Кто нибудь покупал жилье в ДСК?
Розпочатий з marizka, 06 сер 2013 10:53
13820 відповідей у цій темі
Марішка
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:Джерельна,1
-
Ім'я:Марина
Опубліковано 18 лютий 2016 - 12:29
Просто так бы я у своего оформилась бы за 1500,а у них где то нотариус сейчас после Нового года берет 2500, как ни как 1000 на дороге не валяется(((
Мені ДСК казали, що оформлення буде коштувати 1000грн: 800грн + 175грн... ну і плюс комісія
Відредаговано Марішка, 18 лютий 2016 - 12:33.
марсель
Немовля
-
-
Новачки
-
-
3 повідомлення
-
Місто:Супруновка
-
Ім'я:Яна
Опубліковано 18 лютий 2016 - 12:36
Мені ДСК казали, що оформлення буде коштувати 1000грн: 800грн + 175грн... ну і плюс комісія
Когда это Вам такое говорили?
serikd
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:Петровского, 39
-
Ім'я:Сергей
Опубліковано 18 лютий 2016 - 13:04
А чого будуть звати на установку?
Коли я замовляв вікна мені сказали, що можна бути присутнім на встановленні, пообіцяли зателефонувати. Подивимось чи виконають обіцянку
Замовляв деякі вікна з "євро" установкою, то хотілось би звісно подивитись що вони там змонтують.
Марішка
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
-
Опубліковано 18 лютий 2016 - 14:47
Когда это Вам такое говорили?
На тому тижні я ходила в ДСК і Тамара Олександрівна таке мені сказала при запитанні скільки коштуватиме оформлення! І дзвонила я до нотаріуса Тетяни Володимирівни вона таке саме сказала!
марсель
Немовля
-
-
Новачки
-
-
3 повідомлення
-
Місто:Супруновка
-
Опубліковано 18 лютий 2016 - 14:55
На тому тижні я ходила в ДСК і Тамара Олександрівна таке мені сказала при запитанні скільки коштуватиме оформлення! І дзвонила я до нотаріуса Тетяни Володимирівни вона таке саме сказала!
Ну я ходила в СМ, короче каждій из них говорит по разному и у каждого разные цыфры(((
Дианисия
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:Джерельная,1 ; 3 п-зд
-
Ім'я:Алёнка
Опубліковано 18 лютий 2016 - 15:26
Хтось уже оформляв квартиру по Джерельній,1 ???
Сегодня звонили в Регистрационную служба Полтавского городского управления юстиции Полтавской области на Стешенка, 6 с вопросом о регистрации квартиры и мне ответили, что регистрация сейчас не возможна,так как застройщик не предоставил никаких документов на дом !!!!
Z_Наталия
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:Нефтяников, 15/1 под.3
-
Ім'я:Наталия
Опубліковано 18 лютий 2016 - 15:28
Ну я ходила в СМ, короче каждій из них говорит по разному и у каждого разные цыфры(((
Да дело ведь не в цифрах, а во времени. Через пару месяцев можно начинать ремонты, а договора со службами не подписаны, соответственно благ цивилизации не будет. ДСК конечно скажут, что нельзя у других нотариусов оформлять, чтоб самим заработать, но насколько правомерно они отказывают? Есть знакомые юристы, спросить кто может?
Hydroid
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:Нефтяников 15/1 (1 подъезд)
-
Ім'я:Максим
Опубліковано 18 лютий 2016 - 15:40
Да дело ведь не в цифрах, а во времени. Через пару месяцев можно начинать ремонты, а договора со службами не подписаны, соответственно благ цивилизации не будет. ДСК конечно скажут, что нельзя у других нотариусов оформлять, чтоб самим заработать, но насколько правомерно они отказывают? Есть знакомые юристы, спросить кто может?
В интернете много сайтов с бесплатной юридической консультацией. можно там поспрашивать...
yana-denis
Немовля
-
-
Новачки
-
-
1 повідомлення
-
Місто:Супруновка, Нефтяника 15/1
-
Опубліковано 18 лютий 2016 - 15:46
ну вот по этому и не хотят дать возможность альтернативно зарегистрировать. А вы не спрашивали у знакомого юриста по этому поводу? может они специально затягивают процесс? независимые нотариусы наверное уже полным ходом регистрируют по новым правилам, а эти до сих пор через госреестр который как я слышал до лета только будет работать.
Дорогие владельцы квартир в Супруновке! А какого подъезда квартиры не оформлены?
Z_Наталия
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
-
Опубліковано 18 лютий 2016 - 15:49
Дорогие владельцы квартир в Супруновке! А какого подъезда квартиры не оформлены?
я с третьего
Hydroid
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:Нефтяников 15/1 (1 подъезд)
-
Ім'я:Максим
Опубліковано 18 лютий 2016 - 15:54
я из первого. По предварительной информации оформлено около 60 квартир из 153
Відредаговано Hydroid, 18 лютий 2016 - 15:58.
Ksakvalenk
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 18 лютий 2016 - 17:18
Шановні власники квартир по вул. Башкирцевої Марії,33 пешого і другого під Їздів.Чому ми всі мовчимо і ждемо уже майже рік, що нам вручать ключі і запросять робити ремонт у наших власних квартирах. Цього не буде.Тим,хто затримує цей процес,дуже вигідно.В процесі заключення договору, пояснювалося,що в разі затримки здачі квартири буде виплачуватися "неустойка". Але так не сталося,поскільки документація зроблена так,що вроді б то будинок зданий,видаються техпаспорти та свідоцтва на власність. А насправді,які ж ми власники,якщо маємо на руках технічний паспорт, свідоцтво на власність , а кючів немає на руках, хоч роботи, які стосується ДСК, уже завершені. Більша половина власників живе на квартирах і платить величезні кошти орендатору,замість того,щоб жити у власній квартирі. І довго ми не зайдемо у квартири,поки не буде здаватися другий корпус.Просто житимемо обіцянками,так як один одного не знаємо,на це і розраховано. Якщо ми будемо мовчати,то будемо дуже довго ждати. Уже дехто там зробив ремонт і продає квартиру.Це близьке оточення.Давайте свої ідеї,свої телефони і будемо вирішувати цю проблему разом на вищому рівні та в присутності телебачення.Так легше буде.
Z_Наталия
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
-
Опубліковано 18 лютий 2016 - 17:35
Шановні власники квартир по вул. Башкирцевої Марії,33 пешого і другого під Їздів.Чому ми всі мовчимо і ждемо уже майже рік, що нам вручать ключі і запросять робити ремонт у наших власних квартирах. Цього не буде.Тим,хто затримує цей процес,дуже вигідно.В процесі заключення договору, пояснювалося,що в разі затримки здачі квартири буде виплачуватися "неустойка". Але так не сталося,поскільки документація зроблена так,що вроді б то будинок зданий,видаються техпаспорти та свідоцтва на власність. А насправді,які ж ми власники,якщо маємо на руках технічний паспорт, свідоцтво на власність , а кючів немає на руках, хоч роботи, які стосується ДСК, уже завершені. Більша половина власників живе на квартирах і платить величезні кошти орендатору,замість того,щоб жити у власній квартирі. І довго ми не зайдемо у квартири,поки не буде здаватися другий корпус.Просто житимемо обіцянками,так як один одного не знаємо,на це і розраховано. Якщо ми будемо мовчати,то будемо дуже довго ждати. Уже дехто там зробив ремонт і продає квартиру.Це близьке оточення.Давайте свої ідеї,свої телефони і будемо вирішувати цю проблему разом на вищому рівні та в присутності телебачення.Так легше буде.
Супруновка часть вторая. Интересно, у них по всем домам такие проблемы?
Maksimus
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 18 лютий 2016 - 17:52
Сегодня звонили в Регистрационную служба Полтавского городского управления юстиции Полтавской области на Стешенка, 6 с вопросом о регистрации квартиры и мне ответили, что регистрация сейчас не возможна,так как застройщик не предоставил никаких документов на дом !!!!
это не самое страшное , или у натариуса от 700 грн или позже они передадут документы , есть другая очень серьезная проблема- договор на землю не зарегестрирован в госреестре - а это не быстрый процесс, не один натариус теб более регистрационная служба не будет регистрировать
Марішка
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
-
Опубліковано 18 лютий 2016 - 17:59
По Джерельній,1. Видається 2 акта: 1) той, що предоставляєм нотаріусу - видається на Комсомольській,36, оф.406 (його потрібно замовляти - подзвонити Тамарі Олександрівній і сказати квартиру і суму, що написано в справці про повне погашення з Полтава банка); 2) той, що видається на об'єкті з усима недоліками.
Оформлення розпочнеться приблизно з березня місяця. Точної дати немає, потрібно передзванювати Тамарі Олександрівній.
Таку інформацію сьогодні мені сказала Тамара Олександрівна.
Відредаговано Марішка, 18 лютий 2016 - 18:08.
Nadezhda
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 18 лютий 2016 - 18:07
Супруновка часть вторая. Интересно, у них по всем домам такие проблемы?
Судя по отзывам , у всех домах ДСК одни и те же проблемы:оформление документов затягивают, между подьездами щель и крыша течет- мастера строительства все один в один )
shooter
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:Полтава
-
Опубліковано 18 лютий 2016 - 18:57
http://poltava.to/news/37344/ В Полтаві планують побудувати 152-квартирний будинок для бійців АТО
Сьогодні на депутатській комісії з благоустрою обговорили соціальну програму забезпечення учасників бойових дій житлом. Згідно з цією програмою, у Полтаві для учасників бойових дій має бути збудований будинок за адресою вул. Марії Башкірцевої, 31а. Вартість квартири у якому на 50% оплачує учасник бойових дій, а 50% — йде з міського бюджету (є пропозиція — розділити цю суму між обласним і міським бюджетом).
© "Полтавщина"
Відредаговано shooter, 18 лютий 2016 - 19:01.
mushka
Немовля
-
-
Новачки
-
-
2 повідомлення
Опубліковано 18 лютий 2016 - 21:33
Отримали технічні паспорти на квартиру іто з помилкою в назві вулиці(((( ще й переробляти тепер прийдеться.((((((
Опубліковано 18 лютий 2016 - 21:37
Что Вы предлагаете делать? Договора с водоканалом и теплоэнерго заключить нет возможности, а без них не дадут воду и свет.... Начальник ЖЕКа говорил, что до конца месяца этот вопрос решится. Но.... Куда идти и у кого требовать я,например, не знаю(((( живем на съемной квартире и не против ускорить процесс, но как????
shooter
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:Полтава
-
Опубліковано 18 лютий 2016 - 21:50
Отримали технічні паспорти на квартиру іто з помилкою в назві вулиці(((( ще й переробляти тепер прийдеться.((((((
А что за ошибка в названии улицы? Просто еще предстоит только получать тех.паспорт...
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|