87Опубліковано 20 червень 2016 - 20:25 Трішки довше чим 20 хв. буде. Поруч Цитадель.Загляніть.Історія шокує, але вид на місто суперове. Особливо вночі
#88Опубліковано 01 липень 2016 - 19:16 Додам свої 5 копійок про місто Львів. Були ми там на цих вихідних, щоб було більше часу на місце подивитись. Квартира 3 кімнатна на 5 осіб нам обійшлась в 600 грн-доба. Умови проживання чудові, вода-гаряча, холодна, посуд чайник, фен, праска-все є. Є такий чудовий сервіс як прокат велосипедів, по мені-то трохи дорогувато... але досить зручно Дуже вразило місто, багато старовинних будівель, квітів. Почали ми з Дворця Потоцьких, але там вже було зачинено. На тому ж подвірї є музей української книги. Далі ми гуляли по центру-каплиці, костьоли, часовні-їх нереально багато я вже навіть і не згадаю всих назв. Проходили музей аптеку-трохи я чекала від нього більшого, але коли в 35 градусної жари спускаєшся у підвал-то вже майже практично все одно що дивитись, аби прохолодно)))
#89Опубліковано 01 липень 2016 - 19:23
Велики в Варшаве таким же образом можно брать. По номеру велосипеда. Там если катаешься 20 минут-бесплатно, 1-2 часа-1 злотый.
#90Опубліковано 01 липень 2016 - 19:28 Ну і як же без кав'ярень. Львівська копальня кави-цікавий музей, нереально дорога кава.Заклад розрахованийй суто на туристів. Можна на згадку придбати щойновидобуту(мені постійно було цікаво-як же це "видобувають каву"-а її обсмажують...) каву, ціною від 70 грн за 100гр. Далі Гасова лямпа-4 поверхи історії керосинових ламп, цікавий інтер'єр, дуже гарний краєвид з масандри на дахи Львова. Під синьою пляшкою-навіть не заходили, ми відшукали її, прийшли, там було дуже душно та прокурено-ми розвернулися та пішли далі. Ресторація мяса та справедливості. О, ми навіть мріяли спробувати там шашлик, але мене вразила не скільки ціна шашлику скільки ціна звичайного салату з капусти, дуже багато людей, ніде сісти та душно. У Львові можна за досить помірковану ціну перекусити у багатьох кавярнях. Трохи дорожче ніж у нас. Оскільки було жарко, каву не пили-смакували фраппе. Дуже всим раджу цілодобову кавяреньку Urban coffe-там просто нереально смачно.
Про людей.... Люди особливі, привітні та добрі. Дуже вразила відсутність кондукторів у трамваях та автобусах, а також фрукти та овочі виставлені поруч з магазином(без нагляду продавця)...До речі про продуктові магазини, їх у центрі міста практично не має, як і аптек.А ще немає банальних смітників. Тільки на самих центральних вулицях. Вразили доріжки для велосипедистів, До речі, бачили як поліція штрафувала водія, за те що він заїхав на цю саму доріжку))) А ще ражду їхати на екскурсії за межі Львова. У нас була екскурсія у заповідник Сколівські Бескіди, Тустань. Яка там природа! Як там зелено, наче потопаєш у всих тих лісах. Сходили на скелю де була колись фортеця, потім спускалися до джерела зі срібною та йодованою водою. Мертве озеро, та водоспад Камянка точно не залишить вас байдужими. Есккурсія практично на цілий день.Дорога займає 1,5 години. Мало не забула)) ходили в Cat cafe... ну як сказати...для людей які дуже люблять котів, вони там всюди, але коли за сусідніс столиком кіт стрибнув на стіл, і почав лапою їсти торт з тарілки-то на мене вже трохи перебір))) #91Опубліковано 04 серпень 2016 - 22:03 Девочки, а как погода в сентябре и первой половине октября? Не сильно дождливая? #92Опубліковано 05 серпень 2016 - 09:11
А в нас буває не дощова погода?))))Парасоля або дощовик повинні завжди бути.А Львів прекрасний в будь-яку погоду.Він кардинально змінюється.Тут навіть під дощ класно гуляти. І приємно вражує те, що людей на вулицях багато навіть в зливу. Тут звично побачити гуляючих батьків з візочками і парасолями.
#93Опубліковано 05 серпень 2016 - 09:55
нууу, где-то бывает более дождливая, где-то менее, как мне кажется ) Я поэтому и интересуюсь А по теплоте тоже не отличается от Полтавы?
А подскажите еще момент, в какую примерно стоимость можно снять 1-комнатную квартиру? А то диапазон цен варьируется. И в каком районе лучше присматривать? Если есть контакты, буду очень благодарна Відредаговано mismouse, 05 серпень 2016 - 10:52.
#94Опубліковано 05 серпень 2016 - 12:18 Люблю Львов в любое время года, но получается приезжать летом, для меня это город моей молодости и беззаботных лет. В основном с мужем гуляем центром города там много интересных мест, часто попадаем на праздники по выходным Мне кажется во Львове много сделано для того что бы туристу здесь было интересно и он еще не раз сюда возвращался.
#95Опубліковано 05 серпень 2016 - 13:28
По теплу майже не відрізняється. За квартири. Ммммм...вам на який термін, бо зараз 1 к. квартира від 3 тис./міс.+комун.За район, то мій))Шевченківський #97Опубліковано 17 серпень 2016 - 08:23
Люда, подскажи, пожалуйста, в районе центра реально найти охраняемую стоянку? Посмотрела цены на билеты, то теперь думаю, может машиной поехать. Квартиру хочу снимать недалеко от центра.
#98Опубліковано 17 серпень 2016 - 09:56
а глянь https://www.google.c...sWr_1Y&hl=en_US Можна б ще запитатись в ТЦ Форум в підземному паркінгу ви коли їдете? Відредаговано Милочка, 17 серпень 2016 - 09:56. #99Опубліковано 17 серпень 2016 - 10:32
Не Люда но напишу )) Если вы снимаете квартиру у хозяина и она в центре города , а не у агенства то это замечательно ! Так как хозяин квартиры с Львовской пропиской обратившись в Ратушу может взять пропуск на проезд и парковку машины под домом . Во Львове не видела хулиганов посягающих на машины , а машин там очень много , в каждом свободном уголке .Мы парковались во второй приезд именно так . Хозяйка оформила необходимые документы . Мы ездим на машине . Из сложностей дорога в 10 часов . И последние 100 км серпантина , солнце в лицо и повороты - повороты , это укачивает и хочется спать . Відредаговано Sinzalin, 17 серпень 2016 - 10:37.
#100Опубліковано 17 серпень 2016 - 10:43
А чому не хочете потягом?З нашими цінами на бензин, то не скажу, що дешевше буде зато головної болі менше.Та і транспорт в Львові їздить добре і часто.Легко можна дібратись в будь-яке місце
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |